SpinBet24
Liga Mistrzów  - Page 4 600x4010
SpinBet24
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Liga Mistrzów

+59
spec19883
skowron
Mirek21
balonik19821
szydami
ledeni
preorder
Janowski
rafaa76
marcinfks69
boywer
kaminskim
Michalski1988
ATR
Barti80
Iglo
polski_ziom_08
Kwas
andrzejszwedzki
zibi
ANZELMO
adrianP
Brunobet
ney11
michaszek83
wilu1103
bmx34
triglavv
andree
Oneciak
tigertyp
gibsoon
mamut
bestia
henias87
ceqek05
nico.bursztyn
kurkawodna871
MichW
Blantare
mazik
Saladyn96
Special
kobra
messi
Berkos12
supertyp
Hulk93
Ernest Kula
manin_10
znawca
vlepek
sss17
ROGAL5
Moderatorek
Piciu1404
obstawiacz
syppek
Admin
63 posters

Strona 4 z 57 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 30 ... 57  Next

Go down

Liga Mistrzów  - Page 4 Empty Liga Mistrzów

Pisanie by Admin Pią 23 Wrz 2016 - 22:30

First topic message reminder :

Liga Mistrzów  - Page 4 Ssssss10

Ostatnio zmieniony przez Admin dnia Sro 21 Paź 2020 - 12:35, w całości zmieniany 1 raz
Admin
Admin
Admin

Zaufanie : 100%
Liczba postów : 2068
SpinyBety : 816

https://www.forumbukmacherskiepol.com

Powrót do góry Go down

Liga Mistrzów  - Page 4 Empty Re: Liga Mistrzów

Pisanie by wilu1103 Wto 5 Gru 2017 - 11:36

Manchester United - Cska Moskwa

MU i under 4.5 gola

Kurs: 1.67 (w)
*

Po raz ostatni w tym roku będziemy mogli pasjonować się rozgrywkami Ligi Mistrzów i Ligi Europy w tym tygodniu zapadną ostateczne rozstrzygnięcia dla poszczególnych grup w ostatniej serii gier. Mamy 8 pojedynków. Moja pierwsza propozycja dotyczy spotkania z odziałem Manchesteru United i Cska Moskwa. Typ na to spotkanie wystawiony przeze mnie to zwycięstwo gospodarzy i under 4.5 gola jednocześnie po kursie 1.67 w *. W grupie A po porażce w ostatniej kolejce 0-1 Czerwonych Diabłów w Bazylei zrobiło się ciekawie. Tak naprawdę poza Benefika która nie sprostała w tej edycja cala trojka zachowała szanse na awans. W najlepszej sytuacji pozostaje ciągle MU który z 12 pkt przewodzi nad drugim FC Basel 9 pkt i trzecim CSKA Moskwa również 9 pkt. Tak naprawdę gospodarze jeśli osiągną przynajmniej remis to maja awans w kieszeni jednak myślę ze podopiecznym Mourinho będzie zależeć na wygraniu grupy zęby mieć lepsze rozstawienie przed faza play off. Zespól z Rosji ma nóż na gardle tylko zwycięstwo daje szanse na awans ale to nie łatwa sztuka wygrać w Anglii. Z kolei FC Basel wydaje się mieć łatwiejsze zadanie w walce o 2 lokatę osiągnąć minimum remis wtedy jeśli nawet CSKA zremisuje to lepszym bilansem wejdą z 2 drugiej pozycji. MU w pierwszym spotkaniu pokonał 4-1 tego rywala na jego terenie poza tym będą chcieli udowodnić ze ta porażka to wypadek przy pracy. Z Arsenalem zagrali kapitalne zawody myślę ze CSKa ugnie się i przegra tutaj. Stawiam typ na 1 i under 4.5 gola nie spodziewając się tutaj gradu bramek.
wilu1103
wilu1103

Liczba postów : 515
SpinyBety : 170

Powrót do góry Go down

Pisanie by bmx34 Wto 5 Gru 2017 - 14:44

Barcelona-Sporting
Typ: Obie strzelą
Kurs: 1.77 (p)
1xbet

Barcelona ostatnio nie zachwyca,remis 1:1 z Valencią co jest jeszcze do przyjeciaze względu na formę tych drugich ale remis u siebie 2:2 z Celtą Vigo to juz duze rozczarowanie.Sporting jeszcze z szansami na awans a więc liczę ze powalczą o zwycięstwo i sprawienie niespodzianki bo do stracenia juz nic nie mają.
bmx34
bmx34

Ostrzeżenie : Oszczerstwa i nieprzestrzeganie regulaminów
Zaufanie : BAN
Liczba postów : 922
SpinyBety : 31

Powrót do góry Go down

Pisanie by bmx34 Wto 5 Gru 2017 - 15:06

Chelsea-Ateltico
Typ: Rzuty rozne-Ateltico over 4,5
Kurs: 2.29 (w)
1xbet

Ateltico ma jeszcze teoretyczne szanse na awans,musi wygrać w Londynie i liczyć na dobry rezultat w Rzymie gdzie Roma podejme Qarabag.Dlatego uwazam ze Atletico zaatakuje od początku i póki Roma nie bedzie prowadzic wysoko to będa atakowac co przelozy się na rzuty rozne z ich strony.
bmx34
bmx34

Ostrzeżenie : Oszczerstwa i nieprzestrzeganie regulaminów
Liczba postów : 922
SpinyBety : 31

Powrót do góry Go down

Pisanie by Saladyn96 Wto 5 Gru 2017 - 16:16

Barcelona - Sporting
TYP: 2 DNB
Kurs: 6.2

Ostatnia kolejka,a Barca ma zapewniony awans z 1 miejsca. Jasne, że typ mało prawdopodobny, ale bądźmy szczerzy - oni nie są już takimi hegemonami jak jeszcze parę lat temu. Sporting wie o co walczy i włożą wszystkie siły w dzisiejszy mecz. Katalończycy wyjdą zapewne drugim garniturem bo i po co się spinać i ryzykować kontuzją. Portugalczycy przegrali pechowo spotkanie na własnym terenie i teraz czas na rewanż.

Saladyn96

Liczba postów : 15
SpinyBety : 0

Powrót do góry Go down

Pisanie by Hulk93 Wto 5 Gru 2017 - 19:33

Liga Mistrzów, 05.12.2017, godz. 20:45
Spotkanie:Benfica-Basel
Typ: 1
KURS:2.79 (p)
Astekbet
Witam. Na dziś z Champions Legaue moją uwage zwrócił mecz Benfiki z Basel. Kursy na gospodarzy nadspodziewanie wysokie. Co prawda Benfica zajmuhe ostatnie miejsce bez punktu a Basel jest na 2 miejscu z 9 pkt. Sezon w LM Benfice nie wyszedł kompletnie, jednak na pewno nie jest to drużyna gorsza od Szwajcarów. Nie bede sie rozpisywal bo kursy leca na leb na szyje i daje dzusiaj Benfice wygrana , sadze że piżegnaja sie godnue ogrywajac helwetów
Hulk93
Hulk93

Liczba postów : 351
SpinyBety : 29

Powrót do góry Go down

Pisanie by Hulk93 Wto 5 Gru 2017 - 19:46

Liga Mistrzó2, 05.12.2017. Godz.20:45
Rona-Qarabag
Typ:1(-2.5)
Kurs:2.13 (p)
Astekbet
Drugim typem na dziś z monej strony jest Roma z handi -2.5. Tylko zwycięstwo zagwarantuje Rzymianom awans z grupy. Przeciwnik inna liga  chić Atletico nie potrafilo wygrać. Mimo to myśle że Roma dziś wygra pewnie, u siebie są bardzo mocni, bardzo rzadko oddając punkty. Azerowie na wyjazdach grają zazwyczaj dużo gorzej. Sądze że dzis może paść rezultat podobny jak z Chelsea gdzie ulegli 0-6. Dla mnie pewniak
Hulk93
Hulk93

Liczba postów : 351

Powrót do góry Go down

Pisanie by mazik Sro 6 Gru 2017 - 15:51

REAL MADRYT - BORUSSIA DORTMUND
Poniżej 4 bramki (under 4, zwrot przy czterech bramkach)
1.55 (p)
1xbet

Obie drużyny grają w osattnim czasie słabo i choć obrona Borussii popełnia kardynalne błędy trudno powiedzieć czy piłkarze Realu grając w dodatku właściwie bez żadnej motywacji będą skorzy do strzelania w tym meczu kolejnych goli.
mazik
mazik

Liczba postów : 1084
SpinyBety : 198

Powrót do góry Go down

Pisanie by mazik Sro 6 Gru 2017 - 15:52

FEYENOORD - NAPOLI
Poniżej 3.5 gola (under 3.5)
1.70 (w)
1xbey

Napoli ostatnio nie gra tak otwartej piłki jak jeszcze na początku sezonu, goście nie muszą atakować rywala od początku, będą raczej cierpliwie szukać sposobu na defensywę rywala, który nie ma już o co walczyć w tych rozgrywkach.
mazik
mazik

Powrót do góry Go down

Pisanie by mazik Sro 6 Gru 2017 - 15:53

TOTTENHAM HOTSPUR - APOEL
Poniżej 3.5 (under 3.5)
1.69 (w)
1xbet

Piłkarze Spurs mogą potraktować spotkanie z najsłabszym w grupie APOEL-em jako okazję do wyraźnego zwycięstwa po słabych spotkaniach w lidze, ale bardziej prawdopodobne wydaje się to, że w kontekście ich słabej formy w meczu nie padnie wiele bramek.
mazik
mazik

Powrót do góry Go down

Pisanie by mazik Sro 6 Gru 2017 - 15:55

RB LIPSK - BESIKTAS JK
Lipsk wygra dwiema bramkami(remis przy handicapie europejskim -2
kurs 4,00 (p)
1xbet
Unibet

Niezależnie od wyniku drugiego spotkania, które zadecyduje czy Lipsk wyjdzie z grupy czy też nie mocni u siebie Niemcy powinni zdecydowanie pokonań niegrający o nic Besiktas.
mazik
mazik

Powrót do góry Go down

Pisanie by wilu1103 Pon 12 Lut 2018 - 12:17

Real Madryt - PSG

over 2.5

Kurs: 1.5

Liga Mistrzów - Play Offy - 1/8-finału. O godzinie 20:45 na stadionie: Estadio Santiago Bernabéu rozpocznie się spotkanie pomiędzy:Real Madryt vs PSG. Jedna z najciekawszych potyczek w pierwszej rundzie po fazie grupowej LM. Bukmacherzy w tym starciu minimalnie faworyzują gospodarzy, myślę że to tylko z racji tego że grają u siebie. Wszyscy dobrze wiemy jak Real prezentuje się w tym sezonie. Ligę już przegrali, puchar Króla także, tylko Liga Mistrzów może uratować ten tragiczny sezon. Co jednak w mojej opinii jest niemal nie realnym scenariuszem. PSG obok Barcy i City to chyba najmocniejsze ekipy do końcowego triumfu. W tym spotkaniu pójdę w typ na over 2.5 goli. Taki zakład na obecną chwilę możemy pograć po kursie 1.50 u bukmachera "Fortuna". Myślę że ten kurs z pewnością spadnie. Z tego co widzę to Polski Buk jest jedyny który jeszcze daje nam min 1.5 na to zdarzenie. Bramki w tym spotkaniu z pewnością wpadną. Z taka grę Realu w defensywie nie zdziwią mnie tutaj 2-3 gole dla PSG. Bo ofensywie gości nie trzeba nic mówić.
wilu1103
wilu1103

Powrót do góry Go down

Pisanie by wilu1103 Wto 13 Lut 2018 - 10:32

Juventus - Tottenham

Juventus

Kurs: 2.05 888win

O godzinie 20.45 w 1/8 finału LM Juventus Turyn podejmie u siebie Tottenham. Bardzo ciekawa para wg. mnie . Wielu osobom powtarzam , że Juve bierze ten mecz łatwo ale oni mi mówią: ale Tottenham pokonał przecież Real. Ja wtedy parskam śmiechem bo to co było w fazie grupowej to tam zostało i tego już nie ma. Prawda jest taka, że Juve mimo iż są minimalistami są świetnymi taktykami i wypunktują dzisiaj Tottenham. Spodziewam się tutaj skromnego 1-0 bądź 2-0. Moim zdaniem gospodarze rozegrają bardzo mądrze ten mecz aby przede wszystkim nie stracić bramki bo to ich stawia w doskonałej sytuacji przed rewanżem. Tottenham to nie są słabeusze ale moim zdaniem na włoską ekipę to za mało . Jak już mówiłem spodziewam się raczej nudnego meczu. Dużo będzie tutaj szachów więc mecz nie będzie zbytnio widowiskowy ale moim zdaniem Juve bierze ten mecz śmiało i po takim kursie zdecydowanie polecam ich pograć. Jak ktoś mniej odważny można pograć zakład bez remisu. Tak czy siak ekipa z Włoch sporym faworytem i kurs na nich to spore value
wilu1103
wilu1103

Powrót do góry Go down

Pisanie by Blantare Wto 13 Lut 2018 - 19:25

Ja jeszcze na czysto zagram Totenham @3.35
Blantare
Blantare

Liczba postów : 30

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Wto 13 Lut 2018 - 19:51

A ja myślę że może w tym meczu paść remis.

MichW

Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie : 75%
Liczba postów : 5281
SpinyBety : 193

Powrót do góry Go down

Pisanie by wilu1103 Sro 14 Lut 2018 - 7:58

FC Porto - Liverpool

Liverpool HT/FT

Kurs: 3.7
888win.bet

EUROPA: Liga Mistrzów - Play Offy - 1/8-finału. O godzinie 20:45 na stadionie: Estádio do Dragão dojdzie do starcia pomiędzy: FC Porto vs Liverpool. Mimo że jest to dwumecz to ja w tym spotkaniu mocno uderzam w stronę gości. Proponuje typ na prowadzenie Liverpoolu zarówno po pierwszej połowie spotkania jak i na koniec meczu. Takie zdarzenie możemy pograć po kursie 3.70 u bukmachera BETSAFE. Mimo tego ze Porto w tym sezonie gra całkiem nieźle, to nie daje im specjalnie dużych szans w tym spotkaniu. W fazie grupowej LM mieli bardzo słabą grupę gdzie zajęli drugie miejsce. W rozgrywkach ligowych, trzeba im to oddać że są mocni. 21 spotkań z czego 17 zwycięstw i 4 remisy. Jednak Portugalska liga nie może równać się z topowymi ligami: Typy Anglia, Hiszpania czy Niemcy. Bramki kadrowe po stronie Porto mogą mieć tutaj również duże znaczenie. Brak chodźby Aboubakara, Pereiry czy chodź by pauzującego za kartki Felipe. Myślę że typ na Liverpool HT/FT jest warty uwagi. Kurs jak najbardziej zachęca i warto go rozważyć w mojej opinii rzecz jasna
wilu1103
wilu1103

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 4 z 57 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 30 ... 57  Next

Powrót do góry