Fan-sport bonus 400pln
+24
gandziaar
mirek12345
Szymon
kondzio
Rosana1977
Kamis
kobra
godik
avangard198611
fan-sport PL
Janowski
zbynek1989
krypton
Chriqui
zacharty
fbmod
stoprocent8
cyganejro1
MichW
Brunobet
Barti80
andree
Iglo
Admin
28 posters
Strona 3 z 5
Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Fan-sport bonus 400pln
First topic message reminder :
Przyroda nie znosi próżni
Żegnamy 1 xbet witamy Fan-Sport
BONUS 100% ZA 1. DEPOZYT DO 100 EUR!
Register with FanSport and receive a 100% bonus to the maximum amount of 100 EUR
Jak otrzymać bonus?
1. Register with FanSport.
2. Należy wypełnić wszystkie pola w dziale Moje Konto.
3. Złóż depozyt w wysokości do 100 EUR (lub równowartość w innej walucie) na swoje konto.
4. Bonus zostaje automatycznie doliczony po doładowaniu konta.
Regulamin
1. Każdemu użytkownikowi przysługuje tylko jeden bonus. Minimalna kwota depozytu do uruchomienia bonusu wynosi 1 EUR.
2. Bonus zostanie automatycznie doliczony po doładowaniu konta, pod warunkiem, że masz uzupełnione dane osobowe na swoim koncie.
3. Należy obrócić sumę bonusu pięciokrotnie w formie zakładów akumulatorowych. Każdy zakład akumulatorowy musi zawierać co najmniej 3 wydarzenia. Co najmniej 3 wydarzenia w akumulatorze muszą mieć kursy 1.40 lub wyżej.
4. Wymagana suma postawiona na zakłady zostaje osiągnięta tylko po rozstrzygnięciu wszystkich zakładów w ramach wymienionej kwoty.
5. Dopóki nie zostaną spełnione warunki promocji, wypłata środków pieniężnych nie będzie możliwa (do reguły nie stosują się wyjątki omówione w Załączniku*).
6. Cała wartość bonusu musi zostać wykorzystana na zakłady, nim klient będzie mógł wypłacić środki z konta (lub przelać pieniądze do kasyna). W przeciwnym wypadku każdy bonus lub wygrana będzie anulowana.
7. Bonusu nie można wykorzystać w połączeniu z innymi promocjami lub ofertami specjalnymi.
Przyroda nie znosi próżni
Żegnamy 1 xbet witamy Fan-Sport
BONUS 100% ZA 1. DEPOZYT DO 100 EUR!
Register with FanSport and receive a 100% bonus to the maximum amount of 100 EUR
Jak otrzymać bonus?
1. Register with FanSport.
2. Należy wypełnić wszystkie pola w dziale Moje Konto.
3. Złóż depozyt w wysokości do 100 EUR (lub równowartość w innej walucie) na swoje konto.
4. Bonus zostaje automatycznie doliczony po doładowaniu konta.
Regulamin
1. Każdemu użytkownikowi przysługuje tylko jeden bonus. Minimalna kwota depozytu do uruchomienia bonusu wynosi 1 EUR.
2. Bonus zostanie automatycznie doliczony po doładowaniu konta, pod warunkiem, że masz uzupełnione dane osobowe na swoim koncie.
3. Należy obrócić sumę bonusu pięciokrotnie w formie zakładów akumulatorowych. Każdy zakład akumulatorowy musi zawierać co najmniej 3 wydarzenia. Co najmniej 3 wydarzenia w akumulatorze muszą mieć kursy 1.40 lub wyżej.
4. Wymagana suma postawiona na zakłady zostaje osiągnięta tylko po rozstrzygnięciu wszystkich zakładów w ramach wymienionej kwoty.
5. Dopóki nie zostaną spełnione warunki promocji, wypłata środków pieniężnych nie będzie możliwa (do reguły nie stosują się wyjątki omówione w Załączniku*).
6. Cała wartość bonusu musi zostać wykorzystana na zakłady, nim klient będzie mógł wypłacić środki z konta (lub przelać pieniądze do kasyna). W przeciwnym wypadku każdy bonus lub wygrana będzie anulowana.
7. Bonusu nie można wykorzystać w połączeniu z innymi promocjami lub ofertami specjalnymi.
Ostatnio zmieniony przez Admin dnia Sro 28 Kwi 2021 - 8:39, w całości zmieniany 7 razy
Re: Fan-sport bonus 400pln
Dzięki @Admin dostałem też od tej Pani maila. Wielkie gratki jak mi się uda z tego wyjść bez obrażeń to mogę dorzucić się do dodatkowej nagrody jak wystartuje konkurs.
Janowski- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 25
SpinyBety : 24
Jasne dam znać. Podejrzewam ze dzisiaj tego nie ogarną jak im wyśle. Ciekawe czy w sobotę i niedziele normalnie weryfikują czy dopiero w poniedziałek.
Zaufanie :
Zgodnie z zapowiedzią daje znać. Sprawa została pomyślnie zakończona jednak pani z fan-sport zasugerowała aby nie grał już u nich. Wyjaśniła, że w przyszłości znowu mogą pojawić się problemy związane z weryfikacją gdyż system automatycznie może blokować wypłaty. Szkoda bo fajnie mi się u nich grało jednak zdaje sobie sprawę z tego że wina leży po mojej stronie.
Jak już się rzekło a jestem słownym człowiekiem mogę się dorzucić do konkursu czy czegoś takiego.
Jak już się rzekło a jestem słownym człowiekiem mogę się dorzucić do konkursu czy czegoś takiego.
Zaufanie :
Witam wszystkich użytkowników Forumbukmacherskiepol.com,
miło mi Was poinformować o rozpoczęciu ścisłej współpracy naszej barki Fan-sport z forum.
Jeżeli będziecie potrzebowali pomocy lub informacji na temat zakładów sportowych fan-sport nie wahajcie się zwracać z zapytaniem. Postaram się Państwu pomóc w kwestiach związanych z naszą marką, promocjami, weryfikacją oraz płatnościami.
Mam również nadzieję, że w najbliższym czasie uda nam się stworzyć ofertę specjalną dla użytkowników forum.
miło mi Was poinformować o rozpoczęciu ścisłej współpracy naszej barki Fan-sport z forum.
Jeżeli będziecie potrzebowali pomocy lub informacji na temat zakładów sportowych fan-sport nie wahajcie się zwracać z zapytaniem. Postaram się Państwu pomóc w kwestiach związanych z naszą marką, promocjami, weryfikacją oraz płatnościami.
Mam również nadzieję, że w najbliższym czasie uda nam się stworzyć ofertę specjalną dla użytkowników forum.
fan-sport PL- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 39
SpinyBety : 29
Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty na Ligę Mistrzów
U nas najwyższe kursy na dzisiejsze mecze
Osoby przebywające w lokalizacji gdzie fan-sport jest niedostępny mogą odblokować dostęp włączając darmowy VPN
Aby korzystać ze strony bukmachera, zainstaluj darmowy dodatek. VPN windscribe.com
13.03. 21:00 Bayern Munich - Liverpool
w1 - 2.19
X - 3.52
w2 - 3.68
13.03. 21:00 Barcelona - Lyon
w1 - 1.25
X - 7.20
w2 - 12.50
Osoby przebywające w lokalizacji gdzie fan-sport jest niedostępny mogą odblokować dostęp włączając darmowy VPN
Aby korzystać ze strony bukmachera, zainstaluj darmowy dodatek. VPN windscribe.com
13.03. 21:00 Bayern Munich - Liverpool
w1 - 2.19
X - 3.52
w2 - 3.68
13.03. 21:00 Barcelona - Lyon
w1 - 1.25
X - 7.20
w2 - 12.50
Zaufanie :
Zapraszamy do skorzystania z naszej promocji związanej z F1
Osoby przebywające w lokalizacji gdzie FAN-SPORT jest niedostępny mogą odblokować dostęp włączając darmowy VPN
REGULAMIN OFERTY
Jak otrzymać bonus?
Bonus zostanie przyznany za każdy przegrany zakład w wysokości przynajmniej 7 EUR oraz po kursie 1.4 lub więcej.
Przynajmniej jeden zakład musi zostać postawiony na wyścig Formuły 1.
Warunki oferty:
Promocja jest dostępna dla nowych i zarejestrowanych użytkowników.
Liczba bonusów jest nieograniczona.
W promocji są brane pod uwagę zakłady za własne środki gracza. Zakłady za środki bonusowe (w tym kody promocyjne) nie są uwzględniane. Zakłady rozliczone jako zwrot, również nie są brane pod uwagę.
FanSport zastrzega sobie prawo do zmiany, anulowania, wznowienia lub odmowy udziału w ofercie promocyjnej bez uprzedzenia.
FanSport zastrzega sobie prawo do wglądu w zapisy transakcji klienta bez podania przyczyny. Jeżeli w wyniku przeprowadzonego dochodzenia wyniknie, że użytkownik korzysta ze strategii niedozwolonych przez FanSport, to firma zastrzega sobie prawo do odmowy uczestnictwa w promocji, jak i do odebrania bonusu.
W razie konieczności Użytkownik jest zobowiązany przedstawić na żądanie dokument identyfikacyjny, celem potwierdzenia tożsamości (KYC). Nieprzedstawienie dokumentu identyfikacyjnego może skutkować utratą bonusu i ewentualnych wygranych. Firma zastrzega sobie prawo do zażądania fotografii użytkownika wraz ze stosownym dokumentem (twarz użytkownika musi być wyraźnie widoczna w dostarczonej fotografii) lub telefonicznej weryfikacji tożsamości w dowolnym czasie.
Jeżeli serwis stanie się ofiarą oszustwa lub prania brudnych pieniędzy, to FanSport zastrzega sobie prawo do zamknięcia i zamrożenia stanu konta podejrzanego użytkownika.
Wszystkie wymienione Warunki stanowią część ogólnych Warunków korzystania serwisu FanSport.
Osoby przebywające w lokalizacji gdzie FAN-SPORT jest niedostępny mogą odblokować dostęp włączając darmowy VPN
REGULAMIN OFERTY
Jak otrzymać bonus?
Bonus zostanie przyznany za każdy przegrany zakład w wysokości przynajmniej 7 EUR oraz po kursie 1.4 lub więcej.
Przynajmniej jeden zakład musi zostać postawiony na wyścig Formuły 1.
Warunki oferty:
Promocja jest dostępna dla nowych i zarejestrowanych użytkowników.
Liczba bonusów jest nieograniczona.
W promocji są brane pod uwagę zakłady za własne środki gracza. Zakłady za środki bonusowe (w tym kody promocyjne) nie są uwzględniane. Zakłady rozliczone jako zwrot, również nie są brane pod uwagę.
FanSport zastrzega sobie prawo do zmiany, anulowania, wznowienia lub odmowy udziału w ofercie promocyjnej bez uprzedzenia.
FanSport zastrzega sobie prawo do wglądu w zapisy transakcji klienta bez podania przyczyny. Jeżeli w wyniku przeprowadzonego dochodzenia wyniknie, że użytkownik korzysta ze strategii niedozwolonych przez FanSport, to firma zastrzega sobie prawo do odmowy uczestnictwa w promocji, jak i do odebrania bonusu.
W razie konieczności Użytkownik jest zobowiązany przedstawić na żądanie dokument identyfikacyjny, celem potwierdzenia tożsamości (KYC). Nieprzedstawienie dokumentu identyfikacyjnego może skutkować utratą bonusu i ewentualnych wygranych. Firma zastrzega sobie prawo do zażądania fotografii użytkownika wraz ze stosownym dokumentem (twarz użytkownika musi być wyraźnie widoczna w dostarczonej fotografii) lub telefonicznej weryfikacji tożsamości w dowolnym czasie.
Jeżeli serwis stanie się ofiarą oszustwa lub prania brudnych pieniędzy, to FanSport zastrzega sobie prawo do zamknięcia i zamrożenia stanu konta podejrzanego użytkownika.
Wszystkie wymienione Warunki stanowią część ogólnych Warunków korzystania serwisu FanSport.
Zaufanie :
avangard198611- Ostrzeżenie : obraźliwe wypowiedzi.
Zaufanie :
Liczba postów : 28
SpinyBety : 17
Witam
Już udzieliłem odpowiedzi związanej z zaistniałym problemem w innym temacie.
Proszę wyłączyć i włączyć telefon na który przychodzą wiadomości SMS.
W przypadku kiedy to nie pomoże, proszę usunąć pliki cookie przeglądarki i ponownie spróbować zlecić wycofanie środków z konta FAN-SPORT.
Już udzieliłem odpowiedzi związanej z zaistniałym problemem w innym temacie.
Proszę wyłączyć i włączyć telefon na który przychodzą wiadomości SMS.
W przypadku kiedy to nie pomoże, proszę usunąć pliki cookie przeglądarki i ponownie spróbować zlecić wycofanie środków z konta FAN-SPORT.
Zaufanie :
Dzięki,pomogło
avangard198611- Ostrzeżenie : obraźliwe wypowiedzi.
Zaufanie :
Liczba postów : 28
SpinyBety : 17
Nie polecam.Zarejestrowalem sie ,dokonalem wplaty 100 euro i na wszystko limity 0 euro.Moze ma ta zwiazek z tym ze na ten sam email mam konta w 1xbet itp?
Ps.jedyny plus to taki ze od razy wyplacili,chociaz na samym przewalutowaniu stracilem 10 euro
Ps.jedyny plus to taki ze od razy wyplacili,chociaz na samym przewalutowaniu stracilem 10 euro
godik- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 1
SpinyBety : 1
Temat wałkowany za każdym razem kiedy pojawi się nowy bukmacher z oprogramowaniem 1xbet
- jak masz bana czy limity od 1xbet to z automatu bedziesz je miaľ w astekbet itd.
- pretensje o przewalutowanie hmmmmm to dlaczego nie wybrałeś waluty w ktorej masz konto?
Nie bardzo też wierzę że zabrali 10 euro za przewalutowanie i to jeżeli już nie bukmacher a opcja płatności pobiera opłatę ( bank, skrill. Ecopayz)
- jak masz bana czy limity od 1xbet to z automatu bedziesz je miaľ w astekbet itd.
- pretensje o przewalutowanie hmmmmm to dlaczego nie wybrałeś waluty w ktorej masz konto?
Nie bardzo też wierzę że zabrali 10 euro za przewalutowanie i to jeżeli już nie bukmacher a opcja płatności pobiera opłatę ( bank, skrill. Ecopayz)
kobra- Zaufanie :
Liczba postów : 264
SpinyBety : 88
godik napisał:Nie polecam.Zarejestrowalem sie ,dokonalem wplaty 100 euro i na wszystko limity 0 euro.Moze ma ta zwiazek z tym ze na ten sam email mam konta w 1xbet itp?
Witam.
Trudno mi się odnieść do konkretnej sytuacji, gdyż nie mam żadnych danych takich jak login itd.
Mogę jednak udzielić informacje, że jeżeli faktycznie taka sytuacja miała miejsce, to nie ma to związku z użyciem tego samego e-maila. W każdym brandzie obsługiwanym przez dostawcę oprogramowania autorskiego 1xbet możesz posiadać konto na te same dane osobowe.
Raczej limity zostają nakładane w przypadku kiedy w jakimkolwiek z tych brandów w tym fan-sport, gracz zostanie przyłapany na tworzeniu multikont, próbie wymuszenia weryfikacji poprzez przesłanie nieautentycznych dokumentów lub niestosowanie się do regulaminu ( niestety również jak kilka osób z tego samego IP korzysta z usług bukmacherskich czy kasyn).
Należy pamiętać, że gracz oznaczony jako multikljent to nie zawsze nieuczciwy gracz. Rozumiemy, że są przypadki, kiedy w jednej sieci Wi-fi czy pod jednym adresem faktycznie mieszka kilka osób, które korzystają z usług firmy, lecz jest to naprawdę rzadko spotykana sytuacja.
Zaufanie :
Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» 22bet bonus 500 pln
» 1win bonus 200%
» 20bet bonus 100% do 400 pln
» Betinia bonus 500 pln
» Mostbet bonus 125%
» 1win bonus 200%