Reprezentacja Polski
+32
szydami
Janowski
Barti80
kaminskim
Michalski1988
boywer
gibsoon
JanuszForzza
Kwas
ATR
adrianP
tigertyp
yahub7
grekuu
zibi
Iglo
misiek.elblag.1983r
ANZELMO
bmx34
MichW
ney11
Brunobet
wilu1103
michaszek83
triglavv
mazik
ledeni
andree
hetman6
Qwezy
kameleon
fbmod
36 posters
SpinBet24 :: Rozmowy o Sporcie / Typy i Analizy :: Piłka Nożna :: Mistrzostwa Świata / Europy / Reprezentacje
Strona 3 z 20
Strona 3 z 20 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20
Reprezentacja Polski
First topic message reminder :
W takim razie może świeża wiadomość na temat jednego z etatowych piłkarzy Adama Nawałki
Thiago Cionek został nowym piłkarzem SPAL 2013. Reprezentant Polski podpisał z włoskim klubem kontrakt obowiązujący do 30 czerwca 2020 roku.
31-letni środkowy obrońca przez ostatnie dwa lata reprezentował Palermo, notując tam jesienią jedno trafienie w 16 występach w Serie B. Nowy klub pozyskał go na zasadzie transferu definitywnego.
SPAL 2013 zajmuje obecnie 17. miejsce w tabeli włoskiej Serie A. Piłkarzem tego klubu jest Bartosz Salamon.
Zamienił Serie B na A to jest dobra informacja. Jednak może się okazać i jest to bardzo prawdopodobne, że podczas MŚ znowu będzie piłkarzem drugiej klasy rozgrywkowej gdyż Spal gra bardzo słabo a Palermo może świętować powrót do Serie B (obecnie jest liderem Serie B)
W takim razie może świeża wiadomość na temat jednego z etatowych piłkarzy Adama Nawałki
Thiago Cionek został nowym piłkarzem SPAL 2013. Reprezentant Polski podpisał z włoskim klubem kontrakt obowiązujący do 30 czerwca 2020 roku.
31-letni środkowy obrońca przez ostatnie dwa lata reprezentował Palermo, notując tam jesienią jedno trafienie w 16 występach w Serie B. Nowy klub pozyskał go na zasadzie transferu definitywnego.
SPAL 2013 zajmuje obecnie 17. miejsce w tabeli włoskiej Serie A. Piłkarzem tego klubu jest Bartosz Salamon.
Zamienił Serie B na A to jest dobra informacja. Jednak może się okazać i jest to bardzo prawdopodobne, że podczas MŚ znowu będzie piłkarzem drugiej klasy rozgrywkowej gdyż Spal gra bardzo słabo a Palermo może świętować powrót do Serie B (obecnie jest liderem Serie B)
Re: Reprezentacja Polski
Brunobet napisał:Tak, ale Szymański dostanie jeszcze szanse to młody i perspektywiczny gracz i przyda sie jeszcze reprezentacji. Szymański jest dobry technicznie, szybki i przebojowy tak bezczelny gówniarz na boisku w pozytywnym słowa tego znaczeniu. Jednak jeszcze musi nabrać doświadczenia i trochę masy bo z koksami ze Senegalu mógłby doznać poważnej kontuzji.
Miejmy nadzieję bo dawno nie widziałem tak utalentowanego chłopaka.Jedynie obawa ze skonczy jak spora ilość naszych młodych zawodników,szybko wyjedzie z kraju i sobie nie poradzi, np. jak kapustka.
bmx34- Ostrzeżenie : Oszczerstwa i nieprzestrzeganie regulaminów
Zaufanie :
Liczba postów : 922
SpinyBety : 31
Myślę, że przejawia zdecydowanie większe umiejętności czysto piłkarskie niż Kapustka. Kapustka to było odkrycie Nawałki i szczerze pisząc zastanawiałem się na początku dlaczego otrzymał powołanie do kadry. Kapustka spisywał sie w kadrze ale już w barwach Cracovii tak nie błyszczał. Jeżeli chodzi o Szymańskiego to przebojem wdarł się do pierwszej 11 i z meczu na mecz się rozkręcał.
Brunobet- Zaufanie :
Liczba postów : 578
SpinyBety : 380
Wracając do kadry i powołań.
Zastanawiam się co takiego pokazał Teodorczyk, że przekonał Nawałkę do powołania. Jeżeli dostanie szansę to powinien wchodzić tylko wówczas jeżeli będziemy wygrywać pewnie spotkanie lub np. jeżeli po dwóch meczach będziemy mieli zapewniony awans
Jego nieliczalne zachowanie może narobić wiele szkody jeżeli spędzi na boisku za dużo czasu mam na myśli jak wejdzie zbyt szybko na boisko.
Zastanawiam się co takiego pokazał Teodorczyk, że przekonał Nawałkę do powołania. Jeżeli dostanie szansę to powinien wchodzić tylko wówczas jeżeli będziemy wygrywać pewnie spotkanie lub np. jeżeli po dwóch meczach będziemy mieli zapewniony awans
Jego nieliczalne zachowanie może narobić wiele szkody jeżeli spędzi na boisku za dużo czasu mam na myśli jak wejdzie zbyt szybko na boisko.
Brunobet- Zaufanie :
Jeżeli już ktoś by musiał zastąpić Arka czy przede wszystkim Roberta to tylko Teo. Pokazał chociażby z Rumunią jak potrafi czytać grę i przede wszystkim potrafi się zastawić, powalczyć siłowo czemu nie sprosta Kownaś na takim poziomie.
MichW- Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie :
Liczba postów : 5281
SpinyBety : 193
Nie rozumiem hejtu na Teodorczyka. Wystarczy spojrzeć na statystki , liczby nie kłamią . 33 spotkania w Anderlechie 18 bramek, grał w LM , zbierał doświadczenie ktore procentuje . Jako nr 3 czy 4 napastników jest dobra opcja. Nie mozemy oczekiwać , ze każdy bedzie na poziomie Lewego
ney11- Ostrzeżenie : Wprowadzanie zamieszania - związane z nieczytaniem lub nieprzestrzeganiem regulaminów.
Zaufanie :
Liczba postów : 626
SpinyBety : 63
Nie chodzi o same umiejętności ale o psychikę a tą ma delikatnie mówiąc skrzywioną. Mam kumpla policjanta i on zawsze powtarza takie hasło panujące w pałowni "zgodziłeś się robić za psa to szczekaj"
Skoro piłkarz idzie do takiego klubu jak Anderlecht, który szczyci się swoimi kibicami to piłkarz nie powinien kibicom pokazywać środkowego palca to po pierwsze i mniej znaczące w kontekście reprezentacji. Inna sprawa, że jest dość zakompleksiony i jak ktoś mu odbierze piłkę lub kiwnie musi się liczyć z liściem czy złośliwym faulem za który osłabia drużynę.
Co do samych umiejętności czysto piłkarskich to nie jest słabeuszem i tak jak napisałeś statystyki ma niezłe. Statystyki w ostatnich 13 meczach jakich zagrał zdobył 11 bramek ale wyłapał też 7 kartek jak na napastnika to kosmos.
Skoro piłkarz idzie do takiego klubu jak Anderlecht, który szczyci się swoimi kibicami to piłkarz nie powinien kibicom pokazywać środkowego palca to po pierwsze i mniej znaczące w kontekście reprezentacji. Inna sprawa, że jest dość zakompleksiony i jak ktoś mu odbierze piłkę lub kiwnie musi się liczyć z liściem czy złośliwym faulem za który osłabia drużynę.
Co do samych umiejętności czysto piłkarskich to nie jest słabeuszem i tak jak napisałeś statystyki ma niezłe. Statystyki w ostatnich 13 meczach jakich zagrał zdobył 11 bramek ale wyłapał też 7 kartek jak na napastnika to kosmos.
Brunobet- Zaufanie :
Możemy się spierać o sprawy pozasportowe ale lepszej alternatywy dla Roberta i Arka po prostu nie mamy, a przecież nie będziemy zabierać na mundial chłopaków żeby mieli lepsze miejsca do oglądania spotkań.
Co do głowy Cantona wjeżdżał z buta w kibiców i był dobrym piłkarzem, Balotelli bawił się fajerwerkami ale na euro 2012 był niesamowity więc sprawy pozasportowe często nijak mają się do tego co się dzieje na boisku.
Co do głowy Cantona wjeżdżał z buta w kibiców i był dobrym piłkarzem, Balotelli bawił się fajerwerkami ale na euro 2012 był niesamowity więc sprawy pozasportowe często nijak mają się do tego co się dzieje na boisku.
Zaufanie :
Ciekawy artykuł w sprawie kontuzji Kamila z lekarzem kadry skoczków.
http://www.sport.pl/pilka/7,65037,23497216,mundial-2018-lekarz-ktory-operowal-bark-kamila-stocha-u-glika.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Sport
http://www.sport.pl/pilka/7,65037,23497216,mundial-2018-lekarz-ktory-operowal-bark-kamila-stocha-u-glika.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Sport
Zaufanie :
Ale mylisz fakty. Odpalanie fajerwerków w domu czy nawet ten palec do kibiców nie mają wpływu na wynik czy drużynę. Jednak już nierówno pod sufitem i wyładowywanie frustracji przez chamskie faule może zaważyć na wyniku końcowym.
Podsumowując
Nie jestem fanem Teodorczyka za jego boiskowe wybryki jednak piłkarskich umiejętności nie można mu odmówić.
Podsumowując
Nie jestem fanem Teodorczyka za jego boiskowe wybryki jednak piłkarskich umiejętności nie można mu odmówić.
Brunobet- Zaufanie :
Każdy ma swoje zdanie ale nie widzę żebym w którymś miejscu pomylił fakty. Sam pisałeś o środkowym palcu, a dla ciebie wejście Cantony nie było świadectwem na jego słabą głowę?
Jak dla mnie za bardzo się rozdmuchuje te sytuacje z Teo. Otworzył drzwi głową i oburzenie na cały internet. Pokazałem tylko że tacy goście byli i będą w piłce.
Jak dla mnie za bardzo się rozdmuchuje te sytuacje z Teo. Otworzył drzwi głową i oburzenie na cały internet. Pokazałem tylko że tacy goście byli i będą w piłce.
Zaufanie :
Rozmawiamy na temat jego przydatności w kadrze i ewentualnych zagrożeniach jakie niesie za sobą ryzyko wystawienia go w podstawowym składzie w przypadku wymuszonej pauzy Milika czy Lewego. A to zagrożenie jest spore bo wcześniej ktoś odwołał się do statystyk przekonując, że Teo jest dobrym napastnikiem.
I ja sie z nimi zgadzam.
Jednak zauważ też statystykę którą ja podałem. Praktycznie co drugi mecz otrzymuje kartkę lub kartki a to niesie ryzyko i świadczy, ze gość nie panuje nad sobą.
I ja sie z nimi zgadzam.
Jednak zauważ też statystykę którą ja podałem. Praktycznie co drugi mecz otrzymuje kartkę lub kartki a to niesie ryzyko i świadczy, ze gość nie panuje nad sobą.
Brunobet- Zaufanie :
Mogę porównać tę sytuację do polityki. Prezydent X jest słaby, ok zmieńmy go ale podaj mi kandydata Y który będzie lepszy.
To samo jest na pozycji napastnika u nas. Mamy Lewego, Milika, Teo, zdolnego Kownasia i to wszystko. Ja jestem pewien że w razie co Teodorczyk powoła. Statystyki statystykami ale to jest mundial gdzie zagramy przy dobrych wiatrach 4-5 meczów więc słabe to odniesienie do rozgrywek ligowych.
To samo jest na pozycji napastnika u nas. Mamy Lewego, Milika, Teo, zdolnego Kownasia i to wszystko. Ja jestem pewien że w razie co Teodorczyk powoła. Statystyki statystykami ale to jest mundial gdzie zagramy przy dobrych wiatrach 4-5 meczów więc słabe to odniesienie do rozgrywek ligowych.
Zaufanie :
Jakub Błaszczykowski: "Moja sytuacja była bardzo ciężka. Zdawałem sobie sprawę w jakiej formie fizycznej wtedy byłem. Miałem spory problem ze wstawaniem z łóżka bez tabletek, nie myśląc o tym, że miałem jeszcze wyjść na trening i trenować. Wykonaliśmy przeogromną pracę. Jeśli nie byłbym gotowy, odczuwałbym jakiś dyskomfort, to powiedziałbym: Trenerze, jestem po prostu za słaby"
Zaufanie :
Widziałem ten wywiad powiedział również, że zdaje sobie sprawę z tego, że kibice mu ufają. Oczywiście to jest wyrwane z kontekstu.
Szacunek dl Kuby bo to facet z charakterem, przeżył wiele i dzięki temu wiele docenia w dodatku cechuje go skromność i mega pracowitość.
Polecam obejrzenie wszystkim całego wywiadu.
Szacunek dl Kuby bo to facet z charakterem, przeżył wiele i dzięki temu wiele docenia w dodatku cechuje go skromność i mega pracowitość.
Polecam obejrzenie wszystkim całego wywiadu.
Brunobet- Zaufanie :
W nawiązaniu do Ranking
Oto najnowszy
Ranking FIFA:
1. Niemcy 1558 pkt.
2. Brazylia 1431
3. Belgia 1298
4. Portugalia 1274
5. Argentyna 1241
6. Szwajcaria 1199
7. Francja 1198
8. Polska 1183
9. Chile 1135
10. Hiszpania 1126
11. Peru 1125
12. Dania 1051
. Anglia 1051
14. Urugwaj 1018
15. Meksyk 989
Oto najnowszy
Ranking FIFA:
1. Niemcy 1558 pkt.
2. Brazylia 1431
3. Belgia 1298
4. Portugalia 1274
5. Argentyna 1241
6. Szwajcaria 1199
7. Francja 1198
8. Polska 1183
9. Chile 1135
10. Hiszpania 1126
11. Peru 1125
12. Dania 1051
. Anglia 1051
14. Urugwaj 1018
15. Meksyk 989
Brunobet- Zaufanie :
Strona 3 z 20 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20
SpinBet24 :: Rozmowy o Sporcie / Typy i Analizy :: Piłka Nożna :: Mistrzostwa Świata / Europy / Reprezentacje
Strona 3 z 20
Pozwolenia na tym forum: