SpinBet24
Puchar Polski  - Page 7 600x4010
SpinBet24
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Puchar Polski

+17
Barti80
Michalski1988
boywer
Kwas
ATR
andrzejszwedzki
Brunobet
messi
bestia
MichW
tigertyp
bmx34
mazik
wilu1103
sss17
obstawiacz
Moderatorek
21 posters

Strona 7 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

Go down

Puchar Polski  - Page 7 Empty Puchar Polski

Pisanie by Moderatorek Pon 24 Paź 2016 - 9:34

First topic message reminder :

Umieszczamy typy i analizy z Pucharu Polski

Moderatorek
Moderator

Zaufanie : 100%
Liczba postów : 207
SpinyBety : -1

Powrót do góry Go down

Puchar Polski  - Page 7 Empty Re: Puchar Polski

Pisanie by MichW Sro 31 Paź 2018 - 16:45

Też myślę że Olimpia może sprawić niespodziankę. Ogólnie trzeba uważać ze stawianiem na faworytów szczególnie zważając na to że grane są dogrywki i większość zespołów nie będzie za wszelką cene atakowało w 2 połowie przy wyniku remisowym.

MichW

Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie : 75%
Liczba postów : 5281
SpinyBety : 193

Powrót do góry Go down

Pisanie by boywer Sro 31 Paź 2018 - 17:36

A Termalica wlasnie wyeliminowała Cracovię,moze nie jakas duza niespodzianka ale jednak faworytem był klub z Ekstraklasy.
Mnie rozbawiła sytuacja z końcówki,bramkarz Cracovii Peskovic wbiegł w pole karne Termalici poszła kontra i koleś taki ze skandynawskim nazwiskiem zamiast strzelac do pustej to biegł,biegł az go obroncy dogonili haha
boywer
boywer

Ostrzeżenie : brak
Zaufanie : BAN
Liczba postów : 467
SpinyBety : 28

Powrót do góry Go down

Pisanie by Barti80 Sro 31 Paź 2018 - 17:43

Jak dla mnie to spora niespodzianka, Termalica nie jest w najlepszej formie i Cracovia, która ostatnio w Ekstraklasie wyglądała coraz lepiej, powinna to spotkanie wygrać. Jestem ciekaw ile jeszcze cierpliwości okaże Prezes Filipiak wobec Probierza.

Barti80

Ostrzeżenie : Nieprzestrzeganie regulaminu Typy by, Nieustanne wprowadzanie zamieszania na forum.
Liczba postów : 1071
SpinyBety : 3

Powrót do góry Go down

Pisanie by Michalski1988 Sro 31 Paź 2018 - 17:59

Prezes Filipiak od roku czasu wychodzi z założenia że gorzej być nie może... Ja jednak patrząc na wyniki i grę Cracovii stwierdzam, że może. I dziś to udowodnili. Mam też wrażenie, że od chwili gdy Probierz objął Cracovię, zespół ten w ogóle przestał istnieć. Dużo lepiej wyglądali, gdy "polski Guardiola" prowadził Jagiellonię. Cracovia z zespołu grającego ładny futbol dla oka, stała się nieefektownie kopiącą piłkę drużyną do bicia.

Michalski1988

Ostrzeżenie : zaufania.
Liczba postów : 1339
SpinyBety : 19

Powrót do góry Go down

Pisanie by Barti80 Sro 31 Paź 2018 - 18:45

No co do Probierza, to według mnie jest stworzony do Jagielloni, ale skusił się na większe pieniądze i raczej na kolejny powrót póki co nie widzę szans. Widać, że Probierz ma bardzo duży kredyt zaufania u Filipiaka. Wisła Płock prowadzi już 4:1 Olimpią Grudziądz. Jeżeli chodzi o dzisiejsze moje przewidywania to wydaję mi się, że Jagiellonia dziś pokona GKS Katowice.

Barti80

Ostrzeżenie : Nieprzestrzeganie regulaminu Typy by, Nieustanne wprowadzanie zamieszania na forum.

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Sro 31 Paź 2018 - 18:50

Według mnie można było się tego spodziewać. Cracovia ledwo co ciągnie w Ekstraklasie a ich pojedyncze dobre występy w ogóle mnie nie przekonują.

W innym meczu Legionovo przegrało z Górnikiem Zabrze 0:1 także moja prognoza co do tego meczu się sprawdziła, spory under.

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by Barti80 Sro 31 Paź 2018 - 18:54

Co do Górnika to ja stawiałem czystą 2 na mecz... co prawda mały kurs, ale wiedziałem, że na Górnik można liczyć, podchodzą do każdego spotkania tak samo i nie odpuszczają żadnego meczu, a to się chwali. Jak myślicie Jaga dziś da radę? Bo ja to stawiam czystą 2 na Jage, zastanawiam się nad handi -1.5 lub HT/FT: 2/2 Smile

Barti80

Powrót do góry Go down

Pisanie by Michalski1988 Sro 31 Paź 2018 - 18:59

Jagiellonia wydaje się być bardzo dużym faworytem w tym spotkaniu. Przede wszystkim prezentują równy poziom, zarówno na wyjeździe jak i u siebie. Mało jest zespołów w ekstraklasie, które pokazują taką dojrzałość i spokój w grze. Powinno być ok, ale z handicapem zawsze wiąże się ryzyko obstawiając puchary.

Michalski1988

Powrót do góry Go down

Pisanie by Barti80 Sro 31 Paź 2018 - 19:02

No ale HT/FT 2/2 (1 połowa / wynik końcowy) jak dla mnie dobry typ Smile

Rozwój Katowice wygrywa na wyjeździe z Wisła Puławy 1:0, właśnie rozpoczyna się druga połowa spotkania.

Barti80

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Sro 31 Paź 2018 - 19:03

Według mnie mogą zagrać ostrożnie i wyjść innym składem. Nie spodziewam się tutaj zbyt dużego handicapu w stronę Jagi, o ile wygrają to raczej niezbyt wysoko.

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by Michalski1988 Sro 31 Paź 2018 - 19:10

UNIBET nie wierzy w wysoki over w meczu GKSu z Jagiellonią. Na over 4,5 jest kurs 6,00. Trochę ryzykowne posunięcie jak na puchary. zwłaszcza że wyceniają over 2,5 na 1,76. Jakaś dziwna, duża dysproporcja...

Michalski1988

Powrót do góry Go down

Pisanie by Barti80 Sro 31 Paź 2018 - 19:13

Over 2.5, a over 4.5 to jest jednak różnica dwóch goli, dlatego taka różnica w kursach. Over 4.5 jak dla mnie bez szans, jak już coś to over 2.5. Jakbym miał stawiać dokładny wynik, typowałbym 2:0 dla Jagi.

Barti80

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Sro 31 Paź 2018 - 19:15

Olimpia Grudziądz już od 33' przegrywa z Wisłą Płock aż 1:4!

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Sro 31 Paź 2018 - 19:17

Bastek napisał:Over 2.5, a over 4.5 to jest jednak różnica dwóch goli, dlatego taka różnica w kursach. Over 4.5 jak dla mnie bez szans, jak już coś to over 2.5. Jakbym miał stawiać dokładny wynik, typowałbym 2:0 dla Jagi.

Chodzi chyba o to że kursy na over 4,5 są w okolicach 4.5-5 na polskich bukach jednak moim zdaniem linia na wejście również nie ma dużych szans. Według mnie w tym meczu padną 2 może 3 gole.

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by Michalski1988 Sro 31 Paź 2018 - 19:18

Jedna bramka to już różnica, ale jak na puchary 5 goli to nie jest coś sensacyjnego. Jak dla mnie liczba bramek w tym meczu jest sprawą otwartą i nie zdziwię się jak padnie wynik 2-3 lub 1-4... W meczu Wisły Płock też nikt nie zakładał tylu bramek.

Michalski1988

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 7 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

Powrót do góry