SpinBet24
NBA  - wszystko o najlepszej lidze na świecie  - Page 41 600x4010
SpinBet24
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

NBA - wszystko o najlepszej lidze na świecie

Strona 41 z 51 Previous  1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 46 ... 51  Next

Go down

30092016

Pisanie 

NBA  - wszystko o najlepszej lidze na świecie  - Page 41 Empty NBA - wszystko o najlepszej lidze na świecie

Moderatorek
Moderator

Zaufanie : 100%
Liczba postów : 207
SpinyBety : -1

Powrót do góry Go down

Share this post on: reddit

NBA - wszystko o najlepszej lidze na świecie :: Comments

Pisanie Sro 31 Paź 2018 - 1:14 by MichW

Obserwuję to co się dzieje. I tak w meczach które się rozpoczęły po 24tej kłuje po oczach bardzo słaba gra Cavs. Atlanta gra również kiepsko ale wystarczyło parę trójek i zniwelowali prawie 10pkt przewagę do 1pkt i jak nic się wielkiego nie stanie to powinni wygrać.

Powrót do góry Go down

Pisanie Sro 31 Paź 2018 - 1:22 by Michalski1988

Jak na razie bardzo dobre widowisko w meczu Charlot - Miami. 120 punktów w pierwszej połowie. Mecz wyrównanych zespołów. Myślę że Miami doskoczy jeszcze do gospodarzy. Dragić znów rozgrywa bardzo dobry mecz.

Powrót do góry Go down

Pisanie Sro 31 Paź 2018 - 1:24 by MichW

Zobaczymy jednak myślę że przy dosyć równej grze Hornets będzie bardzo trudno Heat jeszcze coś w tym meczu zdziałać.

Powrót do góry Go down

Pisanie Sro 31 Paź 2018 - 1:29 by Michalski1988

Brakuje mi 2 punktów Zellera do wygranego zakładu. Im bardziej wynik będzie na granicy tym większa szansa, że ten zawodnik spędzi na boisku więcej minut. Ostatnio przejechałem się tak na Wall'u, którego trener zdjąć w 3 kwarcie i już nie wpuścił, bo Wizzards przegrywali ponad 20 punktami i grało końcówkę rezerwami. A brakowało mi 2 punktów Wall'a do wygranego zakładu.

Powrót do góry Go down

Pisanie Sro 31 Paź 2018 - 1:34 by MichW

Za to Atlanta popisowo partaczy wynik w 3Q. Time out po serii Cavs, dwie straty i znowu Timeout  Mad

Powrót do góry Go down

Pisanie Sro 31 Paź 2018 - 1:35 by Michalski1988

I Zeller już siada. Swoją drogą zastanawiam się czemu bukmacherzy takie niskie linie ustawiają. Był to dla mnie na tyle pewny typ, że bez wahania wrzuciłem go na forum jako pierwszą propozycję. Czasami można wyłapać coś wielce prawdopodobnego o dobrym kursie.

Powrót do góry Go down

Pisanie Sro 31 Paź 2018 - 1:56 by MichW

Komiczna 3cia kwarta w meczu Cavs - Hawks. Wynik 41:30. Sporo punktów po rzutach osobistych i przechwytach. Pomimo tego wykręcili sporawy overek.

Z pozytywów Korver właśnie przekroczył 11K punktów w NBA.

Powrót do góry Go down

Pisanie Sro 31 Paź 2018 - 2:32 by MichW

Cleveland Cavaliers - Atlanta Hawks 136:114

Mocno overowy mecz jednak trzeba powiedzieć że pomimo tego nie było to wielkie widowisko. Sporo fauli i strat. Atlanta pokazała że powoli wraca do swojego poziomu czyli na dół tabeli a Cavs potwierdziło że potrafi zagrać dobrze przy dobrym wyniku jednak kiedy gra się nie układa to już wyglądają słabo.

Powrót do góry Go down

Pisanie Sro 31 Paź 2018 - 2:59 by MichW

Orlando Magic - Sacramento Kings 99:107

Osobiście myślałem długo przed meczem o postawieniu na gości jednak kursy były dosyć równe więc wolałem nie ryzykować. Ogólnie Kings prezentuje się całkiem nieźle w sezonie i myślę że warto przy najbliższych okazjach próbować pograć coś w ich stronę.

