SpinBet24
Lotto Ekstraklasa  - Page 8 600x4010
SpinBet24
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Lotto Ekstraklasa

+62
Kwas
tigertyp
Barti80
ANZELMO
kakabum123
Iglo
andrzejszwedzki
terorysta
adrianP
Brunobet
MichW
bmx34
wilu1103
mazik
mistrz222
bestia
zacharty
artur91
Diablo
grankin671
lewandowski88
Oneciak
wasyl_suker
piwek
dominikbolt95
Valencia
supermario
gibsoon
hetman6
ceqek05
andree
lukaszafc
Master77
FanSportu
opelnat
Mistrzuniu
frank1989
Special
kobra
totupisz
smolensk
arti1
Pawel Kot
betm01m
Krystian777
fazi1916
tyburski1989
radmi
cris0001
manin_10
pilkarz
ROGAL5
sss17
viva90
Rambo
ajodoc
Piciu1404
Moderatorek
obstawiacz
bonusowo
messi
Admin
66 posters

Strona 8 z 67 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 37 ... 67  Next

Go down

Lotto Ekstraklasa  - Page 8 Empty PKO Ekstraklasa

Pisanie by Admin Sro 21 Wrz 2016 - 20:35

First topic message reminder :

Ostatnio zmieniony przez Admin dnia Wto 7 Kwi 2020 - 8:55, w całości zmieniany 4 razy
Admin
Admin
Admin

Zaufanie : 100%
Liczba postów : 2068
SpinyBety : 816

https://www.forumbukmacherskiepol.com

Powrót do góry Go down

Lotto Ekstraklasa  - Page 8 Empty Re: Lotto Ekstraklasa

Pisanie by lukaszafc Sro 10 Sty 2018 - 14:57

Ciekawe ile dziengów wygrana Korona otrzyma z tego tytułu Smile
Chyba nie robi tego za kilka suwów
lukaszafc
lukaszafc

Liczba postów : 108
SpinyBety : 58

Powrót do góry Go down

Pisanie by wilu1103 Pią 9 Lut 2018 - 15:43

Zagłębie Lubin - Legia Warszawa

Legia Warszawa

Kurs: 2.3 Fortuna (w)  2-3
kurs 2.43 Astekbet.eu
w piątek 9 dzien lutego 2018 roku. wczoraj typ na plus a teraz czas na pierwszy typ na dzisiaj. po zimowej przerwie a dokładnie po niemal 7 tygodniach na boisko wracają piłkarze Lotto Ekstraklasy i dzisiaj 2 spotkania w ramach 22 kolejki sezonu zasadniczego. Wybrałem dla Was mecz, który rozpocznie się o godzinie 20:30 a zagrają w nim gospodarz tego meczu drużyna Zagłębia Lubin i Mistrz Polski Legia Warszawa. W poprzedniej rundzie mecz wygrała Legia 2 do 1 a "Miedziowi" ostatni raz pokonali Legię 18 września 2016 roku... U bukmacherów przed tym spotkaniem nie ma tak na prawdę zdecydowanego faworyta do wygrania meczu. Ja jednak proponuję zagrać na wygraną Legii po kursie 2,30!!! Tak wysoki kurs na wygraną Legii moim zdaniem może być spowodowany tym, że po takiej przerwie tak na prawdę nie wiadomo kto jaką formę będzie prezentował na początku a po za tym w meczach towarzyskich w przerwie Legia nie grała w sumie za dobrze bo na 5 spotkań towarzyskich, które rozegrała wygrała tylko jedno i raz zremisowała. Lubinianie z kolei rozegrali 4 mecze towarzyskie w tym czasie i również wygrali raz i raz zremisowali. Legia na wyjeździe w 11 meczach co prawda wygrała tylko 4 razy a Zagłębie tylko raz przegrało w 11 meczach

Ostatnio zmieniony przez wilu1103 dnia Pon 12 Lut 2018 - 12:00, w całości zmieniany 1 raz
wilu1103
wilu1103

Liczba postów : 515
SpinyBety : 170

Powrót do góry Go down

Pisanie by wilu1103 Pią 9 Lut 2018 - 15:45

Wisła Płock - Górnik Zabrze

Górnik Zabrze

Kurs: 3.2 Fortuna ---  4-2

Kurs: 3.42 Astekbet.eu

Meczu 22 drugiej kolejki pomiędzy Wisłą Płock ,a Górnikiem Zabrze.Miałem nie tykać pierwszych meczów bo różnie to może być ,ale kurs na Górnika 3,2 nie mógł być przeze mnie pominięty.Dlaczego?Po pierwsze dlatego ,że Górnik to drużyna aspirująca na mistrza Polski i moim zdaniem w zeszłym roku swoją grą znacznie przewyższała pozostałe drużyny ligi.Była jedną z niewielu ekip która no może poza końcówką grała naprawdę równo i nie schodziła znacznie poniżej dobrego poziomu.Po drugie trener Brosz potrafi bardzo dobrze przygotować zespół do sezonu o czym świadczą wyniki z poprzedniej rundy i to ,że trener nie oszczędzał swoich piłkarzy nawet w meczach pucharowych wystawiając praktycznie tą samą jedenastkę co w meczach ligowych ,W swoich obliczeniach co do wytrzymałości swoich piłkarzy pomylił się raptem o 2 ostatnie mecze które przegrali z Arką 0:1 i u siebie 0:4 z Cracovią gdzie ewidentnie byli wypompowani.I po trzecie niezmienny zgrany i świetnie poukładany skład.Co prawda dziś nie zagra dwóch podstawowych obrońców Dani Suarez i Mateusz Wieteska oraz do Udinese na wypożyczenie wyjechał Paweła Bochniewicz to i tak uważam ,że cała gra Zabrzan opiera się przede wszystkim na ofensywie .W związku z powyższym uważam ,że dużo wiarygodniejszym zespołem do zdobycia kompletu punktów są przyjezdni ,którzy powinni sobie poradzić z chimerycznie grającymi jak do tej pory gospodarzami z Płocka
wilu1103
wilu1103

Powrót do góry Go down

Pisanie by mazik Pon 12 Lut 2018 - 23:27

Kto z hukiem wyleci z ekstraklasy?
Moim skromnym zdaniem coraz wieksze szanse na to ma Lechia Gdańsk Sad
mazik
mazik

Liczba postów : 1084
SpinyBety : 198

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Pon 12 Lut 2018 - 23:32

Stawiałbym na Piasta i Sandecje. Lechia powinna się raczej przebudzić, przynajmniej w meczach u siebie.

MichW

Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie : 75%
Liczba postów : 5281
SpinyBety : 193

Powrót do góry Go down

Pisanie by wilu1103 Pią 16 Lut 2018 - 16:38

Legia Warszawa - Śląsk Wrocław

Over 2.5 bramki

888win.bet

Legia dokonała w końcu jakiś wzmocnień i to się ceni, w pierwszym meczu po przerwie wygrali z Zagłębiem 2:3, choć co prawda po karnym w 90+8 minucie, ale gospodarze też remisowali dzięki karnemu w 90+2 minucie. Co do ofensywy jak na polską ligę nie można mieć zastrzeżeń, w formie Niezgoda, w pierwszym spotkaniu przed własną publicznością powinni zaprezentować się jak najlepiej. Śląsk jak nic nie grał, tak nic nie gra, ich obrona jest koszmarna z Celebanem na środku na czele, wystarczy spojrzeć jak w pierwszy meczu po przerwie zagrali z Cracovią, gospodarze dominowali od początku i tylko ich słaba skuteczność doprowadziła do tego, że dopiero w 90 minucie zdobyli bramkę na wagę zwycięstwa. W pierwszym meczu między obiema drużynami to Śląsk wygrał 2:1, tu liczę na rewanż, Legię spokojnie stać na trafienie 2-3 bramek, Śląsk za to w jakimś kontrataku powinien również coś ustrzelić, w końcu ten przód nie mają najgorszy, jak dla mnie 3 brameczki to minimum w tym spotkaniu, a myślę, że może ich paść nawet więcej.
wilu1103
wilu1103

Powrót do góry Go down

Pisanie by wilu1103 Pią 16 Lut 2018 - 16:39

Sandecja Nowy Sącz - Korona Kielce

Korona Kielce

Kurs: 2.32 888bwin.bet

Sandecja Nowy Sącz na stadionie w Niecieczy podejmować będzie Koronę Kielce. Sandecja na inauguracje tegorocznych rozgrywek wypadła bardzo słabo przegrywając w Szczecinie z tamtejszą Pogonią aż 4:1.Korona zaś ,w przeciwieństwie do swojego dzisiejszego rywala zaprezentowała się z bardzo dobrej strony pokonując na tym samym boisku na którym dziś dojdzie do starcia z Sandecją - Bruk Bet Termalikę Nieciecza 3:0.Jak dla mnie faworytem tego spotkania jest zespół z Kielc który zaskoczył wszystkich swoją świetną grą w zeszłym roku czego efektem są 34 zdobyte punkty i 5 pozycja w ligowej tabeli.Dla przypomnienia dodam ,że przed sezonem zespół ten skazywany był walkę o utrzymanie.Jednak trener Gino Lettieri potrafił z przeciętnych zawodników stworzyć bardzo ciekawy zespół ,grający ofensywną, miłą dla oka ,a przede wszystkim skuteczną piłkę.Pod względem strzelonych goli w naszej lidze z 35 bramkami ustępują tylko Górnikowi (42).Sandecja natomiast po całkiem niezłym początku(co bardziej wynikało ze słabości pozostałych ekip) i kilku późniejszych pojedyńczych zrywach jest zespołem któremu pozostaje tylko walka o utrzymanie .21 pkt zdobytych i 14 miejsce w lidze ,1 oczko wyżej nad ostatnim i przedostatnim zespołem oraz 4 pkt straty do 12 Lechii nie napawa optymizmem i moim zdaniem jest to główny kandydat do spadku.W związku z powyższym uważam ,że warto zagrać na podopiecznych Letteriego którzy chcąc nadal walczyć o grę w europejskich pucharach muszą takie mecze wygrywać ,a że piłkarsko są zespołem dużo lepszym i widać ,że są dobrze przygotowani do rundy wiosennej mój typ to wygrana Korony.
wilu1103
wilu1103

Powrót do góry Go down

Pisanie by mazik Nie 18 Lut 2018 - 0:24

Lechia Gdańsk - Piast Gliwice
Lechia wygra
kurs 1.85  (p)  0-2
Astekbet
Jeśli drużyna Waldemara Fornalika zagra w Gdańsku tak jak w pierwszym spotkaniu przeciwko Jagiellonii u siebie to Lechia nie powinna mieć problemów z odniesieniem wygranej. Do Piasta sprowadzono kilku ciekawych zawodników, ale może upłynąć sporo czasu zanim zgrają się oni z nowymi kolegami.

Ostatnio zmieniony przez mazik dnia Sro 21 Lut 2018 - 9:23, w całości zmieniany 1 raz
mazik
mazik

Powrót do góry Go down

Pisanie by mazik Nie 18 Lut 2018 - 0:26

Lech Poznań - Pogoń Szczecin
Obie drużyny strzelą -
kurs 1.91 (p) 2-0
Astekbet
Lech u siebie powinien zagrać dużo bardziej otwarty futbol niż w meczu z Arką, problem w tym, że Pogoń od dłuższego czasu znajduje się w znakomitej formie i może powalczyć o punkty w Poznaniu, a z pewnością podopiecznych Kosty Runjaica stać na strzelenie bramki na wyjeździe.

Ostatnio zmieniony przez mazik dnia Sro 21 Lut 2018 - 9:24, w całości zmieniany 1 raz
mazik
mazik

Powrót do góry Go down

Pisanie by messi Nie 18 Lut 2018 - 14:44

@mazik wiem, że wykazujesz się wysoką skutecznością jednak Lechia dla mnie nie jest w tym sezonie faworytem żadnego spotkania Smile
Nie wiem co tam, się stało skoro w poprzednim sezonie nawet w fazie mistrzowskiej gdzie grali z najlepszymi nie stracili nawet bramki i do ostatniej minuty bili się o mistrza. Teraz pomimo braku rewolucji kadrowej są chłopcami do bicia i w przypadku Sławka Peszki do picia Smile
messi
messi

Liczba postów : 238
SpinyBety : 109

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Nie 18 Lut 2018 - 18:09

To jest ekstraklasa. Tylko Legia i Jagiellonia trzymają stabilny poziom co rok, a reszta to już loteria Smile

MichW

Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie : 75%
Liczba postów : 5281
SpinyBety : 193

Powrót do góry Go down

Pisanie by andree Nie 18 Lut 2018 - 18:32

Lechia ponownie udowodniła przerost treści nad formą
Blamaz i kompromitacja
andree
andree

Liczba postów : 167
SpinyBety : 77

Powrót do góry Go down

Pisanie by andree Pon 19 Lut 2018 - 11:22

W przyszłym sezonie będziemy mieli piękny stadion w 1 lidze 
Hehe 
Co się w tym Gdańsk u dzieje
andree
andree

Liczba postów : 167
SpinyBety : 77

Powrót do góry Go down

Pisanie by mazik Sro 21 Lut 2018 - 9:26

Niestety z planów budowania wielkiej potęgi wyszła wielka klapa. Mieli walczyć o LM a przegrywają nawet Amber Cup  Smile
mazik
mazik

Powrót do góry Go down

Pisanie by ceqek05 Sro 21 Lut 2018 - 11:28

Jak klubem zarządza złodziej, oszust Mandziara to tak jest. Jeszcze trener od przygotowania fizycznego jest pierwszym to są jaja według mnie. Jednak do spadku mam 2 kandydatów Śląsk oraz TBB, tam to zarządzania w ogóle brak, a TBB jakiś nastolatek włada.

ceqek05

Liczba postów : 74
SpinyBety : 67

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 8 z 67 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 37 ... 67  Next

Powrót do góry

- Similar topics