SpinBet24
Premier League  - Page 28 600x4010
SpinBet24
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Premier League

+47
stawiamyrazem
balonik19821
szydami
ledeni
preorder
Janowski
kaminskim
boywer
Michalski1988
ATR
Kwas
Barti80
andrzejszwedzki
adrianP
andree
michaszek83
MichW
kobra
bestia
dominikbolt95
NASA
zacharty
Valencia
gibsoon
Diablo
Qwezy
ney11
gumas
Master77
wilu1103
mazik
bmx34
Special
RL9
wajak
Hulk93
Typowacz
obstawiamiszczu
manin_10
sss17
znawca
obstawiacz
wyspiarzyk
Piciu1404
Moderatorek
kobii
Admin
51 posters

Strona 28 z 45 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 36 ... 45  Next

Go down

Premier League  - Page 28 Empty Premier League

Pisanie by Admin Sro 21 Wrz 2016 - 20:19

First topic message reminder :

Ostatnio zmieniony przez Admin dnia Wto 4 Lut 2020 - 11:39, w całości zmieniany 3 razy (Reason for editing : wstawianie tabeli live w pierwszym poście)
Admin
Admin
Admin

Zaufanie : 100%
Liczba postów : 2068
SpinyBety : 816

https://www.forumbukmacherskiepol.com

Powrót do góry Go down

Premier League  - Page 28 Empty Re: Premier League

Pisanie by boywer Pon 29 Paź 2018 - 13:58

Cieakwe typy w stronę City dzisiaj i rowniez sie zastanawiam nad podobnymi zakładami,oglądałem ostatnie mecze Tottenhamu w lidze i mimo wygranem po 1:0 z West Hamem i Cardiff gdzie nie są to zespoły z najwyzszej półki grali zwyczajnie słabo.
boywer
boywer

Ostrzeżenie : brak
Zaufanie : BAN
Liczba postów : 467
SpinyBety : 28

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Pon 29 Paź 2018 - 14:00

Też myślę że kursy są ciekawe na City. Tottenham pomimo dobrych wyników gra słabo także uważam że goście są w stanie wygrać i to wysoko.

MichW

Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie : 75%
Liczba postów : 5281
SpinyBety : 193

Powrót do góry Go down

Pisanie by Barti80 Pon 29 Paź 2018 - 14:01

No Tottenham jest w dołku... i te spotkania w lidze moim zdaniem wygrywał fartem, dodatkowo nie były to spotkania z zespołami z czołówki. Dziś będą mieli bardzo trudny sprawdzian i tak jak wyżej napisałem, moim zdaniem najzwyczajniej Tottenham tego testu nie zda. Dodatkowo zremisowali w ostatnich minutach spotkanie z PSV w Lidze Mistrzów co też pewnie siadło troszkę na ich głowy, że dali sobie wypuścić zwycięstwo w ostatnich minutach. Manchester biję się o Mistrzostwo i to spotkanie musi wygrać, dla mnie jest to pewniak jeżeli chodzi na czysty typ na Manchester, można próbować również handi -1.5 z dużo większym kursem.

Barti80

Ostrzeżenie : Nieprzestrzeganie regulaminu Typy by, Nieustanne wprowadzanie zamieszania na forum.
Liczba postów : 1071
SpinyBety : 3

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Wto 30 Paź 2018 - 0:23

W ostatnim meczu kolejki Tottenham przegrywa z Manchesterem City 0:1. Przygniatająca przewaga gości jednak chyba dosyć niespodziewanie to spotkanie było mocno underowe.

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by boywer Wto 30 Paź 2018 - 6:30

City zdominowało całkowicie środek pola,stąd ta przewaga.W Tottenhamie coraz bardziej widoczny jest brak Ericksena który wszedł dopiero w 81 minucie.
boywer
boywer

Powrót do góry Go down

Pisanie by Barti80 Wto 30 Paź 2018 - 13:07

No Eriksen w środku pola robił dużą różnicę jeżeli chodzi o grę "Kogutów". Jak dla mnie też spora niespodzianka, liczyłem w tym spotkaniu na over 2.5, a jak nie to przynajmniej na zwycięstwo handicapem -1.5 Manchesteru City. Jeżeli popatrzymy na grę obu zespołów tym spotkaniu, Manchester powinien wygrać minimum dwoma golami, ale w tym wypadku skończyło się w najmniejszym wymiarze kary dla Kogutów.

Barti80

Ostrzeżenie : Nieprzestrzeganie regulaminu Typy by, Nieustanne wprowadzanie zamieszania na forum.

Powrót do góry Go down

Pisanie by boywer Wto 30 Paź 2018 - 14:07

Ericksen podobno będzie dostawał teraz wiecej szans,bo sam Pochettino przyznal ze widac brak tego zawodnika.Moim zdaniem Totki będą miały ciezko w tym sezonie zajac miejsce w top4 patrzac na formę Arsenalu,Chelsea,Liverpoolu i oczywiscie City a nie mozna tez skreślać United którzy łapia chyba drugi oddech.
boywer
boywer

Powrót do góry Go down

Pisanie by Barti80 Wto 30 Paź 2018 - 15:10

Ja też nie widzę miejsca dla Tottenhamu w TOP 4... jeżeli popatrzymy na formę Arsenalu, Chelsea, Manchesteru City czy też Liverpoolu. Myślę, że w obecnym sezonie, te 4 drużyny, które wymieniłem zajmą miejsca w TOP 4. Nie skreślałbym Manchesteru United, chociaż ma już sporą stratę punktów do TOP 4. A Eriksen przypadkiem nie miał jakiejś kontuzji?

Barti80

Powrót do góry Go down

Pisanie by boywer Wto 30 Paź 2018 - 15:36

MIał kontuzję  i do tego dość poważną,bo nie grał chyba z półtora miesiąca ale szczegółów nie znam.
boywer
boywer

Powrót do góry Go down

Pisanie by Barti80 Wto 30 Paź 2018 - 15:48

No to pewnie teraz stopniowa będzie dostawał szansę na powrót do gry. Eriksen jest świetnym zawodnikiem i tak myślałem, że coś musiało być na rzeczy, ponieważ raczej nikt by takiego zawodnika nie posadził na ławkę od tak Smile

Barti80

Powrót do góry Go down

Pisanie by boywer Wto 30 Paź 2018 - 15:56

Zgoda tylko podobno juz jest gotowy na 100% a wczoraj gdzie ewidentnie go brakowało w srodku pola,Pochettino trzymał go na ławce prawie do końca meczu.
boywer
boywer

Powrót do góry Go down

Pisanie by Barti80 Wto 30 Paź 2018 - 16:39

No bo pewnie nie jest jeszcze jeszcze gotowy aby zagrać pełne 90 minut, Pochettino pewnie pomalutku będzie go wprowadzał... w następnym spotkaniu pewnie dostanie już więcej minut, aż wkońcu będzie grał regularnie.

Barti80

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Wto 30 Paź 2018 - 17:35

Pewnie musiał mieć jakiś uraz bo nie wierze że sadzano specjalnie na ławie takiego gościa jak Ericsen. Polityka transferowa Tottenhamu nawaliła i też myślę że zajęcie miejsca w top4 może być dla nich misją niemożliwą.

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Czw 1 Lis 2018 - 17:57

MECZ: Bournemouth - Manchester United (win)
TYP: 2
KURS: 2.02
BUKMACHER: fortuna
ANALIZA:

W mojej ocenie w Manchesterze United w końcu coś drgnęło i ich gra już wygląda na prawdę przyzwoicie. Ostatnio pokonali Everton 2:1 jednak przeważali wyraźnie i w pełni zasłużyli na to zwycięstwo. Ich rywale za to dosyć sensacyjnie utrzymują 6ste miejsce w tabeli jednak ostatnio terminarz był dla nich łaskawy i mogli spokojnie budować swój dorobek punktowy. Teraz czeka ich prawdziwy test ich umiejętności.

Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Nie 4 Lis 2018 - 21:42, w całości zmieniany 1 raz

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Czw 1 Lis 2018 - 17:59

MECZ: Cardiff - Leicester (win)
TYP: 2
KURS: 2.2
BUKMACHER: fortuna
ANALIZA:

Kursy według mnie sporo zawyżone. W mojej ocenie Leicester gra na prawdę przyzwoicie a z zespołami z dołu tabeli przeważnie spokojnie sobie radzi. Cardiff w obecnym sezonie wygrało ledwie raz, z Fulham w którym obrona nie istnieje. Do tego dochodzi aspekty psychologiczny czyli tragiczny wypadek właściciela, myślę że piłkarze zrobią wszystko aby godnie uczcić jego pamięć.

Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Nie 4 Lis 2018 - 21:43, w całości zmieniany 1 raz

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 28 z 45 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 36 ... 45  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: