Premier League
+47
stawiamyrazem
balonik19821
szydami
ledeni
preorder
Janowski
kaminskim
boywer
Michalski1988
ATR
Kwas
Barti80
andrzejszwedzki
adrianP
andree
michaszek83
MichW
kobra
bestia
dominikbolt95
NASA
zacharty
Valencia
gibsoon
Diablo
Qwezy
ney11
gumas
Master77
wilu1103
mazik
bmx34
Special
RL9
wajak
Hulk93
Typowacz
obstawiamiszczu
manin_10
sss17
znawca
obstawiacz
wyspiarzyk
Piciu1404
Moderatorek
kobii
Admin
51 posters
SpinBet24 :: Rozmowy o Sporcie / Typy i Analizy :: Piłka Nożna :: Premier League, Championship, Leagu1...
Strona 21 z 45
Strona 21 z 45 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 33 ... 45
Premier League
First topic message reminder :
Ostatnio zmieniony przez Admin dnia Wto 4 Lut 2020 - 11:39, w całości zmieniany 3 razy (Reason for editing : wstawianie tabeli live w pierwszym poście)
Re: Premier League
No niestety Manchester UTD polegl i to w jakim rozmiarze!!! kleska,ale ta druzyna juz od poczatku sezonu wykazuje fatalna forme,wygrala pierwszy mecz u siebie ale nie bez klopotu w drugim spotkaniu ulegla juz slabemu Brighton a potwierdzeniem jest wczorajsza wysoka porazka u siebie z Kogutami.Wydaje mi sie,ze w tym sezonie Manchester nie odegra jednej ze znaczacych rol...
andrzejszwedzki- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 2974
SpinyBety : 1108
Warto dodać że to była najwyższa porażka w historii Mourinho kiedy prowadził klub grający u siebie.
Rzeczywiście liga angielska jest bardzo mocna i jeżeli United nie wskoczą na wysoki poziom to ciężko będzie im walczyć o TOP4.
Rzeczywiście liga angielska jest bardzo mocna i jeżeli United nie wskoczą na wysoki poziom to ciężko będzie im walczyć o TOP4.
MichW- Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie :
Liczba postów : 5281
SpinyBety : 193
Może i liga Angielska jest bardzo mocna, ale Mourinho według mnie nie nadaję się do prowadzenia tak silnego klubu jakim jest Manu. W poprzednim sezonie pamiętacie, wydał kupę kasy na transfery i nic z tego było, "Czerwonych Diabłów" nie dało się oglądać, praktycznie w każdym meczu murował swoją bramkę, grał na zero z tyłu. Dla mnie jego dni są policzone w tym klubie... Mają wspaniałych zawodników, a nie Mourinho nie potrafi wykorzystać ich potencjału w ofensywie. Powinien przyjść do klubu ktoś typu, Klopp, Guardiola.
Barti80- Ostrzeżenie : Nieprzestrzeganie regulaminu Typy by, Nieustanne wprowadzanie zamieszania na forum.
Zaufanie :
Liczba postów : 1071
SpinyBety : 3
Myślę że ogólnie jest mocno przereklamowanym trenerem. W Interze udało mu się zrobić rewelacyjny wynik i tam wpasował się bardzo dobrze z swoją filozofią bycia kontrowersyjnym, ale już od momentu kiedy objął Real zaczął głównie wszystkich skłócać i narzekać na transfery. Podobnie robi w MU i wątpię żeby klubowi wyszło to na dobre.
Zaufanie :
MECZ: Brighton - Fulham
TYP: Powyżej 2,5 bramek
KURS: 1.9
BUKMACHER: fortuna
ANALIZA:
Fulham się rozkręca. Pomimo słabego początku ligi już w ostatniej kolejce rozbili Burnley aż 4:2. Może rywal nie był z dużej półki jednak pokazuje to i tak że goście mają spory potencjał. Gospodarze również w obronie wyglądają przeciętnie. Zanotowali szalony mecz z MU więc spodziewam się meczu na wymianę ciosów.
KURS: 1.9
ANALIZA:
Fulham się rozkręca. Pomimo słabego początku ligi już w ostatniej kolejce rozbili Burnley aż 4:2. Może rywal nie był z dużej półki jednak pokazuje to i tak że goście mają spory potencjał. Gospodarze również w obronie wyglądają przeciętnie. Zanotowali szalony mecz z MU więc spodziewam się meczu na wymianę ciosów.
Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Nie 2 Wrz 2018 - 22:19, w całości zmieniany 1 raz
Zaufanie :
MECZ: Crystal Palace - Southampton
TYP: Poniżej 2,5 bramek
KURS: 1.85
ANALIZA:
Spodziewam się dzisiaj nudnego meczu. Southampton jak na razie wygląda mizernie z ledwie jednym zgromadzonym punktem. Palace miało dobrą inaugurację z Fulham jednak ostatni mecz z Watfordem obnażył ich braki. Myślę że obie drużyny a szczególnie goście zagrają na wyczekanie.
TYP: Poniżej 2,5 bramek
KURS: 1.85
ANALIZA:
Spodziewam się dzisiaj nudnego meczu. Southampton jak na razie wygląda mizernie z ledwie jednym zgromadzonym punktem. Palace miało dobrą inaugurację z Fulham jednak ostatni mecz z Watfordem obnażył ich braki. Myślę że obie drużyny a szczególnie goście zagrają na wyczekanie.
Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Nie 2 Wrz 2018 - 22:19, w całości zmieniany 1 raz
Zaufanie :
MECZ: Everton - Huddersfield
TYP: Everton
KURS: 1.56
ANALIZA:
Everton mądrze działał na rynku transferowym może wyniki nie są jeszcze imponujące ale warto docenić to że jeszcze w tym sezonie nie przegrali. Huddersfield wygląda bardzo słabo nawet jak na beniaminka. Nawet z słabiutkim Cardiff nie zdołali strzelić bramki.
TYP: Everton
KURS: 1.56
ANALIZA:
Everton mądrze działał na rynku transferowym może wyniki nie są jeszcze imponujące ale warto docenić to że jeszcze w tym sezonie nie przegrali. Huddersfield wygląda bardzo słabo nawet jak na beniaminka. Nawet z słabiutkim Cardiff nie zdołali strzelić bramki.
Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Nie 2 Wrz 2018 - 22:20, w całości zmieniany 1 raz
Zaufanie :
Manchester City - Newcastle United
Spore value ze strony ASTEKBET, 1XBET, 1XBIT, BETWINNER, 22BET moim zdaniem. City, po zeszłotygodniowej wpadce z Wolverhampton, raczej nie pozwoli sobie na stratę kolejnych oczek. Tym bardziej, że na Etihad przyjeżdża ekipa, która ostatnimi czasy podopiecznym Guardioli pasuje. Z ostatnich 16 bezpośrednich meczów między tymi ekipami aż 15 padło łupem Citizens, a do tego Newcastle to zespół, który bardzo dobrze kojarzy się Sergio Aguero. Ostatnie dwa mecze na Etihad z tym rywalem to popis Argentyńczyka, który pokonał bramkarzy Srok aż.. 8 RAZY!!! Ogółem jego bilans w PL przeciwko Newcastle to 11 meczów i aż 14 goli, więc śmiało mogę zaryzykować, że śni on się po nocach golkiperom gości. Wracając do meczu z Wilkami... City miało mnóstwo pecha. Obijało słupki, poprzeczki i Rui Patricio niemiłosiernie, a do tego gola stracili po jedynym chyba wypadzie beniaminka w pole karne Edersona i golu, który został strzelony ręką. Nic dwa razy się nie zdarza. Dzisiaj City pewnie znowu siądzie od początku na rywala, a że ofensywę ma potężną i podrażnioną meczem z Wolverhampton to nie wierzę, że tym razem Aguero i spółka, przed swoimi kibicami, nie strzelą kilku goli. Newcastle w defensywie nie jest orłami i wydaje mi się, że Obywatele w obu połowach zdołają pokonać bramkarza rywali i ostatecznie ich wysoko pokonają.
City strzeli w 1 poł/2 poł: tak/tak
Kurs: 1,81 ASTEKBET, 1XBET, 1XBIT, BETWINNER, 22BETSpore value ze strony ASTEKBET, 1XBET, 1XBIT, BETWINNER, 22BET moim zdaniem. City, po zeszłotygodniowej wpadce z Wolverhampton, raczej nie pozwoli sobie na stratę kolejnych oczek. Tym bardziej, że na Etihad przyjeżdża ekipa, która ostatnimi czasy podopiecznym Guardioli pasuje. Z ostatnich 16 bezpośrednich meczów między tymi ekipami aż 15 padło łupem Citizens, a do tego Newcastle to zespół, który bardzo dobrze kojarzy się Sergio Aguero. Ostatnie dwa mecze na Etihad z tym rywalem to popis Argentyńczyka, który pokonał bramkarzy Srok aż.. 8 RAZY!!! Ogółem jego bilans w PL przeciwko Newcastle to 11 meczów i aż 14 goli, więc śmiało mogę zaryzykować, że śni on się po nocach golkiperom gości. Wracając do meczu z Wilkami... City miało mnóstwo pecha. Obijało słupki, poprzeczki i Rui Patricio niemiłosiernie, a do tego gola stracili po jedynym chyba wypadzie beniaminka w pole karne Edersona i golu, który został strzelony ręką. Nic dwa razy się nie zdarza. Dzisiaj City pewnie znowu siądzie od początku na rywala, a że ofensywę ma potężną i podrażnioną meczem z Wolverhampton to nie wierzę, że tym razem Aguero i spółka, przed swoimi kibicami, nie strzelą kilku goli. Newcastle w defensywie nie jest orłami i wydaje mi się, że Obywatele w obu połowach zdołają pokonać bramkarza rywali i ostatecznie ich wysoko pokonają.
wilu1103- Zaufanie :
Liczba postów : 515
SpinyBety : 170
MECZ: Cardiff - Arsenal
TYP: Arsenal
KURS: 1,56
Pomimo wielu zmian w klubie, Arsenal dobrze wypadł w ostatnich meczach. Równy mecz z Chelsea oraz pewne zwycięstwo nad West Hamem z pewnością zasługują na pochwałę. Cardiff główny kandydat do spadku głównie stawia autobus. Stracili ledwie 2 gole ale nic nie strzelali. Myślę że Arsenal zdecydowanie ten mecz wygra.
TYP: Arsenal
KURS: 1,56
Pomimo wielu zmian w klubie, Arsenal dobrze wypadł w ostatnich meczach. Równy mecz z Chelsea oraz pewne zwycięstwo nad West Hamem z pewnością zasługują na pochwałę. Cardiff główny kandydat do spadku głównie stawia autobus. Stracili ledwie 2 gole ale nic nie strzelali. Myślę że Arsenal zdecydowanie ten mecz wygra.
Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Nie 2 Wrz 2018 - 22:20, w całości zmieniany 1 raz
Zaufanie :
MECZ: Burnley - Manchester United
KURS: 2.1
Losy Mourinho wiszą na włosku i jeżeli ma utrzymać posadę to United musi zacząć wygrywać. Jak na razie wyglądają katastrofalnie jak na aspiracje. Podobnie rzecz ma się z Burnley. Obie drużyny tracą sporo goli, tym samym szybko muszą pójść odważniej w ofensywę żeby gonić wynik. Liczę na overowy mecz.
KURS: 2.1
Losy Mourinho wiszą na włosku i jeżeli ma utrzymać posadę to United musi zacząć wygrywać. Jak na razie wyglądają katastrofalnie jak na aspiracje. Podobnie rzecz ma się z Burnley. Obie drużyny tracą sporo goli, tym samym szybko muszą pójść odważniej w ofensywę żeby gonić wynik. Liczę na overowy mecz.
Zaufanie :
MECZ: Watford - Tottenham
TYP: BTTS
KURS: 1,76
Obie drużyny wyglądają dobrze na początku sezonu. Watford niespodziewanie notuje komplet zwycięstw, u siebie prezentują się wzorowo więc goście na pewno nie będą mieli łatwo w tym meczu. Tottenham oczywiście jest murowanym faworytem. Myślę że powinni wygrać ale średnia obrona powinna pozwolić gospodarzom choćby na strzelenie gola.
TYP: BTTS
KURS: 1,76
Obie drużyny wyglądają dobrze na początku sezonu. Watford niespodziewanie notuje komplet zwycięstw, u siebie prezentują się wzorowo więc goście na pewno nie będą mieli łatwo w tym meczu. Tottenham oczywiście jest murowanym faworytem. Myślę że powinni wygrać ale średnia obrona powinna pozwolić gospodarzom choćby na strzelenie gola.
Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Nie 2 Wrz 2018 - 22:21, w całości zmieniany 1 raz
Zaufanie :
Cardiff - Arsenal
typ: 2
kurs: 1,55
Fortuna
Nie należy od razu dużo oczekiwać od Arsenalu po zmianie trenera, co widać było chociaż w pierwszych dwóch meczach. Z drugiej strony z takimi rywalami nie byli stawiani oni w roli faworyta. Potem poszło już z górki, a teraz beniaminek, więc liczę na podobny rezultat. Przecież trener choć nowy to z najwyższej półki, a piłkarze Ci sami więc grać umieją
2:3
kurs: 1,55
Fortuna
Nie należy od razu dużo oczekiwać od Arsenalu po zmianie trenera, co widać było chociaż w pierwszych dwóch meczach. Z drugiej strony z takimi rywalami nie byli stawiani oni w roli faworyta. Potem poszło już z górki, a teraz beniaminek, więc liczę na podobny rezultat. Przecież trener choć nowy to z najwyższej półki, a piłkarze Ci sami więc grać umieją
2:3
Ostatnio zmieniony przez Kwas dnia Nie 2 Wrz 2018 - 18:15, w całości zmieniany 1 raz
Kwas- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 355
SpinyBety : 160
Cardiff - Arsenal
Typ: 2
Kurs: 1.55
Astekbet
Spotkanie rozpocznie się dziś o godzinie 14:30. Faworytem spotkania jest Arsenal Londyn, który pod okiem Emary'ego poprawił swoją grę. Arsenal rozpoczął od dwóch porażek z Manchesterem City i Chelsea, następnie wygrał spotkanie z West Hamem. Uważam, że Kanonierzy nie powinni mieć żadnych problemów w tym spotkaniu i odniosą zwycięstwo.
Typ: 2
Kurs: 1.55
Astekbet
Spotkanie rozpocznie się dziś o godzinie 14:30. Faworytem spotkania jest Arsenal Londyn, który pod okiem Emary'ego poprawił swoją grę. Arsenal rozpoczął od dwóch porażek z Manchesterem City i Chelsea, następnie wygrał spotkanie z West Hamem. Uważam, że Kanonierzy nie powinni mieć żadnych problemów w tym spotkaniu i odniosą zwycięstwo.
Barti80- Ostrzeżenie : Nieprzestrzeganie regulaminu Typy by, Nieustanne wprowadzanie zamieszania na forum.
Zaufanie :
Liczba postów : 1071
SpinyBety : 3
Burnley - MU
kurs: 1,70
Fortuna
W MU nie dzieje się dobrze za sprawą niesnasek z trenerem. Wyniki są podobne. Rywal ma jeszcze słabsze wyniki i piłkarzy klasowo słabszych, także jak diabły tego nie wygrają to będzie już totalna porażka. Większość stawia na patrząc na kursy, dlatego i ja idę w tym kierunku.
0:2
Chłopaki się w końcu spisali
Fortuna
W MU nie dzieje się dobrze za sprawą niesnasek z trenerem. Wyniki są podobne. Rywal ma jeszcze słabsze wyniki i piłkarzy klasowo słabszych, także jak diabły tego nie wygrają to będzie już totalna porażka. Większość stawia na patrząc na kursy, dlatego i ja idę w tym kierunku.
0:2
Chłopaki się w końcu spisali
Ostatnio zmieniony przez Kwas dnia Nie 2 Wrz 2018 - 20:21, w całości zmieniany 1 raz
Zaufanie :
Watford - Tottenham
Fortuna
Jak dotąd idzie bardzo dobrze obu zespołom. Mają na koncie po 3 wygrane. W tym spotkaniu powinna przerwać się passa jednego z nich. Oczywiście myślę tutaj o gospodarzach, którzy są dużo mniej utytułowaną ekipą od gości. Tottenham ostatnimi czasy zawsze klasyfikuje się w czołówce stawki i myślę, że tym razem będzie podobnie. Drużyny się lubią i nie spodziewam się ostrej gry. H2H zdecydowanie dla przyjezdnych i myślę, że po tym meczu będzie jeszcze lepsze.
2:1
Fortuna
Jak dotąd idzie bardzo dobrze obu zespołom. Mają na koncie po 3 wygrane. W tym spotkaniu powinna przerwać się passa jednego z nich. Oczywiście myślę tutaj o gospodarzach, którzy są dużo mniej utytułowaną ekipą od gości. Tottenham ostatnimi czasy zawsze klasyfikuje się w czołówce stawki i myślę, że tym razem będzie podobnie. Drużyny się lubią i nie spodziewam się ostrej gry. H2H zdecydowanie dla przyjezdnych i myślę, że po tym meczu będzie jeszcze lepsze.
2:1
Ostatnio zmieniony przez Kwas dnia Nie 2 Wrz 2018 - 20:20, w całości zmieniany 1 raz
Zaufanie :
Strona 21 z 45 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 33 ... 45
Similar topics
» Wales Premier League
» Tajwan Premier Liga...
» Irlandia Premier Liga i ...
» Europa League 2016/17
» Liga Mistrzów
» Tajwan Premier Liga...
» Irlandia Premier Liga i ...
» Europa League 2016/17
» Liga Mistrzów
SpinBet24 :: Rozmowy o Sporcie / Typy i Analizy :: Piłka Nożna :: Premier League, Championship, Leagu1...
Strona 21 z 45
Pozwolenia na tym forum: