SpinBet24
NBA  - wszystko o najlepszej lidze na świecie  - Page 43 600x4010
SpinBet24
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

NBA - wszystko o najlepszej lidze na świecie

Strona 43 z 51 Previous  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 47 ... 51  Next

Go down

30092016

Pisanie 

NBA  - wszystko o najlepszej lidze na świecie  - Page 43 Empty NBA - wszystko o najlepszej lidze na świecie

Moderatorek
Moderator

Zaufanie : 100%
Liczba postów : 207
SpinyBety : -1

Powrót do góry Go down

Share this post on: reddit

NBA - wszystko o najlepszej lidze na świecie :: Comments

Pisanie Pią 2 Lis 2018 - 2:22 by Michalski1988

Cleveland Cavaliers 91 - 110 Denver Nuggets
TYP: Under 8,5 pkt. (Thompson, Tristan) (10 punktów)

Denver bardzo pewnie wygrali spotkanie w Cleveland, nie pozostawiając złudzeń na dobry wynik gospodarzom. Thompson typowany przeze mnie na under 8,5 pkt już w pierwszej kwarcie trafił 6 oczek, co znacznie zmniejszyło szanse na powodzenie zakładu. Ostatnim swoim trafieniem przekreślił jednak moją nadzieję na wygraną. Warto dodać, że zagrał też stosunkowo długo do wcześniejszych meczów, czego się nie spodziewałem.

Powrót do góry Go down

Pisanie Pią 2 Lis 2018 - 3:00 by Michalski1988

Atlanta Hawks 115 - 146 Sacramento Kings
TYP: OVER 10.5 pkt. (Len, Alex) (11 punktów)

O ile po pierwszej połowie można było mieć nadzieję na dobry wynik Atlanty, to trzecia kwarta w wykonaniu Sacramento przekreśliła taką szansę.
Alex Len udowodnił za to, że dwucyfrowy dorobek punktowy to nie jest dla niego problem. Środkowy Atlanty potrzebował jedynie 18 minut na boisku, by trafić 11 punktów i zamknąć typowaną przeze mnie linię punktową.
Hawks są jednak w bardzo trudnej sytuacji i jeśli nic się nie zmieni, będą w tabeli patrzeć na inne zespoły z samego dołu.

Powrót do góry Go down

Pisanie Pią 2 Lis 2018 - 3:14 by Michalski1988

LA Clippers 113 - 122 Philadelphia 76ers

W Philladelphii odbył się mecz, którego nie typowałem. Moją uwagę przyciąga coraz mniej znacząca pozycja Marcina Gortata w zespole graczy z Los Angeles. Polak w dzisiejszym meczu zagrał ledwie 9 minut, zaliczył 2 zbiórki i asystę. Dla porównania jego konkurent z zespołu Boban Marjanović punktował na poziomie 15 oczek, zaliczył także 11 zbiórek i asystę. Wiem, że poprzez jeden mecz nie powinienem skreślać Polaka, jednak od początku sezonu Gortat nie wnosi tyle do zespołu Clippers ile dawał Wizzards.

Powrót do góry Go down

Pisanie Pią 2 Lis 2018 - 11:25 by Michalski1988

Portland Trail Blazers 132 - 119 New Orleans Pelicans
TYP: Over 21,5 pkt. (McCollum, CJ) (8 punktów)

W ostatnim meczu wczorajszej kolejki NBA, drużuna Portland pokonała na własnym parkiecie NO Pelicans. Typowany przeze mnie zawodnik zaliczył jednak jeden ze słabszych występów w tym sezonie uzyskując tylko 8 punktów. Nieskuteczność przede wszystkim w pierwszej kwarcie doprowadziła do niskiej zdobyczy punktowej McColluma. Gospodarze wykręcili wysoki wynik, ale inaczej niż w poprzednich meczach do kosza rywali gracze zespołu trafiali równomiernie, co doprowadziło do niskich linii punktowych Lilarda i McColluma.

Powrót do góry Go down

Pisanie Pią 2 Lis 2018 - 14:08 by MichW

Dzisiejsza noc pokazała że nigdy nie można wyrokować typu nawet w bardzo dobrej sytuacji. Boston - Milwaukee w 1Q padają ledwie 39pkt, ale i tak w całym meczu obie drużyny nabiły 230pkt i to bez dogrywki.

Powrót do góry Go down

Pisanie Pią 2 Lis 2018 - 14:50 by Michalski1988

MichW napisał:Dzisiejsza noc pokazała że nigdy nie można wyrokować typu nawet w bardzo dobrej sytuacji. Boston - Milwaukee w 1Q padają ledwie 39pkt, ale i tak w całym meczu obie drużyny nabiły 230pkt i to bez dogrywki.

Śledziłem ten mecz i po pierwszej kwarcie skojarzyłem Twój typ i pomyślałem że miałeś nosa co do "undera". A w czwartej to już wiedziałem, że pójdą na ostry wynik.
Cała ta noc była dosyć dziwna, McCollum trafił dla Portland tylko 8 punktów, podczas gdy cała drużyna ponad 130.
Jak na razie tylko GSW nie zawodzi.

Powrót do góry Go down

Pisanie Pią 2 Lis 2018 - 16:37 by MichW

Tego typu byłem prawie że pewny. Boston gra dobrze w obronie a Bucks nie radziło sobie na ich terenie. No i masz Ci los że obie serie zostały przerwane.

Co ciekawe typ na Denver podałem na doczepkę a już byłem jego pewny po 1 połowie. W tej sytuacji 1/2 uznaje za dosyć przyzwoity wynik i gramy dalej. :_)

Powrót do góry Go down

Pisanie Pią 2 Lis 2018 - 17:18 by Michalski1988

Trzeba jednak uważać obstawiając undery. Jak pokazuje początek tego sezonu rzucenie 230 punktów w meczu nie jest wcale problemem. Wystarczy spojrzeć na wczorajsze wyniki w meczach Portland czy Atlanty Hawks. Mam wrażenie, że zespoły NBA grają na razie luźną koszykówkę i dlatego mecze są bogate w punkty. Sytuacja zmieni się na pewno, gdy zespoły będą walczyć o Play-off, ale do tego daleka droga.

Powrót do góry Go down

Pisanie Pią 2 Lis 2018 - 18:00 by MichW

Uważać trzeba nawet na overy. To dopiero początek sezonu i stąd mamy sporo niespodzianek. Ekip underowych jest stosunkowo mało i głównie to są Boston i Utah w meczach domowych jednak jak pokazuje początek sezonu jeszcze wielu koszykarzy musi dojść do optymalnej formy, później będzie się trochę łatwiej obstawiać.

Powrót do góry Go down

Pisanie Pią 2 Lis 2018 - 23:07 by Michalski1988

MECZ: Golden State Warriors - Minnesota Timberwolves
TYP: Over 249.5
KURS: 2,65
U.N.I.B.E.T
(lost)

Dzisiejszej nocy odbędzie się mecz drużyn ligi NBA, które bombardują kosze rywali i kręcą niezwykle wysokie wyniki punktowe. Logika nakazuje więc grać na over punktowy, a ja stawiam na wysoki kurs dotyczący sumy w meczu. GSW udowadnia, że nie ma dla nich bariery punktowej w tym sezonie, a Minnesota to jeden z innych zespołów skutecznie rzucających do kosza. Obie drużyny w ostatnich meczach przekraczały barierę, którą zawiesił bukmacher, więc jestem dobrej myśli.

Ostatnio zmieniony przez Michalski1988 dnia Sob 3 Lis 2018 - 10:56, w całości zmieniany 1 raz

Powrót do góry Go down

Pisanie Pią 2 Lis 2018 - 23:29 by MichW

MECZ: Orlando Magic – LA Clippers (win)
TYP: LAC lub remis
KURS: 1.52
BUKMACHER: fortuna
W tym sezonie u Magic istnieje spory problem ze zdobywaniem punktów. Widoczny jest brak gościa który rzuciłby w okolice 30pkt stąd ekipa z Orlando faluje na granicy 90-100pkt czasami robiąc wyjątek od reguły i punktowanie ponad granicę 100pkt.
Stąd uważam że warto zainteresować się nad LAC które podobnie jak Magic w obronie wygląda jak wygląda jednak w ataku są dosyć solidni. Mają 2-3 gości którzy potrafią rzucić nawet pod granicę 30pkt stąd słabsza forma jednego koszykarza wcale nie oznacza ogólnego underu w przeciwieństwie do ich rywali.
Myślę że bet warty spróbowania. Jeżeli goście rzucą swoje to ekipie z Orlando będzie bardzo ciężko dotrzymać im tempa.

Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Sob 3 Lis 2018 - 2:25, w całości zmieniany 1 raz

Powrót do góry Go down

Pisanie Pią 2 Lis 2018 - 23:33 by MichW

MECZ: Utah Jazz – Memphis Grizzlies (lost)
TYP: Poniżej 206,5pkt
KURS: 1.56
BUKMACHER: fortuna
Dziwię się że kursy jeszcze mocniej nie pospadały na to spotkanie. Mitchell nie zagra w tym meczu według doniesień medialnych i można powiedzieć że jest to wysoce prawdopodobne info. Jeżeli tak będzie to Utah ma w tym meczu bardzo trudne zadaniem bowiem trzeba załatać dziurę po zawodniku który regularnie zdobywa ponad 20pkt na mecz. Jednak w rozegranym przed kilkunastoma dniami meczu z Grizzlies u siebie nawet z Mitchellem w składzie ich dorobek punktowy był biedny (84).
Grizzlies za to notuje dobry stary sezonu. (6 meczów z bilansem 4-2). Do tego mają jedną z lepszych defensyw w lidze. W ostatnich 4ech meczach nie pozwolili dobić swoim rywalom do 100pkt a warto dodać że grali przecież między innymi z Jazz i Wizards. Myślę że w tym meczu stać obie ekipy na dosyć spokojnie pokrycie nawet takiej linii.

Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Sob 3 Lis 2018 - 15:43, w całości zmieniany 1 raz

Powrót do góry Go down

Pisanie Pią 2 Lis 2018 - 23:42 by Michalski1988

MECZ: Phoenix Suns - Toronto Raptors
TYP: Toronto Raptors - over 118,5
KURS: 1,80
U.N.I.B.E.T
(lost)

Phoenix podobnie jak Atlanta są beznadziejnie spisującym się zespołem w tegorocznym sezonie. Goście radzą sobie natomiast bardzo dobrze i mają w swoim zespole bardzo dobrze punktujących Leonarda oraz Lowre'ego. W dzisiejszym spotkaniu nie spodziewam się zagrożenia ze strony Suns i typuję gładkie zwycięstwo Toronto. Phoenix w ostatnich pięciu meczach tracili przynajmniej 115 punktów, więc bariera 118,5 powinna zostać pokonana przez mocny zespół Raptors.

Ostatnio zmieniony przez Michalski1988 dnia Sob 3 Lis 2018 - 10:55, w całości zmieniany 1 raz

Powrót do góry Go down

Pisanie Pią 2 Lis 2018 - 23:50 by Michalski1988

MECZ: Washington Wizards - Oklahoma City Thunder
TYP: Over 21,5 (Wall, John)
KURS: 1,87
U.N.I.B.E.T
(lost)

Wizard mają dziś okazję przerwać passę czterech porażek z rzędu, ponieważ wreszcie znów zagrają przed własną publicznością. Zespół Oklahomy niesiony trzema zwycięstwami z rzędu spróbuje pokrzyżować plany gospodarzom. Zapowiada się interesujący i wyrównany mecz, w którym znaczenie mogą mieć indywidualności. Jednym z takich zawodników jest lider zespołu z Waszyngtonu John Wall, który w czwartek kwarcie przy meczu na styku będzie brał odpowiedzialność na siebie i może wysoko zapunktować. Jeśli nikt nikomu nie odjedzie, to mój typ powinien się sprawdzić.

Ostatnio zmieniony przez Michalski1988 dnia Sob 3 Lis 2018 - 10:56, w całości zmieniany 1 raz

Powrót do góry Go down

Pisanie Pią 2 Lis 2018 - 23:59 by Michalski1988

MECZ: Brooklyn Nets - Houston Rockets
TYP: Houston Rockets -2,5 handicap
KURS: 1,73
U.N.I.B.E.T
(win)

Zespół z Houston przyjeżdża dziś do Brooklyn'u, by wreszcie wygrać spotkanie. Gospodarze mimo ostatniego szczęśliwego zwycięstwa nie grają dobrej koszykówki i personalnie odstają od Rockets. Carmelo, Gordon czy Paul są wstanie zrobić różnicę w tym meczu. Dodatkowo jest szansa na występ gwiazdy zespołu gości Hardena, który wraca do drużyny po kontuzji. Nets to bardzo dobry przeciwnik dla Houston na przełamanie i goście powinni z tego dzisiaj skorzystać.

Ostatnio zmieniony przez Michalski1988 dnia Sob 3 Lis 2018 - 3:01, w całości zmieniany 1 raz

Powrót do góry Go down

Pisanie  by Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 43 z 51 Previous  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 47 ... 51  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum:
Możesz odpowiadać w tematach