SpinBet24
Serie A  - Page 31 600x4010
SpinBet24
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Serie A

+46
FCbarcelona
balonik19821
preorder
boywer
Michalski1988
ATR
Kwas
terorysta
adrianP
Barti80
supertyper
andrzejszwedzki
MichW
andree
tigertyp
mazik
bmx34
bestia
Valencia
gibsoon
rafaa76
grankin671
mamut
piwek
nietoperz15
ney11
gumas
wilu1103
frank1989
Special
totupisz
Hulk93
Sami
pilkarz
manin_10
sss17
znawca
obstawiacz
hazardzista777
wincek77
Piciu1404
Moderatorek
messi
kobii
kobolt
Admin
50 posters

Strona 31 z 45 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 38 ... 45  Next

Go down

Serie A  - Page 31 Empty Serie A

Pisanie by Admin Pią 23 Wrz 2016 - 22:40

First topic message reminder :

Ostatnio zmieniony przez Admin dnia Wto 4 Lut 2020 - 11:52, w całości zmieniany 3 razy (Reason for editing : wstawianie tabeli live w pierwszym poście)
Admin
Admin
Admin

Zaufanie : 100%
Liczba postów : 2068
SpinyBety : 816

https://www.forumbukmacherskiepol.com

Powrót do góry Go down

Serie A  - Page 31 Empty Re: Serie A

Pisanie by MichW Nie 28 Paź 2018 - 22:58

Według mnie dużym nieporozumieniem jest gra Milika w 1 składzie i wejścia Mertensa z ławki. Kiedy Arek jest na boisku często Napoli nie idzie także wg mnie to Mertens powinien grać od 1 minuty. Oczywiście mówię to z perspektywy klubu, Polacy się pewnie cieszą że jest tak jak jest choć Zielu mógłby dostawać jeszcze więcej minut.

Tak czy siak miałeś rację, mecz na styku i wynik wydaje się być sprawiedliwy.

MichW

Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie : 75%
Liczba postów : 5281
SpinyBety : 193

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Pon 29 Paź 2018 - 12:57

Lazio-Inter
typ:2
kurs:2,99
pinnacle
Analiza:
Zakonczeniem 10 kolejki Wloskiej serie A,jest jedyne ale jakze interesujace spotkanie pomiedzy Lazio Rzym a Interem Mediolan.Na pierwszy rzut oka mozna by postawic remis ale po glebszej analizie,wydaje mi sie,ze wygra Inter.Dlaczego? Powiem tak...obydwie druzyny w tym sezonie graja dobrze ale Inter w porownaniu do poprzedniego,duzo lepiej.Jest chyba w optymalnej formie,wskazuje na to cala seria wygranych meczy w lidze le nie tylko.Bardzo dobrze tez gra w LM,chociaz ostatni mecz przegral w Barcelonie.Inter w przypadku wygranej,zrowna sie punktami z wiceliderem,Napoli jest to jakis priorytet.Lazio gra u siebie,nie bedzie wiec latwym przeciwnikiem,w kilku ostatnich meczach,przegral tylko jeden derbowy z Roma.Aktualnie w klasyfikacji jest tuz za Interem z jednym punktem straty.Jednak waznym argumentem,przemawiajacym za zwyciestwem Interu,sa jego ostatnie dwa wyjazdowe zwyciestwa nad Lazio.Jest to solidna podstawa do takiej oceny.

andrzejszwedzki

Ostrzeżenie : brak
Zaufanie : 100%
Liczba postów : 2974
SpinyBety : 1108

Powrót do góry Go down

Pisanie by Barti80 Pon 29 Paź 2018 - 14:53

Lazio - Inter
Typ: X
kurs: 3.42
astekbet / betwinner / fansport

To spotkanie rozpocznie się dziś o godzinie 20:30 i jest drugim hitem obecnej kolejki Serie A, wcześniejszy hit Napoli - AS Roma zakończył się remisem. Uważam, że to spotkanie będzie bardzo, a to bardzo wyrównane, ciężko wskazać faworyta. Lazio zajmuje obecnie 4 miejsce w tabeli z dorobkiem 18 punktów na swoim koncie, Inter plasuję się na 3 pozycji z dorobkiem 19 punktów, oba zespoły są w kapitalnej formie. Oba zespoły dawno nie zremisowały swoich spotkań, a to spotkanie według mnie jest remisowe i na remis jest bardzo duża szansa. Moim typem na to spotkanie jest remis.

Barti80

Ostrzeżenie : Nieprzestrzeganie regulaminu Typy by, Nieustanne wprowadzanie zamieszania na forum.
Zaufanie : BAN
Liczba postów : 1071
SpinyBety : 3

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Wto 30 Paź 2018 - 0:18

Ostatni mecz kolejki należał do Interu który pewnie pokonało Lazio 0:3 podtrzymując swoją długą serię bez porażki właśnie z tym rywalem.

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by Michalski1988 Wto 30 Paź 2018 - 12:02

Oglądałem ten mecz i muszę przyznać szczerze się do błędu, że wcześniej unikałem stawiania na Inter w Serie A. Jeżeli piłkarze z Mediolanu będą prezentować się w tym sezonie jak we wczorajszym meczu, to mają prawo myśleć o powrocie do starych dobrych czasów. Drużyna jest dość ciekawa, zarówno pod względem kadrowym jak i sposobem operowania piłką i kreowania sytuacji podbramkowych.

Michalski1988

Ostrzeżenie : zaufania.
Liczba postów : 1339
SpinyBety : 19

Powrót do góry Go down

Pisanie by Barti80 Wto 30 Paź 2018 - 12:35

Również oglądałem to spotkanie, sam tutaj napisałem i wspomniałem o remisie, aż takiego pogromu ze strony Interu Mediolan to się nie spodziewałem, ale wygrali to spotkanie w pełni zasłużenie. Inter wraca do dobrej piłki, zresztą to już można było zauważyć po dwóch spotkaniach w lidze mistrzów, Inter spokojnie może walczyć o 2 miejsce w tym sezonie w Serie A z taką grą.

Barti80

Ostrzeżenie : Nieprzestrzeganie regulaminu Typy by, Nieustanne wprowadzanie zamieszania na forum.

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Wto 30 Paź 2018 - 19:39

Oglądałem parę spotkań Interu i myślę że mają to coś by na stałe wrócić do Ligi Mistrzów. Czasami robią dosyć głupie błędy w obronie ale ogólnie atak z obroną jest na tyle dobrze zbilansowany że warto czasami postawić na nich trochę grosza. Wink

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by Barti80 Wto 30 Paź 2018 - 22:20

No ja akurat ostatnio często stawiałem na Inter, bo wiedziałem, że wkońcu muszą wystrzelić z formą, ale to fakt wracają do kapitalnej formy. W przyszłości parę transferów wzmacniających klub i kto wie, może Inter znowu zostanie Mistrzem Włoch.

Barti80

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Sro 31 Paź 2018 - 2:41

Może kiedyś zdobędą Mistrza choć według mnie Juventus ma wszystko żeby dalej dzielić i rządzić w lidze przez następne lata. Ta ekipa gra rozsądnie wiedząc że może sobie nawet pozwolić na parę remisów ale ogólnie i tak punktowo miażdżą konkurencję.

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Sro 31 Paź 2018 - 23:34

AC Milan - Genoa 2:1. Odpaliłem sobie końcówkę meczu i po raz kolejny byłem świadkiem partaczenia gry przez bramkarza gości. W końcówce poleciał niczym batman zostawiając pustą bramkę. Romagnoli uderzył z pierwszej piłki strzelając pięknego gola.

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by Michalski1988 Sro 31 Paź 2018 - 23:41

Ja już widzę artykuły w necie na temat kolejnego meczu bez gola Piątka... Niestety sprawdza się to o czym ostatnio pisaliśmy, czyli blokada Krzyśka na kilka meczów. Mam nadzieje że piłkarz nic sobie z tego nie robi, ostatnio Genua rozgrywa ciężkie mecze. Swoją drogą Serie A to ciężka liga dla napastnika, co prawda udało się Piątkowi dobrze wejść w rozgrywki, ale z regularnym trafianiem do siatki problemy mają najlepsi. Ważne, by nasz rodak podszedł do tego z chłodną głową.

Michalski1988

Ostrzeżenie : zaufania.
Liczba postów : 1339
SpinyBety : 19

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Sro 31 Paź 2018 - 23:50

Myślę że ciężko mówić o blokadzie bowiem w tym meczu Genoa grała na dwóch napastników i gola dla gości zdobył właśnie kolega Krzyśka z ataku. Do tego mecz był bardzo trudny, dłuższymi momentami Genoa nie wychodziła z własnej połowy. Zobaczymy co będzie w następnych kolejkach.

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by Barti80 Czw 1 Lis 2018 - 13:18

Warto dodać, że terminarz Genoy na następne spotkania w Lidze Włoskiej prezentuję się następująco.

Inter - Genoa
Genoa - Napoli
Genoa - Sampdoria
Torino - Genoa

i jeszcze w między czasie spotkanie w Pucharze Włoch z kopciuszkiem - Entella. Trzeba przyznać, że terminarz niesamowicie trudny dla Genoy, strzelenie jednej bramki w tych czterech spotkaniach przez Polaka według mnie będzie dobrym wynikiem, spotkania bardzo trudne i nie zdziwię się, jeżeli Polak nie trafi do bramki w tych spotkaniach.

Barti80

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Czw 1 Lis 2018 - 14:08

Myślę że jeszcze dwa ostatnie spotkania nie będą złe ale już mecze z Interem i Napoli mogą być trudne dla Krzyśka i całej Genoy. Warto też dodać że klub Piątka nie stawia za wszelką cene aby grać na Polaka. W którymś niedawnym meczu był karny którego nie strzelał nasz golleador. Smile

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by Barti80 Czw 1 Lis 2018 - 14:49

Jak dla mnie... bardzo trudne spotkania, Genoa jedynie będzie miała szansę urwać punkty dla Sampdorii, reszta spotkań to najpewniej porażki. Torino bardzo dobrze gra na własnym terenie i ogólnie fajnie grają w piłkę, dlatego nie sądze by w tym spotkaniu Genoa zdobyła jakiś punkt.

Barti80

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 31 z 45 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 38 ... 45  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: