SpinBet24
NBA  - wszystko o najlepszej lidze na świecie  - Page 5 600x4010
SpinBet24
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

NBA - wszystko o najlepszej lidze na świecie

Strona 5 z 51 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 28 ... 51  Next

Go down

30092016

Pisanie 

NBA  - wszystko o najlepszej lidze na świecie  - Page 5 Empty NBA - wszystko o najlepszej lidze na świecie

Moderatorek
Moderator

Zaufanie : 100%
Liczba postów : 207
SpinyBety : -1

Powrót do góry Go down

Share this post on: reddit

NBA - wszystko o najlepszej lidze na świecie :: Comments

Pisanie Czw 7 Gru 2017 - 0:27 by Special

Orlando Magic - Atlanta Hawks
Typ: (AH) +8.5 Atlanta Hawks
Kurs: 1.56 (w)
Fortuna

Lecimy z kolejnym spotkaniem na dzisiejszą noc z NBA. Orlando Magic na własnym parkiecie zmierzy się z Atlantą Hawks, bukmacherzy w tym spotkaniu wyżej oceniają szansę gospodarzy, jednak moim zdaniem to Atlanta Hawks jest faworytem tego spotkania. Orlando zajmuje obecnie 12 miejsce, Atlanta plasuję się na 14 pozycji w tabeli. Orlando na ostatnich pięć spotkań 2 zwycięstwa, Atlanta ma taką samą statystykę. Jeżeli chodzi o spotkania bezpośrednie mamy bilans: 3-2 dla Atlanty Hawks. Myślę, że typ +8.5 w stronę Atlanty Hawks to dobry wybór na to spotkanie.

Powrót do góry Go down

Pisanie Czw 7 Gru 2017 - 0:32 by Special

New Orleans Pelicas - Denver Nuggets
Typ: (AH) -2.5 New Orleans Pelicas
Kurs: 1.58 (w)
Fortuna

New Orleans Pellicas - Denver Nuggets, w tym spotkaniu faworyt może być tylko jeden. Gospodarze tego spotkania plasują się obecnie na 8 pozycji w tabeli, Denver na 4 pozycji - mówimy o Konferencji Zachodniej. NOP w ostatnich dwóch spotkania z Goldenami i wygranym spotkaniu z Portland Trail Blazers wyglądali dużo lepiej. Denver ostatnie spotkanie przegrali z Dallas Mavericks. Myślę, że gospodarze są tutaj zdecydowanymi faworytami. Moim typem na to spotkanie jest wygrana NOP minimum 3 punktami.

Powrót do góry Go down

Pisanie Czw 7 Gru 2017 - 22:14 by Special

Phoenix Suns - Washington Wizards
Typ: (AH) -3.5 Washington Wizards
Kurs: 1.51 (w)
Unibet

Analiza: W nocy rozpocznie się spotkanie pomiędzy Phoenis Suns a Washington Wizards, faworytami w tym pojedynku jest oczywiście zespół gości - Washington Wizards. Phoenix aktualnie zajmują 12 miejsce w Konferencji Wschodniej, Washington plasuję się na 8 miejscu w Konferencji Zachodniej. Oba zespoły ostatnio grają w kratkę, jednak moim zdaniem faworytami w tym spotkaniu są goście, a handicap -3.5 w ich stronę jest jak najbardziej możliwy.

Powrót do góry Go down

Pisanie Czw 7 Gru 2017 - 22:28 by Special

Brooklyn Nets - Oklahoma City Thunder
Typ: 1 kwarta - Oklahoma City Thunder
Kurs: 1.64 (w)
Astekbet

Analiza: Brooklyn Nets zmierzy się z Oklahoma City Thunder, faworytami tego spotkania jest zespół gości, który zaczyna w ostatnim czasie nabierać fantastycznej formy. Brooklyn Nets zajmuje obecnie 12 miejsce w Konferencji Wschodniej, Oklahoma plasuję na 9 miejscu w Konferencji Zachodniej, w dodatku Oklahoma wygrała swoje trzy ostatnie spotkania z rzędu, wydaję mi się, że wejdą w bardzo dobrym stylu w to spotkanie. Dlatego moim typem na ten mecz jest wygrana w 1 kwarcie - Oklahoma City Thunder.

Powrót do góry Go down

Pisanie Sob 9 Gru 2017 - 23:49 by Special

Cleveland - Philadephia
Typ: (AH) -7.5 Cleveland
Kurs: 2.12 (p)
Astekbet

Analiza: Dziś w nocy o godzinie 02:00 rozpocznie się spotkanie pomiędzy Cleveland z Aphiladephią, faworytem w tym spotkaniu są oczywiście gospodarzy, Philadelhpia ostatnio coraz w gorszej formie ich gra nie wygląda za dobrze. Mimo ostatniej porażki Cleveland z Indiana Pacers to Cleveland jest tutaj wyraźnym faworytem, dodatkowo gra przy własnej publiczności. Moim typem jest handicap -7.5 w stronę gospodarzy.

Powrót do góry Go down

Pisanie Sob 9 Gru 2017 - 23:59 by Special

Portland - Houston Rockets
Typ: (AH) +7.5 Portalnd
Kurs: 2.14 (w)
Astekbet

Analiza: Portland Trail Blazers - Houston Rockets to spotkanie rozpocznie się dziś o godzinie 04:00. Faworytami w tym spotkaniu są goście, jednak nie skreślałbym gospodarzy, oni na prawdę na swoim parkiecie grają wyśmienicie i na pewno mogę powalczyć w tym spotkaniu. Na 5 ostatnich spotkań mamy bilans: 3-2 dla Houston. Moim zdaniem spotkanie będzie wyrównane, a nawet gospodarze mogą to wygrać.

Powrót do góry Go down

Pisanie Nie 10 Gru 2017 - 0:03 by Special

Chicago Bulls - New York Knicks
Typ: (AH) +1.5 Chicago Bulls
Kurs: 2.20 (w)
Unibet

Analiza: Kolejne bardzo ciekawe spotkanie z dzisiejszego cyklu z koszykówką z NBA. Chicago Bulls zmierzy się z New York Knicks. Faworytami w tym spotkaniu są goście, przynajmniej przez bukmacherów, jednak ja całkowicie tych kursów nie rozumiem, kursy na Chicago moim zdaniem zawyżone. Chicago ostatnio ładny mecz z Charlotte Hornets, moim zdaniem na własnym parkiecie na pewno powalczą o to by powrócić na dobrą drogę i zacząć znów wygrywać. Moim typem na to spotkanie jest handicap +1.5 w stronę gospodarzy:)

Powrót do góry Go down

Pisanie Nie 10 Gru 2017 - 0:11 by Special

Memphis Grizzlies - Oklahoma City Thunder
Typ: (AH) -1.5 Oklahoma City Thunder
Kurs: 1.56 (p)
Unibet

Analiza:To spotkanie zostanie rozegrane dziś o godzinie 03:00. Memphis Grizzlies na własnym parkiecie zmierzy się z Oklahomą City Thunder, faworytami w tym spotkaniu według bukmacherów jest zespół gości. Memphis Grizlies są obecnie w fatalnej formie, na ostatnich 14 spotkań, wygrali tylko raz. Oklahoma w ostatnim czasie spisuję się coraz lepiej, na ostatnie 5 spotkań, wygrała 3 razy. Moim zdaniem Oklahoma jest tutaj faworytem, hadnicap -1.5 w stronę gości jak najbardziej jest tutaj prawdopodobny.

Powrót do góry Go down

Pisanie Nie 10 Gru 2017 - 0:18 by Special

Phoenix Suns - San Antonio Spurs
Typ: (AH) -7.5 San Antonio Spurs
Kurs: 2.15 (p)
Unibet

Analiza: Kolejne spotkanie z dzisiejszego repertuaru z NBA. Phoenix Suns na własnym parkiecie zmierzy się z San Antonio Spurs faworytami w tym spotkaniu jest San Antonio Spurs. Phoenix suns nie jest w najlepszej formie, na ostatnich 5 spotkań w NBA, przegrali cztery spotkania. San Antonio Spurs imponuje swoją formą, w dodatku wczoraj ładnie wygrany mecz z Boston Celtics. Goście tego spotkania na pewno są w stanie wygrać to spotkanie minimum 8 punktami.

Powrót do góry Go down

Pisanie Wto 12 Gru 2017 - 23:19 by Special

Dallas Mavericks - San Antonio Spurs
Typ: Dallas Mavericks +9.5 (AH)
Kurs: 1.51
Unibet

Analiza: O godzinie 02:30 rozpocznie się spotkanie w NBA. Dallas Mavericks zmierzy się z San Antonio Spurs. Faworytem w tym spotkaniu według
bukmacherów jest zespół gości, moim zdaniem to spotkanie będzie na pewno bardzo wyrównane. Dallas zajmuje obecnie 15 miejsce w Konferencji Zachodniej, San Antonio Spurs plasuję się na 3 miejscu w tej samej Konferencji. SAS w ostatnim spotkaniu z Phoenix Suns nie wyglądało za dobrze, dlatego stawiam w tym spotkaniu handicap +9.5 w stronę gospodarzy.

