Uwagi, skargi, zażalenia
+65
boywer
Mentos
Michalski1988
ney11
Kwas
Barti80
Astekbet
tigertyp
artur2309
michaszek83
Brunobet
gibsoon
Iglo
adrianP
supertyper
MichW
webmaster
NASA
pavioniusz
marecki777
rafaa76
Diablo
Blantare
kurkawodna871
juveman87
dominikbolt95
kobra
Qwezy
vamoskamil
cyklon
fbmod
RL9
Special
bmx34
smail
Pissompons
messi
drozda73
supertyp
kobii
faro2013
Esprimo1910
wnukuarch
bonusowo
lech_p
Hulk93
LOGAN
opelnat
boruc91
kuba2003tedi
kobolt
ATR
hazardzista777
Pieru
Piciu1404
jureksen
Krolick
vlepek
sss17
Moderatorek
obstawiacz
PH1964
Malson
maluchteam
Admin
69 posters
Strona 12 z 18
Strona 12 z 18 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18
Re: Uwagi, skargi, zażalenia
Nigdzie nie jest napisane, że mam oddać swoje typy w pierwszy logowaniu po dodaniu przez Adminów propozycji do typowania.
gibsoon- Ostrzeżenie : wulgaryzmy - następnym razem 25%
Zaufanie :
Liczba postów : 162
SpinyBety : 74
Niby nie ale możesz teraz przez tą taktykę zostać wyprzedzony z tego co widzę to już praktycznie większość oddała swoje typy (41 user podało)
Brunobet- Zaufanie :
Liczba postów : 578
SpinyBety : 380
Jak stracę to stracę i płakać nie będę.
Ale dlaczego jedni mogą mieć więcej czasu a inni mniej na podanie swoich prognoz.
Ale dlaczego jedni mogą mieć więcej czasu a inni mniej na podanie swoich prognoz.
gibsoon- Ostrzeżenie : wulgaryzmy - następnym razem 25%
Zaufanie :
Liczba postów : 162
SpinyBety : 74
W jaki sposób ktoś ma więcej czasu niż ty?
Przecież to nie jest tak, że tylko u ciebie nie można pisać postu w tych tematach.
Miałeś tyle samo czasu co inni i nie było to 2 czy nawet 20 godzin a ponad dwa dni.
Przecież to nie jest tak, że tylko u ciebie nie można pisać postu w tych tematach.
Miałeś tyle samo czasu co inni i nie było to 2 czy nawet 20 godzin a ponad dwa dni.
michaszek83- Zaufanie :
Liczba postów : 196
SpinyBety : 139
Tez zglaszam problem. A co do gosci ktorzy pisza ze mielismy sporo czasu na dodanie typow, owszem bylo tego czasu sporo, ale nie wszyscy oddaja typy dwa dni przed spotkaniem btw do spotkan jeszcze 10 godzin. To tez duzo czasu.
Proponuje jesli dalej nie bedzie mozna pisac postu stworzyc jakis nowy temat, dla tych ktorzy jeszcze nie dodali typu, by mieli prawa takie jakie sa w regulaminie ligi typerow
Proponuje jesli dalej nie bedzie mozna pisac postu stworzyc jakis nowy temat, dla tych ktorzy jeszcze nie dodali typu, by mieli prawa takie jakie sa w regulaminie ligi typerow
adrianP- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 995
SpinyBety : 5
Spokojnie, pracuje nad tym.
Jednak w przypadku nieporadzenia sobie z tym problemem niestety nie będzie opcji dodania typów w innym temacie.
Potem znowu ktoś się obudzi i stwierdzi, że to jest kombinowanie, że nie wiedział o typach w innym miejscu i pewnie były edytowane bo osoba trafi 3 z 3.
Z tego co widzę to np. @Honda dodał typ o 10:49 w takim razie problem jest świeży i było dużo czasu na dodanie typów. Jak ktoś zwleka to podejmuje ryzyko na własną odpowiedzialność. Już kilka razy były podobne sytuacje np. konserwacja serwerów o której dostawca nas nie informował i też parę osób na tym traciło.
Tak jak wspomniałem już wcześniej kończymy na V edycji konkursu.
Obecnie mamy dużo pracy z innym serwisem. Chyba, że ktoś podejmie się prowadzenia konkursu to rozpatrzymy kandydaturę.
Jednak w przypadku nieporadzenia sobie z tym problemem niestety nie będzie opcji dodania typów w innym temacie.
Potem znowu ktoś się obudzi i stwierdzi, że to jest kombinowanie, że nie wiedział o typach w innym miejscu i pewnie były edytowane bo osoba trafi 3 z 3.
Z tego co widzę to np. @Honda dodał typ o 10:49 w takim razie problem jest świeży i było dużo czasu na dodanie typów. Jak ktoś zwleka to podejmuje ryzyko na własną odpowiedzialność. Już kilka razy były podobne sytuacje np. konserwacja serwerów o której dostawca nas nie informował i też parę osób na tym traciło.
Tak jak wspomniałem już wcześniej kończymy na V edycji konkursu.
Obecnie mamy dużo pracy z innym serwisem. Chyba, że ktoś podejmie się prowadzenia konkursu to rozpatrzymy kandydaturę.
Niestety nie mam dobrych informacji.
Najszybciej jutro około 10.00 będzie ktoś kto da radę to ogarnąć.
Niestety ale moje możliwości to przerasta gdyż spowodowane jest to to błędem w kodzie a nie ustawieniami w panelu administracyjnym.
Najszybciej jutro około 10.00 będzie ktoś kto da radę to ogarnąć.
Niestety ale moje możliwości to przerasta gdyż spowodowane jest to to błędem w kodzie a nie ustawieniami w panelu administracyjnym.
siemka, ja dodaje typy tutaj, jest 17.35, jak uwzględnicie to ok, jak nie to trudno
1. Sampdoria - Napoli ===> 2
2. Atalanta - Cagliari ===> x
3. D. Zagreb - Rijeka ===>x
pozdro
artur
1. Sampdoria - Napoli ===> 2
2. Atalanta - Cagliari ===> x
3. D. Zagreb - Rijeka ===>x
pozdro
artur
artur2309- Zaufanie :
Liczba postów : 36
SpinyBety : 3
Przecież masz napisane wyżej przez Admina że nie będzie innego wątku do oddawania typów. Wiele osób trafiało wcześniej na przerwy w działaniu forum i też nie mogli oddawać typów więc trochę niesprawiedliwe by było teraz robić wyjątki tym bardziej że czasu na oddanie typów było sporo, ale to oczywiście tylko moje zdanie.
Co do samej Ligi Typerów jak już deklarowałem kiedyś mógłbym się podjąć ogarnięcia konkursu. Jeżeli kwestia leży tylko w natłoku obowiązków administracji to trochę szkoda z tego rezygnować.
Co do samej Ligi Typerów jak już deklarowałem kiedyś mógłbym się podjąć ogarnięcia konkursu. Jeżeli kwestia leży tylko w natłoku obowiązków administracji to trochę szkoda z tego rezygnować.
MichW- Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie :
Liczba postów : 5281
SpinyBety : 193
Ok
W takim razie @MichW możliwe, że się odezwę w tej sprawie.
Mamy jeszcze kilka dni na podjęcie decyzji.
Jeżeli chodzi o nagrody to nie jest absolutnie żaden problem a z czasem ostatnio krucho.
W takim razie @MichW możliwe, że się odezwę w tej sprawie.
Mamy jeszcze kilka dni na podjęcie decyzji.
Jeżeli chodzi o nagrody to nie jest absolutnie żaden problem a z czasem ostatnio krucho.
@MichW dokładnie tak jak napisałeś. Mnie kiedyś też minął ty który dałby mi podium a tak spadłem na 6 miejsce czy jakoś tak.
Dla wszystkich muszą być takie same zasady. Teraz Arturowi by zaliczyli a Adrian wcześniej otrzymał info, że nie będzie takiej opcji.
Dla wszystkich muszą być takie same zasady. Teraz Arturowi by zaliczyli a Adrian wcześniej otrzymał info, że nie będzie takiej opcji.
tigertyp- Zaufanie :
Liczba postów : 239
SpinyBety : 146
Wszystko powinno już ponownie działać.
Sprawdźcie jak to wygląda teraz u was i dajcie znać.
Sprawdźcie jak to wygląda teraz u was i dajcie znać.
Świetnie, ze udało się pokonać przeciwności.
Wczoraj nie mogłem dodać postu w temacie bonusy i jak czytam to nie tylko u mnie występował ten problem.
Zapraszam wszystkich do korzystania z usług Astekbet.
Dobrego dnia życzę wszystkim graczom.
Wczoraj nie mogłem dodać postu w temacie bonusy i jak czytam to nie tylko u mnie występował ten problem.
Zapraszam wszystkich do korzystania z usług Astekbet.
Dobrego dnia życzę wszystkim graczom.
Astekbet- Zaufanie :
Liczba postów : 273
SpinyBety : 283
Witam, mam małą uwagę dotyczącą ostatniej zmiany na forum, a mianowicie chodzi o nasze loginy do bukmacherów, które są widoczne dla wszystkich użytkowników. Chodzi oczywiście o loginy, które uzupełniamy w naszym profilu. Proponowałbym małą zmianę, aby te informację były widoczne tylko i wyłącznie dla administratorów forum, tak by było na pewno bezpieczniej. Pozdrawiam
Barti80- Ostrzeżenie : Nieprzestrzeganie regulaminu Typy by, Nieustanne wprowadzanie zamieszania na forum.
Zaufanie :
Liczba postów : 1071
SpinyBety : 3
Jestem jak najbardziej za tym pomysłem. Raczej nikt nie chce, żeby takie dane były widoczne. RODOBastek napisał:Witam, mam małą uwagę dotyczącą ostatniej zmiany na forum, a mianowicie chodzi o nasze loginy do bukmacherów, które są widoczne dla wszystkich użytkowników. Chodzi oczywiście o loginy, które uzupełniamy w naszym profilu. Proponowałbym małą zmianę, aby te informację były widoczne tylko i wyłącznie dla administratorów forum, tak by było na pewno bezpieczniej. Pozdrawiam
Kwas- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 355
SpinyBety : 160
Strona 12 z 18 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18
Strona 12 z 18
Pozwolenia na tym forum: