SpinBet24
Liga Polska - Page 2 600x4010
SpinBet24
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Liga Polska

Strona 2 z 2 Previous  1, 2

Go down

22112017

Pisanie 

Liga Polska - Page 2 Empty Liga Polska

Skra Bełchatów - Trefl Gdańsk

1 set over 45.5 pkt

Kurs: 1.67
Fortuna
(w)

Ciekawy mecz szykuje nam się  w Bełchatowie, ale też trudny do wytypowania, ja postanowiłem skusić się jednak na over 45.5 pkt w 1 secie, czyli wygrana którejś drużyny po prostu do 21, a dlaczego według mnie to najrozsądniejsza decyzja? Skra świetnie radzi sobie w pojedynkach domowych, do tej pory nie przegrali żadnego meczu, ba nie stracili nawet jednego seta, grają niesamowicie, choć kilka setów udało im się wygrać dopiero na przewagi, tym razem przyjeżdża do nich zespół z Gdańska i naprawdę myślałem coś nad zagraniem w ich stronę, ale w całym meczu obawiałbym się ich gry, Skra po prostu ma lepszych zawodników na każdej pozycji, a na dodatek własna hala przynosi im niebywałe szczęście, przez co porzuciłem grę w stronę Trefla, czy też na over meczowy, tym bardziej, że nie wiadomo czy zagra Wlazły, jeśli tak możemy tu ujrzeć kolejne 3:0, jeśli nie może być ciężko, tym bardziej, że goście radzą sobie zdecydowanie lepiej na wyjazdach niż w domu. Over w 1 secie wydaje się być najlepszym rozwiązaniem, nie wydaje mi się, żeby już w pierwszym secie któraś drużyna odskoczyła już na +4 pkt, Skra niby nie straciła żadnego seta w swoich 6 domowych meczach, ale pierwsze sety kończyły się wynikami 25:17 z Resovią, 25:22 z Lubinem, 25:22 z Bydgoszczą, 26:24 z ONICO, 25:23 z Wartą i 25:22 z Katowicami, jak widać tylko raz nie padł over w pierwszym spotkaniu, z Resovią, gdzie to już nie ten sam zespół co kiedyś, jak dla mnie 25:21, bądź też 21:25 jak najbardziej realne i najpewniejsze z tego spotkania.

Ostatnio zmieniony przez Admin dnia Czw 23 Lis 2017 - 11:40, w całości zmieniany 1 raz (Reason for editing : rozliczenie)
mazik
mazik

Zaufanie : 100%
Liczba postów : 1084
SpinyBety : 198

Powrót do góry Go down

Share this post on: reddit

Liga Polska :: Comments

wilu1103

Pisanie Nie 25 Mar 2018 - 16:09 by wilu1103

ONICO Warszawa - Asseco Resovia Rzeszów

ONICO Warszawa wygra z handicapem setowym -1,5

Kurs: 2.34
Astekbet

Spotkanie w polskiej Plus Lidze mężczyzn pomiędzy zespołami ONICO Warszawa i Asseco Resovia Rzeszów. Spotkanie siatkówki mężczyzn którego początek zaplanowano na godzinę osiemnastą zapowiada się niezwykle ciekawie - zmierzą się w nim dwie mocne, doświadczone ekipy. Do zakończenia fazy zasadniczej Plus Ligi oprócz dzisiejszego meczu pozostały zaledwie cztery kolejki. Gospodarze w ostatnim meczu rozgrywanym u siebie musieli toczyć nadspodziewanie trudne spotkanie z Wartą Zawiercie które rozstrzygnęli na swoją korzyść dopiero po tie breaku. Uważam że dzisiejsze spotkanie będą chcieli za wszelką cenę wygrać za trzy punkty co znacznie przybliży ich do awansu do fazy play off. Ich rywale nie zachwycają ostatnio formą grając na wyjazdach, uczestniczą również w rozgrywkach europejskich - pucharze CEV. Znacznie bardziej napięty grafik drużyny z Rzeszowa musi w jakimś stopniu mieć wpływ na dyspozycję kluczowych zawodników zespołów. W ostatnim czasie musieli toczyć między innymi dwumecz z bardzo silną ekipą Belgorodu ( zajmują drugie miejsce w lidze rosyjskiej zaraz za Zenitem Kazań ) w którym to Resovii nie udało się ugrać nawet seta. Podsumowując wszystkie fakty uważam że bardziej wypoczęta drużyna ONICO Warszawa może pokusić się w tym meczu o zwycięstwo z handicapem setowym -1,5. Kurs na to zdarzenie wynosi 2,34

