Ligue 1
+29
adrianP
Barti80
Michalski1988
ATR
Kwas
andrzejszwedzki
MichW
bmx34
messi
wilu1103
bestia
Valencia
kurkawodna871
gumas
Master77
mazik
Special
Berkos12
wit93
Hulk93
Typowacz
sss17
vlepek
manin_10
tomek1232
ajodoc
Piciu1404
Moderatorek
Admin
33 posters
Strona 14 z 21
Strona 14 z 21 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21
Ligue 1
First topic message reminder :
Ostatnio zmieniony przez Admin dnia Wto 4 Lut 2020 - 11:58, w całości zmieniany 4 razy
Re: Ligue 1
Lille jest drugie w tabeli, więc na pewno pokusi się o wywiezienie punktów z Paryża. Jednak mimo wszystko trener Tuchel wysłał na plac gry bardzo mocny skład i trochę szkoda byłoby nie oszczędzać piłkarzy i nie wygrać u siebie jakby nie było prestiżowego meczu. No cóż, druga połowa nam wszystko wyjaśni. Myślę, że jednak Paryżanie coś strzelą, tak jak działo się to w wyjazdowym meczu z Marsylią.
Michalski1988- Ostrzeżenie : zaufania.
Zaufanie :
Liczba postów : 1339
SpinyBety : 19
81 minuta i ósmy rzut rożny dla Paryżan. Można powiedzieć, że zagrali tak jak to sobie wymyśliłem. Bardzo ładna bramka Mbappe i wydaje się, że dociągną ten wynik do końca lub jeszcze coś dołożą. Szkoda trochę Lille, bo dzielnie się broniło, jednak siła PSG jest w tej lidze bezdyskusyjna.
Michalski1988- Ostrzeżenie : zaufania.
Zaufanie :
Liczba postów : 1339
SpinyBety : 19
Lille nie gra w pucharach także z każdym rywalem muszą się pokusić o punkty. PSG ma mecz możliwe o być albo nie być w LM, ale jednak spięli się na Lille. Neymar podwyższył już 2:0 także PSG powinno zgarnąć 3pkt.
MichW- Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie :
Liczba postów : 5281
SpinyBety : 193
Lille strzela doliczonym czasie gry bramkę, gola zdobył w 90 minucie - Pepe N.
Spotkanie zostało zakończone.
PSG 2:1 Lille
Spotkanie zostało zakończone.
PSG 2:1 Lille
Barti80- Ostrzeżenie : Nieprzestrzeganie regulaminu Typy by, Nieustanne wprowadzanie zamieszania na forum.
Zaufanie :
Liczba postów : 1071
SpinyBety : 3
Caen-Rennes
typ:X
kurs:3,35
bwin
Analiza:
W 12 kolejce 1 ligi Francuskiej,druzyna Caen zagra u siebie z Rennes.Pomimo tego,ze zespoly te znajduja sie na dalekch pozycjach w klasyfikacji to mecz wydaje sie byc interesujacy.Porownanie dotychczasowych,w tym sezonie wynikow,wyglada tak.Caen wygral tylko dwa swoje spotkania,cztery przegral ale az piec zremisowal.Rennes z kolei wygral trzy mecze,trzy zremisowal ale piec przegral.I jak mozna spojrzec na dzisiejszy pojedynek?Wedlug mnie Rennes nie jest ju tym samym zespolem jak w poprzednim sezonie,gra znacznie slabiej i moim zdaniem ma nikle szanse na zwyciestwo.Caen pomimo,ze teoretycznie jest slabsza druzyna to jednak gra u siebie i jak zauwazylem duzo meczy remisuje,przegrac wiec nie powinna.Wychodzi wiec na to,ze najprawdopodobniej to spotkanie zakonczy sie podzialem punktow.Takie tez jest moje zdani,postawie na remis.
