SpinBet24
Ligue 1  - Page 17 600x4010
SpinBet24
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Ligue 1

+29
adrianP
Barti80
Michalski1988
ATR
Kwas
andrzejszwedzki
MichW
bmx34
messi
wilu1103
bestia
Valencia
kurkawodna871
gumas
Master77
mazik
Special
Berkos12
wit93
Hulk93
Typowacz
sss17
vlepek
manin_10
tomek1232
ajodoc
Piciu1404
Moderatorek
Admin
33 posters

Strona 17 z 21 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Next

Go down

Ligue 1  - Page 17 Empty Ligue 1

Pisanie by Admin Pią 23 Wrz 2016 - 22:43

First topic message reminder :

Ostatnio zmieniony przez Admin dnia Wto 4 Lut 2020 - 11:58, w całości zmieniany 4 razy
Admin
Admin
Admin

Zaufanie : 100%
Liczba postów : 2068
SpinyBety : 816

https://www.forumbukmacherskiepol.com

Powrót do góry Go down

Ligue 1  - Page 17 Empty Re: Ligue 1

Pisanie by andrzejszwedzki Sob 22 Gru 2018 - 14:50

Reims-Caen
typ:X
kurs:3,60
bet365
Analiza:
W 19 kolejce 1 ligi Francuskiej,ktora odbywa sie dzisiaj,jest kilka interesujacych pojednkow ale ja wybralem ten pomiedzy druzynami Reims i Caen.Byc moze nie cieszy sie on tak duza poplarnoscia jak chocby te z udzialem PSG cuy Marsyli ale zapowida sie nie mniej interesujaco.Zaskakujaco dobrze gra beniaminek,druzyna Reims.Aktualnie osma pozycja w tabeli i 25 zdobytych punktow.Dla porownania Caen jest na dalekim 16 miejscu i ma 17 punktow,sytuacja tego zespolu wyglada wiec troche gorzej.Jednak w kontaktach bezposrenich tych druzyn jest odwrotnie,tutaj zdecydowanie dominuje Caen.Wezmy np. piec ostatnich meczy pod uwge,czterokrotnie wygrywala Caen,tylko raz Reims i to na wyjezdzie.Troche dziwne,prawda? No ale pod uwage trzeba brac przedewszystkim aktualna forme zespolow i tu wydaje mi sie jaky ona rosla w druzynie Caen.Obydwa zespoly swe poprzednie spotkania wygraly a wiec dzisiaj moze podziela sie punktami...taki maly prezencik Swiateczny z obu stron.To mal zarcik,nie zaszkodzi prawda?Ale juz tak powaznie,wszystko na ten remis wskazuje.

andrzejszwedzki

Ostrzeżenie : brak
Liczba postów : 2974
SpinyBety : 1108

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Sob 22 Gru 2018 - 14:52

Monaco-Guingap
typ:1
kurs:2
bet365
Analiza:
W 19 kolejce 1 ligi Francuskiej,ktora odbywa sie dzisiaj,jest kilka interesujacych pojednkow ale ja wybralem ten pomiedzy druzynami Reims i Caen.Byc moze nie cieszy sie on tak duza poplarnoscia jak chocby te z udzialem PSG cuy Marsyli ale zapowida sie nie mniej interesujaco.Zaskakujaco dobrze gra beniaminek,druzyna Reims.Aktualnie osma pozycja w tabeli i 25 zdobytych punktow.Dla porownania Caen jest na dalekim 16 miejscu i ma 17 punktow,sytuacja tego zespolu wyglada wiec troche gorzej.Jednak w kontaktach bezposrenich tych druzyn jest odwrotnie,tutaj zdecydowanie dominuje Caen.Wezmy np. piec ostatnich meczy pod uwge,czterokrotnie wygrywala Caen,tylko raz Reims i to na wyjezdzie.Troche dziwne,prawda? No ale pod uwage trzeba brac przedewszystkim aktualna forme zespolow i tu wydaje mi sie jaky ona rosla w druzynie Caen.Obydwa zespoly swe poprzednie spotkania wygraly a wiec dzisiaj moze podziela sie punktami...taki maly prezencik Swiateczny z obu stron.To mal zarcik,nie zaszkodzi prawda?Ale juz tak powaznie,wszystko na ten remis wskazuje.

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Sob 22 Gru 2018 - 18:33

MECZ: Angers - Marseille (lost)
TYP: Powyżej 2,5 bramek
KURS: 2
BUKMACHER: fortuna
ANALIZA:

Spodziewam się overowego meczu bowiem obie drużyny mają za sobą bardzo długą przerwę od ostatniego meczu więc pewne błędy zapewne się pokażą. Angers potrafi się postawić lepszym ekipom także na pewno stać ich aby coś dzisiaj strzelić. Goście za to mają taki potencjał że sami mogą pokryć ten over.

Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Pon 24 Gru 2018 - 20:30, w całości zmieniany 1 raz

MichW

Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie : 75%
Liczba postów : 5281
SpinyBety : 193

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Sob 22 Gru 2018 - 18:36

MECZ: Lille - Toulouse (lost)
TYP: 1
KURS: 1.65
ANALIZA:

Lille ma to szczęście że przeżyło strajk bez szwanku i nie ominęła ich żadna kolejka. Wciąż trzymają dobrą formę głównie wygrywając także ciężko mi sobie wyobrazić aby nie mieli dopisać 3pkt po meczu z takim rywalem jak goście którzy ostatnio po dłuższej przerwie od piłki przegrali ze słabiutkim Caen.

Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Pon 24 Gru 2018 - 20:30, w całości zmieniany 1 raz

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Sob 22 Gru 2018 - 18:38

MECZ: Monaco - Guingamp (lost)
KURS: 2
ANALIZA:

Mecz must win dla Monaco których porażka w tym meczu może się okazać opłakana w skutkach na koniec sezonu. Moim zdaniem mają dużo lepsze indywidualności od Guingamp i u siebie powinni to wykorzystać. Goście tracą sporo goli więc wydaje się że sama ofensywa może dać gospodarzom 3pkt.

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Sob 22 Gru 2018 - 18:41

MECZ: Montpellier - Lyon (lost)
TYP: 2
KURS: 2.3
ANALIZA:

Dla gospodarzy jest to pierwszy mecz od 4.12 i od razu z sąsiadem w tabeli także wyzwanie będzie bardzo spore. Lyon za to pauzował ledwie kilka dni w stosunku do innych drużyn także można powiedzieć że ich dyspozycja jest dobra na tyle iż myślę że wykorzystają nierozgrzanego rywala.

Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Pon 24 Gru 2018 - 20:31, w całości zmieniany 1 raz

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Sob 22 Gru 2018 - 18:44

MECZ: PSG - Nantes (lost)
TYP: PSG powyżej 2,5 bramek
KURS: 1.56
ANALIZA:

PSG miało długą przerwę od ligi co myślę że podziała na nich akurat dobrze bowiem udało im się w międzyczasie załatwić awans w LM i teraz mogą już grać na 100% w lidze. Nantes to ligowy średniak i tutaj myślę że spokojnie mogą przyjąć worek bramek o ile PSG wrzuci najwyższy bieg.

Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Pon 24 Gru 2018 - 20:31, w całości zmieniany 1 raz

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Sob 22 Gru 2018 - 18:51

MECZ: Reims - Caen (lost)
TYP: Poniżej 2,5 bramek
KURS: 1.5
ANALIZA:

Myślę że zapowiada nam się tutaj na nudne spotkanie. Reims utrzymuje się w środku tabeli i widać że im to odpowiada bowiem nie grają za wszelką cenę o wygraną. Do tego tracą jak i strzelają bramki niezbyt często. Goście za to o wiele niżej w tabeli jednak dla nich ważne są każde punkty i raczej nie rzucą się na hurra o zwycięstwo.

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Sob 22 Gru 2018 - 18:55

MECZ: Rennes - Nimes (lost)
TYP: X2
KURS: 2.02
ANALIZA:

Tutaj myślę że szykuje nam się bardzo ciekawe spotkanie bowiem goście potrafią się potrafić większości ekip w lidze o ile mają swój dzień. Potrafili ograć Strasbourg czy przegrać 2:3 z Lille. Rennes za to ma niemały potencjał ale mocno falują formą co może okazać się kluczowe w takim meczu.

Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Pon 24 Gru 2018 - 20:32, w całości zmieniany 1 raz

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Sob 22 Gru 2018 - 19:00

MECZ: Saint Etienne - Dijon (win)
KURS: 1.52
ANALIZA:

Gospodarze nie są w rewelacyjnej formie jednak myślę że z taką drużyną jak Dijon spokojnie sobie poradzą. Gospodarze walczą o europejskie puchary kiedy Dijon walczy aby nie znaleźć się w strefie spadkowej co prędzej czy później pewnie nastąpi patrząc na to jak grają.

Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Pon 24 Gru 2018 - 20:32, w całości zmieniany 1 raz

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Sob 22 Gru 2018 - 19:14

MECZ: Strasbourg - Nice (lost)
TYP: X2
KURS: 1.69
ANALIZA:

Myślę że czeka nas tutaj równe spotkanie z możliwym remisem. Nice w lidze nie przegrało meczu i to już od końca października więc myślę że i tym razem będą w stanie urwać punkty. Strasbourg jest niebezpieczną ekipą ale ostatnio trochę obniżli loty remisując z Caen czy przegrywając z Reims.

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Sob 22 Gru 2018 - 19:23

MECZ: Bordeaux - Amiens (lost)
KURS: 1.64
ANALIZA:

Bordeaux ostatnio notowało długą serie remisów przełamując się dopiero z Saint Etienne. Dzisiaj czeka ich mecz z Amiens które notuje bardzo słaby sezon tracąc ostatnio sporo goli w praktycznie każdym meczu. Gospodarze również jakoś nie zachwycają ale myślę że z takim rywalem 3pkt to dla nich obowiązek.

Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Pon 24 Gru 2018 - 20:33, w całości zmieniany 1 raz

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Nie 23 Gru 2018 - 14:30

Bordeaux-Amiens
typ:X
kurs:3,70
10bet
Analiza:
W 1 lidze Francuskiej pozostalo jedno spotkanie tej kolejki,jest to dzisiejszy pojedynek pomiedzy Bordeaux a zespolem Nmiens.Jak ocenic ten mecz,jak poprawnie wytypowac? Cuz nie jest to latwe.Gdy wezmiemy pod uwage pozycje w tabeli tym samym forme druzyn,faworytem wydaje sie byc Bordeaux a do tego gra jeszcze u siebie.Popatrzmy,Bordeaux jest w tej chwili na 12 miejscu i ma w swym dorobku 21 ptk. druzyna od kilku spotkan z rzedu pozostaje bez porazki ale swa gra nie zachwyca,dominuja remisy.Amiens zajmuje 17 miejsce i ma na swym koncie 16 ptk. w pieciu ostatnich pojedynkach dwa zwyciestwa i trzy porazki.Jednak w kontaktach bezposrednich jest remisowo,druzyny maja po jednej wygranej.Ja w swej ocenie biore pod uwage jedna wazna rzecz,jest jeden dzien do Swiat,pilkarze obu druzyn myslami sa juz ze swymi rodzinami i choc to moze dziwne myslenie to wydaje mi sie,ze nie beda sie bardzo angazowac i mecz zakonczy sie remisem,byc moze bezbramkowym.

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Pią 11 Sty 2019 - 13:26

Caen-Lille
typ:2
kurs:2,10
bet365
Analiza:
1 Liga Rrancuska serwuje nam dzisiaj dwa wydarzenia,obydwa bardzo ciekawe a jednym z nich jest pojedynek pomiedzy druzynami,Caen i Lille,do niego chcialbym sie odniesc.Jesli spojrzymy na aktualna tabele,roznica jest kolosalna.Lille jest wiceliderem i ma na swym koncie 34 ptk. Caen zajmuje dalekie 16 miejsce z suma,tylko 18 ptk.Lille ma duzy dystans do lidera,raczej bez szans by go dogonic ale musi uciekac przed Lionem,ktory ma tylko dwa pnkty mniej.Caen z kolei musi uciekac przed grupa spadkowa.Faworytem tego spotkania jest wiec druzyna Lille,ktora ma tez duzo korzystniejszy bilans spotkan bezposrednich,w ostatnich pieciu wygrywala czterokrotnie.Jednak warto zwrocic uwage na kilka ostatnich pojedynkow druzyny Caen,az roi sie od remisow a wiec nie bedzie tak latwym przeciwnkiem jakby sie wydawalo.Druzyny z dolnej czesci tabeli,broniace sie przed spadkiem,chociaz jeszcze za wczesnie o tym mowic,zawsze stwarzaja problemy faworytom.Ja mam nadzieje,ze jednak Lille sobie poradzi.

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Nie 20 Sty 2019 - 13:33

Rennes-Montpelier
typ:1
kurs:1,95
bet365
Analiza:
W 1 lidze Francuskiej dojdzie dzisiaj do bardzo interesujacego spotkania pilkarskiego pomiedzy druzynami Rennes i Montpellier.Prioryterm kazdej z nich jest wywalczenie prawa udzialu w Europejskich Pucharach.Do niedawna forma Montpellier wyraznie na to wskazywala,teraz jednak stoi pod wielkim znakiem zapytania.Kilka slabszych meczy,sprawilo,ze dystans tej druzyny do czoolowki znacznie sie powiekszyl.Montpellier aktualnie zajmuje szoste miejsce z suma 31 ptk.Rennes,wystepujaca dzisiaj w roli gospodarza jest dwie pozycje nizej i ma 29 ptk.na swoim koncie ale ta druzyna systematycznie awansuje.Poczatek sezonu miala fatalny,teraz jest po seri zwyciestw z wyjatkiem ostatniego meczu,przegranego na wyjezdzie z Guingap.Wyglada wiec,ze na dzisiaj w lepszej formie jest Rennes.To tez jest bardzo prawdopodobne,ze spotkanie wygra.Ja co do tego nie mam watpliwosci,uwazam nawet,ze Rennes juz w pierwszej polowie uzyska prowadzenie i nie odda go do konca meczu.

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 17 z 21 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Next

Powrót do góry