SpinBet24
NBA  - wszystko o najlepszej lidze na świecie  - Page 36 600x4010
SpinBet24
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

NBA - wszystko o najlepszej lidze na świecie

Strona 36 z 51 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 51  Next

Go down

30092016

Pisanie 

NBA  - wszystko o najlepszej lidze na świecie  - Page 36 Empty NBA - wszystko o najlepszej lidze na świecie

Moderatorek
Moderator

Zaufanie : 100%
Liczba postów : 207
SpinyBety : -1

Powrót do góry Go down

Share this post on: reddit

NBA - wszystko o najlepszej lidze na świecie :: Comments

Pisanie Wto 23 Paź 2018 - 18:20 by MichW

Na razie za bardzo nie ma co obstawiać. W nocy zawiedli Celtics, Jazz. Do tego Wizards się podnieśli na mecz z Portland. Sypnęło niespodziankami.

Powrót do góry Go down

Pisanie Sro 24 Paź 2018 - 7:19 by Michalski1988

A minionej nocy bardzo slaby wystep zaliczył Marcin Gortat. Zagrał tylko 12 minut i wszystkoe swoje rzuty spudłował. Jego druzyna LA Clippers ostatecznie przegrała z NO Pelicans.

Powrót do góry Go down

Pisanie Sro 24 Paź 2018 - 17:44 by MichW

W spotkaniach z tak overowymi drużynami pewnie będzie miał sporo ograniczone minuty jak to było w Wizards. Ogółem mecz dosyć wyrównany, chyba LAC już łapie wiatr w żagle.

Powrót do góry Go down

Pisanie Sro 24 Paź 2018 - 17:49 by Michalski1988

Jedynym jego ratunkiem jest udowadnianie przydatności dla drużyny. Nawet jak dostanie tylko 12 minut to musi to wykorzystać. Sezon długi, ale Marcin ma też swoje lata. Nie jest przyszłością drużyny z LA, więc musi walczyć o jak najwięcej minut w meczach. Na jego niekorzyść przemawia też tendencja odchodzenia od nominalnych środkowych w NBA. Marcinowi brakuje też rzutów za 3, a i z 2 zdarzają się problemy.

Powrót do góry Go down

Pisanie Sro 24 Paź 2018 - 17:54 by MichW

Marcin nie jest od rzutów za 3, on musi robić miejsce kolegom aby Ci mogli trafiać zza łuku. Z rzutami za 2 to głównie kwestia zgrania drużyny i to czy LAC będzie chciało grać urozmaiconą koszykówką czyli dawać każdemu szanse rzutowe czy jednak skoncentrować się na 2-3 najlepszych koszykarzy i do nich dogrywać akcje.

W Wizards Marcin rewelacyjnie rozumiał się z Wallem, ale gdy ten miał kontuzje to już Gortat był głównie gościem robiącym miejsce kolegom a do tego miał mocno limitowane minuty.

Powrót do góry Go down

Pisanie Czw 25 Paź 2018 - 0:06 by Michalski1988

MECZ: CLE Cavaliers - Brooklyn Nets
TYP: over 226,5 pkt
KURS: 1,87
UNIBET

Cavaliers pokazują od początku sezonu, że w ich meczach pada bardzo dużo punktów. Goście z Brooklynu również należą do zespołów nieźle punktujących. Mam nadzieję, że po przegranym underku z udziałem Cavailers, tym razem wpadnie over.
(lost)

Ostatnio zmieniony przez Michalski1988 dnia Czw 25 Paź 2018 - 7:38, w całości zmieniany 1 raz

Powrót do góry Go down

Pisanie Czw 25 Paź 2018 - 7:37 by Michalski1988

Nadzieja matka glupich. Standardowo CLE gra przeciwko mnie Wink Batdzo slaby mecz gospodarzy oraz underowe widowisko.
CLE 86 - 102 BKN

Powrót do góry Go down

Pisanie Czw 25 Paź 2018 - 14:16 by MichW

Chyba najgorszy ich mecze w sezonie. Jak narazie dosyć niespodziewanie drużyny skazywane na pożarcie (Nets i Hawks) radzą sobie całkiem nieźle.

Powrót do góry Go down

Pisanie Czw 25 Paź 2018 - 17:14 by Michalski1988

W NBA do tej pory jest tyle niespodzianek, że odpuszczam sobie na trochę obstawianie tych rozgrywek. Niby początek sezonu, ale już widać, że wszystko może się zdarzyć. Warto podkreślić, że w końcu odpaliło z rozmachem GSW rzucając 144 punkty, a sam Curry trafił 51 oczek.

Powrót do góry Go down

Pisanie Czw 25 Paź 2018 - 18:03 by MichW

Chciałem również zwrócić na to uwagę. Genialny mecz Curry'ego, 11 trafionych trójek do tego wiele rzutów celnych pod kryciem i z nie do końca przygotowanych pozycji.

Powrót do góry Go down

Pisanie Czw 25 Paź 2018 - 18:27 by Michalski1988

Dla porównania LB James trafił tylko 19 punktów przy 131 LA Lakers. Póki co gwiazdor nie imponuje skutecznością, choć przez wielu wciąż jest uważany za kandydata na MVP sezonu. Jedna trafiona trójka na pięć rzutów świadczy jak na razie o niskiej skuteczności LeBrona. Jeśli nie odpali LA Lakers będzie miało ciężko w walce o awans do playoff, bo wiele drużyn pokazuje, że mają kim punktować.

Powrót do góry Go down

Pisanie Czw 25 Paź 2018 - 19:07 by MichW

Na razie byłbym spokojny z dawaniem wyroków. LBJ chce grać pod drużynę, pewnie chce wykreować jakąś gwiazdę żeby nie było takich sytuacji jak z tamtego sezonu że musiał grać wszystkie mecze w playoffach od deski do deski.

Powrót do góry Go down

Pisanie Czw 25 Paź 2018 - 19:43 by Michalski1988

A ja myślę, że troszkę balonik LA Lakers został napompowany poprzez jego transfer i sam się dałem na to złapać. Wczorajszy mecz oglądałem w skrócie i mimo wysokiej wygranej Lakers, nie był to spektakularny mecz w ich wykonaniu. To Phoenix wyglądali słabo. To co właśnie napisałeś, próbuje kogoś wykreować, bo w tej chwili nie ma kogoś w tym zespole, by wygrywał mecze dla LA przebojowością.

Powrót do góry Go down

Pisanie Czw 25 Paź 2018 - 20:44 by MichW

Wiadomo jaka jest sytuacja Lakersów. Ostatnie 5 sezonów praktycznie do zapomnienia. Myślę że LeBron powinien ich pociągnąć do playoffów ale co będzie dalej już zależy od gry całego zespołu. Przede wszystkim mają bardzo słabą ławkę. Jak 1-2 podstawowych zawodników będzie pod formą to wtedy będą się męczyć nawet z najsłabszymi.

Powrót do góry Go down

Pisanie Czw 25 Paź 2018 - 23:40 by Michalski1988

Dziś w nocy czeka ich dobry sprawdzian z Denver Nuggets, którzy wystartowali bardzo dobrze. Choć LA są gospodarzami, to bukmacherzy stawiają na zwycięstwo gości. Masz rację, ławka bardzo słaba, ale i w podstawowym składzie brakuje przebojowych zawodników.

Powrót do góry Go down

Pisanie  by Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 36 z 51 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 51  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum:
Możesz odpowiadać w tematach