Fan-sport bonus 400pln
+24
gandziaar
mirek12345
Szymon
kondzio
Rosana1977
Kamis
kobra
godik
avangard198611
fan-sport PL
Janowski
zbynek1989
krypton
Chriqui
zacharty
fbmod
stoprocent8
cyganejro1
MichW
Brunobet
Barti80
andree
Iglo
Admin
28 posters
Strona 2 z 5
Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Fan-sport bonus 400pln
First topic message reminder :
Przyroda nie znosi próżni
Żegnamy 1 xbet witamy Fan-Sport
BONUS 100% ZA 1. DEPOZYT DO 100 EUR!
Register with FanSport and receive a 100% bonus to the maximum amount of 100 EUR
Jak otrzymać bonus?
1. Register with FanSport.
2. Należy wypełnić wszystkie pola w dziale Moje Konto.
3. Złóż depozyt w wysokości do 100 EUR (lub równowartość w innej walucie) na swoje konto.
4. Bonus zostaje automatycznie doliczony po doładowaniu konta.
Regulamin
1. Każdemu użytkownikowi przysługuje tylko jeden bonus. Minimalna kwota depozytu do uruchomienia bonusu wynosi 1 EUR.
2. Bonus zostanie automatycznie doliczony po doładowaniu konta, pod warunkiem, że masz uzupełnione dane osobowe na swoim koncie.
3. Należy obrócić sumę bonusu pięciokrotnie w formie zakładów akumulatorowych. Każdy zakład akumulatorowy musi zawierać co najmniej 3 wydarzenia. Co najmniej 3 wydarzenia w akumulatorze muszą mieć kursy 1.40 lub wyżej.
4. Wymagana suma postawiona na zakłady zostaje osiągnięta tylko po rozstrzygnięciu wszystkich zakładów w ramach wymienionej kwoty.
5. Dopóki nie zostaną spełnione warunki promocji, wypłata środków pieniężnych nie będzie możliwa (do reguły nie stosują się wyjątki omówione w Załączniku*).
6. Cała wartość bonusu musi zostać wykorzystana na zakłady, nim klient będzie mógł wypłacić środki z konta (lub przelać pieniądze do kasyna). W przeciwnym wypadku każdy bonus lub wygrana będzie anulowana.
7. Bonusu nie można wykorzystać w połączeniu z innymi promocjami lub ofertami specjalnymi.
Przyroda nie znosi próżni
Żegnamy 1 xbet witamy Fan-Sport
BONUS 100% ZA 1. DEPOZYT DO 100 EUR!
Register with FanSport and receive a 100% bonus to the maximum amount of 100 EUR
Jak otrzymać bonus?
1. Register with FanSport.
2. Należy wypełnić wszystkie pola w dziale Moje Konto.
3. Złóż depozyt w wysokości do 100 EUR (lub równowartość w innej walucie) na swoje konto.
4. Bonus zostaje automatycznie doliczony po doładowaniu konta.
Regulamin
1. Każdemu użytkownikowi przysługuje tylko jeden bonus. Minimalna kwota depozytu do uruchomienia bonusu wynosi 1 EUR.
2. Bonus zostanie automatycznie doliczony po doładowaniu konta, pod warunkiem, że masz uzupełnione dane osobowe na swoim koncie.
3. Należy obrócić sumę bonusu pięciokrotnie w formie zakładów akumulatorowych. Każdy zakład akumulatorowy musi zawierać co najmniej 3 wydarzenia. Co najmniej 3 wydarzenia w akumulatorze muszą mieć kursy 1.40 lub wyżej.
4. Wymagana suma postawiona na zakłady zostaje osiągnięta tylko po rozstrzygnięciu wszystkich zakładów w ramach wymienionej kwoty.
5. Dopóki nie zostaną spełnione warunki promocji, wypłata środków pieniężnych nie będzie możliwa (do reguły nie stosują się wyjątki omówione w Załączniku*).
6. Cała wartość bonusu musi zostać wykorzystana na zakłady, nim klient będzie mógł wypłacić środki z konta (lub przelać pieniądze do kasyna). W przeciwnym wypadku każdy bonus lub wygrana będzie anulowana.
7. Bonusu nie można wykorzystać w połączeniu z innymi promocjami lub ofertami specjalnymi.
Ostatnio zmieniony przez Admin dnia Sro 28 Kwi 2021 - 8:39, w całości zmieniany 7 razy
Re: Fan-sport bonus 400pln
Informacja ogólna dotycząca bukmacherów korzystających z tego oprogramowania.
W dniu 12.11.2018 r. przywrócono rejestracje graczy z Polski oraz jest możliwość korzystania z PLN na kontach graczy.
Dotyczy to bukmacherów ASTEKBET, 22BET oraz FAN-SPORT
Rozmawialiśmy z przedstawicielami wszystkich tych firm i potwierdzają, ze nie będą robili problemów graczom korzystającym z VPN
KLIKNIJ TU I SPRAWDŹ JAK PROSTO OMINĄĆ BLOKADY
W dniu 12.11.2018 r. przywrócono rejestracje graczy z Polski oraz jest możliwość korzystania z PLN na kontach graczy.
Dotyczy to bukmacherów ASTEKBET, 22BET oraz FAN-SPORT
Rozmawialiśmy z przedstawicielami wszystkich tych firm i potwierdzają, ze nie będą robili problemów graczom korzystającym z VPN
KLIKNIJ TU I SPRAWDŹ JAK PROSTO OMINĄĆ BLOKADY
Myślę, że nikt się nie obrazi jak napiszę a właściwie powielę moją wypowiedź
Liczę, że wielu osobą pomogę
Jeżeli chodzi o mnie to polecam pobranie darmowego vpn
https://windscribe.com/download
bezpośrednio jako dodatek do chrome lub jako apka na kompa
pobieramy
instalujemy
zmieniamy kraj na Niemcy (jak jestem w PL to mi działa wówczas bet365, Astekbet itd.)
i bez problemu wchodzimy na stronę bukmachera
Liczę, że wielu osobą pomogę
Jeżeli chodzi o mnie to polecam pobranie darmowego vpn
https://windscribe.com/download
bezpośrednio jako dodatek do chrome lub jako apka na kompa
pobieramy
instalujemy
zmieniamy kraj na Niemcy (jak jestem w PL to mi działa wówczas bet365, Astekbet itd.)
i bez problemu wchodzimy na stronę bukmachera
Brunobet- Zaufanie :
Liczba postów : 578
SpinyBety : 380
@brunobet dzięki za info bo kombinowanie z DNS 8.8.8.8. i 8.8.4.4 w moim przypadku nie działa.
A z tego co wiem to vpn jest bezpieczniejszy itd. a do tego twoje rozwiązanie świetnie działa i nie zamula mi ani fansport ani astekbet
A z tego co wiem to vpn jest bezpieczniejszy itd. a do tego twoje rozwiązanie świetnie działa i nie zamula mi ani fansport ani astekbet
zacharty- Zaufanie :
Liczba postów : 238
SpinyBety : 116
Jakby ktoś chciał poczytać to na forum jest wątek o VPN wraz z opisanym sposobem który podał Brunobet.
Zmiana DNSu nic wam nie da gdy to bukmacher blokuje adresy z danego kraju.
Zmiana DNSu nic wam nie da gdy to bukmacher blokuje adresy z danego kraju.
MichW- Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie :
Liczba postów : 5281
SpinyBety : 193
Sprawdźcie punkty w Fan-sport dziś poprosiłem o naliczenie i przyznali mi okło 20 000 punktów po wymianie będzie kilka stówek a gram u nich sporadycznie
Iglo- Ostrzeżenie : Oskarżanie innych użytkowników bez dowodów.
Zaufanie :
Liczba postów : 221
SpinyBety : 158
@Admin @fbmod
Piszę tutaj, bo nie mam jeszcze PW. Zarejestrowałem się w FAN-SPORT z waszego linka (za pomocą VPN i ruskiego IP); wpłaciłem 1200 PLN i nie mogę nic obstawić. Za każdym razem gdy próbuję obstawić pojawia się komunikat "Maksymalna stawka wynosi 0". Na live support mówią "Your account has restrictions. You agreed to this rule when registering". Rozumiem, że jestem zlimitowany tylko, że ja tam jeszcze żadnego zakładu nie postawiłem a mówiliście, że nie bedzie problemów jeśli użyje się VPN. Proszę o kontakt PW
Piszę tutaj, bo nie mam jeszcze PW. Zarejestrowałem się w FAN-SPORT z waszego linka (za pomocą VPN i ruskiego IP); wpłaciłem 1200 PLN i nie mogę nic obstawić. Za każdym razem gdy próbuję obstawić pojawia się komunikat "Maksymalna stawka wynosi 0". Na live support mówią "Your account has restrictions. You agreed to this rule when registering". Rozumiem, że jestem zlimitowany tylko, że ja tam jeszcze żadnego zakładu nie postawiłem a mówiliście, że nie bedzie problemów jeśli użyje się VPN. Proszę o kontakt PW
Chriqui- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 8
SpinyBety : 8
Przecież Andree ci napisałabyś nadrobił kilka postów i odblokował PW. Nie sądzę, że ktoś ci pomoże skoro przez 3 miesiące nie byłeś w stanie napisać przynajmniej 20 postów aby odblokować PW. Co z tego, że @Admin odpisze ci jak dalej Ty nie będziesz mógł odpowiedzieć mu na PW.
Iglo- Ostrzeżenie : Oskarżanie innych użytkowników bez dowodów.
Zaufanie :
Liczba postów : 221
SpinyBety : 158
Spokojnie Panowie dajcie szanse koledze.
Jednak najwygodniej będzie @Chriqui jak napiszesz mi wszelkie informacje na PW lub email (zakładka kontakt w stopce)
Nie wiem jak mam interweniować w Twojej sprawie jak nie wiem o jakie konto chodzi.
Przypominam również, że kilka miesięcy temu wspominaliśmy, że będziemy pomagali osobiście tylko osobą które w jakiś sposób angażują się w życie forum (nie tylko posty w tematach z konkursami)
Jednak z tego co widzę jesteś z nami dwa miesiące a nie zarejestrowałeś sie wczoraj bo masz problem.
Czekam na PW lub e-mail.
Jednak najwygodniej będzie @Chriqui jak napiszesz mi wszelkie informacje na PW lub email (zakładka kontakt w stopce)
Nie wiem jak mam interweniować w Twojej sprawie jak nie wiem o jakie konto chodzi.
Przypominam również, że kilka miesięcy temu wspominaliśmy, że będziemy pomagali osobiście tylko osobą które w jakiś sposób angażują się w życie forum (nie tylko posty w tematach z konkursami)
Jednak z tego co widzę jesteś z nami dwa miesiące a nie zarejestrowałeś sie wczoraj bo masz problem.
Czekam na PW lub e-mail.
Dość dziwna sytuacja u kolegi. Ja mogę potwierdzić, że gram u nich regularnie i wciąż nawet nie chcieli weryfikacji konta
zainstalowałem VPN o którym piszecie na forum windscribe.com i wszystko śmiga bez problemu.
Czasami mnie tylko irytuje weryfikacja za pomocą tych obrazków google.
zainstalowałem VPN o którym piszecie na forum windscribe.com i wszystko śmiga bez problemu.
Czasami mnie tylko irytuje weryfikacja za pomocą tych obrazków google.
krypton- Zaufanie :
Liczba postów : 135
SpinyBety : 86
Irytujący jest ten brak dostępu. Zna ktoś jeszcze jakiś inny darmowy VPN ?
Kiedy odblokują dostęp do Astekbet czy Fan-sport?
Kiedy odblokują dostęp do Astekbet czy Fan-sport?
zbynek1989- Zaufanie :
Liczba postów : 37
SpinyBety : 28
Mam prośbę. Zarejestrowałem się w fan-sport z waszego linku.
Podczas weryfikacji omyłkowo wysłałem fakturę swojego brata pozostałe dokumenty swoje. Najnormalniej w świecie opłacałem bratu rachunek który przesłał mi na email i potem zapisałem go na kompie. Najgorsze w tym wszystkim jest, ze brat również posiada u nich konto i potraktowali mnie jak oszusta. Jest o co walczyć bo na koncie mam około 6 k
Podczas weryfikacji omyłkowo wysłałem fakturę swojego brata pozostałe dokumenty swoje. Najnormalniej w świecie opłacałem bratu rachunek który przesłał mi na email i potem zapisałem go na kompie. Najgorsze w tym wszystkim jest, ze brat również posiada u nich konto i potraktowali mnie jak oszusta. Jest o co walczyć bo na koncie mam około 6 k
Janowski- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 25
SpinyBety : 24
Jak ktoś miał podobny problem to proszę o pomoc. Ile postów trzeba napisać aby móc napisać do Admina?
Oczywiście wiem, ze to mój błąd i nie mam pretensji do bukmachera fan-sport bo to ja popełniłem błąd. Nie jestem jednak oszustem i jeżeli mi administracja pomoże to z pewnością odwdzięczę się aktywnością na forum.
Oczywiście wiem, ze to mój błąd i nie mam pretensji do bukmachera fan-sport bo to ja popełniłem błąd. Nie jestem jednak oszustem i jeżeli mi administracja pomoże to z pewnością odwdzięczę się aktywnością na forum.
Zaufanie :
@jankowski napisz do Admina w tej sprawie. Chociaż ewidentnie tu jest twoja pomyłka i strzał w kolano.
messi- Zaufanie :
Liczba postów : 238
SpinyBety : 109
@mesii tak właśnie napisałem bo musiałem napisać minimum 15 postów aby odblokować PW.
Wiem ze mój błąd jednak mam sporo kont u różnych bukmacherów z l;inków forum i można zweryfikować że nigdy nie miałem blokady u bukmachera. Wiem że źle to wygląda ale naprawdę jestem uczciwy i wierzę w uczciwość i wyrozumiałość fan-sport. Brat jest zameldowany pod innym adresem i konto w fan-sport ma na tamten adres który pokrywa sie z fakturą a więc na fakturze mam inny adres niż na pozostałych dokumentach. Nigdy nie grał z mojego kompa czyli IP też mamy różne.
Wiem ze mój błąd jednak mam sporo kont u różnych bukmacherów z l;inków forum i można zweryfikować że nigdy nie miałem blokady u bukmachera. Wiem że źle to wygląda ale naprawdę jestem uczciwy i wierzę w uczciwość i wyrozumiałość fan-sport. Brat jest zameldowany pod innym adresem i konto w fan-sport ma na tamten adres który pokrywa sie z fakturą a więc na fakturze mam inny adres niż na pozostałych dokumentach. Nigdy nie grał z mojego kompa czyli IP też mamy różne.
Zaufanie :
@Janowski wysłałem Ci wiadomość.
Masz wysłać im dokumenty który wymieniłem w PW. Tylko tym razem zrób to jak powinno. Niestety ma tam też być zdjęcie twarzy na tle zalogowanego konta w dobrej jakości. Dokumenty prześlij bezpośrednio na podany email więc nie będzie problem dużą wagą pliku.
Masz wysłać im dokumenty który wymieniłem w PW. Tylko tym razem zrób to jak powinno. Niestety ma tam też być zdjęcie twarzy na tle zalogowanego konta w dobrej jakości. Dokumenty prześlij bezpośrednio na podany email więc nie będzie problem dużą wagą pliku.
Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» 22bet bonus 500 pln
» 1win bonus 200%
» 20bet bonus 100% do 400 pln
» Betinia bonus 500 pln
» Mostbet bonus 125%
» 1win bonus 200%
» 20bet bonus 100% do 400 pln
» Betinia bonus 500 pln
» Mostbet bonus 125%
Strona 2 z 5