Powrót do góry Go down

Pisanie Sro 31 Paź 2018 - 3:08 by MichW

Boston Celtics - Detroit Pistons 108:105

Osobiście Celtics ratują mi tyłek bowiem grałem ogólny under i po pierwszej połowie margines błędu był mały. W 3Q pokazali dobrą defensywę i zrobili duży under...ale żeby nie było tak słodko. Pistons wykorzystało przestój Celtics w 4Q i znowu zrobiło się dosyć nerwowo. Miałem słabiej ograny under 212,5 i potem mocniej podbity under 213,5. Na koniec były dwa rzuty osobiste Tatuma. Jeden trafiony...a drugi chybiony. Emocji co nie miara. Czas spać. Smile

Powrót do góry Go down

Pisanie Sro 31 Paź 2018 - 12:42 by Michalski1988

Houston Rockets 85 - 104 Portland Trail Blazers
TYP: Anthony, Carmelo over 16,5 --- (8 pkt.)

O wygrana Portland nie jest w tym meczu spektakularnym zaskoczeniem, to punktowa zdobycz obu zespołów już tak. Przy tak niskiej linii ciężko trafić indywidualną zdobycz zawodnika. Niestety typ przegrany.

Powrót do góry Go down

Pisanie Sro 31 Paź 2018 - 12:51 by MichW

Ostatnie mecze były dosyć dziwne. Rockets znowu byli o włos od przerżnięcia wszystkich kwart, Mamphis wygrywa gładko a Clippers prowadząc przegrywa 3Q...39:10.

Powrót do góry Go down

Pisanie Sro 31 Paź 2018 - 15:20 by Michalski1988

Charlotte Hornets 125 - 113 Miami Heat
TYP: Zeller, Cody over 8,5 (11 pkt)

Mecz Charlotte z Miami zaskoczył pozytywnie pod względem jakości ofensywnych akcji. Typowany przeze mnie zawodnik już w pierwszej połowie trafił 6 punktów i kwestią czasu było pokrycie lini -8,5 pkt. Zawodnik trafił 11 oczek, a cała drużyna Chornets zaprezentowała dobry i ofenstywny styl.

Powrót do góry Go down

Pisanie Sro 31 Paź 2018 - 15:32 by Michalski1988

Boston Celtics 108 - 105 Detroit Pistons
TYP: Drummond, Andre over 15,5 pkt (17pkt)

Drugi mecz z rzędu ekpi z Bostonu i Detroit był odmienny od pierwszego. Wyrównana walka do samego końca, jednak znów górą Celtowie. Andre Drummond podobnie jak w pierwszym meczu był jednym z najlepiej punktujących graczy na boisku. 17 punktów tego koszykarza wystarczyło na pokrycie typowanej przeze mnie linii punktowej.

Powrót do góry Go down

Pisanie Sro 31 Paź 2018 - 22:41 by Michalski1988

MECZ:Phoenix Suns - San Antonio Spurs
TYP: DeRozan, DeMar over 26,0 pkt
KURS: 1,70
UNIBET
(lost)

Phoenix jest w tym sezonie bardzo gościnne dla rywali, przegrywając prawie wszystkie mecze u siebie. Dodatkowo są po pięciu porażkach z rzędu i jak dla mnie to outsider tej ligi. Po drugiej stronie stają Spurs, których liderem od początku sezonu jest DeRozan. Notuje ponad 30 punktową zdobycz w ostatnich meczach, więc słabiutkie Suns, nie powinno go zatrzymać. Istnieje ryzyko, że w tym spotkaniu dostanie więcej odpoczynku, ale zależne będzie to od przebiegu spotkania. Liczę, że DeRozan kolejny raz mnie nie zawiedzie.

Ostatnio zmieniony przez Michalski1988 dnia Czw 1 Lis 2018 - 16:20, w całości zmieniany 1 raz

Powrót do góry Go down

Pisanie  by Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 41 z 51 Previous  1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 46 ... 51  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum:
Możesz odpowiadać w tematach