Belgia
+11
Kwas
ATR
adrianP
bestia
andrzejszwedzki
Brunobet
terorysta
MichW
messi
Valencia
wilu1103
15 posters
Strona 7 z 16
Strona 7 z 16 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
Belgia
First topic message reminder :
Ostatnio zmieniony przez Admin dnia Wto 4 Lut 2020 - 13:08, w całości zmieniany 3 razy (Reason for editing : wstawianie tabeli live w pierwszym poście)
wilu1103- Zaufanie :
Liczba postów : 515
SpinyBety : 170
Re: Belgia
Genk kręci niesamowity wynik z Waregem. Do 50 minuty prowadzą 0:4 mając już 10 strzałów celnych. Ciekawe na ilu się skończy.
MichW- Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie :
Liczba postów : 5281
SpinyBety : 193
Leicester zlitowało się nad Bartoszem Kapustką wypożyczając Polaka do belgijskiego drugoligowca: Leuven. Oba kluby mają tego samego właściciela.
Zaufanie :
Cercle Brugge dokonało głośnego transferu. Klub z Belgii wypożyczył Kyliana Hazarda z Chelsea do końca obecnego sezonu.
Zaufanie :
Anderlecht potwierdził transfer Bubacarra Saneha z Midtjylland za 8mln euro. Tym samym jest to najdroższy obrońca w historii ligi belgijskiej.
Zaufanie :
Anderlecht po dobrym poczatku sezonu zaczyna zawodzic,dzisiaj tylko remis u siebie,cuz duzo strzela ale tez duzo traci bramek,byc moze ten kontrakt o ktorym piszesz pomoze,bo rzeczywiscie orone maja dziorawa
andrzejszwedzki- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 2974
SpinyBety : 1108
Tak jak pisałem Antwerp jest w stanie sprawić problemy faworytom i nie inaczej było i tym razem. Jak na razie wszyscy tracą punkty z tą drużyną więc remis nie jest jakimś bardzo złym wynikiem dla gospodarzy.
Zaufanie :
No i mamy kolejny remis. Niespodziewanie Kortrijk remisuje z Genk 3:3. Kolejny raz Genk goni wynik i znowu nie trafiają rzutu karnego w meczu. Muszą poprawić się w obronie bo dzisiaj są 2pkt w plecy.
Zaufanie :
MECZ: Club Brugge - Lokeren
TYP: Poniżej 3,5 bramek
KURS: 1.9
BUKMACHER: fortuna
ANALIZA:
Myślę że jest to dosyć duże value. Obie drużyny po przerwie na reprezentacje więc może być lekkie niedotrenowanie. Lokeren w poprzedniej kolejce już trochę się poprawiło i w końcu wygrało mecz. Teraz myślę że podobnie skupią się mocno na obronie żeby nie zaliczyć kolejnych wpadek. Gospodarze pewnie zadowolą się bezpiecznym prowadzenie. 2-3 gole w tym meczu wydają się być realne.
KURS: 1.9
ANALIZA:
Myślę że jest to dosyć duże value. Obie drużyny po przerwie na reprezentacje więc może być lekkie niedotrenowanie. Lokeren w poprzedniej kolejce już trochę się poprawiło i w końcu wygrało mecz. Teraz myślę że podobnie skupią się mocno na obronie żeby nie zaliczyć kolejnych wpadek. Gospodarze pewnie zadowolą się bezpiecznym prowadzenie. 2-3 gole w tym meczu wydają się być realne.
Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Pon 17 Wrz 2018 - 17:10, w całości zmieniany 1 raz
Zaufanie :
MECZ: Standard Liege - Charleroi
TYP: Powyżej 2,5 bramek
KURS: 1.7
ANALIZA:
Obie drużyny w lidze prezentują się bezkompromisowo. Jedni i drudzy niezbyt dobrze bronią i bardziej koncentrują się na ofensywie. Obie ekipy w poprzednich kolejkach głównie zaliczały overowe mecze ponad granicę 2,5 bramek i myślę że nie inaczej będzie i tym razem.
TYP: Powyżej 2,5 bramek
KURS: 1.7
ANALIZA:
Obie drużyny w lidze prezentują się bezkompromisowo. Jedni i drudzy niezbyt dobrze bronią i bardziej koncentrują się na ofensywie. Obie ekipy w poprzednich kolejkach głównie zaliczały overowe mecze ponad granicę 2,5 bramek i myślę że nie inaczej będzie i tym razem.
Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Pon 17 Wrz 2018 - 17:10, w całości zmieniany 1 raz
Zaufanie :
MECZ: Oostender - Cercle Brugge
TYP: X2
KURS: 1.69
ANALIZA:
Myślę że beniaminek będzie w stanie w tym meczu powalczyć. Prezentują się w lidze solidnie, do tego w sierpniu starali się być aktywni w oknie transferowym więc możliwe że będą jeszcze silniejsi. Gospodarze w lidze wyglądają przyzwoicie jednak nie wyglądają jak na razie tak dobrze jak w ubiegłym sezonie.
TYP: X2
KURS: 1.69
ANALIZA:
Myślę że beniaminek będzie w stanie w tym meczu powalczyć. Prezentują się w lidze solidnie, do tego w sierpniu starali się być aktywni w oknie transferowym więc możliwe że będą jeszcze silniejsi. Gospodarze w lidze wyglądają przyzwoicie jednak nie wyglądają jak na razie tak dobrze jak w ubiegłym sezonie.
Zaufanie :
MECZ: Waasland Beveren - Eupen
KURS: 1.53
ANALIZA:
Kolejne w mojej ocenie value. Obie ekipy wyglądają kiepsko w lidze i zazwyczaj właśnie takie mecze są mocno underowe ze względu na to że są to tzw. mecze za 6pkt. Nawet jeżeli obie ekipy postrzelają to myślę że i tak będzie im trudno dojść do takiego pułapu bramkowego.
KURS: 1.53
ANALIZA:
Kolejne w mojej ocenie value. Obie ekipy wyglądają kiepsko w lidze i zazwyczaj właśnie takie mecze są mocno underowe ze względu na to że są to tzw. mecze za 6pkt. Nawet jeżeli obie ekipy postrzelają to myślę że i tak będzie im trudno dojść do takiego pułapu bramkowego.
Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Pon 17 Wrz 2018 - 17:11, w całości zmieniany 1 raz
Zaufanie :
MECZ: Genk - Anderlecht
TYP: Genk
KURS: 1.87
ANALIZA:
Genk to jak dla mnie jednak z największych rewelacji spośród lig w Europie. Grają rewelacyjnie w ofensywie i jeżeli tylko poprawią koncentrację to są w stanie wygrać ligę belgijską. Anderlecht natomiast lekko przyhamował po dobrym początku. Porażka z Bruggią pokazuje że nie są jeszcze chyba gotowi na mecze z topowymi ekipami ligi.
TYP: Genk
KURS: 1.87
ANALIZA:
Genk to jak dla mnie jednak z największych rewelacji spośród lig w Europie. Grają rewelacyjnie w ofensywie i jeżeli tylko poprawią koncentrację to są w stanie wygrać ligę belgijską. Anderlecht natomiast lekko przyhamował po dobrym początku. Porażka z Bruggią pokazuje że nie są jeszcze chyba gotowi na mecze z topowymi ekipami ligi.
Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Pon 17 Wrz 2018 - 17:11, w całości zmieniany 1 raz
Zaufanie :
MECZ: Mouscron - Kortrijk
TYP: Kortrijk powyżej 1,5 bramek
KURS: 2.1
ANALIZA:
Zazwyczaj w takich meczach typuje undery jednak myślę że tym razem może być inaczej. Kortrijk wygląda dobrze w ofensywie w ostatniej kolejce ładując 3 gole nie byle komu a Genkowi. Mouscron jak na razie jest na szarym końcu bez choćby punktu. To dobra okazja dla gości na podreperowanie bilansu bramkowego.
TYP: Kortrijk powyżej 1,5 bramek
KURS: 2.1
ANALIZA:
Zazwyczaj w takich meczach typuje undery jednak myślę że tym razem może być inaczej. Kortrijk wygląda dobrze w ofensywie w ostatniej kolejce ładując 3 gole nie byle komu a Genkowi. Mouscron jak na razie jest na szarym końcu bez choćby punktu. To dobra okazja dla gości na podreperowanie bilansu bramkowego.
Zaufanie :
MECZ: Antwerp - Waregem
TYP: Antwerp
KURS: 1.88
ANALIZA:
Antwerp zaskakuje mocno na plus. W lidze nie zanotowali ani jednej porażki pomimo meczów z Anderlechtem czy Bruggią. Teraz teoretycznie czekają ich mecze z tymi słabszymi ekipami. Ich rywale są w kiepskiej formie, ostatnie 3 mecze przegrali po bardzo słabej grze.
TYP: Antwerp
KURS: 1.88
ANALIZA:
Antwerp zaskakuje mocno na plus. W lidze nie zanotowali ani jednej porażki pomimo meczów z Anderlechtem czy Bruggią. Teraz teoretycznie czekają ich mecze z tymi słabszymi ekipami. Ich rywale są w kiepskiej formie, ostatnie 3 mecze przegrali po bardzo słabej grze.
Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Pon 17 Wrz 2018 - 17:12, w całości zmieniany 1 raz
Zaufanie :
MECZ: Gent - Sint-Truiden
TYP: Gent
KURS: 1.55
ANALIZA:
Goście w mojej ocenie nadal szukają swojego stylu gry. Na początku mocniej stawiali na defensywę tracąc mało goli jednak praktycznie nic nie strzelając, potem trochę zmienili taktykę jednak efekt wciąż jest daleki od oczekiwań. Natomiast Gent z czasem wygląda coraz lepiej. Ostatnie 4 mecze wygrali przekonywująco i w tym spotkaniu powinni zgarnąć komplet punktów.
TYP: Gent
KURS: 1.55
ANALIZA:
Goście w mojej ocenie nadal szukają swojego stylu gry. Na początku mocniej stawiali na defensywę tracąc mało goli jednak praktycznie nic nie strzelając, potem trochę zmienili taktykę jednak efekt wciąż jest daleki od oczekiwań. Natomiast Gent z czasem wygląda coraz lepiej. Ostatnie 4 mecze wygrali przekonywująco i w tym spotkaniu powinni zgarnąć komplet punktów.
Zaufanie :
Strona 7 z 16 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
Strona 7 z 16
Pozwolenia na tym forum: