SpinBet24
Serie A  - Page 40 600x4010
SpinBet24
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Serie A

+46
FCbarcelona
balonik19821
preorder
boywer
Michalski1988
ATR
Kwas
terorysta
adrianP
Barti80
supertyper
andrzejszwedzki
MichW
andree
tigertyp
mazik
bmx34
bestia
Valencia
gibsoon
rafaa76
grankin671
mamut
piwek
nietoperz15
ney11
gumas
wilu1103
frank1989
Special
totupisz
Hulk93
Sami
pilkarz
manin_10
sss17
znawca
obstawiacz
hazardzista777
wincek77
Piciu1404
Moderatorek
messi
kobii
kobolt
Admin
50 posters

Strona 40 z 45 Previous  1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45  Next

Go down

Serie A  - Page 40 Empty Serie A

Pisanie by Admin Pią 23 Wrz 2016 - 22:40

First topic message reminder :

Ostatnio zmieniony przez Admin dnia Wto 4 Lut 2020 - 11:52, w całości zmieniany 3 razy (Reason for editing : wstawianie tabeli live w pierwszym poście)
Admin
Admin
Admin

Zaufanie : 100%
Liczba postów : 2068
SpinyBety : 816

https://www.forumbukmacherskiepol.com

Powrót do góry Go down

Serie A  - Page 40 Empty Re: Serie A

Pisanie by balonik19821 Pon 13 Maj 2019 - 19:56

Inter - Chievo
typ: over 3,5
kurs:2,05
bet-at-home

W ostatnim meczu 36 kolejki Serie A zajmujący obecnie 4 miejsce Inter podejmie ostatnie w tabeli Chievo, które swój spadek do Serie B przypieczętowało już kilka kolejek temu. Goście nie walczą już w tym sezonie już o nic dlatego ten sezon już spokojnie mógłby się dla nich już skończyć. W zupełnie innej sytuacji są piłkarze z Mediolanu, którzy wciąż walczą o zakwalifikowanie się do Ligi Mistrzów w przyszłym sezonie. Do zakończenie sezonu zostało dwie kolejki a za plecami Interu jest Milan i Roma, które mają obecnie tylko punkt mniej niż Inter. Inter wygrywając w tym meczu znacznie przybliży się do Ligi Mistrzów w przyszłym sezonie. Chievo ma najgorszą defensywę w lidze, która traci średnio ponad dwie bramki na mecz. Myślę, że dziś Inter zrekompensuje swoim kibicom nudny sezon w ich wykonaniu aplikując gościom kilka bramek. Stawiam na over 3,5 bramki w meczu.

Przewidywane składy:

Inter: Handanović – Soares, Skriniar, Miranda, Asamoah – Valero, Gagliardini – Politano, Nainggolan, Perisić – Icardi

Chievo: Semper – Andreolli, Cesar, Barba – Depaoli, Hetemaj, Rigoni, Jaroszyński – Vignato – Stępiński, Meggiorini

balonik19821

Ostrzeżenie : brak
Liczba postów : 156
SpinyBety : 145

Powrót do góry Go down

Pisanie by balonik19821 Sro 15 Maj 2019 - 20:02

Lazio - Atalanta
typ: 2
kurs: 2,42
Bet-at-home

Dziś wieczorem odbędzie się w Rzymie finał puchary Włoch w którym dość nieoczekiwanie wystąpią ekipy Lazio i Atalanty. Nieoczekiwanie dlatego, iż większość kibiców była przekonana, że w dzisiejszym meczu zagra ktoś z dwójki Napoli, Juve. Tymczasem obie ekipy odpały na etapie ćwierćfinału. Co prawda Lazio gra na swoim stadionie, ale ostatni mecz między tymi ekipami w Rzymie pokazał, że atut boiska ma małe znaczenie, gdyż to piłkarze z bergamo zwyciężyli 3-1. Dla kibiców pocieszające jest to, że w tym meczu zagrają dwie ekipy ofensywnie usposobione. Bardziej skuteczną i równa formę prezentuje ostatnio Atalanta, która myślę, że drugi raz z rzędu w przeciągu niespełna miesiąca pokona Lazio.

Przewidywane składy:

Atalanta: Gollini – Mancini, Djimsiti, Masiello, Hateboer, De Roon, Freuler, Castagne, Ilicic, Gomez, Zapata

Lazio: Strakosha – Luiz Felipe, Acerbi, Radu, Romulo, Parolo, Leiva, Luis Alberto, Lulic, Correa, Immobile.

balonik19821

Liczba postów : 156
SpinyBety : 145

Powrót do góry Go down

Pisanie by FCbarcelona Pon 27 Maj 2019 - 21:03

Szkoda mi Piątka i Milanu bo mógł skończyć na 3-com miejscu a spad na 5 pomimo wygranej.
Gatusso to świnia i dobrze że wylatuje
Piątek miał szansę być pierwszym który strzeli minimum 10 bramek w jednym sezonie w dwóch drużynach ale nie dali mu wykonać karnego.
Debilizm.

FCbarcelona

Liczba postów : 28
SpinyBety : 23

Powrót do góry Go down

Pisanie by adrianP Czw 6 Cze 2019 - 19:21

AS Roma chce pozyskac Mauro Icardiego z Interu Mediolan! Jeśli dojdzie do porozumienia, to będzie jeden z największych hitów tego lata!

adrianP

Liczba postów : 995
SpinyBety : 5

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kwas Pią 30 Sie 2019 - 17:39

31.08.2019 18:00
Milan - Brescia
Typ: 1
Kurs: 1.50
STS

Od Milanu oczekuje się coraz lepszych wyników, a tutaj na rozpoczęcie sezonu porażka, jeszcze na dodatek nie z drużyną pierwszych lotów. Teraz na horyzoncie beniaminek. Jeśli Rossoneri nie wygrają z nimi przed własną publicznością na pewno posypią się na nich gromy. Nie wróżę takiego scenariusza i gram w kierunku faworytów tego pojedynku.

(w) 1:0
Kwas
Kwas

Liczba postów : 355
SpinyBety : 160

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kwas Wto 24 Wrz 2019 - 13:21

24.09.2019 21:00
Brescia - Juventus
Typ: 2
Kurs: 1.60
STS

Typ oczywisty i chyba zbędne są jakiekolwiek komentarze do niego. Najlepsza drużyna włoska jest faworytem w starciu z beniaminkiem rozgrywek. W przerwie między meczami Ligi Mistrzów można skupić się na rodzimych, co Juve na pewno wykorzysta. Trudno byłoby tracić łatwe punkty z takim rywalem co znowu przemawia za przyjezdnymi.

(w) 1:2

Ostatnio zmieniony przez Kwas dnia Sro 25 Wrz 2019 - 14:48, w całości zmieniany 1 raz
Kwas
Kwas

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Wto 24 Wrz 2019 - 14:18

W dniu dzisiejszym,na Europejskich boiskach,dominuja mecze pucharowe.We Wloszech jednak Serie AiB gra spotkania ligowe.Mamy dzisiaj moim zdaniem arcyciekawy pojedynek w ktorym moze dojsc do niespodzianki a taka bylaby przegrana Juventusu z Brescia a takze rezultat remisowy.Ja mocno wierze w takie rozstrzygniecie tego spotkania.Naturalnie wszem i wobec faworytem jest Juventus,tej druzyny nie potrzeba prezentowac bo kazdy kibic doskonale ja zna.Wiele sukcesow w swej karierze wiele tytulow mistrzowskich,takze na arenie Europejskiej i Swiatowej.Nic dodac nic ujac.Naprzeciwko staje malutka Brescia,druzyna,ktora po wielu latach powrocila do serie A,wedlug fachowcow i bukmacherow z gory zdana na porazke.Ale dlaczego?Przeciez z bebiaminkami zawsze gra sie trudno a zwlaszcze tym najlepszym zespolom.Brescia juz w dotychczasowych czterech meczach,odniosla dwa zwyciestwa.Popatrzmy tez na statystyke bezposrednich pojedynkow z Juventusem,fkt bylo to kilka lat temu ale Brescia u siebie nie przgrala.To pozostaje w podswiadomosci.I jeszcze jedna ciekawa uwaga na zakonczenie,Juventus chyba juz nie jest w tak wysokiej formie jak w kilku ostatnich sezonach.

andrzejszwedzki

Liczba postów : 2974
SpinyBety : 1108

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Wto 24 Wrz 2019 - 14:21

Kwas,fajbie ze jestes,dzieki,mysle ze za twoim przykladem pojda inni...

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Wto 24 Wrz 2019 - 15:49

Wloska Serie A rozpoczyna dzisiaj piata serie spotkan o ligowe punkty.Dwa mecze i obydwa zasluguja na uwage.Pojedynek Werony z Udinese,jak mozna skomentowac?Jak wytypowac...Napewno nie jest to latwe,obydwie druzyny zajmuja miejsca w drugiej czesci tabeli i ogolnie mowiac,nie najlepiej weszly w sezon.Werona po krotkiej przerwie wrocila do Serie A,mimo to w klasyfikacji po czterech kolejkach jest wyzej od Udinese.Czy zatem mozna ja uwazac za faworyta?Teoretycznie tak ale ja mam inne zdanie.Udinese to przedewszystkim nieprzewidywalna druzyna,dotychczas juz przegrala trzy mecze,dzisia jednak stanie na wysokosci zadania i wygra.Dlaczego?Wziolem pod uwage bezposrednie pojedynki z Werona i tutaj Udinese ma wyrazna przewage...Jestem niemalze przekonany,ze dzisiaj odniesie zwyciestwo.

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Sro 25 Wrz 2019 - 18:09

Trwa piata kolejka Wloskiej Serie A.Wsrod dzisiejszych spotkan godne uwagi jest te pomiedzy druzyna Genoa a Bologna.Genoa wystepuje w roli gospodarza i chociaz wedlug bukmacherow nie jest penym faworytem,to ja uwazam ze ta druzyna wykorzysta atut swojego terenu,wygra pewnie a prowadzenie obejmie juz w pierwszej polowie.Aktualnie w klasyfikacji wyzej jest Bologna,ten zespol wygral dwa swoje mecze,jeden zremisowal i jeden przegral.Genoa wygrala jedno spotkanie,jedno zremisowala i dwa przegrala.Tutaj jednak trzeba wziasc pod uwage trudniejszych rywali druzyny Genoa.Nie wiem jak inni ale ja uwazam,ze Genoa jest druzyna swojego terenu,oczywiscie tez w duzej mierze zalezy od przeciwnika.Jednak gdy popatrzymy na statystyki,mozna dojsc do takiego wniosku.

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Sro 25 Wrz 2019 - 18:46

Bardzo interesujacym widowiskiem w e Wloskiej Serie A,moze byc pojedynek druzyn,Parma i Sassuolo.Po czterech dotychczas rozegranych meczach,Parma jeden wygrala i trzy przegrala,w klasyfikacji znajduje sie nizej od przeciwnika.Sassoulo bowiem,wygrala dwa dotychczas mecze i dwa zremisowala.Teoretycznie wiec Sassoulo ma lekka przewage ale kursy na zwyciestwo Parmy moim zdaniem sa tak wysokie,ze przesadzone.A moze to i lepiej,wiecej punktow mozna zarobic.Popatrzmy na dotychczas rozegrane mecze tych druzyn,Parma miala zdecydowanie silniejszych rywali.Ja sadze,ze dzisiaj,bedac gospodarzem w pelni wykorzysta ten atut i spotkanie wygra.Spojzmy tez na statystyke bezposrednich konfrontacji tych druzyn,przewaga Parmy,wiec nie mam pojecia,dlaczego bukmacherzy daja wieksze szanse na wygrana przeciwnikowi.Ja czuje zwyciestwo gospodarzy.

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Czw 26 Wrz 2019 - 15:11

Zakonczeniem piatej kolejki Wloskiej Serie A jest dzisiejsze spotkanie pmiedzy druzynami,AC Torino i AC Milan.Wydarzenie interesujace,trudne do prawidlowej oceny,ktore dodaje dreszczyku emocji.W tym sezonie,po czterch kolejkach,druzyny ida leb w leb jak sie to mowi.Obydwie zdobyly po szesc punktow,wygrywajac po dwa mecze i tyle samo przegrywajac.Cuz z tej statystyki wynikalo by,ze mecz powinien zakonczyc sie remisem.Torino jednak dzisiaj jest gospodarzem,ma wiec lekka przewage,teoretycznie ta druzyna powinna wygrac,wykorzystujac ten fakt i ja taki typ oddam.Sugeruje sie tez wynikami z poprzedniego sezonu,Torino u siebie wygralo pewnie,bz straty gola a na wyjezdzie zremisowalo.Od roku poprzedniego chyba niewiele sie w druzynach zmienilo i ta statystyka jest jak najbardziej adekwatna.

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kwas Sob 28 Wrz 2019 - 14:45

28.09.2019 18:00
Sampdoria - Inter
Typ: 2
Kurs: 1.70
STS

Mecz drużyn z przeciwległych biegunów tabeli ligowej. Gospodarze znajdują się na ostatnim miejscu w tabeli grupowej, zaś goście są liderem rozgrywek. Inter jest jedną z lepszych i wyróżniających się zespołów włoskich. Świetnie rozpoczęli sezon w porównaniu do rywala. Powinni zagrać w optymalnym składzie, mimo iż czeka ich za niedługo spotkanie w Lidze Mistrzów. Typ oczywisty na zdecydowanego faworyta pojedynku.

(w) 1:3
Kwas
Kwas

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Nie 29 Wrz 2019 - 23:01

Parma-Torino  30.09.2019/20:45
typ:2
kurs:2,30
forbet
Zakonczeniem szostej kolejki w Wloskiej Serie A,jest mecz pomiedzy druzynami,AC Parma i AC Torino.Wedlug mnie bedzie to interesujace wydarzenie.Porownam teraz druzyny.Parma dotychczas wygrala dwa spotkania i trzy przegrala.Torino,wygrala trzy mecze i dwa przegrala,tym samym w klasyfikacji jest wyzej.W bezposrednich kontaktach tych zespolow bywalo roznie,istny mix a wiec ta statystyka nie bede sie sugerowal.Gdy tak patrzymy na te dotychczasowe wyniki,mozna by mowic tutaj o remisigra u siebie.Ja jednak uwazam,ze na dzisiaj,w lepszej formie jest Torino.Przedewszystkim mial dotad chyba silniejszych rywali a jednak zespol sobie radzi.Przykladem sa zwyciestwa z AC Milan i Atalanta.Po glebszym zastanowieniu sie,doszedlem do wniosku,ze Torino jednak to spotkanie wygra.

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Nie 6 Paź 2019 - 15:39

Inter-Juventus  06.10.2019/2045
typ:X
kurs:3,14
forbet
Wlochy Serie A Inter (1)-Juventus (2) Jest to hit kolejki,nielada gradka dla Wloskich kibicow,ale nie tylko...Juventus juz bardzo dlugi okres czasu nie opuszczal fotela lidera,ten sezon jednak,jak narazie dla Interu,czy utrzyma pierwsze miejsce po tym spotkaniu?Moim zdaniem tak a zakonczy sie ono remisem.Dotychczas odbylo sie szesc kolejek,Inter we wszystkch meczach odniosl zwyciestwa,Stara Dama,piec razy wygrywala i zanotowala jeden remis.Remis pozwoli Interowi zachowac pozycje lidera,mysle,ze taki wynik zadowoli ten zespol.Jest dzisiaj gospodarzem,jednak prawde mowiac nie jest faworytem.Juventus to jest Juventus,zawsze niebezpieczny dla kazdego zespolu i to bez roznicy czy gra u siebie czy na wyjezdzie.To jest ogromne doswiadczenie,zreszta Interowi tez nie mozna tego odmowic.Tak na dobra sprawe,kazdy rezultat jest realny...Dlaczego wiec remis?Inter jest gospodarzem.

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 40 z 45 Previous  1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45  Next

Powrót do góry