Puchar Polski
+17
Barti80
Michalski1988
boywer
Kwas
ATR
andrzejszwedzki
Brunobet
messi
bestia
MichW
tigertyp
bmx34
mazik
wilu1103
sss17
obstawiacz
Moderatorek
21 posters
Strona 5 z 11
Strona 5 z 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Puchar Polski
First topic message reminder :
Umieszczamy typy i analizy z Pucharu Polski
Umieszczamy typy i analizy z Pucharu Polski
Moderatorek- Moderator
- Zaufanie :
Liczba postów : 207
SpinyBety : -1
Re: Puchar Polski
Pary 1/16 finału Pucharu Polski:
Bytovia Bytów - Śląsk Wrocław
Huragan Morąg - Arka Gdynia
Pogoń Siedlce - Chrobry Głogów
GKS Katowice - Jagiellonia Białystok
GKS Bełchatów - Miedź Legnica
Bruk-Bet Termalica Nieciecza - Cracovia
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Wisła Sandomierz / Korona Kielce
Wisła Puławy - Rozwój Katowice
Resovia - Lechia Gdańsk
Wigry Suwałki - Stomil Olsztyn
Piast Gliwice - Legia Warszawa
Unia Hrubieszów / Górnik Zabrze - Legionovia Legionowo
Polonia Środa Wielkopolska - Odra Opole
KP Starogard Gdański - Puszcza Niepołomice
Victoria Sulejówek / Raków Częstochowa - Lech Poznań
Olimpia Grudziądz - Wisła Płock
Bytovia Bytów - Śląsk Wrocław
Huragan Morąg - Arka Gdynia
Pogoń Siedlce - Chrobry Głogów
GKS Katowice - Jagiellonia Białystok
GKS Bełchatów - Miedź Legnica
Bruk-Bet Termalica Nieciecza - Cracovia
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Wisła Sandomierz / Korona Kielce
Wisła Puławy - Rozwój Katowice
Resovia - Lechia Gdańsk
Wigry Suwałki - Stomil Olsztyn
Piast Gliwice - Legia Warszawa
Unia Hrubieszów / Górnik Zabrze - Legionovia Legionowo
Polonia Środa Wielkopolska - Odra Opole
KP Starogard Gdański - Puszcza Niepołomice
Victoria Sulejówek / Raków Częstochowa - Lech Poznań
Olimpia Grudziądz - Wisła Płock
ATR- Ostrzeżenie : nieprzestrzeganie zasad na forum.
Zaufanie :
Liczba postów : 812
SpinyBety : 396
Ciekawa w tym zestawieniu jest Unia Hrubieszów... zespół występujący w lidze okręgowej. Osobiście trzymam też kciuki za ekipę z Morąga
Michalski1988- Ostrzeżenie : zaufania.
Zaufanie :
Liczba postów : 1339
SpinyBety : 19
Już jutro w kolejnej fazie Pucharu Polski z Arką Gdynia zmierzy się sensacyjny pogromca Zagłębia Lubin - Huragan Morąg. Jak myślicie czy czeka nas kolejna sensacja z udziałem mazurskiego klubu? Wyniki w lidze nie rokują dobrze, ale może w PP na tle Arki znów kapitalnie zaprezentuje się zespół Huraganu i stoczy równorzędny bój z zespołem ekstraklasy?
Zaufanie :
Ciężko powiedzieć i chyba bukmacherzy również mają duże wątpliwości co do tego spotkania bowiem kurs na Arkę @ 1.4 jest dosyć wysoki jak na mecz ekipy z ekstraklasy z kopciuszkiem. Myślę jednak że Arka nie zlekceważy tego meczu i zrobi wszystko aby awansować.
MichW- Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie :
Liczba postów : 5281
SpinyBety : 193
Ja sie zastanawiam nad Śląskiem,kurs ponad 2 w zaleznosci od buka,są w gazie i pamietam mecz takze z Bytovią rok albo 2 lata temu gdzie byli w gorszej formie a mimo to wygrali w Bytowie.
Mysle ze warto tez coś w stronę Rakowa,Lech jak gra teraz to wszyscy wiedzą,runde temu z Łksem dopiero w dogrywce strzelili zwycieskiego gola.
Mysle ze warto tez coś w stronę Rakowa,Lech jak gra teraz to wszyscy wiedzą,runde temu z Łksem dopiero w dogrywce strzelili zwycieskiego gola.
boywer- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 467
SpinyBety : 28
Masz chyba racje w obydwu przypadkach...Slask prawdopodobnie zlapal drugi oddech,jest silny...boywer napisał:Ja sie zastanawiam nad Śląskiem,kurs ponad 2 w zaleznosci od buka,są w gazie i pamietam mecz takze z Bytovią rok albo 2 lata temu gdzie byli w gorszej formie a mimo to wygrali w Bytowie.
Lech ma duze klopoty z forma,wydaje mi sie,ze ta druzyna bardziej skupi sie na spotkaniach ligowych i odpusci sobie puchar...
andrzejszwedzki- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 2974
SpinyBety : 1108
Narazie Huragan Morag dzielni walczy z Arką,do przerwy 0:0.
Arka w rezerwowym składzie.
Arka w rezerwowym składzie.
Zaufanie :
Bytovia-Slask Wroclaw
typ:2
kurs:2,30
bwin
Analiza:
Dzisiaj dzien pod znakiem Puchary.W Polsce jest kilka ciekawych pojedynkow,jednym z nich jest ten pomiedzy Bytovia Bytow a Slaskiem Wroclaw.Zespoly te dzieli przedewszystkim roznica klas,nie bylo by to istotne gdyby Bytovia byla w lepszej formie.Ten zespol spuscil ostatnio z tonu,ze tak powiem,nie gra juz tak dobrze jak w poczatkach sezonu i mozna przypuszczac,ze aktualnie brakuje mu formy.Widac to wyraznie w meczach ligowych.Druzyna Slaska Wroclaw z kolei wedlug mnie,notuje wzwyzke formy.Wysokie wygrane na wyjazdach z Jagielonia Bialystok i Miedzia Legnica zdaje sie to potwierdzac.Wiem,ze do konca pewny byc nie moge,ale odnosze wrazenie,ze bedzie to mecz w jedna strone i Slask wygra zarowno pierwsza polowe jak i caly mecz.
kurs:2,30
bwin
Analiza:
Dzisiaj dzien pod znakiem Puchary.W Polsce jest kilka ciekawych pojedynkow,jednym z nich jest ten pomiedzy Bytovia Bytow a Slaskiem Wroclaw.Zespoly te dzieli przedewszystkim roznica klas,nie bylo by to istotne gdyby Bytovia byla w lepszej formie.Ten zespol spuscil ostatnio z tonu,ze tak powiem,nie gra juz tak dobrze jak w poczatkach sezonu i mozna przypuszczac,ze aktualnie brakuje mu formy.Widac to wyraznie w meczach ligowych.Druzyna Slaska Wroclaw z kolei wedlug mnie,notuje wzwyzke formy.Wysokie wygrane na wyjazdach z Jagielonia Bialystok i Miedzia Legnica zdaje sie to potwierdzac.Wiem,ze do konca pewny byc nie moge,ale odnosze wrazenie,ze bedzie to mecz w jedna strone i Slask wygra zarowno pierwsza polowe jak i caly mecz.
Zaufanie :
Rakow-Lech Poznan
typ:1
kurs:4
BWIN
Analiza:
Wsrod dzisiejszych meczy o Puchar Polski,bardzo ciekawym wydaje sie byc ten pomiedzy druzyna Rakowa Czestochowa i Lechem Poznan.Przedewszystkim trzeba powiedziec,ze te druzyny dzieli roznica klas.Lech Poznan,Ekstraklasa,juz od kilku sezonow w czolowce,uczestnik Europejskich Pucharow itd...ale w tym sezonie,zwlaszcza w jego ostatnim okresie bez formy.W 1/32 Pucharu bardzo meczyl sie z LKS Lodz,remisujac w 90 minutach gry.Rakow,lider 1 ligi w swietnej formie,cala seria spotkan bez porazki,z pewnoscia ta druzyne zobaczymy w przyszlym sezonie,w Ekstraklasie,takze mocno akcentuje swa obecnosc w Pucharze Polski.Po tej wnikliwej analizie,jestem w stanie stwierdzic,ze w tym spotkani,wiecej szans na zwyciestwo ma Rakow Czestochowa.Waznym jest tez,slaba gra Poznniakow na wyjazdach.
typ:1
kurs:4
BWIN
Analiza:
Wsrod dzisiejszych meczy o Puchar Polski,bardzo ciekawym wydaje sie byc ten pomiedzy druzyna Rakowa Czestochowa i Lechem Poznan.Przedewszystkim trzeba powiedziec,ze te druzyny dzieli roznica klas.Lech Poznan,Ekstraklasa,juz od kilku sezonow w czolowce,uczestnik Europejskich Pucharow itd...ale w tym sezonie,zwlaszcza w jego ostatnim okresie bez formy.W 1/32 Pucharu bardzo meczyl sie z LKS Lodz,remisujac w 90 minutach gry.Rakow,lider 1 ligi w swietnej formie,cala seria spotkan bez porazki,z pewnoscia ta druzyne zobaczymy w przyszlym sezonie,w Ekstraklasie,takze mocno akcentuje swa obecnosc w Pucharze Polski.Po tej wnikliwej analizie,jestem w stanie stwierdzic,ze w tym spotkani,wiecej szans na zwyciestwo ma Rakow Czestochowa.Waznym jest tez,slaba gra Poznniakow na wyjazdach.
Zaufanie :
Piast Gliwice-Legia
kurs:2,45
bwin
Analiza:
Dzisiaj Plska pasionuje sie meczami 1/16 pucharu.Ja chcialbym sie dluzej zatrzymac przy pojedynku Piasta Gliwice z Legia Warszawa i skomentowac to wydarzenie.Zauwazylem,ze wielu z uwagi na gorsza forme Legi,typuje tutaj zwyciestwo Piasta.No cuz byc moze Legia przegra,ale ja mam nieco odmienne zdanie.Owszem Legia nie gra tak dobrze jak w poprzednim sezonie,gdy zdobywala tytul mistrzowski a takze Puchar Polski ale pamietajmy,ze jest to druzyna mieprzewidywalna,majaca w swym skladzie swietnych zawodnikow.Ten zespol w jednej chwili moze sie radykalnie zmienic i zagrac swietny mecz.Po stronie tej druzyny jest tez ogromne doswiadczenie.Moim zdaniem,bedzie to wyrownany mecz z remisem w pierwszej polowie,najprawdopodobniej bezbramkowym.W drugiej polowie doswiadczenie Legi wezmie jednak gore i druzyna zdobedzie zwyciezkiego gola.
kurs:2,45
bwin
Analiza:
Dzisiaj Plska pasionuje sie meczami 1/16 pucharu.Ja chcialbym sie dluzej zatrzymac przy pojedynku Piasta Gliwice z Legia Warszawa i skomentowac to wydarzenie.Zauwazylem,ze wielu z uwagi na gorsza forme Legi,typuje tutaj zwyciestwo Piasta.No cuz byc moze Legia przegra,ale ja mam nieco odmienne zdanie.Owszem Legia nie gra tak dobrze jak w poprzednim sezonie,gdy zdobywala tytul mistrzowski a takze Puchar Polski ale pamietajmy,ze jest to druzyna mieprzewidywalna,majaca w swym skladzie swietnych zawodnikow.Ten zespol w jednej chwili moze sie radykalnie zmienic i zagrac swietny mecz.Po stronie tej druzyny jest tez ogromne doswiadczenie.Moim zdaniem,bedzie to wyrownany mecz z remisem w pierwszej polowie,najprawdopodobniej bezbramkowym.W drugiej polowie doswiadczenie Legi wezmie jednak gore i druzyna zdobedzie zwyciezkiego gola.
Zaufanie :
Arka jednak wymęczyła zwycięstwo 1:0 z Huraganem po drodze marnując rzut karny wykonywany przed Cvijanovica.Huragan miał tez swoje szanse,szkoda ze ich przygoda z Pucharem się juz konczy bo pokazali serce.
Zaufanie :
Śląsk do przerwy prowadzi 2:0,tego mozna się było spodziewać a kurs całkiem niezły.Bytovia nie gra zle,miała dwie dobre okazje ale tylko słupek i poprzeczka.
Niestety pech i samobojczy gol Mateusza Oszmańca z którym chodziłem do klasy w liceum 3 lata
Niestety pech i samobojczy gol Mateusza Oszmańca z którym chodziłem do klasy w liceum 3 lata
Zaufanie :
Myślę że właśnie Raków warto - przynajmniej 1X - kursy nieco spadły ale Lech miał duże problemy z ŁKSem i to nie w najmocniejszym składzie. Raków to lider 1 ligi - poza tym i to i poprzednie spotkanie grali u siebie więc nie tracili sił i energii na podróże. Oczywiście podróże Lecha do Szczecina a teraz Częstochowy nie należą do bardzo dalekich ale dodając ich aktualną dyspozycję kurs w okolicach 2 na nich to i tak chyba za mało....
ATR- Ostrzeżenie : nieprzestrzeganie zasad na forum.
Zaufanie :
Liczba postów : 812
SpinyBety : 396
No i proszę. Raków już od 3 minuty prowadzi z Lechem.
MichW- Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie :
Liczba postów : 5281
SpinyBety : 193
Jak tak dalej pójdzie to moje proroctwo o zwolnieniu Djurdjevicia stanie się faktem. Ale spokojnie, Lech pewnie odrobi w drugiej połowie, bo na razie "grają pod wiatr" ... chyba że zmieni kierunek za godzinę o 180 stopni
Zaufanie :
Strona 5 z 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Reprezentacja Polski
» POLSKI BASKET
» Bet365 i Betfire wciąż dostępne dla graczy z Polski
» Puchar Hiszpani
» Holandia
» POLSKI BASKET