typ:X
kurs:3,35
bwin
Analiza:
W 12 kolejce 1 ligi Francuskiej,druzyna Caen zagra u siebie z Rennes.Pomimo tego,ze zespoly te znajduja sie na dalekch pozycjach w klasyfikacji to mecz wydaje sie byc interesujacy.Porownanie dotychczasowych,w tym sezonie wynikow,wyglada tak.Caen wygral tylko dwa swoje spotkania,cztery przegral ale az piec zremisowal.Rennes z kolei wygral trzy mecze,trzy zremisowal ale piec przegral.I jak mozna spojrzec na dzisiejszy pojedynek?Wedlug mnie Rennes nie jest ju tym samym zespolem jak w poprzednim sezonie,gra znacznie slabiej i moim zdaniem ma nikle szanse na zwyciestwo.Caen pomimo,ze teoretycznie jest slabsza druzyna to jednak gra u siebie i jak zauwazylem duzo meczy remisuje,przegrac wiec nie powinna.Wychodzi wiec na to,ze najprawdopodobniej to spotkanie zakonczy sie podzialem punktow.Takie tez jest moje zdani,postawie na remis.
andrzejszwedzki- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 2974
SpinyBety : 1108
Nantes gromi Guingamp aż 5:0. Osobiście trochę się co do ich możliwości pomyliłem bowiem ostatnie 3 mecze wygrali i to w wielkim stylu (bilans bramkowy 11:1!). Warto zainteresować się tą drużyną w kolejnych spotkaniach.
Zaufanie :
Kolejny zakończony mecz był mocno overowy bowiem padło aż 7 goli! A mowa naturalnie o starciu Saint Etienne z Angers. Goście prowadzili 2:3 jednak nie zdołali wywieźć choćby punktu.
Zaufanie :
Trzymanie nerwów na wodzy nie jest dzisiaj domeną piłkarzy Nimes.
5' Bozuk marnuje karnego
Od 14 do 20 minuty Maouassa dostaje 2 żółte kartki, a w 46' Landre zobaczył bezpośrednią czerwoną kartkę.
Co ciekawe Nice gra bardzo słabo i wcale nie jest powiedziane że ten mecz wygrają.
5' Bozuk marnuje karnego
Od 14 do 20 minuty Maouassa dostaje 2 żółte kartki, a w 46' Landre zobaczył bezpośrednią czerwoną kartkę.
Co ciekawe Nice gra bardzo słabo i wcale nie jest powiedziane że ten mecz wygrają.
Zaufanie :
Zaufanie :
Monaco - PSG 0:4
Jak widać opłacało się zaryzykować w wyższe handi na PSG. Paryżanie dominowali przez całe spotkanie strzelając 4 gole, a gdyby dopisało im szczęście to mogli mieć ich jeszcze dwie więcej bowiem Mbappe i Draxler strzelali gole będąc na minimalnym spalonym. Hattrick Cavaniego, do tego gol Neymara z karnego który dzisiaj zagrał przeciętnie.
Co do Monaco na pewno panuje u nich spory chaos. Trzeba im jednak oddać że mają kilku ciekawych piłkarzy który dzisiaj próbowali strzelać z dystansu, do tego zmarnowali dwie setki (jedna z kilku metrów na pustaka). Muszą pracować dalej, myślę że z czasem powinni się piąć w górę tabeli.
Jak widać opłacało się zaryzykować w wyższe handi na PSG. Paryżanie dominowali przez całe spotkanie strzelając 4 gole, a gdyby dopisało im szczęście to mogli mieć ich jeszcze dwie więcej bowiem Mbappe i Draxler strzelali gole będąc na minimalnym spalonym. Hattrick Cavaniego, do tego gol Neymara z karnego który dzisiaj zagrał przeciętnie.
Co do Monaco na pewno panuje u nich spory chaos. Trzeba im jednak oddać że mają kilku ciekawych piłkarzy który dzisiaj próbowali strzelać z dystansu, do tego zmarnowali dwie setki (jedna z kilku metrów na pustaka). Muszą pracować dalej, myślę że z czasem powinni się piąć w górę tabeli.
Zaufanie :
MECZ: Lyon - Sant Etienne
TYP: 1
KURS: 1,58
BUKMACHER: fortuna
ANALIZA:
Obie druzyny prezentują wysoką formę zajmując odpowiednio 4 i 5 lokatę w ligowej tabeli. W mojej ocenie to Lyon powinien sięgnąć po 3pkt. U siebie przegrali ledwie raz i to na początku sezonu. Goście za to na wyjazdach wyglądają słabo. Ledwie jedna wygrana w 6ściu meczach.
KURS: 1,58
ANALIZA:
Obie druzyny prezentują wysoką formę zajmując odpowiednio 4 i 5 lokatę w ligowej tabeli. W mojej ocenie to Lyon powinien sięgnąć po 3pkt. U siebie przegrali ledwie raz i to na początku sezonu. Goście za to na wyjazdach wyglądają słabo. Ledwie jedna wygrana w 6ściu meczach.
Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Pon 26 Lis 2018 - 22:11, w całości zmieniany 1 raz
Zaufanie :
MECZ: PSG - Toulouse
TYP: Poniżej 4,5 bramek
KURS: 1,59
ANALIZA:
Oczywiście PSG ma taką kadrę że takie linie może przekraczać na luzie jednak myślę że teraz będą po trochu odpuszczać Ligue 1. W Lidze Mistrzów czekają ich arcyważne mecze o awans więc pewnie w lidze będą próbowali pograć trochę rezerwowymi jak to było chociażby z Monaco gdzie paru dobrych piłkarzy zasiadło na ławce.
TYP: Poniżej 4,5 bramek
KURS: 1,59
ANALIZA:
Oczywiście PSG ma taką kadrę że takie linie może przekraczać na luzie jednak myślę że teraz będą po trochu odpuszczać Ligue 1. W Lidze Mistrzów czekają ich arcyważne mecze o awans więc pewnie w lidze będą próbowali pograć trochę rezerwowymi jak to było chociażby z Monaco gdzie paru dobrych piłkarzy zasiadło na ławce.
Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Pon 26 Lis 2018 - 22:11, w całości zmieniany 1 raz
Zaufanie :
MECZ: Caen - Monaco
TYP: 1X
KURS: 1,52
ANALIZA:
Monaco prezentuje się fatalnie w obronie, do tego ten szpital...Jedynym ich atutem wydaje się niezła ofensywa która postraszyła ostatnio PSG jednak zabrakło skuteczności. Jednak Caen gra na tyle solidnie w obronie że powinni spokojnie sobie poradzić z atakiem rywali. Za to na pewno stać ich żeby coś strzelić przy tak fatalnej jak to wspomniałem defensywie rywali.
TYP: 1X
KURS: 1,52
ANALIZA:
Monaco prezentuje się fatalnie w obronie, do tego ten szpital...Jedynym ich atutem wydaje się niezła ofensywa która postraszyła ostatnio PSG jednak zabrakło skuteczności. Jednak Caen gra na tyle solidnie w obronie że powinni spokojnie sobie poradzić z atakiem rywali. Za to na pewno stać ich żeby coś strzelić przy tak fatalnej jak to wspomniałem defensywie rywali.
Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Pon 26 Lis 2018 - 22:12, w całości zmieniany 1 raz
Zaufanie :
MECZ: Dijon - Bordeaux
TYP: X2
KURS: 1,46
ANALIZA:
Bordeaux gra przeciętnie jednak myślę że na tyle dobrze aby tego meczu nie przegrać z jedną z najsłabszych drużyn ligi. Dijon ostatnio głównie przegrywa za wyjątkiem wyrwania punktu równie słabej ekipie Monaco.
TYP: X2
KURS: 1,46
ANALIZA:
Bordeaux gra przeciętnie jednak myślę że na tyle dobrze aby tego meczu nie przegrać z jedną z najsłabszych drużyn ligi. Dijon ostatnio głównie przegrywa za wyjątkiem wyrwania punktu równie słabej ekipie Monaco.
Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Pon 26 Lis 2018 - 22:12, w całości zmieniany 1 raz
Zaufanie :
MECZ: Nantes - Angers
KURS: 1,93
ANALIZA:
Nantes w ostatnich meczach jest na fali, szczególnie u siebie gdzie dwa poprzednie mecze zakończyli z bilansem bramkowym 9:0! Angers za to miało passe bez wygranej którą przełamali dosyć niespodziewanie w starciu z Montpellier. Mecz dwóch dosyć wyrównanych drużyn, ale forma ekip mówi mi że to gospodarze zgarną 3pkt.
KURS: 1,93
ANALIZA:
Nantes w ostatnich meczach jest na fali, szczególnie u siebie gdzie dwa poprzednie mecze zakończyli z bilansem bramkowym 9:0! Angers za to miało passe bez wygranej którą przełamali dosyć niespodziewanie w starciu z Montpellier. Mecz dwóch dosyć wyrównanych drużyn, ale forma ekip mówi mi że to gospodarze zgarną 3pkt.
Zaufanie :
Strona 14 z 21 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21
Strona 14 z 21
Pozwolenia na tym forum: