SpinBet24
LaLiga - Page 8 600x4010
SpinBet24
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

LaLiga

+45
michaszek83
balonik19821
Szymon
marcinfks69
zacharty
kaminskim
boywer
Michalski1988
ATR
Kwas
adrianP
Barti80
andrzejszwedzki
MichW
piwek
tigertyp
mazik
bestia
dominikbolt95
Valencia
FCbarcelona
cineksm
hetman6
ceqek05
andree
gumas
wilu1103
Special
bmx34
wit93
supertyper
Hulk93
radmi
cris0001
manin_10
sss17
znawca
Moderatorek
wtapiacz
Piciu1404
xbet
obstawiacz
messi
syppek
Admin
49 posters

Strona 8 z 42 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 42  Next

Go down

LaLiga - Page 8 Empty LaLiga

Pisanie by Admin Pią 23 Wrz 2016 - 22:41

First topic message reminder :

Ostatnio zmieniony przez Admin dnia Sob 8 Lut 2020 - 14:47, w całości zmieniany 4 razy (Reason for editing : wstawianie tabeli live w pierwszym poście)
Admin
Admin
Admin

Zaufanie : 100%
Liczba postów : 2068
SpinyBety : 816

https://www.forumbukmacherskiepol.com

Powrót do góry Go down

LaLiga - Page 8 Empty Re: LaLiga

Pisanie by hetman6 Sob 24 Lut 2018 - 11:25

@mazik zaszalałeś dzisiaj z typami. Mam nadzieję, że utrzymasz skuteczność bo zamierzam spróbować pograć typami które podałeś.
hetman6
hetman6

Liczba postów : 198
SpinyBety : 109

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Sob 24 Lut 2018 - 19:53

mazik dzisiaj niczym maszyna, a ja myślałem że się statystyki z tygodnia się popsuły Smile

MichW

Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie : 75%
Liczba postów : 5281
SpinyBety : 193

Powrót do góry Go down

Pisanie by mazik Wto 27 Lut 2018 - 7:59

Ktoś musi rozruszać ten dział Smile
Każda taktyka jest dobra na wygranie aktywności co nie @MichW jedni piszą gdzie popadnie i wypowiadają się w każdym temacie inni próbują wnosić coś wartościowego  Twisted Evil
mazik
mazik

Liczba postów : 1084
SpinyBety : 198

Powrót do góry Go down

Pisanie by mazik Wto 27 Lut 2018 - 8:00

Espanyol Barcelona - Real Madryt
Real Madryt -1 (Real Madryt wygra przynajmniej dwiema bramkami, zwrot przy wygranej jedną bramką)
kurs 1,78 (p)  1-0

Astekbet
Zidane będzie musiał rotować swymi zawodnikami, w dodatku nie ma do dyspozycji trzech podstawowych graczy, ale Królewscy są w tak dobrej formie, że powinni bez problemu pokonać Espanyol.

Ostatnio zmieniony przez mazik dnia Pią 2 Mar 2018 - 9:04, w całości zmieniany 1 raz
mazik
mazik

Powrót do góry Go down

Pisanie by mazik Wto 27 Lut 2018 - 8:18

Girona FC - Celta de Vigo

Girona draw no bet (Girona wygra, zwrot w przypadku remisu)
kurs 1,68 (w)  1-0

Astekbet
Obie drużyny kończyły mecze w poprzedniej kolejce w odmiennych nastrojach. Celcie udało się pokonać Eibar u siebie, a Girona została rozgromiona przez Barcelonę. Celta miała jednak sporo szczęścia do nieskuteczności rywala z Baskonii, a także dużo gorszej dyspozycji w drugiej połowie. Girona u siebie gra ofensywnie i może wykorzystać duże problemy w obronie zespołu Unzue.

Ostatnio zmieniony przez mazik dnia Pią 2 Mar 2018 - 9:04, w całości zmieniany 1 raz
mazik
mazik

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Wto 27 Lut 2018 - 18:43

mazik napisał:Ktoś musi rozruszać ten dział Smile
Każda taktyka jest dobra na wygranie aktywności co nie @MichW jedni piszą gdzie popadnie i wypowiadają się w każdym temacie inni próbują wnosić coś wartościowego  Twisted Evil

Nie wiem do czego pijesz. Jeżeli uważasz że piszę gdzie popadnie to porównaj te swoje "analizy" z moimi z kosza i wtedy zobaczysz kto pisze gdzie popadnie Smile

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Wto 27 Lut 2018 - 19:58

MECZ: Espanyol - Real Madryt
TYP: 2 (p)
KURS: 1,68
BUKMACHER: fortuna
ANALIZA:

Real jest w gazie. Wygrywają mecz za meczem. Dzięki świetnemu spotkaniu z PSG na jakiś czas mogą się skupić tylko na lidze. Dzisiaj grają z Espanyolem który notuję serie 4 remisów z rzędu. Real ma z nimi świetną serię od 2014 roku pokonali ich w każdym meczu i dzisiaj powinni udowodnić swoją wyższość.

Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Wto 27 Lut 2018 - 23:44, w całości zmieniany 1 raz

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Wto 27 Lut 2018 - 20:09

MECZ: Girona - Celta Vigo
TYP: Girona poniżej 1,5 bramek (w)
KURS: 1,64
ANALIZA:

Obie ekipy w lidze nie czarują. Ogólnie myślałem o underze jednak linia nie jest zadowalająca stąd postanowiłem pójść w under gospodarzy. Zazwyczaj mecze pomiędzy obiema ekipami były underowe stąd myślę że będzie i tym razem patrząc na poczynania obu ekip w lidze. Typ że Girona nie strzeli więcej niż gola myślę że w tym przypadku jest bardzo kuszący.

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Sro 28 Lut 2018 - 1:04

MECZ: Athletic Bilbao - Valencia
TYP: Remis nie ma zakładu - Valencia
KURS: 1.87
ANALIZA:

Dosyć wysokie kursy na każdy z wariantów 1X2 stąd pomyślałem o próbie DNB po fajnym kursie. Valencia jest w gazie i pomimo zwycięstw z ekipami plasującymi się w środku/dole tabeli warto podkreślić ich 3 wygrane z rzędu. Bilbao ciężki sezon dodatkowo grając 3 mecz w ciągu tygodnia także sił może im zabraknąć. Myślę że tego meczu Valencia nie przegra.

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Sro 28 Lut 2018 - 1:21

MECZ: Getafe - La Coruna
TYP: 1
KURS: 1.91
ANALIZA:

Jak patrzę na Deportivo to przypomina mi się scenariusz z niektórych sezonów kiedy to okupowali doły ligi i przebudzali się dopiero na sam koniec ratując utrzymanie. W tym sezonie okupują 19 miejsce jednak tracą ledwie 2 oczka do Levante także sytuacja nie wygląda beznadziejnie jednak nie potrafią wygrać meczu od 10 kolejek. Natomiast Getafe to rewelacja ligi jeśli chodzi o mecze domowe (piąte miejsce z bilansem 7-3-3). Stąd myślę że to jednak Getafe niesiona dopingiem swoich fani wyjdzie z tego meczu zwycięsko.

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Sro 28 Lut 2018 - 1:25

MECZ: Malaga - Sevilla
TYP: 2
KURS: 2.22
ANALIZA:

Malaga czerwona latarnia ligi. Ledwie 13pkt w 25 kolejkach. Zmierzą się z Sevillą która ostatnio gra całkiem obiecująco. Pewnie większość z was widziała ich mecz choćby z Manchesterem United który cisnęli przez długą część meczu i tylko genialny De Gea sprawił że spotkanie skończyło się remisem. Pomimo słabego meczu z Atletico są mocni i powinni wygrać ten mecz.

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by ceqek05 Sro 28 Lut 2018 - 13:40

Mecz: Malaga-Sevilla
Typ: Handicap 2(-1)
Kurs: 3.32
Astekbet
Tak jak wyżej już wspomniano Malaga najgorsza drużyna ligi, natomiast Sevilla wciąż z szansami na top4. Ostatni mecz im nie wyszedł, może ciągle siedział im w głowie niewygrany mecz z Man Utd. Po takiej porażce będą chcieli się szybko odbudować, Malaga musi zacząć w końcu punktować. Myślę, że typ trochę bardzie ryzykowny od poprzednika jednak powinien siąść.

ceqek05

Liczba postów : 74
SpinyBety : 67

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Sro 28 Lut 2018 - 19:56

MECZ: Atletico Madryt - Leganes
TYP: Spotkanie/ilość bramek 1/-3,5 (p)
KURS: 1.8
ANALIZA:

Atletico jest w gazie. 5 zwycięstw z rzędu w lidze sprawiło że mają już 7 pkt przewagi nad trzecim Realem a dzisiejsze zwycięstwo da im jeszcze 3 oczka wyżej na koniec kolejki. Wiadomo jaka jest specyfika Atletico to drużyna która bardziej skupia się na szczelnej obronie niż ładowaniu gromu bramek rywalom. Zakład jest kuszący bowiem samo Atletico raczej powinno zdobyć 1-2 bramki, a możliwe że Leganes wyjdzie z 0 dorobkiem bramkowym. Leganes ma duże problemy z zdobywaniem bramek. W ostatnim meczu zremisowali ledwie 0:0 z przedostatnim Las Palmas.

Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Sro 28 Lut 2018 - 23:25, w całości zmieniany 1 raz

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Sro 28 Lut 2018 - 20:02

MECZ: Eibar - Villarreal
TYP: Powyżej 2,5 bramek (p)
KURS: 2.24
ANALIZA:

Bardzo przyjemny kurs na to zdarzenie. Obie drużyny mają pewne problemy. Po meczu ligowym z Realem, Villarreal tracił bramki w każdym meczu. Eibar natomiast gra w kratkę. Raz im wyjdzie bardzo dobre spotkanie a innym razem tracą gola z Malagą i remisują. h2h pokazuje że mecze pomiędzy tymi ekipami były zacięte i obfitowały w bramki. Myślę że i tym razem będzie podobnie.

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by mazik Pią 2 Mar 2018 - 8:09

Leganés - Málaga
Poniżej 2.5 bramki (under 2.5)
kurs 1.54  (w)  2-0
Astekbet

Malaga gra bardzo słabo, ale Leganes ma ogromne problemy w meczach, w których musi grać w ataku pozycyjnym, co pokazał mecz z Las Palmas więc w tym spotkaniu może nie paść wiele bramek.

Ostatnio zmieniony przez mazik dnia Wto 6 Mar 2018 - 13:20, w całości zmieniany 1 raz
mazik
mazik

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 8 z 42 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 42  Next

Powrót do góry