Dyskusja, typy i analizy
+6
ATR
andrzejszwedzki
nico.bursztyn
Barsunia
Barti80
MichW
10 posters
Strona 11 z 25
Strona 11 z 25 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 25
Dyskusja, typy i analizy
First topic message reminder :
MECZ: Kazachstan - Gruzja
TYP: Obie drużyny strzelą gola - NIE
KURS: 1,69
BUKMACHER: fortuna
Czas na pierwsze spotkania w ramach Ligi Narodów. Obie drużyny ostatnie mecze kadrowe zaliczyły w czerwcu. Liczę tutaj na underowe spotkanie. Kazachstan to trudny teren dla słabszych ekip a nawet czasami tych lepszych (Polska). Gruzini potrafią być groźnie jednak głównie u siebie, na wyjazdach już często idzie im słabo stąd myślę że to spotkanie może być nawet bezbramkowe.
MECZ: Kazachstan - Gruzja
TYP: Obie drużyny strzelą gola - NIE
KURS: 1,69
BUKMACHER: fortuna
Czas na pierwsze spotkania w ramach Ligi Narodów. Obie drużyny ostatnie mecze kadrowe zaliczyły w czerwcu. Liczę tutaj na underowe spotkanie. Kazachstan to trudny teren dla słabszych ekip a nawet czasami tych lepszych (Polska). Gruzini potrafią być groźnie jednak głównie u siebie, na wyjazdach już często idzie im słabo stąd myślę że to spotkanie może być nawet bezbramkowe.
Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Czw 6 Wrz 2018 - 22:54, w całości zmieniany 1 raz
MichW- Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie :
Liczba postów : 5281
SpinyBety : 193
Re: Dyskusja, typy i analizy
Chyba jednak gra ze skrzydłowymi lepiej u nas wyglądała, dlatego na miejscu Brzęczka skupiłbym się na grze skrzydłami. Co do różnicy między Polską a Portugalią to była różnica klas, żeby przypadkiem nikt się nie kierował wynikiem... co tu dużo mówić, słaby mecz... i tyle w temacie.
Barti80- Ostrzeżenie : Nieprzestrzeganie regulaminu Typy by, Nieustanne wprowadzanie zamieszania na forum.
Zaufanie :
Liczba postów : 1071
SpinyBety : 3
Naszym docelowym ustawieniem będzie pewnie 4-2-3-1, ale trzeba mieć jakąś alternatywę. Sam trener Portugalczyków powiedział po meczu że był zaskoczony tym że nasi zagrali 2jką w ataku i przez to strzeliliśmy pierwszego gola bo nie potrafili pokryć dlatego trzeba testować różne ustawienia póki jest czas.
Zaufanie :
No dokładnie, nikt się raczej nie nastawiał, że wygramy swoją grupę Ligi Narodów i awansujemy dalej... Samo utrzymanie będzie sukcesem i dużo zależy od meczu z Włochami, nie możemy go przegrać. Jeżeli z Włochami wgramy to mamy już utrzymanie. Liczę na ustawienie ze skrzydłowymi i jednak z jednym napastnikiem, nie możemy tego spotkania przegrać i musimy być na maksa skoncentrowani.
Barti80- Ostrzeżenie : Nieprzestrzeganie regulaminu Typy by, Nieustanne wprowadzanie zamieszania na forum.
Zaufanie :
Będzie ciężko. Bo nie dość że w ofensywie było marnie to w defensywie często pojedynki wyglądały jak wyścig żółwia z pociągiem ekspresowym...
ATR- Ostrzeżenie : nieprzestrzeganie zasad na forum.
Zaufanie :
Liczba postów : 812
SpinyBety : 396
Chorwacja - Anglia /
Typ:1 z Ah-0,25
Kurs - 2,42
1xbet
Chorwaci znakomicie zaprezentowali się w Mistrzostwach Świata. Anglicy nawet wg własnych kibiców radzili sobie nadspodziewanie dobrze. W 1 meczu Chorwaci sromotnie przegrali w Hiszpanii 0-6 a Anglicy u siebie 1-2. Sądzę jednak że tu Chorwaci mają większe szanse na wygraną a kursy są właściwie równe.
Typ:1 z Ah-0,25
Kurs - 2,42
1xbet
Chorwaci znakomicie zaprezentowali się w Mistrzostwach Świata. Anglicy nawet wg własnych kibiców radzili sobie nadspodziewanie dobrze. W 1 meczu Chorwaci sromotnie przegrali w Hiszpanii 0-6 a Anglicy u siebie 1-2. Sądzę jednak że tu Chorwaci mają większe szanse na wygraną a kursy są właściwie równe.
Ostatnio zmieniony przez ATR dnia Sob 13 Paź 2018 - 11:21, w całości zmieniany 1 raz
ATR- Ostrzeżenie : nieprzestrzeganie zasad na forum.
Zaufanie :
Liczba postów : 812
SpinyBety : 396
Nowych obrońców nie znajdziemy także trzeba zagrać defensywniej. Ziela dać do przodu bo on nie nadaje się do asekuracji w obronie a za Piątka dać kogoś z defensywnych graczy np Góralskiego.
Zaufanie :
Ja myślę, że i tak Brzęczek będzie nadal testował grę z dwoma napastnikami, drzemie w tym ogromny potencjał, trzeba się nauczyć wielu zachować w ataku jak i w obronie i będzie dobrze, jednak potrzeba na to czasu.
Zaufanie :
Góralski dla mnie to ciekawa opcja,chłopak zostawia serducho i to widać na kazdym meczu a takich potrzeba.
Ciekawi mnie natomiast Linetty,w klubie gra na przyzwoitym poziomie,cenia go we Włoszech a w reprezentacji zupełnie innym piłkarz,to chyba problem z psychiką.
Ciekawi mnie natomiast Linetty,w klubie gra na przyzwoitym poziomie,cenia go we Włoszech a w reprezentacji zupełnie innym piłkarz,to chyba problem z psychiką.
boywer- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 467
SpinyBety : 28
Dokładnie Góral jest bardzo waleczny i na pewno na Włochów by się przydał, tylko jest jedno ale.. Góralski w ostatnich meczach w swojej drużynie nie występował w każdym spotkaniu i jestem ciekawy w jakiej jest obecnie formie.
Zaufanie :
Grecja-Wegry
typ:X
kurs:3,35
bet365
Analiza:
W lidze C turnieju Ligi Narodow UEFA,Grecja zagra dzisiaj u siebie z druzyna Wegier.Teoretycznie faworytem wydaje sie byc Grecja,przedewszystkim dlatego,ze jest gospodarzem,jednak czy aby napewno wygra? Ja mam nieco watpliwosci.Trzeba powiedziec,ze pilka nozna na Wegrzech,zrobila duzy krok do przodu,zaczyna sie odradzac,moze nie jest to tak fenomenalny zespol jak w latach szescdziesiaych ale napewno juz w miare stabilny mogacy nawiazywac do Europy.W grupie Wegry zajmuja aktualnie drugie miejsce za Finlandia,pokonali u siebie Grecje i przegrali z Finlandia na wyjezdzie.Grecja jest tuz za Wegrami ma tyle samo punktow,oprocz wspomnianej porazki z Madziarami,wygrala z Estonia.Grekow znamy z nieustepliwej walki,maja bardzo dobra linie defensywna i trudno strzela sie im bramki a jednak Wegrzy potrafili zrobic to dwukrotnie.Napewno bedzie to bardzo wyrownane spotkanie,moze nie porywajace ale klka fajnych akcji powinnismy zobaczyc,zwlaszcza Wegrzy maja dobra,grajaco pomyslowo ofensywe.Ja tak jak juz wczesniej wspomnialem nie widze tutaj faworyta i stawiam na wynik remisowy.
typ:X
kurs:3,35
bet365
Analiza:
W lidze C turnieju Ligi Narodow UEFA,Grecja zagra dzisiaj u siebie z druzyna Wegier.Teoretycznie faworytem wydaje sie byc Grecja,przedewszystkim dlatego,ze jest gospodarzem,jednak czy aby napewno wygra? Ja mam nieco watpliwosci.Trzeba powiedziec,ze pilka nozna na Wegrzech,zrobila duzy krok do przodu,zaczyna sie odradzac,moze nie jest to tak fenomenalny zespol jak w latach szescdziesiaych ale napewno juz w miare stabilny mogacy nawiazywac do Europy.W grupie Wegry zajmuja aktualnie drugie miejsce za Finlandia,pokonali u siebie Grecje i przegrali z Finlandia na wyjezdzie.Grecja jest tuz za Wegrami ma tyle samo punktow,oprocz wspomnianej porazki z Madziarami,wygrala z Estonia.Grekow znamy z nieustepliwej walki,maja bardzo dobra linie defensywna i trudno strzela sie im bramki a jednak Wegrzy potrafili zrobic to dwukrotnie.Napewno bedzie to bardzo wyrownane spotkanie,moze nie porywajace ale klka fajnych akcji powinnismy zobaczyc,zwlaszcza Wegrzy maja dobra,grajaco pomyslowo ofensywe.Ja tak jak juz wczesniej wspomnialem nie widze tutaj faworyta i stawiam na wynik remisowy.
Ostatnio zmieniony przez andrzejszwedzki dnia Pią 12 Paź 2018 - 14:32, w całości zmieniany 1 raz
andrzejszwedzki- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 2974
SpinyBety : 1108
@andrzejszwedzki - dobry typ, też mi się wydaję, że tu będzie remisik. Powodzenia
Zaufanie :
Austria-Irlandia Pln.
typ:1
kurs:1,60
bet365
Analiza: Wedlug mnie Austria jest jedynym pewniakiem z dzisiejszych spotkan Ligi Narodow,nawt mam watpliwosci co do wygranej Moldawi z San Maino...Austriacy graja u siebie,fakt przegrali pierwszy mecz z Bosnia ale i tak wierze,ze zajma pierwsze miejsce i awansuja do ligi A.Graja swietnie juz dluzszy czas i...
typ:1
kurs:1,60
bet365
Analiza: Wedlug mnie Austria jest jedynym pewniakiem z dzisiejszych spotkan Ligi Narodow,nawt mam watpliwosci co do wygranej Moldawi z San Maino...Austriacy graja u siebie,fakt przegrali pierwszy mecz z Bosnia ale i tak wierze,ze zajma pierwsze miejsce i awansuja do ligi A.Graja swietnie juz dluzszy czas i...
andrzejszwedzki- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 2974
SpinyBety : 1108
Belgia pokonała Szwajcarię 2-1 w drugim meczu grupy 2. dywizji A Ligi Narodów. Obie bramki dla gospodarzy zdobył najskuteczniejszy strzelec w historii drużyny narodowej Romelu Lukaku, który mógł ustrzelić i hat tricka, ale jedną z okazji koncertowo zmarnował. Belgia z dwoma zwycięstwami prowadzi w grupie A z dorobkiem 6 punktów, jest bardzo bliska awansu do fazy finałowej.
Zaufanie :
Lukaku ma coś z tymi setkami. Nie tak dawno w United też nie trafił do pustej. Brawa dla Belgii, turniej finałowy mają już praktycznie na wyciągnięcie ręki.
Zaufanie :
No dokładnie Lukaku coś ostatnio nie może trafić do pustej bramki hehe Nie wiem co z nim jest, ale co najwidoczniej nie tak. Też jestem zdania, że Belgowie już awansują do dalszej rundy i na pewno mogą powalczyć w finałach
Zaufanie :
Strona 11 z 25 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 18 ... 25
Similar topics
» Dyskusja, typy i analizy
» Newsy,transfery/ dyskusja
» Newsy,dyskusja o tenisie
» Polska - newsy, transfery, dyskusja
» Niemiecka Bundesliga
» Newsy,transfery/ dyskusja
» Newsy,dyskusja o tenisie