SpinBet24
NBA  - wszystko o najlepszej lidze na świecie  - Page 31 600x4010
SpinBet24
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

NBA - wszystko o najlepszej lidze na świecie

Strona 31 z 51 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 41 ... 51  Next

Go down

30092016

Pisanie 

NBA  - wszystko o najlepszej lidze na świecie  - Page 31 Empty NBA - wszystko o najlepszej lidze na świecie

Moderatorek
Moderator

Zaufanie : 100%
Liczba postów : 207
SpinyBety : -1

Powrót do góry Go down

Share this post on: reddit

NBA - wszystko o najlepszej lidze na świecie :: Comments

Pisanie Wto 24 Kwi 2018 - 17:40 by MichW

MECZ: Golden State Warriors - San Antonio Spurs
TYP: SAS (+13,5)  (w)
KURS: 1,57
BUKMACHER: fortuna

Spurs ma za sobą dobre spotkanie z GSW u siebie dzięki czemu ta rywalizacja jeszcze trwa. Co prawda mają teraz nóż na gardle więc myślę że powinni dzisiaj się dobrze zaprezentować. Z drugiej strony GSW nie ma zbyt dużej presji bowiem nawet jak przegrają to mają jeszcze 1 mecz u siebie.

Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Sob 28 Kwi 2018 - 0:35, w całości zmieniany 1 raz

Powrót do góry Go down

Pisanie Wto 24 Kwi 2018 - 17:52 by MichW

MECZ: Toronto Raptors - Washington Wizards
TYP: Wizards (+9,5)  (p)
KURS: 1,53

Wizards złapali wiatr w żagle i po dwóch bardzo dobrych spotkaniach wyrównali stan rywalizacji na 2:2. Myślę że tym razem już stoczą zaciętą walkę o zdobycie atutu własnego parkietu i to spotkanie powinno być na styku do samego końca.

Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Sob 28 Kwi 2018 - 0:36, w całości zmieniany 1 raz

Powrót do góry Go down

Pisanie Wto 24 Kwi 2018 - 17:55 by MichW

MECZ: Cleveland Cavaliers - Indiana Pacers
TYP: Indiana (+8,5)  (w)

Stan rywalizacji wynosi 2:2 jednak to Pacers optycznie wyglądają o wiele lepiej od Cavaliers którzy co tu dużo mówić dosyć szczęśliwie wygrali te 2 mecze. Ostatnio pod presją nawet nie ukrywali się z tym że trenerem jest LBJ i Lue stał nerwowo gdzieś za plecami swoich koszykarzy.

Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Sob 28 Kwi 2018 - 0:36, w całości zmieniany 1 raz

Powrót do góry Go down

Pisanie Wto 24 Kwi 2018 - 18:00 by MichW

MECZ: Oklahoma City Thunder - Utah Jazz
TYP: Oklahoma (z dogrywką)  (w)
KURS: 1,6

Uważam Jazz za drużynę lepszą od OCT jednak mam przeczucie że ta seria nie skończy się na 5 meczach. Oklahoma u siebie potrafi się spiąć i zaprezentować co najmniej przyzwoicie więc myślę że tym razem uda im się pociągnąć tę serię przynajmniej do 6 spotkań.

Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Sob 28 Kwi 2018 - 0:37, w całości zmieniany 1 raz

Powrót do góry Go down

Pisanie Wto 24 Kwi 2018 - 18:14 by MichW

MECZ: Houston Rockets - Minnesota Timberwolves
TYP: Minnesota powyżej 101,5pkt  (w)
KURS: 1,65

Timberwolves pod ścianą i aby dalej grać w playoffach muszą dzisiaj wygrać. Jednak kiedy wrócili do własnej hali zaczęli grać coraz lepiej i gdyby ta nieszczęsna 3 kwarta w ostatnim meczu to mogli ustawić stan na 2:2. Myślę że zaprezentują się na tyle dobrze żeby postraszyć Rakiety.

Powrót do góry Go down

Pisanie Sob 28 Kwi 2018 - 0:42 by MichW

MECZ: Washington Wizards - Toronto Raptors
TYP: Wizards powyżej 104,5pkt  (p)
KURS: 1,58

Wiele pomysłów miałem na ten mecz i wybrałem linie ogólną na over. Wizards z nożem na gardle jednak pod presją radzą sobie dobrze i nawet mogli przełamać Raptors w ostatnim meczu jednak zabrakło skuteczności zza łuku. Dzisiaj myślę że goście zaryzykują bowiem nic nie stracą na ewentualnej porażce stąd uważam że gospodarze powinni wygrać bo gra u siebie to dla nich duży atut a bez overa o zwycięstwo będzie ciężko.

Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Sob 28 Kwi 2018 - 19:01, w całości zmieniany 1 raz

Powrót do góry Go down

Pisanie Sob 28 Kwi 2018 - 0:44 by MichW

MECZ: Indiana Pacers - Cleveland Cavaliers
TYP: Oladipo poniżej 22,5pkt  (p)
KURS: 1,82

Oladipo jest bardzo skutecznie stopowany przez Cavaliers stąd zawodnik nie próbuje na siłę pchać się pod kosz a bardziej koncentruje się na rozgrywaniu piłki co myślę że da o sobie dać znać również i dzisiaj. Oladipo powinien mieć spore problemy żeby w ogóle dojść do 20pkt.

Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Sob 28 Kwi 2018 - 19:02, w całości zmieniany 1 raz

Powrót do góry Go down

Pisanie Sob 28 Kwi 2018 - 0:46 by MichW

MECZ: Utah Jazz - Oklahoma City Thunder
TYP: Utah (-4,5)  (w)

Myślę że limit szczęścia się wyczerpał dla gości którzy w ostatnim meczu jakimś cudem wyrwali zwycięstwo jednak u siebie Jazz już powinno być bardzo czujne i zapewnić sobie kolejną rundę playoffów.

Powrót do góry Go down

Pisanie Sob 28 Kwi 2018 - 22:32 by MichW

MECZ: Boston Celtics - Milwaukee Bucks
TYP: Boston (z dogrywką)  (w)
KURS: 1,5

Atut własnego parkietu jest ważny w playoffach szczególnie dla Celtics którzy idealnie go wykorzystują i dzisiaj powinni zakończyć tę serię. Bucks powalczą ale myślę że ostatecznie nie starczy im atutów aby pokonać Celtów.

Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Pon 30 Kwi 2018 - 0:03, w całości zmieniany 1 raz

Powrót do góry Go down

Pisanie Sob 28 Kwi 2018 - 22:36 by MichW

MECZ: Golden State Warriors - New Orleans Pelicans
TYP: Powyżej 221,5pkt  (w)

To powinna być arcyciekawa rywalizacja. Pelikany przeszły jak burza przez pierwszą rundę grając zróżnicowaną koszykówkę praktycznie w każdym meczu trafiając z łatwością z każdej pozycji. Nawet kiedy Portland się postawiło w ostatnim meczu to i tak odpalili w ataku petardę. GSW nie miało zbyt ciekawych spotkań z Spurs jednak u siebie i tak punktowali bdb a teraz kiedy będą mieć takiego rywala to na pewno będą zmuszeni do mocnego punktowania aby wygrać. Dodatkowo możliwe że już dzisiaj zagra Curry.

Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Pon 30 Kwi 2018 - 0:03, w całości zmieniany 1 raz

Powrót do góry Go down

Pisanie Sob 28 Kwi 2018 - 22:39 by MichW

MECZ: Cleveland Cavaliers - Indiana Pacers
TYP: Indiana (+7,5)  (w)

Ostatnie spotkanie w serii i tutaj idę konsekwentnie w handicap Pacers którzy grają na równi z Cavs przez całą serię i pewnie już w poprzednim meczu zapewniliby sobie awans gdyby nie genialny Lebron który wpierw przy remisie zablokował rajd Oladipo a potem zaliczył trójkę w 4sekundowej akcji. Będzie ciekawie do samego końca.

Powrót do góry Go down

Pisanie Sob 28 Kwi 2018 - 22:43 by MichW

MECZ: Houston Rockets - Utah Jazz
TYP: Houston powyżej 106,5pkt  (w)
KURS: 1,61

Rakiety dosyć łatwo przeszły przez pierwszą rundę i teraz poprzeczka idzie w górę. Na pewno zdają sobie sprawę z siły Jazz bowiem zazwyczaj grają z nimi bardzo dobre spotkania. Często są to bardzo overowe mecze z strony Rakiet i mocno underowe Jazz także idąc tą logiką myślę że i tym razem gospodarze spokojnie przekroczą te 100pkt.

Powrót do góry Go down

Pisanie Wto 1 Maj 2018 - 23:44 by MichW

MECZ: Toronto Raptors - Cleveland Cavaliers
TYP: Toronto (-4,5)  (p)

Myślę że w tej fazie szczęście Cavaliers się skończy. Raptors zdecydowanie ogrywali Wizards na swoim parkiecie i myślę że podobnie będzie w tej fazie. Lebron uratował Cavs mecz nr. 5 i myślę że to zadecydowało o odpadnięciu Pacers bo pozwoliło utrzymać atut własnego parkietu. Jednak Raptors broni lepiej od Pacers. Nawet jak Lebron narzuca punktów to reszta zespołu raczej nie da sobie rady.

Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Czw 3 Maj 2018 - 17:52, w całości zmieniany 1 raz

Powrót do góry Go down

Pisanie Wto 1 Maj 2018 - 23:46 by MichW

MECZ: Golden State Warriors - New Orleans Pelicans
TYP: Powyżej 221,5pkt  (w)
KURS: 1,52

Ponawiam typ na drugie spotkanie tej pary. GSW pokazali się o wiele lepiej niż myślałem w 1 meczu przekraczając granicę 120pkt. NOP nie wytrzymało jednak na pewno mają rezerwy i dzisiaj powinni pokazać się z jeszcze lepszej strony.

Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Czw 3 Maj 2018 - 17:53, w całości zmieniany 1 raz

Powrót do góry Go down

Pisanie Wto 1 Maj 2018 - 23:48 by MichW

MECZ: Houston Rockets - Utah Jazz
TYP: Houston powyżej 106,5pkt  (w)
KURS: 1,66

Kolejny raz idę w over Rockets które w 1 meczu rozbiły Jazz jeśli chodzi o 1 połowe i trochę zluzowali w drugiej części jednak i to wystarczyło na pokrycie overu. Mam nadzieję że Jazz trochę lepiej zaprezentuje się tym razem na początku co powinno spokojnie zapewnić nam wygraną.

Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Czw 3 Maj 2018 - 17:54, w całości zmieniany 1 raz

Powrót do góry Go down

Pisanie  by Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 31 z 51 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 41 ... 51  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum:
Możesz odpowiadać w tematach