Powrót do góry Go down

Pisanie Wto 12 Gru 2017 - 23:22 by Special

New York Knicks - Los Angeles Lakers
Typ: Zwycięzca Meczu: Los Angeles Lakers
Kurs: 2.25
Unibet

Analiza: New York Knicks - Los Angeles Lakers to kolejne spotkanie, które mam zamiar opisać. Faworytem w tym spotkaniu jest drużyna gospodarzy. New York Knicks zajmuje obecnie 10 miejsce w Konferencji Wschodniej, Los Angeles Lakers plasuję się na 11 miejscu w Konferencji Zachodniej. Na ostatnich 5 pojedynków bezpośrednich mamy bilans: 4-1 dla NYK. Jednak mimo wszystko stawiam na gości, moim zdaniem są obecnie w dużo lepszej formie.

Powrót do góry Go down

Pisanie Wto 12 Gru 2017 - 23:30 by Special

Detroit Pistons - Denver Nuggets
Typ: Detroit Pistons -3.5 (AH)
Kurs: 1.57
Unibet

Analiza: Faworytem w tym spotkaniu jest oczywiście Detroit Pisons, które w ostatnim czasie nie jest w najlepszej formie, nie potrafią wygrać spotkania w NBA od 6 spotkań. Jeżeli chodzi o ostatnich 5 bezpośrednich spotkań, mamy bilans: 3-2 dla Detroit Pistons. Wydaję mi się, że gospodarze dzisiejszego spotkania tym wygranym spotkania, przełamią zlą passę i wrócą na odpowiednie tory. Moim typem na to spotkanie jest wygrana gospodarzy -3.5.

Powrót do góry Go down

Pisanie Wto 12 Gru 2017 - 23:45 by Special

Cleveland Cavaliers - Atlanta Hawks
Typ: -7.5 Cleveland Cavaliers
Kurs: 1.52
Unibet

Analiza: [i]Kolejne spotkanie z dzisiejszego repertuaru z NBA. Cleveland Cavaliers zmierzy się na własnym parkiecie z Atlantą Hawks. Zdecydowanym faworytem według mnie jak i wszystkich bukmacherów jest zespół gospodarzy, który zajmuje obecnie 2 miejsce w Konferencji Wschodniej[. Atlanta Hawks plasuję się na 15 pozycji w tej samej Konferencji. Moim zdaniem Cleveland Cavaliers nie będą mieli problemów w wygraniu tego spotkania i pewnie wygrają minimum 8 punktami./i]

Powrót do góry Go down

Pisanie Pią 15 Gru 2017 - 23:04 by MichW

MECZ: Washington Wizards – Los Angeles Clippers
TYP: Los Angeles (+11,5)
KURS: 1.55 (w)
BUKMACHER: Totolotek
ANALIZA:

Zacznę od Wizards którym przyglądam się od długiego czasu. Na pewno problemy zdrowotne Walla wybijają z rytmu ekipę z DC. Ostatnio wrócił ale na pewno jego forma jest bardzo odległa od optymalnej. Nawet jestem zdania że lepiej by było dać mu trochę czasu na odbudowanie formy bo z taką grą na pewno ciężko Wizards o zwycięstwa. W ostatnich meczach przegrali z LAC, Brooklynem oraz wygrali z Memphis 93:87 w słabym stylu. Jakby rywal był inny to by pewnie i ten mecz przegrali ale trochę im się poszczęściło że akurat terminarz dał im do gry jeszcze gorsze Grizzlies.

Jeżeli chodzi o LAC to z typem wiąże się lekkie ryzyko bo nie gra Rivers jednak myślę że spokojnie rezerwowi są w stanie pokryć jego dorobek ok 10 pkt na mecz. W innych aspektach na pewno nie ma do czego się przyczepić. Są na fali. 3 ostatnie mecze wygrali z Wizards, Raptors i Magic. Tutaj myślę że spokojnie są w stanie wygrać po raz kolejny z Wizards w przeciągu kilkunastu dni stąd dziwi mnie mocno wystawiona linia dla bukmachera. Jak dla mnie spora promocja. Jeżeli Wall nie będzie miał wejścia smoka to ten typ powinien luzem wejść. Powodzenia

PS: Niepewny do gry jest Mahimi.

Powrót do góry Go down

Pisanie Pią 15 Gru 2017 - 23:16 by Master77

Philadelphia 76ers - Oklahoma City Thunder
+3.5 Oklahoma City Thunder
kurs: 1.61 (w)
Unibet

Spotkanie Philadelphia 76ers z Oklahomą City Thunder rozpocznie się dzisiejszej nocy o godzinie 01:00. W kadrze meczowej gospodarzy zabraknie dziś: Anderson'a i Fultza. Oklahoma zajmuje obecnie 8 miejsce w Konferencji Zachodniej, Philadelphia 76ers zajmuje 9 miejsce w Konferencji Wschodniej. Spotkanie na moje oko będzie bardzo wyrównane, typ +3.5 w stronę gości jak najbardziej wchodzi tutaj w grę.

Powrót do góry Go down

Pisanie  by Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 5 z 51 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 28 ... 51  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum:
Możesz odpowiadać w tematach