SpinBet24
NHL sezon 2018/2019 - Page 15 600x4010
SpinBet24
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

NHL sezon 2018/2019

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu

Strona 15 z 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

Go down

03102018

Pisanie 

NHL sezon 2018/2019 - Page 15 Empty NHL sezon 2018/2019

Washington-Boston
typ: powyzej 5,5 gola w meczu
kurs:1,86
1xbet
Analiza:
Najlepsza liga hokejowa na Swiecie,NHL wlasnie zaczyna nowy sezon.Na inauguracje tych rozgrywek mamy cztery spotkania,napewno wszystkie ciekawe i wedlug mnie trudne do oceny.Ja wybralem pojedynek pomiedzy Washingtonem a hokeistami z Bostonu.Washington to aktualny zdobywca Pucharu,ta druzyna w poprzednim sezonie bedacw swietnej formie wygrywala z Bostonczykami,ale...ale w meczach kontrolnych miedzy sezonami nie wygladalo juz to tak przekonujaco.Przedewszystkim remisy ale nie zmienilo sie jedno,zespoly zdobywaly we wszystkich przypadkach duzo bramek.Moze wiec i tym razm tak bedzie.Jeszcze kilka slow odnosnie Bostonu,ta druzyna bardzo dobrze gra wyjazdowe spotkania.By sie o tym przekonac wytarczy przejzec statystyki z poprzedniego sezonu.W takiej sytuacji Washington nie jest tutaj faworytem i gram na gole.
andrzejszwedzki

Ostrzeżenie : brak
Zaufanie : 100%
Liczba postów : 2974
SpinyBety : 1108

Powrót do góry Go down

Share this post on: reddit

NHL sezon 2018/2019 :: Comments

Pisanie Wto 16 Kwi 2019 - 12:35 by andrzejszwedzki

Pitsburgh-NY Islanders
typ: zwyciestwo gosci
kurs:2,57
1xbet
Jest to juz czwarty pojedynek tych zespolow,dotychczasowy wynik,nieco zaskakujacy 3:0 na korzysc Islanders.Taki stan rzeczy nie moze byc dzielem przypadku,Nowojorczycy sa w wielkiej formie,zreszta ta druzyna jej wzrost sygnalizowala juz w drugiej czesci rundy zasadniczej.Wygrywala mecz za meczem systematycznie awansujac w swej Konferencji jak i Dyvizji.Znalazlo to potwierdzenie takze w meczach z Pitsburgiem.Tylko w pierwszym spotkaniu miala troche klopotu ale wygrala po dogrywce,dwa kolejne to juz zdecydowana dominacja.Czy wiec dzisiaj zespol z Nowego Jorku odniesie czwarte z rzedu zwyciestwo i awansuje dalej? Moim zdaniem tak,byc moze nie w trzech tercjach ale wygra cale spotkanie.Mysle,ze nie ma tu przesady,jak juz wspomnialem,druzyna jest w swietnej formie.

Powrót do góry Go down

Pisanie Wto 16 Kwi 2019 - 12:41 by andrzejszwedzki

Columbus-Tampa Bay
typ:1
kurs:2,95
1xbet
Jest to juz czwarty pojedynek tych zespolow,dotychczasowy stan,uwaga 3:0 na korzysc Columbus!!! Czy wiec bedzie to statni mecz? Czy Columbus ponownie wygra? Moim zdaniem tak.Tampa Bay to zdecydowany lider rundy zasadniczej,ta druzyna grala jak chciala,co wiec sie stalo? Wystapil kryzys formy...byc moze ale moim zdaniem to Columbus notuje jej znaczny wzrost.Juz pod koniec rundy zasadniczej ta druzyna wyraznie to sygnalizowala,odnosila zwyciestwo za zwyciestwem i znalazlo to odzwierciedlenie w pierwszych pojedynkach fazy Play Off z wyzej notowana Tampa Bay.Popatrzmy na wczesniejsze pojeynki tych druzyn,zdecydowana dominacja Tampa Bay,wiec nie moze byc to przypadek,trzy zwyciestwa z rzedu Columbus,wskazuja na bardzo wysoka forme tej druzyny.

Powrót do góry Go down

Pisanie Sro 17 Kwi 2019 - 12:11 by andrzejszwedzki

Dallas-Neshville
kurs:2,05
1xbet
Jest to juz czwarte spotkanie tych druzyn,dotychczasowy stan 2:1 na korzysc Neshville i mnie to akurat nie dziwi.Ale dziwi mnie pierwsza porazka i drugie zwyciestwo po dogrywce,Neshville u siebi.Spodziewalem sie latwiejszego rozwiazania.Neshville to doswiadczona druzyna,druga czesc rundy zasadniczej miala swietna,niemalze idealna a wiec w Play Off stawialem je w roli skuteczniejszego faworyta.Z drugiej strony patrzac,Neshville swietni gra na wyjazdach,jak pokazuha statystyki,takze ta ze spotkan bezposrednich z Dallas.U siebie duzo zwyciestw ale po rmisach w regulaminowym czasie gry,na wyjazdach wygrywala glownie w trzech tercjach.Ogolnie bilans ma znacznie korzystniejszy.Dzisiejsze spotkanie tez wyjazdowe i mysle,ze tez wygra.Neshville stawiam takze w roli faworyta do dalszego awansu.

Powrót do góry Go down

Pisanie Sro 17 Kwi 2019 - 12:19 by andrzejszwedzki

Toronto-Boston
typ: zwyciestwo gospodarzy
kurs:1,85
1xbet
Kolejny,juz czwarty mecz pomiedzy tymi druzynami w fazie Play Off,dotychczasowy wynik 2:1 na korzysc druzyny Kanadyjskiej ale chyna nikogo to nie dziwi.Tronto to doswiadczony zespol,bardzo dobrze gral w rundzie zasadniczej i widac,ze forma caly czas dopisuje.W Bostonie jeden mecz druzyna wygrala drugi przegrala,zrzeci u siebie ponownie wygrala w regulaminowym czasie,dzisiaj ponownie u siebie staje przed szansa powiekszenia przewagi i powinna to wykorzystac.Druzyna Bostonu ten sezon napewno moze zaliczyc do udanych,dobra gra w rundzie zasadniczej i awans do Play Off,jednak juz pod koniec rundy zasadniczej,Boston wykazywal spadek formy.Takie bynajmniej ja odnioslem wrazenie.Dzisiaj typuje zwyciestwo Toronti i wyprzedzajac fakty,sadze,ze ta druzyna awansuje dalej.

Powrót do góry Go down

Pisanie Czw 18 Kwi 2019 - 13:48 by andrzejszwedzki

Carolina-Washington
kurs:2,15
matchbook
Jest to juz czwarte z kolei spotkanie tych druzyn w fazie Play Off,dotychczasowy rezultat 2:1i to chybanikogo nie dziwi.Washington wygral dwa pierwsze spotkania u siebie ale trzecie,wyhazdowe przegral wysoko nie zdobywajac gola i to jest dla mnie zaskoczeniem.Slowa uznania dla Caroliny ale obawiam sie,ze jej sukcesy zakonczyly sie na tym meczu.Teraz juz bedzie wygrywal Washington awansujac dalej.To obronca tytulu,ruzyna z duzym doswiadczeniem i nie wyobrazam sobie by milo jej zabraknac,chocby w polfinale.W bezposrednich pojedynkach z Carolina ma tez zdecydowana przewage.No i ostatnia rzecz,przemawiajaca za Washingtonem,wyrazny wzrost formy w koncowce rundy zasadniczej.Dla druzyny Caroliny,moim zdaniem,udzial w Play Offach jest juz duzym sukcesem.

Powrót do góry Go down

Pisanie Czw 18 Kwi 2019 - 13:55 by andrzejszwedzki

Winnipeg-St.Luis
kurs:1,95
matchbook
Jest to juz piaty pojedynek w Play Offach pomiedzy tymi druzynami,dotychczasowy stan remisowy 2:2 i dla mnie troche zaskakjacy bo uwazam,ze Winnipewg jest druzyna lepsza.Teraz ciekawostka,zespoly te wygrywaly mecze na wyjazdach,czy wiec tradycji stanie sie zadosc i ponownie wygra St.Luis? Moim zdaniem nie,uwazam,ze trzeci mecz z rzedu wygra Winnipeg,wykorzystujac tym razem stut swojego terenu.Bardzo cenie ten zespol,jego doswiadczenie i ambicje,mam nadzieje,ze osiagnie przynajmniej polfinal.St.Luis z kolei notuje wzrost formy od drugiej polowy rundy zasadniczej,no no tylko pozazdroscic.Biore tez w tym przypadku pod uwage statystyke,wczesniejszych kontaktow pomiedzy tymi druzynami,przemawia ona tez na korzysc Winnipeg.Byc moze,ze nie wygra w trzech tercjacj,jednak caly mecz raczej napewno.

Powrót do góry Go down

Pisanie Czw 18 Kwi 2019 - 14:01 by andrzejszwedzki

San Jose-Las Vegas
kurs:2,06
matchbook
Jest to juz piaty pojedynek pomiedzy tymi druzynami,dotychczasowy wynik 3:1 na korzysc Las Vegas ale chyba nikogo to nie dziwi,Las Vegas to finalista ubieglorocznych rozgrywek.Aktualnie tez jest w swietnej formie,San Jose udalo sie wygrac tylko pierwszy mecz u siebie,pozniej to juz wyrazna dominacja hokeistow Las Vega,ktorzy jak sadze dotra conajmniej do polfinalow.San Jose w rundzie zasadniczej sposywala sie znakomivie ale do pewnego momenzu.Pod jej koniec,druzyna nagle stracila swoj polot,przegrywala mecz za meczem i ta gorsza dyspozycja trwa do dzisiaj.Tak wnioskuje moich obserwacji.Uwazam,ze Las Vegas juz dzisiaj awansuje dalej wygrywajac czwarty z rzedu mecz.Byc moze nie dokona tego w trzech tercjach ale caly mecz powinna wygrac.

Powrót do góry Go down

Pisanie Pią 19 Kwi 2019 - 22:00 by andrzejszwedzki

Boston-Toronto
kurs:2,31
1xbet
Jest to juz piaty mecz tych druzyn,dotychczasowy rezultat remisowy,zespoly wygraly i przegraly po jednym meczu wyjazdowym i u siebie.Dzisiaj Boston wystepuje w roli gospodarza wiec teoretycznie ma lekka przewage,ale czy ja wykorzysta? Moim zdaniem nie.Osobiscie mam wiecej zaufania do Toronto i wogole do druzyn Kanadyjskich.Z doswiadczenia tez wiem,ze Boston chyba lepiej gr na wyjazdach jak u siebie a Toronto jest raczej ubiwersalna druzyna,ze tak powiem.W kontaktach bezposrednich widac ta roznice i przewage druzyny Kanadyjskiej.Dzisiaj wiec sklonny jestem postawic na wygrana Toronto,byc moze nie wygra w trzech tercjach ale caly mecz powinna.Na zakonczenie,wyprzedzajac fakty,powiem,ze dalej tez awansuje druzyna Kanadyjska,jest moim zdecydowanym faworytem.

Powrót do góry Go down

Pisanie Nie 21 Kwi 2019 - 17:44 by andrzejszwedzki

Toronto-Boston
kurs:1,85
1xbet
Jest to juz szosty mecz pomiedzy tymi druzynami,czy bedzie juz decydujacy i awansuje Toronto pokonujac Boston???W moim przekonaniu tak i jeszcze raz tak...ten zespol napewno zasluguje na ten awans.W przekroju calego sezonu Toronto grala rowno,to doswiadczona druzyna i moim zdaniem osiagnie przynajmniejpolfinal.Boston,ta druzyna do pewnego momentu w rundzie zasadniczej grala rewelacyjnie jednak pod jej koniec widac bylo wyraznie,albo zmeczenie albo spadek formy.Jeszcze w tych spotkaniach z Toronto wykrzesala troche sily wygrywajac dwa spotkania ale to chyba wszystko na co ja stac.Za zwyciestwem i awansem Toronto,przemawia takze dodatni bilans bezposrednich pojedynkow,znacznie czesciej wygrywala i to u siebie jak i na wyjazdach.

Powrót do góry Go down

Pisanie Nie 21 Kwi 2019 - 17:47 by andrzejszwedzki

Las Vegas-San Jose
kurs:1,86
1xbet
Jest to juz szosty pojedynek tych druzyn,stan 3:2 na korzysc druzyny Las Vegas ale chyba nie jest to niespodzianka...Czy Las Vegas zakonczy dzisiaj ta rywalizacje i awansuj Moim skromnym zdaniem zdecydowanie tak.Przeciez to finalista z ubieglego roku,w tym sezonie prezentuje podobna forme.Z Rekinami ta druzyna wywakczyla sobie przewage wygrywajac jedeb mecz na wyjezdzie,dwa pozostale u siebie wygrywala zdecydowanie.San Jose dwukrotnie wygrala u siebie ale wydaje mi sie,ze to i tak duzo,biorac pod uwage fatalna forme pod koniec rundy zasadniczej.Pamietamy wszyscy jak przegrywala mecz za meczem...W takiej sytuacji stawiam na zwyciestwo i dalszy awns druzyny Las Vegas,moze wygra nawet w trzech tercjach...

Powrót do góry Go down

Żyd

Pisanie Sro 12 Cze 2019 - 20:39 by Żyd

Jak myślicie Nutki dadzą radę zgarnąć dzisiaj Stanleya?

Powrót do góry Go down

Pisanie Pon 16 Wrz 2019 - 17:38 by andrzejszwedzki

Amerykanska liga NHL rozpoczela juz swe przygotowania do nowego sezonu.Narazie odbywaja sie mecze kontrolne,towarzyskie.Dzisiaj w nocy naszego Europejskiego czasu,mamy kilka takich wlasnie pojedynkow.Ja postaram sie prawidlowo ocenic mecz pomiedzy Washingtonem a Chicago.Cuz gdyby bylo to spotkanie ligowe o punkty,typowal bym zwyciestwo Washingtonu w regulaminowym czasie gry ale sa to mecze kontrolne,duza rotacja zawodnikow,rozne kombinacje wiec podchodze do tego ostrozniej.Ogolnie rzecz biorac to Washington jest lepszym zespolem,powinien wiec sobie poradzic przynajmniej w calym spotkaniuz dogrywka i karnymi.Mysle,ze odpowiednim typem bylby ten na wieksza ilosc goli,przynajmniej 5,5.W takich meczach zazwyczaj nie patrzy sie na wynik bramkowy stad strzela sie ich wiecej.Oczywiscie w miare rozsadku.

Powrót do góry Go down

Pisanie Pon 16 Wrz 2019 - 18:02 by andrzejszwedzki

W USA zawodowa liga hokejowa czyni przygotowania do nowego sezonu.Dzisiaj w nocy naszego czasu,mamy szereg spotkan towarzyskich.Z pewnoscia wszystkie sa ciekawe ale ja do oceny wybralem pojedynek pomiedzy dwiema Kanadyjskimi druzynami,Edmonton i Winnipeg.Nie ukrywam,ze juz od dawna sypatyzuje z Winnipeg,przy kazdej okazji kibicuje temu zespolowi.Oczywiscie jest zdecydowanie lepszym od Edmonton ale jednak jest to mecz typowo towarzyski i nikt tu nie dba o wynik.Wazne jest sprawdzenie umiejetnosci poszczegolnych zawodnikow,sprawdzanie roznych wariantow gry.Naturalnie atuty druzyn w takich meczach trzymane sa w tajemnicy,pozostawione juz na punktowane mecze.Gdyby ten takim byl to z pewnoscia typowal bym zdecydowane zwyciestwo Winnipeg a tak zagram na wieksza ilosc goli.

Powrót do góry Go down

Pisanie Wto 24 Wrz 2019 - 18:59 by andrzejszwedzki

Amerykanska liga NHL caly czas w toku przygotowan do nawego sezonu.Kazdgo dnia rozgrywane sa mecze towarzyske w ktorych niejednokrotnie dochodzi do niespodziewanych wynikow.Jednak nie ma w tym nic dziwnego,bo tak naaprawde w tych meczach chodzi o sprawdzian poszczegolnych zawodnikow i ustawienie optymalnych formacji.Jest to tez powodem blednych ocen meczy.Ja wybralem spotkanie dwoch Kanadyjskich zespolow,Calgary i Winnipeg,ktore wczoraj zagraly w haki Winnipeg.Tak jak typowalem gospodarze,moi ulubiency wygrali ale dzisiaj w rewanzu w hali Calgary,juz nie zaryzykuje takiego typu.Pewniakiem jednak wydaje sie byc wieksza ilosc bramek w tym spotkaniu.Sa to druzyny grajace ofensywny hokej wiec tych bramek powinno byc przynajmniej szesc.Ten typ polecam innym.

Powrót do góry Go down

Pisanie Wto 24 Wrz 2019 - 19:19 by andrzejszwedzki

Amerykanska liga hokejowa NHL,caly czas przygotowuje sie do nowego sezonu,druzyny codziennie rozgrywaja mecze towarzyskie,inaczej mowiac kontrolne bo tak naprawde chodzi w nich o kntrole formy poszczegolnych zawodnikow i stworzenie optymalnych formacji.Takie spotkania trudne sa do oceny a tymbardziej do wytypowania poprawnego wyniku.Ja w spotkaniu druzyn Anaheim z San Jose,stawiam dzisiaj na remis,duze ryzyko bo wiemy jak trudno taki wynik trafic w hokeju ale tutaj istnieje takie prawdopodoienstwo.Sa to druzyny,ktore w poprzednich sezonach duzo meczy remisowaly i to nie tylko miedzy soba.Przy okazji warto tez powiedziec,ze Rekiny z San Jose graja ofensywny hokej a Anaheim,raczej defensywny.Ciekawa konfrontacja,czy moj wynik przy niej sie sprawdzi?

Powrót do góry Go down

Pisanie  by Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 15 z 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu

Pozwolenia na tym forum:
Możesz odpowiadać w tematach