LaLiga
+45
michaszek83
balonik19821
Szymon
marcinfks69
zacharty
kaminskim
boywer
Michalski1988
ATR
Kwas
adrianP
Barti80
andrzejszwedzki
MichW
piwek
tigertyp
mazik
bestia
dominikbolt95
Valencia
FCbarcelona
cineksm
hetman6
ceqek05
andree
gumas
wilu1103
Special
bmx34
wit93
supertyper
Hulk93
radmi
cris0001
manin_10
sss17
znawca
Moderatorek
wtapiacz
Piciu1404
xbet
obstawiacz
messi
syppek
Admin
49 posters
Strona 30 z 42
Strona 30 z 42 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 42
LaLiga
First topic message reminder :
Ostatnio zmieniony przez Admin dnia Sob 8 Lut 2020 - 14:47, w całości zmieniany 4 razy (Reason for editing : wstawianie tabeli live w pierwszym poście)
Re: LaLiga
Hazarda jeszcze może ściągnąć, ale przejście Dybali jest w mojej ocenie niemożliwe. Nie wierze żeby Juve go puściło do tego ponoć Argentyńczyk wiąże długą przyszłość właśnie w Turynie.
MichW- Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie :
Liczba postów : 5281
SpinyBety : 193
Na pewno nie w zimowym okienku transferowym, by wzmocnić rywala z Ligi Mistrzów. Po za tym po przejściu Ronaldo do Juventusu potencjał obu drużyn znacznie się zbliżył. Juventus już wcześniej prezentował się solidnie w rywalizacji z gigantami. Teraz ma szansę na to by wygrać wyścig po upragniony tytuł w LM. Zwłaszcza, że ligę wygrywają seryjnie, ambicja zatem jest na Champions Ligue.
Michalski1988- Ostrzeżenie : zaufania.
Zaufanie :
Liczba postów : 1339
SpinyBety : 19
Według mnie ten potencjał był już bliski w ostatnich latach z tą różnicą że Ronaldo nie raz ratował Real w pojedynkę wygrywając mecze. Myślę że sam fakt jego przejścia do Juve pokazuje że ekipa z Turynu zrobi wszystko byle zachować najlepszych piłkarzy w drużynie. Im kasa z transferów nie jest bardzo potrzebna, najważniejsza jest wygrana w LM bo jak wspomniałeś ligę wygrywają seryjnie.
Zaufanie :
Ciakawa informacja,przede wszystkim pewnie poukłada druzynę od tyłu zeby nie tracili tylu bramek.Zapewne z Chelsea mozna sie spodziewac jakiegos ruchu transferowego,czy to będzie Hazard ? nie wiem ale napewno jest to mozliwe,po za kwotą transferu on sam tez potrzebuje nowych wyzwań bo w Chelsea jest juz długo.
boywer- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 467
SpinyBety : 28
Negocjacje zerwane! Według gazety "Marca" Conte oczekiwał wieloletniego kontraktu oraz wysokiej pensji na co Real nie przystał. Zespół ma objąć dotychczasowy trener drugiego zespołu, Santiago Solari do czasu następnej przerwy na mecze Reprezentacji.
Zaufanie :
Jestem fanem Realu Madryt i według mnie Conte nie nadawał by się do objęcia drużyny z taki wielkim ego jakim jest Real Madryt, jeżeli to prawda to jest to na pewno dobra informacja dla fanów "Królewskich". Conte ma podobny styl bycia jak Mourinho... uważam, że tam by się nie odnalazł. Real potrzebuję kogoś w stylu Zidane... tylko pytanie kto byłby dobrym kandydatem?
Barti80- Ostrzeżenie : Nieprzestrzeganie regulaminu Typy by, Nieustanne wprowadzanie zamieszania na forum.
Zaufanie :
Liczba postów : 1071
SpinyBety : 3
Ci najlepsi są już zatrudnieni. Zidane raczej nie powróci, a Mourinho nadal jest w Manchesterze United. Conte wydaje się być naturalnym kandydatem, bo nie nasuwa mi się na myśl ktoś inny. Z kimś mało doświadczonym raczej nie będą eksperymentować. A może pokuszą się o Adasia Nawałkę hehe
Zaufanie :
Ta, albo wezmą Jacka Magierę. Przed meczem z Realem w Warszawie ponoć Perez coś mu szepnął na uszko hehe.
Według mnie Conte byłby niezłym trenerem w Realu, bardziej stabilnym emocjonalnie od wkładającemu palce w oczy Mourinho.
Według mnie Conte byłby niezłym trenerem w Realu, bardziej stabilnym emocjonalnie od wkładającemu palce w oczy Mourinho.
Zaufanie :
A ja sie nie zdziwie, jesli moge sie wtracic, ze trenerem moze zostac ponownie jak to bylo z Zidanem, jakis byly gracz Realu swoja droga, nie wazne kto to bedzie, bedzie mial twardy orzech do zgryzienia.. Moim zdaniem tylko drastyczne zmiany moga sprawic ze Real znowu wjedzie na wlasciwa droge. Brakuje w tym zespolu mentalnosci, checi zwyciestwa. Do czasu odejscia Ronaldo, bylem wielkim fanem Realu.. to przykre jak dostaja taki lomot od Barcy ktora gra bez podstawowego zawodnika.. jest jeszcze taka opcja ze ktos z bogatych osob rzuci bardzo duza kase na lawe I marka Realu Madryt bedzie podtrzymana.
adrianP- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 995
SpinyBety : 5
@adrianP - a to znaczy, że byłeś sezonowym fanem, jeżeli do momentu odejścia CR byłeś fanem Realu hehe
A tak na poważnie to zgadzam się z Adrianem, nowy trener na pewno nie będzie miał łatwo, ogarnąć taką szatnię jaką jest Real to bardzo trudne zadanie, niby Conte ma największe szansę teraz czytam w mediach, ale @MichW dawał info, że jakaś tam gazeta napisała, że negocjację zakończyły się flaskiem. Sam jest bardzo ciekaw kto podejmie się tego bardzo trudnego zadania.
A tak na poważnie to zgadzam się z Adrianem, nowy trener na pewno nie będzie miał łatwo, ogarnąć taką szatnię jaką jest Real to bardzo trudne zadanie, niby Conte ma największe szansę teraz czytam w mediach, ale @MichW dawał info, że jakaś tam gazeta napisała, że negocjację zakończyły się flaskiem. Sam jest bardzo ciekaw kto podejmie się tego bardzo trudnego zadania.
Barti80- Ostrzeżenie : Nieprzestrzeganie regulaminu Typy by, Nieustanne wprowadzanie zamieszania na forum.
Zaufanie :
Moze nie tyle sezonowcem, jak fanem talentu Ronaldo, I tego co daje dla klubu. Jego charyzmie I charakterowi NA BOISKU
adrianP- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 995
SpinyBety : 5
Real zawalił sprawę i to jeszcze przed "erą" Zidane'a. Pamiętam jak jeszcze niedawno mówiono że Real ma najlepszą ławkę na świecie, potem zaczęły się wypożyczenia, zawodnicy którzy mało grali szukali nowych klubów a wzmocnień nie było. Teraz to się zemściło bo mało jest piłkarzy którzy wejdą z ławki i zrobią różnice. Ronaldo jest genialnym piłkarzem, ale nic nie tłumaczy aż tak słabej gry po jego odejściu.
Zaufanie :
Tłumaczy... właśnie ta słaba ławka, a nawet czasami słaby pierwszy skład. Pozbyto się Moraty, Callejona, Jamesa Rodrigueza i teraz Ronaldo. W zamian nie przyszedł nikt kreatywny, pojawił się jedynie Assencio. Gdy Bale jest kontuzjowany, na jego pozycji stawia się Isco, który nie jest typem "szarpaka". W kontrach zespół ratuje ostatnio Marcelo, który pracuje na skrzydle. Jednak to nie jest już ten zespół, który kiedyś wyprowadzał zabójcze kontrataki i miał kim postraszyć z ławki.
Zaufanie :
No zgadzam się z Wami, ale pamiętajcie, że rok temu też w Realu nie było najlepiej, pamiętam, że już nawet pisało się o zwolnieniu Zidane... a jednak wygrali później LM. Chociaż akurat o powtórkę w tym roku będzie bardzo ciężko, wręcz według mnie jest to nie realne Nie mają ławki, nie mają kogoś takiego jak Ronaldo, myślę, że sprowadzenie Hazarda dużo dla Realu by pomogło i myślę, że to będzie celem numer jeden dla Prezesa Realu.
Zaufanie :
To że Real się odbuduje i pozyska kilku znaczących piłkarzy to niemal pewne. Na pewno w tym sezonie nie dojdzie do kilku spektakularnych transferów, bo nikt nie będzie szalał w okresie zimowym oraz oddawał piłkarzy w połowie sezonu. Ja bym jednak nie skreślał transferu Neymara do Madrytu. Nikt na siłę go w Paryżu nie będzie trzymał, a z tego co pisano, nie dogaduje się n z kolegami z zespołu. Hazard to chyba najbardziej realny transfer, patrząc też przez pryzmat zatrudnienia Conte.
Dodatkowo wiele zespołów niżej notowanych od gigantów błyszczy w Europie. Przykładem niech będzie Borussia Dortmund. Mi osobiście pasowałby do Realu Marco Reus, który jeśli tylko jest w formie, nakręca do gry niemiecki zespół.
Dodatkowo wiele zespołów niżej notowanych od gigantów błyszczy w Europie. Przykładem niech będzie Borussia Dortmund. Mi osobiście pasowałby do Realu Marco Reus, który jeśli tylko jest w formie, nakręca do gry niemiecki zespół.
Zaufanie :
Strona 30 z 42 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 42
Strona 30 z 42
Pozwolenia na tym forum: