Użytkownicy vs fbpol / konkursy
+3
adrianP
Brunobet
fbmod
7 posters
Strona 1 z 1
Użytkownicy vs fbpol / konkursy
Widzę ponownie zamieszenie i dyskusje.
W takim razie proponuje umieszczać tu swoje zrzuty z konkursów itd. tak aby nie było jakichkolwiek podejrzeń.
Jak robicie zrzuty to je od razu wstawiajcie aby potem nie było, ze są edytowane itd.
Jeżeli jakiś zrzut już jest to proszę sobie darować i nie nabijać postów.
Ostatni raz też ostrzegam przed bezpodstawnymi oskarżeniami a za takie uważam pisanie czegoś nie mając na to dowodów to jest uwaga do użytkowników tj. @adrianP czy @bmx34.
Piszecie, ze macie na coś dowody ale ich nie przedstawiacie.
Zarzuty w kierunku @gibsoon wydają się bezpodstawne gdyż inny użytkownik potwierdził, ze wszystko wydaje się być w porządku.
Jeżeli ktoś ma podejrzenia i ich tu nie umieści, to robiąc zamieszenie na forum będzie automatycznie banowany.
W ostatnich dniach zbyt wiele osób dziwnie się zachowuje:
Najpierw @wpozel ===> multikonta u bukmachera i oszustwa aby otrzymać wypłatę
Potem ====> @bmx34 który o coś oskarża administracjie i ma na to dowody a następnie piszę, że ktoś mu powiedział bo ktoś gdzieś napisał, że ........
Teraz @adrianP ===> uwagi do @gibsoon o edycje itd. Co dziwne nie ma takiej możliwości aby gracz edytował posty w LT.
W takim razie proponuje umieszczać tu swoje zrzuty z konkursów itd. tak aby nie było jakichkolwiek podejrzeń.
Jak robicie zrzuty to je od razu wstawiajcie aby potem nie było, ze są edytowane itd.
Jeżeli jakiś zrzut już jest to proszę sobie darować i nie nabijać postów.
Ostatni raz też ostrzegam przed bezpodstawnymi oskarżeniami a za takie uważam pisanie czegoś nie mając na to dowodów to jest uwaga do użytkowników tj. @adrianP czy @bmx34.
Piszecie, ze macie na coś dowody ale ich nie przedstawiacie.
Zarzuty w kierunku @gibsoon wydają się bezpodstawne gdyż inny użytkownik potwierdził, ze wszystko wydaje się być w porządku.
Jeżeli ktoś ma podejrzenia i ich tu nie umieści, to robiąc zamieszenie na forum będzie automatycznie banowany.
W ostatnich dniach zbyt wiele osób dziwnie się zachowuje:
Najpierw @wpozel ===> multikonta u bukmachera i oszustwa aby otrzymać wypłatę
Potem ====> @bmx34 który o coś oskarża administracjie i ma na to dowody a następnie piszę, że ktoś mu powiedział bo ktoś gdzieś napisał, że ........
Teraz @adrianP ===> uwagi do @gibsoon o edycje itd. Co dziwne nie ma takiej możliwości aby gracz edytował posty w LT.
Re: Użytkownicy vs fbpol / konkursy
Super że powstał taki temat i pomysł na niego.
Widzę że trzeba mieć nerwy ze stali do prowadzenia takiego forum bo każdy anonimowo pisze co mu się podoba. Co do @adrianP to myślę że zwykły błąd ja jak wspomniałem korzystam z przeglądarki FF i często wyskakują jakieś stare tematy albo strona się przeładowuje kilka sekund i przeskakuje na pierwszy post.
Moze chłop coś źle skopiował i tyle. Jak do tej pory jest aktywny i szkoda byłoby go karać za jeden błąd.
Widzę że trzeba mieć nerwy ze stali do prowadzenia takiego forum bo każdy anonimowo pisze co mu się podoba. Co do @adrianP to myślę że zwykły błąd ja jak wspomniałem korzystam z przeglądarki FF i często wyskakują jakieś stare tematy albo strona się przeładowuje kilka sekund i przeskakuje na pierwszy post.
Moze chłop coś źle skopiował i tyle. Jak do tej pory jest aktywny i szkoda byłoby go karać za jeden błąd.
Brunobet- Zaufanie :
Liczba postów : 578
SpinyBety : 380
Przepraszam, jesi sie pomylilem oskarzajac gibka.
To wszystko co mam do powiedzenia. Reszta zostala powirdziana. Nie chce nikogo atakowac. Nie mam dowodow, chyba ze w postaci ludzkiej, a oczywiście przez neta to taki dowód sie nie liczy. Wiec noo.. a anonimowy, wcale nie jesten chetnie mogę Ci podac moje dane, fb, whatever co tylko chcesz
Ps. I dziekuje za zaskoczenie i obrone
To wszystko co mam do powiedzenia. Reszta zostala powirdziana. Nie chce nikogo atakowac. Nie mam dowodow, chyba ze w postaci ludzkiej, a oczywiście przez neta to taki dowód sie nie liczy. Wiec noo.. a anonimowy, wcale nie jesten chetnie mogę Ci podac moje dane, fb, whatever co tylko chcesz
Ps. I dziekuje za zaskoczenie i obrone
adrianP- Ostrzeżenie : brak
Zaufanie :
Liczba postów : 995
SpinyBety : 5
Ja myślę że nie ma co sobie robić przysłowiowo jaj z innych userów. Jutro gibsson wbije na forum i dowie się nowych rzeczy na swój temat.
Podejrzewam również że źle kolego skopiowałeś post od innej osoby, ale idziesz w zaparte że inny user jest oszustą, natomiast teraz przepraszasz jeżeli się pomyliłeś. Takich rzeczy się po prostu nie robi.
Podejrzewam również że źle kolego skopiowałeś post od innej osoby, ale idziesz w zaparte że inny user jest oszustą, natomiast teraz przepraszasz jeżeli się pomyliłeś. Takich rzeczy się po prostu nie robi.
MichW- Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie :
Liczba postów : 5281
SpinyBety : 193
@Iglo przesadziłeś teraz z tym wulgaryzmem i post został usunięty
Trochę dystansu
Trochę dystansu
@Admin było wspomniane, że w tym temacie cenzura będzie pominięta
Jeszcze raz wstawiam twoje wypociny tym razem w odpowiednim temacie
Zastanów się wreszcie czy masz zrzuty czy twoja dupa ma potwierdzić twoją marną wersję z którą się po prostu zdemaskowałeś. kolejny oszołom z innego forum.
Czekam na zrzuty, jeżeli ich nie masz żądam wywalenia tego pajaca z forum.
Około 50 osób bierze udział w konkursie a ten myśli, ze ktoś jest na tyle głupi i edytuje posty bo inni nie patrzą na typy.
Powiedz mi geniuszu w jaki sposób to zrobić ?
Jeszcze raz wstawiam twoje wypociny tym razem w odpowiednim temacie
Zastanów się wreszcie czy masz zrzuty czy twoja dupa ma potwierdzić twoją marną wersję z którą się po prostu zdemaskowałeś. kolejny oszołom z innego forum.
Czekam na zrzuty, jeżeli ich nie masz żądam wywalenia tego pajaca z forum.
Około 50 osób bierze udział w konkursie a ten myśli, ze ktoś jest na tyle głupi i edytuje posty bo inni nie patrzą na typy.
Powiedz mi geniuszu w jaki sposób to zrobić ?
gibsoon- Ostrzeżenie : wulgaryzmy - następnym razem 25%
Zaufanie :
Liczba postów : 162
SpinyBety : 74
Podsumowując gibsson ma kody na admina i został "przyłapany" na edycji postu przed rozpocząciem spotkania co by i tak nic nie zmieniło. Dowody są, potem ich nie ma, potem znowu rzekomo są.
Przydałyby się jakieś testy na IQ. Albo sprawdzenie ile jest 2+2 może byłby duży odsiew kombinatorów.
@adrianP jak masz coś do powiedzenia to pisz tutaj a nie mi zaśmiecasz skrzynkę. Jak mówiłem ja ciebie nie poprę bo to był cios poniżej pasa.
Przydałyby się jakieś testy na IQ. Albo sprawdzenie ile jest 2+2 może byłby duży odsiew kombinatorów.
@adrianP jak masz coś do powiedzenia to pisz tutaj a nie mi zaśmiecasz skrzynkę. Jak mówiłem ja ciebie nie poprę bo to był cios poniżej pasa.
Zaufanie :
Kolega @adrianP otrzymujesz bana na wiadomości PW.
Wszystko ci wyjaśniłem w wiadomości prywatnej.
Panowie, robienie sobie jaj nie będzie przychylnie traktowane.
Przypominam również, że aby otrzymać nagrodę na ecopayz należy podać dokładne dane ID- ecopayz, imię i nazwisko lub imiona.
Jeżeli użytkownik nie wie jakie dane posiada na koncie to niech nie zwala winy na Administracje forum. W ecopayz nawet polskie znaki lub ich brak mają znaczenie.
Wszystko ci wyjaśniłem w wiadomości prywatnej.
Panowie, robienie sobie jaj nie będzie przychylnie traktowane.
Przypominam również, że aby otrzymać nagrodę na ecopayz należy podać dokładne dane ID- ecopayz, imię i nazwisko lub imiona.
Jeżeli użytkownik nie wie jakie dane posiada na koncie to niech nie zwala winy na Administracje forum. W ecopayz nawet polskie znaki lub ich brak mają znaczenie.
gibsoon- Ostrzeżenie : wulgaryzmy - następnym razem 25%
Zaufanie :
Liczba postów : 162
SpinyBety : 74
@adrianP a ty dalej bezmyślnie jak się przyznałeś kopiujesz czyjeś typy. Własnego rozumu nie masz?
Śmiać mi się chce z Ciebie
Śmiać mi się chce z Ciebie
tigertyp- Zaufanie :
Liczba postów : 239
SpinyBety : 146
Tym razem mam po prostu takie samo zdanie. I takie same typy. Zreszta jak kilka innych osób. Nie widze w tym nic smiesznego. Czas niestety by wpisac typy mialem dopiero dzis, bo przez ostatnie dni mialem nasilenie w pracy.
Zaufanie :
Heh i akurat się złożyło, ze zaraz po typach @gibsoon
tigertyp- Zaufanie :
Liczba postów : 239
SpinyBety : 146
Przypadki chodza po ludziach. Btw, tez masz 3x1, wiec nie rozumiem po co ta dyskusja. Nie zlamalem zadneg regulaminu, ani nic w tym typie. Wiec zycze Ci milego dnia i koncze komentowac twoje "smiechowate hmm zarzuty " czy jakby inaczej powiedziec, zaczepki w moim kierunku do uslyszenia. Pozdrawiam.
Zaufanie :
Sam pisałeś że specjalnie kopiujesz typy gibssona żeby mieć na niego dowody także kij ma dwa końce i ktoś inny może mieć teraz do ciebie zarzuty.
Swoją drogą ciekaw jestem co będzie gdy gibsson "wciągnie" Cię w miejsca premiowane nagrodami czy to będzie wtedy fair zachowanie. Rozumiem że można mieć kilka razy identyczne zdanie ale że za każdym razem?
Swoją drogą ciekaw jestem co będzie gdy gibsson "wciągnie" Cię w miejsca premiowane nagrodami czy to będzie wtedy fair zachowanie. Rozumiem że można mieć kilka razy identyczne zdanie ale że za każdym razem?
Zaufanie :
@MichW polecam zobaczyc poprzednia runde czy typy byly takie same
Po drugie wiekszosc ludzi ma podobne typy aczkolwiek watpie zebym byl na podium. Jak narazie jestem daleko. Swoja droga zycze Ci powodzenia w konkusiku
Po drugie wiekszosc ludzi ma podobne typy aczkolwiek watpie zebym byl na podium. Jak narazie jestem daleko. Swoja droga zycze Ci powodzenia w konkusiku
Zaufanie :
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: