SpinBet24
NBA  - wszystko o najlepszej lidze na świecie  - Page 34 600x4010
SpinBet24
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

NBA - wszystko o najlepszej lidze na świecie

Strona 34 z 51 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 51  Next

Go down

30092016

Pisanie 

NBA  - wszystko o najlepszej lidze na świecie  - Page 34 Empty NBA - wszystko o najlepszej lidze na świecie

Moderatorek
Moderator

Zaufanie : 100%
Liczba postów : 207
SpinyBety : -1

Powrót do góry Go down

Share this post on: reddit

NBA - wszystko o najlepszej lidze na świecie :: Comments

Pisanie Wto 16 Paź 2018 - 21:35 by MichW

Ta drużyna już jest zbudowana. Pomimo paru zmian wyjściowy skład pozostaje ten sam z tym wyjątkiem że za McGee pewnie będzie wychodził Cousins. Wszystko głównie zależy od zdrowia. Jak będą wszyscy grać to faktycznie ich mecze mogą być mocno overowe jak mówisz.

Powrót do góry Go down

Pisanie Wto 16 Paź 2018 - 21:55 by Michalski1988

Ciekaw jestem postawy LA Lakers. Pozyskali w/w McGee, LB Jamesa, Rondo.... Można powiedzieć, że indywidualności mają mniej niż np GSW, ale James do tej pory gwarantował play-offy. Stawiam na nich, że zajdą daleko, ale dużo zależy od ich największej gwiazdy.

Powrót do góry Go down

Pisanie Sro 17 Paź 2018 - 1:39 by MichW

Według mnie właśnie decydujące będzie zgranie drużyny. LeBron w pojedynkę dał Cavs playoffy pełniąc nawet rolę trenera. Do playoffów raczej dojdą, to im sam LeBron powinien zapewnić, dalej już decydująca będzie postawa reszty zespołu.

Powrót do góry Go down

Pisanie Czw 18 Paź 2018 - 1:07 by MichW

Wczorajsze wyniki były do przewidzenia także dla typujących była to z pewnością dobra noc. Boston pokazał siłę w defensywie nie dając szans Philadelphi, za to GSW zmarnowało trochę trójek przez co mecz z Oklahomą był dosyć wyrównany ale ostatecznie wygrany przez obrońców tytułu.

Powrót do góry Go down

Pisanie Czw 18 Paź 2018 - 14:05 by MichW

Sporo spotkań odbyło się dzisiejszej nocy. Jednym z ciekawszych było starcie Houston Rockets z New Orleanes Pelicans. Goście niespodziewanie pewnie ograli gospodarzy 112-131 nie przegrywając ani jednej kwarty!

Powrót do góry Go down

boywer

Pisanie Czw 18 Paź 2018 - 15:18 by boywer

No nie wygrać ani jednej kwarty to jest spory wyczyn,nawet druzyny skazywane na pożarcie z reguły jedną kwartę wygrywają a tutaj to jest spore zaskoczenie.

Nie sprawdziłem wczoraj jak linie były wystawione ale z tego co widzę to chyba sporo overów.

Powrót do góry Go down

Pisanie Czw 18 Paź 2018 - 15:46 by MichW

Pare meczów obserwowałem na live i linie kręciły się między 210-220pkt po średnim kursie 1.8 także bez szału. Bucks jak zaczęło rzucać na początku to w ich meczu linia szybko podbiło do 230 także na overach raczej ciężko było zarobić.

Powrót do góry Go down

Pisanie Czw 18 Paź 2018 - 18:06 by Michalski1988

A jak oceniacie debiut Gortata w LA Clippers? 18 minut, 6 pkt 6 zbiórek i 2 asysty... Szału nie ma, tym bardziej że Clippers przegrali z Jazz. Można powiedzieć że to początek sezonu itp, ale mnie jakoś transfer Marcina do Clippers nie przekonuje...

Powrót do góry Go down

Pisanie Czw 18 Paź 2018 - 18:09 by MichW

Mnie nie przekonuje ten transfer tym że odpadły przyziemne pory na oglądanie jego występów. Very Happy Marcin niestety jest takim graczem że musi mieć obok się kogoś z kimś będzie mógł się zgrać jak to było w Wizards z Wallem. Trzeba dać mu czas, może uda mu się wkomponować do zespołu.

Powrót do góry Go down

Pisanie Czw 18 Paź 2018 - 18:15 by Michalski1988

Sorry Clippers przegrali z Denver Nuggets nie Utah Jazz Razz No tak, ale pewnie z biegiem czasu będzie dostawał mniej szans... Jest coraz starszy a na NBA trzeba być zawsze w formie. Clippers grają przeważnie nad ranem u siebie, więc godzina jak dla mnie nieosiągalna by oglądać na żywo ich mecze Smile Chyba że w soboty Razz

Powrót do góry Go down

Pisanie Czw 18 Paź 2018 - 18:41 by MichW

Zależy od wyników. Jak będą dobre to pewnie Marcin będzie grał, zresztą po to go ściągnęli bo jakby miał być tylko dodatkiem to wzieliby za niego sobie kogoś młodego. Jednak i tak myślę że dostanie dużo czasu na początku.

Powrót do góry Go down

Pisanie Pią 19 Paź 2018 - 6:12 by MichW

Zebrałem się na mecz Lakersów. Do przerwy bardzo dobry mecz Rondo i LeBrona. Ławka Lakersów za to zawodzi na całej linii jednak pomimo tego LA tracili tylko 2 pkt do Portland.

W pozostałych meczach Philadelphia 76ers pewnie ograła Bulls 127:108, a Miami Heat wyrwało zwycięstwo w końcówce meczu z Wizards.

Powrót do góry Go down

Pisanie Pią 19 Paź 2018 - 7:22 by MichW

Portland pokonuje LA Lakers 128:119. O zwycięstwie gospodarzy zadecydowały w dużej mierze rzuty za 3pkt (trafione 13, Lakers 7). Kolejny debiut LeBrona w nowej drużynie przegrany także to może być dobry prognostyk dla ekipy z LA. Smile

Powrót do góry Go down

Pisanie Pią 19 Paź 2018 - 19:22 by Michalski1988

Początek sezonu i pierwsza porażka. Meczyk overowy 247 pkt w meczu pozwala wierzyć, że LA Lakers będą w tym sezonie grać ofensywnie. Co do LeBrona - jest to na pewno koszykarz, który na stykowych wynikach w końcówce może zrobić różnice. Jednak jeśli tak jak pisałeś ławka zawodzi i będzie to robić, to ciężko będzie opierać swoje zakłady na zwycięstwie LA Lekars, szczególnie w pierwszej fazie rozgrywek.

Powrót do góry Go down

Pisanie Pią 19 Paź 2018 - 23:23 by MichW

Bieda na ławce. Z +10 dla Lakers zrobiło się szybko -10 bo zmiennicy w kilka minut zdobyli ledwie 2pkt. Jednak myślę że póki co trener Lakersów testuje różne ustawienia, z czasem powinno się to już unormować. Wyjściowy skład zagrał bardzo dobre zawody więc są powody do ptymizmu.

Powrót do góry Go down

Pisanie  by Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 34 z 51 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 51  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum:
Możesz odpowiadać w tematach