SpinBet24
NHL sezon 2018/2019 - Page 5 600x4010
SpinBet24
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

NHL sezon 2018/2019

Strona 5 z 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

Go down

03102018

Pisanie 

NHL sezon 2018/2019 - Page 5 Empty NHL sezon 2018/2019

Washington-Boston
typ: powyzej 5,5 gola w meczu
kurs:1,86
1xbet
Analiza:
Najlepsza liga hokejowa na Swiecie,NHL wlasnie zaczyna nowy sezon.Na inauguracje tych rozgrywek mamy cztery spotkania,napewno wszystkie ciekawe i wedlug mnie trudne do oceny.Ja wybralem pojedynek pomiedzy Washingtonem a hokeistami z Bostonu.Washington to aktualny zdobywca Pucharu,ta druzyna w poprzednim sezonie bedacw swietnej formie wygrywala z Bostonczykami,ale...ale w meczach kontrolnych miedzy sezonami nie wygladalo juz to tak przekonujaco.Przedewszystkim remisy ale nie zmienilo sie jedno,zespoly zdobywaly we wszystkich przypadkach duzo bramek.Moze wiec i tym razm tak bedzie.Jeszcze kilka slow odnosnie Bostonu,ta druzyna bardzo dobrze gra wyjazdowe spotkania.By sie o tym przekonac wytarczy przejzec statystyki z poprzedniego sezonu.W takiej sytuacji Washington nie jest tutaj faworytem i gram na gole.
andrzejszwedzki

Ostrzeżenie : brak
Zaufanie : 100%
Liczba postów : 2974
SpinyBety : 1108

Powrót do góry Go down

Share this post on: reddit

NHL sezon 2018/2019 :: Comments

Pisanie Pon 12 Lis 2018 - 11:50 by andrzejszwedzki

Carolina-Chicago
typ:1
kurs:2,05
bwin
Analiza:
W hokejowej lidze NHL dojdzie dzisiaj w nocy naszego czasu,do spotkania Caroliny z druzyna Chicago.Uwazam to wydarzenie za ciekawe pomimo,ze zespoly nie naleza do najsilniejszych.Stawiam tutaj na zwyciestwo Caroliny i to zdecydowane,gra w swojej hali a kilka dni temu pokonala Z´zespol Chicago w jego hali,jest to wazny argument w mojej decyzji.W tym sezonie Carolina wygrala siedem swoich pojedynkow w tym dwa po remisach i przegrala dziesiec w tym trzy po remisach.Chicago dl porownania wygralo szesc meczy,trzy po remisach i przegralo jedenascie w tym trzy po remisach.W tej statystyce nie widac wiekszej roznicy jednak pojedynki bezposrednie sa przekonywujace.Carolina u siebie z pewoscia nie da sie ograc.Powinna wygracwysoko.

Powrót do góry Go down

Pisanie Pon 12 Lis 2018 - 11:52 by andrzejszwedzki

Anaheim-Neshville
typ:2
kurs:2,35
bet365
Analiza:
W hokejowej lidze NHL,lider Konferencji Zachodniej,druzyna Neshville zagra na wyjezdzie z zespolem Anaheim Ducks.W tym spotkaniu jako zwyciezce widze druzyne gosci,wydaje mi sie,ze jest w optymalnej formie,dotychczas wygrala 13 swoich pojedynkow w tym dwa po remisach w regulaminowym czasie gry a przegrala tylko trzy.Przeciwnik,zespol Anaheim gra znacznie gorzej,na dzisiaj jest jedenasta druzyna klasyfikacji,wygral tylko siedem spotkan w tym dwa po remisach w regulaminowym czasie i przegral 11 meczy w tym trzy po remisach w trzech tercjach.Jak widac,roznica jest duza i wiele mowiaca.Warto tez zwrocic uwage na cala serie ostatnich wygranych meczy lidera.Czy w takiej sytuacji moze stracic punkty ze slabo grajaca druzyna Anaheim,moim zdaniem nie.

Powrót do góry Go down

Pisanie Sob 17 Lis 2018 - 12:33 by andrzejszwedzki

Arizona-Boston
typ: wygra Boston z ewentualna dogrywka badz karnymi
kurs:1,97
bwin
Analiza:
Dzisiaj w nocy naszego Europejskiego czasu rozgrywana bedzie kolejna runda spotkan w hokejowej lidze NHL.Jest sporo ciekawych meczy,mozna tez wytypowac faworytow ja jednak wybralem pojedynek druzyn w ktorym kazda ze stron moze wygrac po trzech tercjach ale wedlug mnie najbardziej prawdopodobny jest remis.Rozstrzygniecie nastapi po dogrywce badz rzutach karnych a zwyciezcami beda Bostonczycy.Jest to druzyna nieprzewidywaln i przedewszystkim dobrze gra na wyjazdach.W ostatnich dwoch swoich spotkaniach poniosla porazki i nie wydaje mi sie by zaliczyla trzecia kolejna.Takie serie nie zdarzaja sie temu zespolowi.Arizona z kolei wygrala ostatni mecz,trzeba tez przyznac,ze narazie,w tym sezonie gra dobrze ale w spotkaniach z Bostonem ma niestety gorszy bilans.

Powrót do góry Go down

Pisanie Pon 19 Lis 2018 - 11:39 by andrzejszwedzki

Toronto-Columbus
kurs:2,20
bet365
Analiza:
Dzisiaj w nocy naszego Europejskiego czasu,dojdzie do bardzo ciekawego meczu w hokejowej lidze NHL,pomiedzy druzynami Konferencji Wschodniej,Toronto w swojej hali zmierzy sie z rewelacyjnie grajaca w tym sezonie,druzyna Columbus.Aktualnie w klasyfikacji,Toronto zajmuje drugie miejsce i o dwa punkty wyprzedza Columbus.Ja juz dawno nie widzialem tak dobrze grajaca druzyne Columbus,trzecia pozycja w tak silnej Konferencji jest jak narazie sukcesem tego zespolu.Dzisiaj jednak ciezki mecz w Toronto i wedlug mnie,mimo calej sympati dla Columbus,uwazam ze nie wywiezie dobrego wyniku.Toronto to czolowy zespol calej ligi NHL juz od dlugiego czasu,ta druzyna caly czas ociera sie o tytul mistrzowski i w tym sezonie bedzie podobnie.Gra przedewszystkim rowno i u siebie zazwyczaj wygrywa.Nie sadze by tym razem mialoby byc inaczej.

Powrót do góry Go down

Pisanie Czw 22 Lis 2018 - 10:26 by andrzejszwedzki

Philadelphia-NY Rangers
typ: powyzej 5,5 gola w meczu
kurs:1,83
1xbet
Analiza:
Dzisiaj w nocy naszego Europejskiego czasu,w hokejowej lidzeNHL dojdzie do bardzo interesujacego meczu w Konferencji Wschodniej,pomiedzy druzynami Philadelphia,ktora jest gospodarzem i zespolem NY Rangers.Kursy bukmacherskie sugeruja zwyciestwo Philadelphia,no cuz jest gospodarzem a takze ma korzystniejszy bilans spotkan bezposrednich,tych u siebie wiec moze i dzisiaj wygra.Ja jednak nie jestem o tym przekonany,Philadlphia jest raczej bez formy,przeklada sie to na dalekie przedostatnie miejsce w Konferencji.Ma za soba cala serie nieudanych spotkan w przeciwienstwie do rywala.Rangersi po kilku wygranych wskazuja na wysoka forme wiec to spotkanie bedzie napewno ciekawe a co za tym idzie,moim zdaniem zobaczymy duzo bramek po ob stronach.Taki typ wydje mi sie bardziej odpowiedni.

Powrót do góry Go down

Pisanie Czw 29 Lis 2018 - 14:38 by andrzejszwedzki

Winnipeg-Chicago
kurs:1,80
matchbook
Analiza:
Dzisiaj w nocy naszego europejskiego czasu,hokeisci NHL graja kolejna serie spotkan ligowych.Ja chcialbym dluzej zatrzymac sie przy pojedynku,Winnipeg z Chicago i skusic sie na jego ocene.Obydwie druzyny graja w Konferencji Zachodniej,obydwie jak dotad w tym sezonie zajmuja w niej dalsze miejsca,przy cym znacznie gorzej wyglada sytuacja Chicago.Pozycja tego zespolu akurat nie dziwi mnie tak bardzo jak Winnipeg.Ta druzyna nie gra juz tak fajnie jak w sezonie poprzednim a mimo to uwazam ja za zdecydowanego faworyta w tym pojedynku.Chicago niestety nie sprosta zadaniu jak w wielu poprzednich bezposrednich starciach.Winnipeg poprzedni mecz przegral a ta druzyna rzadko przegrywa dwa,trzy mecze z rzedu tym bardziej jak gra u siebie i za przeciwnika ma duzo nizej notowany zespol.

Powrót do góry Go down

Pisanie Pon 3 Gru 2018 - 11:09 by andrzejszwedzki

Dallas Stars-Edmonton
bet365
Analiza:
Dzisiaj w nocy naszego Europejskiego czasu,w hokejowej lidze NHL mamy ciekawy pojedynek w ktorym zmierza sie zespoly Dallas Stars z Edmonton.Obydwie druzyny grja w Konferencji Zachodniej,gdzie Dallas zajmuje szoste miejsce z suma 31 punktow a Edmonto,dla porownania jest na dziesiatym miejscu i ma trzy punkty mniej.Co mozna wiec powiedziec o tym spotkaniu i przedewszystkim,czy mozna tutaj wylonic faworyta? Napewno nie jest to latwe,ja stawiam na zwyciestwo Dallas bo gra u siebie i to jest podstawa.W meczach z Edmonton,Dallas grajac we wlasnej hali nie przegrywala,przeciwnie.Podobnie zreszta jak Edmonton grajac u siebie.Wyglada na to,ze te zespoly znacznie lepiej sie czuja na swoich terenach.

Powrót do góry Go down

Pisanie Wto 4 Gru 2018 - 14:08 by andrzejszwedzki

Detroit-Tampa Bay
typ: ostatecznie wygra druzyna gosci
kurs:1,68
bet365
Analiza:
Dzisiaj w godzinach nocnych,hokejowa liga NHL gra nastepna kolejke spotkan,Mnie bardzo ciekawi pojedynek w Konferencji Wschodniej,gdzie duzyna lidera,Tampa Bay jedzie do Detroit by tam powalczyc o ligowe,kolejne punkty.Wizualnie Detroit wydaje sie byc duzo slabszym zespolem ale gra u siebie,bedzie goraco dopingowany przez swych kibicow...to duzy atut.Pozatym pomimo slabszej postawyw tym sezonie,Detroit wygral ostatnio dwa spotkania i to tez moze miec jakies znaczenie.Oczywiscie nie sadze by Tampa Bay przegrala ten mecz ale obawiam sie,ze w regulaminowych trzech tercjach,moze sie on nie zakonczyc.Tampa ma w tj chwili trzy punkty przewagi nad nastepna druzyna w tabeli i wygrana w dogrywce tez pozwoli przewage utrzymac.

Powrót do góry Go down

Pisanie Wto 4 Gru 2018 - 14:17 by andrzejszwedzki

NY Islanders-Winnipeg
kurs:2,21
1xbet
Analiza:
W godzinach nocnych naszego czasu,hokejowa liga NHL gra kolejna runde spotkan.Ja chcialbym dluzej zatrzymac sie przy pojedynku NY Islanders z druzyna Winnipeg,uwazam ze bedzie bardzo interesujacy.Winnipeg gra w Konferencji Zachodniej i zajmuje w niej wysokie trzecie miejsce,ma 34 punkty ale gdy dzisiaj wygra zrowna sie punktowo z wiceliderem,Colorado.Ten zespol wydaje mi sie byc w doskonalej formie,w kilku ostatnich spotkaniach doznal tylko jednej porazki i zaczyna przypominac ten swietny z poprzedniego sezonu.Dzisiaj jest moim faworytem do zwyciestwa.NY Islanders gra w Konferencji Wschodniej,jednak ta druzyna zajmuje tam dopiero siodme miejsce i ma 29 punktow.Moim zdaniem nie jest na tyle silna by dzisiaj wygrac z Winnipeg.

Powrót do góry Go down

Pisanie Sro 5 Gru 2018 - 13:59 by andrzejszwedzki

Anaheim-Chicago
kurs:2,05
bet365
Analiza:
Dzisiaj w godzinach nocnych naszego czasu,odbedzie sie spotkanie hokejowe w lidze NHL,w ktorym to,druzyna Anaheim Ducks zagra u siebie ze slabiutkim w tym sezonie zespolem Chicago.Oczywiscie moim zdecydowanym faworytem do zwyciestwa jest Anaheim,ktory wystepuje dodatkowo w roli gospodarza.Obydwie druzyny graja w Konferencji Zachodniej,gdzie Anaheim jest na szostym miejscu z 33 punktami i pozostaje niepokonana w czterech ostatnich pojedynkach.Dla porownania Chicago jest na 13 miejscu z 23 punktami i ma cztery z rzedu przegrane mecze.W pieciu ostatnich,bezposrednich pojedynkach,dwukrotnie u siebie wygrywal zespol Anaheim,wiec i ta statystyka wskazuje na jego dzisiejsze zwyciestwo.Po przeanalizowaniu tego wszystkiego podtrzymuje swa decyzje i stawiam na wygrana druzyny Anaheim Ducks.

Powrót do góry Go down

Pisanie Sro 5 Gru 2018 - 14:03 by andrzejszwedzki

St.Louis-Edmonton
typ:ostatecznie wygra druzyna gosci
kurs:1,98
1xbet
Analiza:
Dzisiaj w godzinach nocnych ,o ligowe punkty w NHL,powalcza druzyny St.Louis Blues z zespolem Edmonton.Obydwie ekipy graja w Konferencji Zachodnie i trzeba przyznac,ze nie wiedzie im sie najlepiej.Obydwie zajmuja dalekie miejsca w klasyfikacji z tym,ze Edmonton jest wyzej.St..Louis jest na przedostatnim miejscu i bardzo potrzebuje punktow,czy zdola pokonac dzisiaj Edmonton? Gra u siebie a i tak jakos nie che mi sie w to wierzyc.Wyraznie na to wskazuja pojedynki bezposrednie,gdzie Edmonton ma wyrazna przewage.Nawet biorac pod uwage piec ostatnich dwukrotnie wygrywal St.Lois,dwukrotnie Edmonton i trzeci raz po remisie.Trzeba jednak pamietac,ze druzyna St.Louis byla wowczas w znacznie lepszej formie,dzisiaj jest odwrotnie.Mysle,ze ostatecznie wygra Edmonton.

Powrót do góry Go down

Pisanie Czw 6 Gru 2018 - 14:49 by andrzejszwedzki

Ottawa-Montreal
typ: ostatecznie wygra druzyna gospodarzy
kurs:2,14
bwin
Analiza:
Dzisiaj w godzinach nocnych,oczywiscie naszego czasu,hokejowa liga NHL gra kolejna rundke spotkan.Wsrod wielu ciekawych tylko jedno wydaje mi sie byc penym co do wyniku.Jest to pojedynek dwoch Kanadyjskich duzyn,grajacych w Konferencji Wschodniej a konkretnie Ottawy Senators i Montrealu.Ottawa jest gospodarzem i sadze,ze ostatecznie wygra.Gdyby patrzec na aktualna klasyfikacje to znacznie wyzej plasuje sie Montreal ale trzeba wziasc pod uwage fakt,ze kazdy z pojedynkow tych zespolow jest indywidualny,ma swoja oprawe.W tym przpadku widacwyraznie,ze w kilku ostatnich pojedynkach,Ottawa nie przegala u siebie z Montrealem.Jak nie wygrala w trzech tercjach to w dogrywce,sadze,ze ta statystyka jest poprawnym odzwierciedleniem tyh spotkan i dzisiaj bedzie podobnie.

Powrót do góry Go down

Pisanie Sob 8 Gru 2018 - 19:55 by andrzejszwedzki

Calgary-Neshville
typ: ostatecznie wygra druzyna gosci
bet365
Analiza:
Dzisiaj w godzinach nocnych,hokejowa liga NHL gra kolejna rundke spotkan.Wsrod kilku ciekawych,jest pojedynek Calgary z obecnym liderem Neshville.Jak wiemy obydwie druzyny graja w Konferncji Zachodnie a Calgary po calej seri zwyciestw awansowala na trzecie miejsce.Lider,druzyna Neshville do pewnego momentu dominowala na lodowiskach,zyskujac duza przewage punktowa.Niestety ta dobra passa sie skonczyla i po kilku wpdkach przewaga stopniala do minimum.Wydaje mi sie,ze jest to sygnal by zaczac ponownie punktowac,ze byl to chwilowy kryzys.Moim zdaniem dzisiaj Neshville pokona Calgary ale nie bedzie to spacerek i zwyciestwo moze przyjsc dopiero w dogrywce.Calkowicie wykluczam przegrana tej druzyny.Przykladem moga byc ostatnie pojedynki tych druzyn,Neshville jak i Calgary wygrywaly,o dziwo nie u siebie a na wyjazdach.Takze jeden zakonczyl sie remisem ale w dogrywce gora juz byla druzyna Neshville.

Powrót do góry Go down

Pisanie Wto 11 Gru 2018 - 11:54 by andrzejszwedzki

Carolina-Toronto
kurs:2,25
bet3000
Analiza:
Dzisiaj w godzinach nocnych naszego czasu,hokejowa liga NHL gra kolejna runde spotkan.Czeka nas sporo emocji bo jest z czego wybierac.Ja postaram sie poprawnie wytypowac pojedynek pomiedzy druzyna Caroliny a Toronto.Obydwa zespoly graja w Konferencji Wschodniej i wiedzie im sie zupelnie odmiennie.Toronto,druzyna ktora jest moim dzisiejszym faworytem,zajmuje pozycje wicelidera z suma 41 ptk- Niestety po dwoch poprzednich porazkach stracila dystans do lidera na osiem punktow i musi teraz to nadrabiac.Carolina dla porownania zajmuje dalekie 12 miejsce z 30 punktami.Juz ta statystyka wskazuje wyrazna przewage druzyny Kanadyjskiej.Ponadto w pojedynkach bezposrednich duzo korzystniejszy bilans jest tez po stronie Toronto.Mysle,ze te wszystkie okolicznosci sa wystarczajace by dzisiaj typowac wygrana Toronto.

Powrót do góry Go down

Pisanie Wto 11 Gru 2018 - 17:58 by andrzejszwedzki

Colorado-Edmonton
typ: ostatecznie wygra druzyna gospodarzy
kurs:1,76
1xbet
Analiza:
Dzisiaj w godzinach nocnych naszego czasu w hokejowej lidze NHL zwrucilem uwage na pojedynek Colorado z druzyna Edmonton.Wydaje mi sie on byc bardzo interesujacy i chcialbym poswiecic mu wiecej czasu.Jak wiadomo obydwie druzyny graja w Konferencji Zachodniej z roznym skutkiem.Colorado aktualnie zajmuje w niej trzecie miejsce ale z duzymi predyspozycjami na pozxcje lidera w koncowej fazie gry.Do lidera Calgary ma tylko punkt straty,w tym sezonie ta druzyna jest w swietnej formie.W ostatnich swoich pojedynkach u siebie wygrywa a w bezposrednich z Edmonton,tych ostatnich ma bilans dodatni.Edmonton nigdy nie blyszczalo na tyle by zajmowac czolowe pozycje,tak tez jest i w tym sezonie ale kilka ostatnio wygranych spotkan,eskazuje tez na wysoka forme.Cuz jest to tylko namiastka ciekawego,pelnego emocji pojedynku z Colorado.Mmo wszystko za koncowego zwyciezce uwazam druzyne gospodarzy.

Powrót do góry Go down

Pisanie  by Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 5 z 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum:
Możesz odpowiadać w tematach