Powrót do góry Go down

wilu1103

Pisanie Nie 25 Mar 2018 - 16:11 by wilu1103

Będzin - Zawiercie

Będzin +0,5 pkt

Kurs: 2.02
Astekbet

mecz z naszej polskiej siatkówki pomiędzy ekipa MKS Będzin a Warty Zawiercie.Spotkanie zaplanowane jest na godzinę 18:00 czasu polskiego i w tym spotkaniu gram na dodatni handicap punktowy w stronę gospodarzy +0,5.Bukmacher Fortuna na to wydarzenie wystawił kurs 2.02. Jeżeli chodzi o obie ekipy to gospodarze to obecnie 13 pozycja w lidze z kolei Zawiercianie są 11 ze stratą 3 punktów do 10 ekipy.Obie ekipy mają o co grać bo również gospodarze tracą jeden punkt do 12 pozycji,która daje szanse o grę w barażu o 11 pozycję.Ogólnie nie wiem dlaczego bukmacherzy faworyzują ekipę z Zawiercia.Zawiercianie to ekipa zdecydowanie najsilniejsza na własnej hali choć i na wyjazdach potrafi dobrze zagrać.Gospodarze ostatnie 2 porażki z liderami Zaksą gdzie na własnej hali potrafili urwać im seta i grali bardzo dobrze ale przegrali 1:3 i ostanie ich spotkanie,które przegrali z 2 siłą naszej ligi czyli ekipą Skry.W pierwszym bezpośrednim starciu ekipa z Zawiercia na własnej hali wygrała 3:1.Zawiercianie od 6 spotkań na wyjeździe nie potrafią odnieść zwycięstwa.Bedzin u siebie na 13 spotkań wygrał aż 7 a przegrał 6.Co na drużynę którą jest na szarym końcu to bardzo dobry wynik.

Powrót do góry Go down

wilu1103

Pisanie Czw 26 Kwi 2018 - 19:47 by wilu1103

Chemik Police - Łks Lodz

over 142.5 pkt

Kurs: 1.55 Unibet

Jako drugie spotkanie wybrałem mecz z kobiecej siatkówki a konkretnie naszej polskiej ligi.Jest to spotkanie rozgrywane w ramach play-offów a konkretnie jest to spotkanie finałowe i mecz pomiędzy Chemikiem Police a Łksem Łódź.Spotkanie zaplanowane jest na godzinę 20:30 czasu polskiego i będzie to pierwsze starcie w finale obu ekip.Ja osobiście w tym spotkaniu gram na over 142,5 punktów w całym spotkaniu po kursie 1.55 w Unibecie i według mnie warto to zagrać bo nie chce mi się wierzyć aby gospodarze spokojnie wygrali to spotkanie 3:0 i nawet wynik 3:0 po bardzo wyrównanych 3 setach daje nam zwycięski typ.Bukmacherzy w tym spotkaniu faworyzacja gospodarza i wcale im sie nie dziwie ale nie powinni ich faworyzować na tyle żebym wytrawiać kurs 1.14 na ich zwycięstwo bo to jednak jest finał a zawodniczki z Łodzi dziś na pewno postarają się napsuć krwi rywalkom przed rewanżem.Ostatnie bezpośrednie starcie wygrała ekipa Chemika gdzie spokojnie wygrała 3:0 i tylko w jednym secie była walka gdzie wygrali 25;23.W tym spotkaniu na pewno zobaczymy dużo walki bo zawodniczki LKSU nie są na straconej pozycji i mistrzostwo Polski jest w ich zasięgu.

Powrót do góry Go down

Pisanie Sob 28 Kwi 2018 - 20:02 by MichW

MECZ: ZAKSA - Olsztyn
TYP: Olsztyn (+17,5)  (w)
KURS: 1,55
BUKMACHER: fortuna

Goście sprawili niespodziewanie wiele trudności w 1 meczu i przegrali go dopiero po tie breaku. Dzisiaj liczę na zacięte spotkanie i nawet 3:0 może tutaj spokojnie pokryć bardzo wysokie handi.

Powrót do góry Go down

Pisanie  by Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 2 z 2 Previous  1, 2

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum:
Możesz odpowiadać w tematach