SpinBet24
Dyskusja, typy i analizy - Page 5 600x4010
SpinBet24
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Dyskusja, typy i analizy

+6
ATR
andrzejszwedzki
nico.bursztyn
Barsunia
Barti80
MichW
10 posters

Strona 5 z 25 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 25  Next

Go down

Dyskusja, typy i analizy - Page 5 Empty Dyskusja, typy i analizy

Pisanie by MichW Pon 3 Wrz 2018 - 15:27

First topic message reminder :

MECZ: Kazachstan - Gruzja
TYP: Obie drużyny strzelą gola - NIE  (w)
KURS: 1,69
BUKMACHER: fortuna

Czas na pierwsze spotkania w ramach Ligi Narodów. Obie drużyny ostatnie mecze kadrowe zaliczyły w czerwcu. Liczę tutaj na underowe spotkanie. Kazachstan to trudny teren dla słabszych ekip a nawet czasami tych lepszych (Polska). Gruzini potrafią być groźnie jednak głównie u siebie, na wyjazdach już często idzie im słabo stąd myślę że to spotkanie może być nawet bezbramkowe.

Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Czw 6 Wrz 2018 - 22:54, w całości zmieniany 1 raz

MichW

Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie : 75%
Liczba postów : 5281
SpinyBety : 193

Powrót do góry Go down

Dyskusja, typy i analizy - Page 5 Empty Re: Dyskusja, typy i analizy

Pisanie by andrzejszwedzki Nie 9 Wrz 2018 - 13:25

Dania-Walia
typ:2
kurs:3,90
bet365
Analiza: To spotkanie zapowiada sie niezwykle ciekawie,Dnczycy sa chyba bez formy po Mistrzostwach Swiata.Zagrali wprawdzie tylko jeden mecz kontrolny ze Slowacja ale jakze wysoko przegrali az 0:3,na finalistow MS jest to kleska.Walia z kolei przechodzi dobry okres gry,jest chyba w optymalnej formie,w pierwszym grupowym spotkaniu tego turnieju,wysoko pokonala Irlandie,dla mnie wynik 4:1 byl duzym zaskoczeniem.Uwazam,ze z Dania moze pokusic sie o zwyciestwo.

andrzejszwedzki

Ostrzeżenie : brak
Zaufanie : 100%
Liczba postów : 2974
SpinyBety : 1108

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Nie 9 Wrz 2018 - 13:40

Francja-Holandia
typ:1
kurs:1,57
bet365
Analiza: W lidze 1 tego turnieju mam dzisiaj jedno spotkanie pomiedzy aktualnymi mistrzami Swiata Francuzami a Holandia.Moim zdaniem wygra Francja,przedewszystkim gra u siebie a po drugie bedzie chciala sie zrehabilitowac za poprzedni remis z Niemcami.Holandia i owszem,zawsze pozostaje groznym przeciwnikiem,jedna wiecej zaufania mam do tej druzyny gdy gra u siebie.

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by ATR Nie 9 Wrz 2018 - 13:41

Gruzja-Łotwa  (p) 1-0
Typ:X2
Kurs:2.92
Marathonbet

Oczywiście Łotwa jest dużo słabszy niż np. w 2008 roku kiedy to wygrali w meczu towarzyskim w Gruzji czy w eliminacjach Euro 2012 kiedy to powtórzyli. Potwierdziło się to 3 dni temu kiedy to zaledwie zremisowali z Andorą 0-0.
Gruzini odnieśli cenne zwycięstwo w Kazachstanie 2-0 ale mimo wszystko to też nie jest potentat. Choćby w czerwcu przegrali z Luksemburgiem a z Maltą wymęczyli 1-0.

Ostatnio zmieniony przez ATR dnia Sro 12 Wrz 2018 - 11:23, w całości zmieniany 1 raz

ATR

Ostrzeżenie : nieprzestrzeganie zasad na forum.
Zaufanie : 25%
Liczba postów : 812
SpinyBety : 396

Powrót do góry Go down

Pisanie by ATR Nie 9 Wrz 2018 - 13:47

Ukraina - Słowacja  (w) 1-0
Typ: 1
Kurs:1,95
1xbet

Ukraina w ostatnich miesiącach gra bardzo dobrze. Wydawało się że wpadką był remis z Arabią Saudyjską ale na Mistrzostwach Świata udowodnili że to nie są kelnerzy. Szczególnie ostatnie wygrane - 4-1 z Albanią i 3 dni temu w Czechach - mogą napawać optymizmem ich kibiców. Słowacja w ostatnich miesiącach osiąga pozytywne rezultaty ale u siebie i to ze słabszymi rywalami. Wyjazdy to same porażki - ze Szkocją, Ukrainą i ostatnio Marokiem.

Ostatnio zmieniony przez ATR dnia Sro 12 Wrz 2018 - 11:23, w całości zmieniany 1 raz

ATR

Ostrzeżenie : nieprzestrzeganie zasad na forum.
Zaufanie : 25%
Liczba postów : 812
SpinyBety : 396

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Nie 9 Wrz 2018 - 14:10

Cypr-Slowenia
kurs:4,10
bet365
Analiza: W grupie 3,ligi C turnieju mamy bardzo ciekwy  mecz,w ktorym moim zdaniem moze dojsc do niespodziamki,jesli taka mozna nazwac zwyciestwo druzyny Cypru.Obydwie druzyny zagraly dotad po jednym meczu i obydwie przegraly.Zaskakujaca byla porazka Sloweni u siebie z Bulgaria.Przeciez Bulgarzy to druzyna slaba,od dluzszego czasu bez wiekszych sukcesow,wyraznie wskazujaca na brak formy a pomimo tego Slowency przegrali.Wnioskuje,ze ta druzyna przechodzi gorszy okres czasu gry.W swym ostatnim dorobku ma jedynie zwyciestwo ze slaba Czarnogora nic pozatym.Warto tez dodac,ze nie gra najlepiej na wyjazdach.W spotkaniach z Cyprem ma korzystny bilans,to fakt ale zwrocmy uwage,zeto odlegle czasy.Aktualnie Cypr to juz inna druzyna,szybko nawiazala do Europy podobnie jak Luksemburg.W moim przekonaniu nalezy do sredniej rupy Europejskiej i bedzie sie piela dalej.Ma juz na swym koncie znaczace zwyciestw i remisy a i nieznacznie przegrane mecze z duzo wyzej notowanymi przeciwnikami robia wrazenie.Sadze,ze dzisiejszego spotkania napewno nie przegra a po cichutku licze na jej zwyciestwo.

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Nie 9 Wrz 2018 - 16:37

Bulgaria-Norwegia
typ:2
kurs:2,30
bet365
Analiza: Drugie spotkanie grupy 3,w lidze CLigi Narodow UEFA,pomiedzy Bulgaria ktora jest gospodarzem a Norwegia.Bardzo ciekawa rywalizacja biorac pod uwage poprzednie mecze tych duzyn.Obydwie boiem swe spotkania wygraly.Cenniejsze jest zwyciestwo Bulgari bo wyjazdowe ze Slownia.Jednak jak sie blizej przyjzec,to tak prawde mowiac Slowenia przechodzi jakis kryzys,gra slabo i wcale mnie to nie dziwi ze przegrala z Bulgaria.Bulgarzy w moim przekonaniu kolejne mecze beda juz przegrywac,tym samym spotkanie z Norwgia przegraja.Norwedzy juz dluzszy okres czasu notuja znaczna wzwyzke formy,cala sria spotkan nie tylko bez porazki ale wygranych.Swoj poprzedni mecz wygrali pewnie z Cyprem,ktory moim zdaniem jest silniejszym zespolem od Bulgari,na dzien dzisiejszy oczywiscie.Gdyby popatrzec tz na spotkania bezposrednie tych druzyn,tez widac znaczna przewage Norwegi,mowie tutaj o trzech ostatnich pojedynkach,bo sa one adekwatne do dzisiejszych skladow zespolow.Majac na uwadze te argumenty jestem niemalze przekonany,ze Norwegia dzisiaj wygra.

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Nie 9 Wrz 2018 - 16:44

Gruzia - Lotwa
kurs:1,40
bet365
Analiza: O tym spotkaniu krotko,zdecydowanym faworytem sa Gruzini,ostatnio w doskonalej formie,swe poprzednie spotkanie wygrali pewnie,bez jakichkolwiek klopotow.Warto tez odnotowac ich ostatnie zwyciestwo,wysokie 5:0 w meczu z Lotwa.Czy dzisiaj moze byc inaczej? Nie sadze...

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Nie 9 Wrz 2018 - 17:03

andrzejszwedzki napisał:Ale wiesz co,tak wysoka porazka Islandi,ostatecznie przegrala 6:0,jest napewno swego rodzaju niespodzianka...

Oczywiście tutaj się z tobą zgadzam. Zakładałem 2:0, max 3:0 dla Szwajcarii Wink

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Nie 9 Wrz 2018 - 18:44

a czy zwruciliscie uwage na wysokie zwyciestwo Luxemburga z Moldawia? Oczywiscie Moldawia nie nalezy do silnych druzyn ale jeszcze niedawno sprawila by lanie Luxemburgowi...Dla mnie to zaskoczenie,ta druzyna szybko dobija do tej lepszej czesci Europy.Warto na nia zwrucic uwage... Smile

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Nie 9 Wrz 2018 - 18:47

Ukraina robi swoje,nie wiem jeszcze dokladnie jakie sa zasady bo nie mialem czasu sie zapoznac ale ta druzyna tak jak Rosja puka do 1 ligi... Smile

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Nie 9 Wrz 2018 - 19:15

Dla mnie to akurat żadne zaskoczenie. Mołdawia potrafiła dostać lanie nawet od Arabii Saudyjskiej. Luksemburg to słaba, ale jednak o wiele lepiej poukładana drużyna. Wink

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Nie 9 Wrz 2018 - 19:19

Macedonia strzeliła właśnie bramkę na 2:0. Myślę że warto zwrócić na nich uwagę kiedy będą grać decydujące mecze o awans bo kursy mogą być wysokie a ich gra wygląda na prawdę solidnie. Smile

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Nie 9 Wrz 2018 - 20:07

Kilka spotkan juz sie zakonczylo,Gruzja i Dania nie zawiodly wygrywajac swe mecze,chociaz stawialem na wygrana Wali z Dunczykami po ich wysokim zwyciestwie nad Irlandia,ale wygrana Bulgari z Norwegia mnie zaskoczyla!!! Jednak w druzynie Bulgarskiej cos drgnelo a Norwegowie przegrali pierwszy z siedmiu ostatnich mecz...

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Nie 9 Wrz 2018 - 20:12

MichW napisał:Dla mnie to akurat żadne zaskoczenie. Mołdawia potrafiła dostać lanie nawet od Arabii Saudyjskiej. Luksemburg to słaba, ale jednak o wiele lepiej poukładana drużyna. Wink
Oj wiesz co,nie zgüdze sie z toba co do stwierdzenia,ze to slaba druzyna... Smile zobaczysz ich kolejne mecze to zmienisz zdanie...pozdrawiam

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Nie 9 Wrz 2018 - 20:45

Widziałem ich parę spotkań, wiem że potrafią ograć słabeuszy, ale to wcale nie znaczy że są dobrą drużyną więc swojego zdania nie zmienię w najbliższym czasie. Wink

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 5 z 25 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 25  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: