Lotto Ekstraklasa
+62
Kwas
tigertyp
Barti80
ANZELMO
kakabum123
Iglo
andrzejszwedzki
terorysta
adrianP
Brunobet
MichW
bmx34
wilu1103
mazik
mistrz222
bestia
zacharty
artur91
Diablo
grankin671
lewandowski88
Oneciak
wasyl_suker
piwek
dominikbolt95
Valencia
supermario
gibsoon
hetman6
ceqek05
andree
lukaszafc
Master77
FanSportu
opelnat
Mistrzuniu
frank1989
Special
kobra
totupisz
smolensk
arti1
Pawel Kot
betm01m
Krystian777
fazi1916
tyburski1989
radmi
cris0001
manin_10
pilkarz
ROGAL5
sss17
viva90
Rambo
ajodoc
Piciu1404
Moderatorek
obstawiacz
bonusowo
messi
Admin
66 posters
Strona 43 z 67
Strona 43 z 67 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 55 ... 67
PKO Ekstraklasa
First topic message reminder :
Ostatnio zmieniony przez Admin dnia Wto 7 Kwi 2020 - 8:55, w całości zmieniany 4 razy
Re: Lotto Ekstraklasa
MichW napisał:Ładnie to wkręcił Starzyński. Centrostrzał z rożnego.
http://dailyvideo90.com/video.php?streamable=6qo19
Słowika robota. Zdarzają mu się niezłe mecze ale ma również na swoim koncie mnóstwo baboli.
ATR- Ostrzeżenie : nieprzestrzeganie zasad na forum.
Zaufanie :
Liczba postów : 812
SpinyBety : 396
A według mnie to głównie błąd obrony. Gość z Zagłębia nie powinien bez żadnej asekuracji przepychać Słowika. Powinien ktoś stanąć obok niego i go przyblokować.
MichW- Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie :
Liczba postów : 5281
SpinyBety : 193
Pogoń - Wisła
Typ:2 z AH 0
Kurs - 1,9
Unibet
Kursy już spadły a do meczu prawdopodobnie jeszcze spadną. Pogoń ma bardzo słaby skład - do tego kontuzje Deleva, Fojuta, Frączczaka.
Wisła za to gra nie dość że efektywnie i efektownie szczególnie u siebie. Z Lechią(co pisałem wcześniej że wyniki lepsze niż gra) nie pozostawili złudzeń kto jest lepszy.Według mnie są tu faworytem.
Typ:2 z AH 0
Kurs - 1,9
Unibet
Kursy już spadły a do meczu prawdopodobnie jeszcze spadną. Pogoń ma bardzo słaby skład - do tego kontuzje Deleva, Fojuta, Frączczaka.
Wisła za to gra nie dość że efektywnie i efektownie szczególnie u siebie. Z Lechią(co pisałem wcześniej że wyniki lepsze niż gra) nie pozostawili złudzeń kto jest lepszy.Według mnie są tu faworytem.
Zaufanie :
Porazka lidera z Wisla,ale jaki festiwal strzelecki,dobry mecz hokejowy.Legia jednak wygrala pomimo roznych opini i goni lidera... niespodzianek raczej nie bylo...
Dzisiaj swieta wojna u Hanysow,oj bedzie sie dzialo w Sosnowcu...
Dzisiaj swieta wojna u Hanysow,oj bedzie sie dzialo w Sosnowcu...
andrzejszwedzki- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 2974
SpinyBety : 1108
Oglądałem Legie z Lechem i ciężko napisać cokolwiek pozytywnego o gościach. Jedna setka zepsuta przez Amarala i Gytkjaera w 1 połowie to wszystko co pokazali w tym meczu. Szymański za to popisał się bardzo dobrym podaniem i to wystarczyło Legii do zwycięstwa. Chyba nikt nie ma wątpliwości jaki mecz był hitem tej kolejki
Zaufanie :
MECZ: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków
TYP: Wisła DNB
KURS: 1.83
BUKMACHER: fortuna
ANALIZA:
Wisła gra jak z nut w ataku i nawet nie przeszkadza im sytuacja w której tracą jako pierwsi dwa gole. Dalej robią swoje i to im się opłaca. Widać że w Wiśle wygłoszone zostało hasło: wszystkie ręce na pokład. Możliwy jest powrót Brożka a w zimowym oknie transferowym może być ciekawie. Na drugim biegunie jest Pogoń która głównie remisuje nadal nie mogąc się przełamać. Ciężko sądzić żeby miało to nastąpić w tym meczu.
TYP: Wisła DNB
KURS: 1.83
ANALIZA:
Wisła gra jak z nut w ataku i nawet nie przeszkadza im sytuacja w której tracą jako pierwsi dwa gole. Dalej robią swoje i to im się opłaca. Widać że w Wiśle wygłoszone zostało hasło: wszystkie ręce na pokład. Możliwy jest powrót Brożka a w zimowym oknie transferowym może być ciekawie. Na drugim biegunie jest Pogoń która głównie remisuje nadal nie mogąc się przełamać. Ciężko sądzić żeby miało to nastąpić w tym meczu.
Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Pon 24 Wrz 2018 - 20:38, w całości zmieniany 1 raz
Zaufanie :
MECZ: Arka Gdynia - Lech Poznań
TYP: Powyżej 2,5 bramek
KURS: 1.85
ANALIZA:
Lech ma za sobą fatalny mecz z Legią w którym popełniali masę szkolnych błędów praktycznie oddając za darmo 3 pkt Legii. Teraz mają dobrą okazję na rehabilitację bo i Arka nie zachwyca. Ostatnie zwycięstwo odnieśli 4 kolejki wstecz. Potem przyszły kiepskie mecze szczególnie w obronie.
TYP: Powyżej 2,5 bramek
KURS: 1.85
ANALIZA:
Lech ma za sobą fatalny mecz z Legią w którym popełniali masę szkolnych błędów praktycznie oddając za darmo 3 pkt Legii. Teraz mają dobrą okazję na rehabilitację bo i Arka nie zachwyca. Ostatnie zwycięstwo odnieśli 4 kolejki wstecz. Potem przyszły kiepskie mecze szczególnie w obronie.
Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Pon 24 Wrz 2018 - 20:40, w całości zmieniany 1 raz
Zaufanie :
MECZ: Cracovia - Wisła Płock
TYP: X2
KURS: 1.55
ANALIZA:
Gram przeciwko Cracovii która kompletnie zawodzi do tego widać że Probierz traci kontrole nad zespołem. Więcej z jego strony jest pretensji niż reagowania na to co dzieje się na boisku. Wisła może nie jest o wiele lepsza w tabelii jednak już ustabilizowali grę i myślę że wywiozą z tego meczu jakieś punkty.
TYP: X2
KURS: 1.55
ANALIZA:
Gram przeciwko Cracovii która kompletnie zawodzi do tego widać że Probierz traci kontrole nad zespołem. Więcej z jego strony jest pretensji niż reagowania na to co dzieje się na boisku. Wisła może nie jest o wiele lepsza w tabelii jednak już ustabilizowali grę i myślę że wywiozą z tego meczu jakieś punkty.
Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Pon 24 Wrz 2018 - 20:40, w całości zmieniany 1 raz
Zaufanie :
MECZ: Lechia Gdańsk - Zagłębie Lubin
TYP: Lechia DNB
KURS: 1.63
ANALIZA:
Lechia może i ma za sobą fatalny występ w obronie przeciwko Wiśle jednak jak na razie nikt nie znalazł recepty na ofensywę Krakowian. Teraz wracają na własny teren na mecz z Zagłębiem który również trzyma się bardzo dobrze w górze tabeli. Jednak o ile ekipa z Lubina u siebie gra bardzo dobrze o tyle w delegacji wypadają dużo gorzej.
TYP: Lechia DNB
KURS: 1.63
ANALIZA:
Lechia może i ma za sobą fatalny występ w obronie przeciwko Wiśle jednak jak na razie nikt nie znalazł recepty na ofensywę Krakowian. Teraz wracają na własny teren na mecz z Zagłębiem który również trzyma się bardzo dobrze w górze tabeli. Jednak o ile ekipa z Lubina u siebie gra bardzo dobrze o tyle w delegacji wypadają dużo gorzej.
Zaufanie :
Paweł Brożek podpisał obowiązujący do końca sezonu kontrakt z Wisłą Kraków - poinformowała oficjalna strona klubu Wisla.Krakow.pl.
Zaufanie :
Lechia - Zagłębie
Typ:X2
Kurs - 1,666
Sportingbull
Lechia notowała lepsze wyniki w pierwszych kolejkach niż gra. Obnażyła ich ostatnio Wisła. Dodatkowo za kartki nie zagrają Lipski (to akurat wzmocnienie Lechii) i Mladenović.
Zagłębie też nie gra wybitnie ale według mnie kursy powinny być bardziej wyrównane niż obecnie.
Typ:X2
Kurs - 1,666
Sportingbull
Lechia notowała lepsze wyniki w pierwszych kolejkach niż gra. Obnażyła ich ostatnio Wisła. Dodatkowo za kartki nie zagrają Lipski (to akurat wzmocnienie Lechii) i Mladenović.
Zagłębie też nie gra wybitnie ale według mnie kursy powinny być bardziej wyrównane niż obecnie.
Zaufanie :
Cracovia - Wisla
Typ:powyżej 2,5 bramki
Kurs - 1,97
1xbet
Cracovia musi grać o 3 punkty. 3 punkty w 8 meczach to trochę mało więc spodziewam się naprawdę odważnej gry z dużym ryzykiem. Kontuzji doznał pierwszy bramkarz Wisły a dwóch jego zmienników to młodzi zawodnicy i trudno powiedzieć jak sobie mentalnie poradzą. Wisła gra słabiej niż w poprzednim roku ale mimo to w każdym z dotychczasowych meczów bramki padały z dwóch stron
Typ:powyżej 2,5 bramki
Kurs - 1,97
1xbet
Cracovia musi grać o 3 punkty. 3 punkty w 8 meczach to trochę mało więc spodziewam się naprawdę odważnej gry z dużym ryzykiem. Kontuzji doznał pierwszy bramkarz Wisły a dwóch jego zmienników to młodzi zawodnicy i trudno powiedzieć jak sobie mentalnie poradzą. Wisła gra słabiej niż w poprzednim roku ale mimo to w każdym z dotychczasowych meczów bramki padały z dwóch stron
Zaufanie :
MECZ: Miedź Legnica - Legia Warszawa
TYP: Legia DNB
KURS: 1.67
ANALIZA:
Myślę że kursy w Legię są przesadzone. Ostatnio mądrze rozegrali mecz z Lechem który praktycznie w starciu z nimi nie istniał także to powinno ich jeszcze bardziej napędzić. Miedź ostatnio gra bardzo dobrze i z pewnością będzie to bardzo ciekawy mecz ale jednak w starciu z takim rywalem może im zabraknąć doświadczenia.
TYP: Legia DNB
KURS: 1.67
ANALIZA:
Myślę że kursy w Legię są przesadzone. Ostatnio mądrze rozegrali mecz z Lechem który praktycznie w starciu z nimi nie istniał także to powinno ich jeszcze bardziej napędzić. Miedź ostatnio gra bardzo dobrze i z pewnością będzie to bardzo ciekawy mecz ale jednak w starciu z takim rywalem może im zabraknąć doświadczenia.
Zaufanie :
MECZ: Śląsk Wrocław - Piast Gliwice
TYP: Śląsk DNB
KURS: 1.48
ANALIZA:
Mam nadzieję na przełamanie Śląska. Co prawda mają fatalną passę zwieńczoną laniem od Zagłębia Lubin no ale jednak w mojej ocenie jest to drużyna która w końcu się rozkręci. Piast oczywiście będzie trudnym rywalem. Grają dobrą piłkę jednak mają również sporo przestojów. Z Lechem zaliczyli zryw w 2 połowie. Z Arką szczęśliwie wygrali.
TYP: Śląsk DNB
KURS: 1.48
ANALIZA:
Mam nadzieję na przełamanie Śląska. Co prawda mają fatalną passę zwieńczoną laniem od Zagłębia Lubin no ale jednak w mojej ocenie jest to drużyna która w końcu się rozkręci. Piast oczywiście będzie trudnym rywalem. Grają dobrą piłkę jednak mają również sporo przestojów. Z Lechem zaliczyli zryw w 2 połowie. Z Arką szczęśliwie wygrali.
Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Pon 24 Wrz 2018 - 20:41, w całości zmieniany 1 raz
Zaufanie :
MECZ: Górnik Zabrze - Jagiellonia
TYP: Jagiellonia DNB
KURS: 1.51
ANALIZA:
Jagiellonia trzyma stabilną wysoką formę i trzeba przyznać że jeżeli tracą punkty to głównie za sprawą dobrej dyspozycji rywali a nie swoich przestojów. Górnik jak na razie głównie zbiera punkciki za remisy. Jednak remisy z takimi ekipami jak Sosnowiec czy Pogoń Szczecin nie świadczą dobrze o ich dyspozycji.
TYP: Jagiellonia DNB
KURS: 1.51
ANALIZA:
Jagiellonia trzyma stabilną wysoką formę i trzeba przyznać że jeżeli tracą punkty to głównie za sprawą dobrej dyspozycji rywali a nie swoich przestojów. Górnik jak na razie głównie zbiera punkciki za remisy. Jednak remisy z takimi ekipami jak Sosnowiec czy Pogoń Szczecin nie świadczą dobrze o ich dyspozycji.
Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Pon 24 Wrz 2018 - 20:41, w całości zmieniany 1 raz
Zaufanie :
Strona 43 z 67 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 55 ... 67
Strona 43 z 67
Pozwolenia na tym forum: