SpinBet24
Ekwador 600x4010
SpinBet24
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Ekwador

2 posters

Go down

Ekwador Empty Re: Ekwador

Pisanie by andrzejszwedzki Pią 19 Kwi 2019 - 22:08

Ostatnio zmieniony przez Admin dnia Nie 26 Maj 2019 - 15:12, w całości zmieniany 1 raz (Reason for editing : wstawianie tabeli live w pierwszym poście)

andrzejszwedzki

Ostrzeżenie : brak
Zaufanie : 100%
Liczba postów : 2974
SpinyBety : 1108

Powrót do góry Go down

Pisanie by Michalski1988 Pon 29 Kwi 2019 - 0:07

MECZ: Emelec - America
TYP: Over 9,5 corners
KURS: 2,02
UNIBET

Od pewnego czasu obserwuję ligi południowo-amerykańskie pod względem rzutów rożnych. Jeżeli chodzi o Ekwador to Emelec jest niekwestionowanym liderem pod względem zdobywania corner-ów. Aby się odgryźć za ligę portugalską stawiam na over 9,5 z kursem 2,02 na mecz ligi Ekwadorskiej. Myślę, że zespół który ostatnio mnie nie zawodzi, również dzisiejszej nocy nie przejadę się na meczu z udziałem Emelec. Za drobne puszczam też "wariata" na "over 11,5" z kursem 3,75.

Michalski1988

Ostrzeżenie : zaufania.
Zaufanie : BAN
Liczba postów : 1339
SpinyBety : 19

Powrót do góry Go down

Pisanie by Michalski1988 Pon 29 Kwi 2019 - 17:16

MECZ: Emelec - America
TYP: Over 9,5 corners
(win)

WYNIK: 14 rzutów rożnych

Spotkanie pomiędzy Emelec oraz America zawiodło pod względem liczby bramek (0-0), jednak nie na gole liczyłem a rzuty rożne. I tu po raz kolejny gospodarze urządzili sobie festiwal rzutów rożnych, zdobywając ich aż 11. Do tego goście dołożyli 3, co zamknęło zarówno mój typ pewniejszy, jak i ten z kursem 3,75. Warto obserwować tą drużynę pod względem rzutów rożnych i stawiać na overy, szczególnie jeśli ona przegrywa lub długo remisuje.

Michalski1988

Ostrzeżenie : zaufania.
Zaufanie : BAN
Liczba postów : 1339
SpinyBety : 19

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

Pozwolenia na tym forum: