Lotto Ekstraklasa
+62
Kwas
tigertyp
Barti80
ANZELMO
kakabum123
Iglo
andrzejszwedzki
terorysta
adrianP
Brunobet
MichW
bmx34
wilu1103
mazik
mistrz222
bestia
zacharty
artur91
Diablo
grankin671
lewandowski88
Oneciak
wasyl_suker
piwek
dominikbolt95
Valencia
supermario
gibsoon
hetman6
ceqek05
andree
lukaszafc
Master77
FanSportu
opelnat
Mistrzuniu
frank1989
Special
kobra
totupisz
smolensk
arti1
Pawel Kot
betm01m
Krystian777
fazi1916
tyburski1989
radmi
cris0001
manin_10
pilkarz
ROGAL5
sss17
viva90
Rambo
ajodoc
Piciu1404
Moderatorek
obstawiacz
bonusowo
messi
Admin
66 posters
Strona 35 z 67
Strona 35 z 67 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 51 ... 67
PKO Ekstraklasa
First topic message reminder :
Ostatnio zmieniony przez Admin dnia Wto 7 Kwi 2020 - 8:55, w całości zmieniany 4 razy
Re: Lotto Ekstraklasa
moim zdanie pewniejsza jest Jaga,spokojnie powinna wygrac z Piastem,co do Legi...ma sklonnosci do lekcewazenia teoretycznie slabszego przeciwnika,jak podobnie zrobi z Sosnowcem to nie wygra...
andrzejszwedzki- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 2974
SpinyBety : 1108
Także uważam że jednak to Jaga jest pewniejsza. Piast miał trochę szczęścia na początku, teraz mają ciężki terminarz który powinien faktycznie zweryfikować ich możliwości. Myślę że czeka ich teraz seria porażek.
MichW- Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie :
Liczba postów : 5281
SpinyBety : 193
Nareszcie Arka pokazala sie z dobrej strony...moze beda z niej ludzie
Zaufanie :
Jagielonia-Piast Gliwice
kurs:2,16
typ:1
1xbet
Analiza:
W piatej kolejce Ekstraklasy Jagielonia Bislystok podejmuje u siebie gruzyne Piasta Gliwice.Oczywiscie moim zdecydowanym faworytem jest zespol gopodarzy,kazdy inny wynik bedzie dla mnie duza niespodzianka.Jaga ma za soba trzy kolejno wygrane mecze ligowe,przegrala tylko spotkanie inauguracyjne z Lechia Gdans,jest naprawde w doskonalej formie,pomimo przegranych pojedynkow w Lidze Europejskiej,ale to juz inna bajka.Odpadla-trudno,moze teraz calkowicie poswiecic sie meczom ligowym.Piast Gliwice tez wygral swe pierwsze trzy spotkania,czym mimo wszystko mnie zaskoczyl ale jak przyszlo grc juz z silnym przeciwnikiem,jakim napewno jest Legia,Piast stal sie bezsilny przegrywajac u siebie.Przed ta druzyna teraz zaczyna sie prawdziwy sprawdzian,gdy przeciwnikami beda juz silniejsze zespoly,dzisiaj juz jedna z tych prob.Jak juz wczesniej wspomnialem,Jaga wygra nie dajac Piastowi najmniejszych szans.Potwierdzeniem mojej oceny sa tez wyniki spotkan bezposrednich,gdzie Jagielonia wyraznie goruje.
kurs:2,16
1xbet
Analiza:
W piatej kolejce Ekstraklasy Jagielonia Bislystok podejmuje u siebie gruzyne Piasta Gliwice.Oczywiscie moim zdecydowanym faworytem jest zespol gopodarzy,kazdy inny wynik bedzie dla mnie duza niespodzianka.Jaga ma za soba trzy kolejno wygrane mecze ligowe,przegrala tylko spotkanie inauguracyjne z Lechia Gdans,jest naprawde w doskonalej formie,pomimo przegranych pojedynkow w Lidze Europejskiej,ale to juz inna bajka.Odpadla-trudno,moze teraz calkowicie poswiecic sie meczom ligowym.Piast Gliwice tez wygral swe pierwsze trzy spotkania,czym mimo wszystko mnie zaskoczyl ale jak przyszlo grc juz z silnym przeciwnikiem,jakim napewno jest Legia,Piast stal sie bezsilny przegrywajac u siebie.Przed ta druzyna teraz zaczyna sie prawdziwy sprawdzian,gdy przeciwnikami beda juz silniejsze zespoly,dzisiaj juz jedna z tych prob.Jak juz wczesniej wspomnialem,Jaga wygra nie dajac Piastowi najmniejszych szans.Potwierdzeniem mojej oceny sa tez wyniki spotkan bezposrednich,gdzie Jagielonia wyraznie goruje.
Zaufanie :
Lech Poznan-Wisla Krakow
typ:X
kurs:3,60
bet365
Analiza:
Dzisiejszym hitem w Polskiej Ekstraklasie jet niewatpliwie spotkanie Lecha Poznan z Wisla Krakow.Lech po czterech kolejkach jest zdecydowanym liderem,wygral wszystkie mecze,nie jest to jednak rzadnym zaskoczeniem i na mnie nie robi wrazenia bo dotychczas mial slabych przeciwnikow.Slabe wystepy w Lidze Europejskiej pozwalaja sadzic,ze ta druzyna mimo wszystko nie jest w optymalnej formie.Teraz tez zaczna sie powazne mecze w lidze krajowej,z silniejszymi druzynami.Dzisiaj pierwszy sprawdzian,wlasnie z Wisla.Krakowianie pomimo slabszej dotychczas postawy,pozostaja groznym przeciwnikiem.Ta druzyna wygrala jeden mecz,jeden przegrala i dwa razy zremisowala,trzeba jednak powiedziec,ze miala silnych rywali.Mecze z Lechem zawsze cieszyly sie duza popularnoscia,gdzie w dotychczasowych bywalo roznie.Dzisiaj to Lech jest gospodarzem i dla wielu jest tutaj faworytem,ja jednak w tej ocenie jestem nieco ostrozniejszy.Jak juz wspomnialem,Poznaniacy nie sa w optymalnej formie a to pozwoli Wislakom na uzyskanie dobrego wyniku,moim zdaniem zremisuj.
typ:X
kurs:3,60
bet365
Analiza:
Dzisiejszym hitem w Polskiej Ekstraklasie jet niewatpliwie spotkanie Lecha Poznan z Wisla Krakow.Lech po czterech kolejkach jest zdecydowanym liderem,wygral wszystkie mecze,nie jest to jednak rzadnym zaskoczeniem i na mnie nie robi wrazenia bo dotychczas mial slabych przeciwnikow.Slabe wystepy w Lidze Europejskiej pozwalaja sadzic,ze ta druzyna mimo wszystko nie jest w optymalnej formie.Teraz tez zaczna sie powazne mecze w lidze krajowej,z silniejszymi druzynami.Dzisiaj pierwszy sprawdzian,wlasnie z Wisla.Krakowianie pomimo slabszej dotychczas postawy,pozostaja groznym przeciwnikiem.Ta druzyna wygrala jeden mecz,jeden przegrala i dwa razy zremisowala,trzeba jednak powiedziec,ze miala silnych rywali.Mecze z Lechem zawsze cieszyly sie duza popularnoscia,gdzie w dotychczasowych bywalo roznie.Dzisiaj to Lech jest gospodarzem i dla wielu jest tutaj faworytem,ja jednak w tej ocenie jestem nieco ostrozniejszy.Jak juz wspomnialem,Poznaniacy nie sa w optymalnej formie a to pozwoli Wislakom na uzyskanie dobrego wyniku,moim zdaniem zremisuj.
Ostatnio zmieniony przez andrzejszwedzki dnia Nie 19 Sie 2018 - 16:09, w całości zmieniany 1 raz
Zaufanie :
@andrzejszwedzki Lech gra z Wisłą
Zaufanie :
No tak,rzeczywiscie...czlowiek zamyslony i...dzieki ci juz poprawilem
Zaufanie :
Patrząc po statystykach kolejne męczarnie Legii no ale udało im się wyszarpać zwycięstwo.
Lech za to już w 17' prowadzi 2:0 z Wisłą.
Lech za to już w 17' prowadzi 2:0 z Wisłą.
Zaufanie :
juz jest 2:1
Zaufanie :
Jaga prowadzi do przerwy 1:0 jednak już 2 zmiany musiał przeprowadzić Mamrot, a jeszcze pod koniec połowy leżał Romanczuk.
Zaufanie :
Dzisiaj mieliśmy ciekawe mecze. Lech prowadząc już 2:0, ostatecznie przegrał 2:5 z Wisłą Kraków. Natomiast Novikovas pięknym strzałem zapewnił Jagiellonii w doliczonym czasie zwycięstwo 2:1!
Zaufanie :
Tak,tak Lech sie nagral!!! Taki faworyt...Jagielonia wygrala to fakt ale niczym nie zachwycila,w Eksraklasie bedzie ciekawie...
Zaufanie :
Slask roclaw-Pogon
kurs:2,38
1xbet
Analiza:
Sppotkanie pomiedzy zespolami Slaska Wroclaw i Pogoni Szczecin,konczy piata kolejke Polskiej Ekstraklasy.Wroclawianie po dwoch z rzedu porazkach,dzisiaj bez najmniejszych problemow powinni wygrac ze slaba Pogonia.W ostatnich,przegranych meczach mieli naprawde trudnych rywali,Korone Kielce i Lecha Poznan,w sumie maja cztery punkty i zajmuja dosc odlegle miejsce w tabeli.Pogon Szczecin jednak dotad nie wygrala,ba nawet nie zremisowala spotkania,ta druzyna,moim zdaniem jest kompletnie bez formy,kopiuje runde jesienna z poprzedniego sezonu.Slask gra dzisiaj na swoim terenie i ten atut potrafi wykorzystac,zespol udowadnial to w drugiej rundzie poprzedniego seznu,gral bardzo dobrze.W spotkaniach bezposrednich z Pogonia Szczecin ma takze zdecydowanie dodatni bilans,biorac pod uwage piec ostatnich pojedynkow,tylko raz przegral w Szczecinie,raz zremisowal i trzykrotnie wyhrywal.Biorac pod uwage wszystkie te argumenty,w dzisiejszym meczu jest moim zdecydowanym faworytem.
kurs:2,38
1xbet
Analiza:
Sppotkanie pomiedzy zespolami Slaska Wroclaw i Pogoni Szczecin,konczy piata kolejke Polskiej Ekstraklasy.Wroclawianie po dwoch z rzedu porazkach,dzisiaj bez najmniejszych problemow powinni wygrac ze slaba Pogonia.W ostatnich,przegranych meczach mieli naprawde trudnych rywali,Korone Kielce i Lecha Poznan,w sumie maja cztery punkty i zajmuja dosc odlegle miejsce w tabeli.Pogon Szczecin jednak dotad nie wygrala,ba nawet nie zremisowala spotkania,ta druzyna,moim zdaniem jest kompletnie bez formy,kopiuje runde jesienna z poprzedniego sezonu.Slask gra dzisiaj na swoim terenie i ten atut potrafi wykorzystac,zespol udowadnial to w drugiej rundzie poprzedniego seznu,gral bardzo dobrze.W spotkaniach bezposrednich z Pogonia Szczecin ma takze zdecydowanie dodatni bilans,biorac pod uwage piec ostatnich pojedynkow,tylko raz przegral w Szczecinie,raz zremisowal i trzykrotnie wyhrywal.Biorac pod uwage wszystkie te argumenty,w dzisiejszym meczu jest moim zdecydowanym faworytem.
Zaufanie :
Lech to był pewniaczek. Widziałem grafikę przed meczem na stsie gdzie pokazali że tylko 1% ludzi obstawiało zwycięstwo Wisły. Na Lecha poszła spora masówka więc w końcu musiało się to zemścić.
Zaufanie :
ja tego nie widzialem i skoro tak mowisz to na stowke zagrali pod bukmachrow ... szkoda,ze o tym nie wiedzialem,wszedzie na pewniaka wali bym 2 ...
Zaufanie :
Strona 35 z 67 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 51 ... 67
Strona 35 z 67
Pozwolenia na tym forum: