SpinBet24
Liga Europy 2018/19 - Page 26 600x4010
SpinBet24
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Liga Europy 2018/19

+27
szydami
ledeni
preorder
zajonc
Michalski1988
boywer
kaminskim
Kwas
ATR
BELKOT
Barti80
polski_ziom_08
DomańskiMarcin
Iglo
andrzejszwedzki
zibi
michaszek83
wilu1103
ANZELMO
mazik
MichW
adrianP
gibsoon
maisterr
ney11
bmx34
Brunobet
31 posters

Strona 26 z 45 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 35 ... 45  Next

Go down

Liga Europy 2018/19 - Page 26 Empty Liga Europy 2018/19

Pisanie by Brunobet Pią 29 Cze 2018 - 14:52

First topic message reminder :

Wystartowały już eliminacje do nowej edycji LE w takim razie czas na nowy temat
Brunobet
Brunobet

Zaufanie : 100%
Liczba postów : 578
SpinyBety : 380

Powrót do góry Go down

Liga Europy 2018/19 - Page 26 Empty Re: Liga Europy 2018/19

Pisanie by MichW Sro 19 Wrz 2018 - 17:58

MECZ: Trnava - Anderlecht (lost)
TYP: Anderlecht
KURS: 1.77
BUKMACHER: Fortuna
ANALIZA:

Anderlecht notuje słabą serię w lidze choć trzeba podkreślić że terminarz ich nie rozpieszczał i teraz powinno być lepiej. Trnava pokazała w kwalifikacjach że ma przede wszystkim dobrego trenera który potrafi zaskoczyć taktyką słabsze ekipy ale myślę że na tym etapie osiągnęli swojego "maxa".

Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Czw 20 Wrz 2018 - 23:16, w całości zmieniany 1 raz

MichW

Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie : 75%
Liczba postów : 5281
SpinyBety : 193

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Czw 20 Wrz 2018 - 0:10

Chelsea w jutrzejszym meczu zagra bez kilku gwiazd, a mocno prawdopodobne że wyjdzie nawet rezerwami stąd lepiej wstrzymać się z typowaniem do ogłoszenia pierwszego składu.

Bramkarze: Kepa Arrizabalaga, Willy Caballero, Marcin Bułka.

Obrońcy: Antonio Rudiger, Marcos Alonso, Davide Zappacosta, Gary Cahill, Andreas Christensen, Cesar Azpilicueta, Ethan Ampadu.

Pomocnicy: Cesc Fabregas, Jorginho, N’Golo Kante, Ross Barkley, Ruben Loftus-Cheek, Victor Moses.

Atakujący: Pedro, Olivier Giroud, Callum Hudson-Odoi, Willian, Alvaro Morata.

MichW

Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie : 75%
Liczba postów : 5281
SpinyBety : 193

Powrót do góry Go down

Pisanie by ATR Czw 20 Wrz 2018 - 10:19

Akhisar Genclik Spor - Krasnodar  (w) 0-1
Typ:2
Kurs - 2,14
1xbet

Oba kluby zaczynają Ligę Europy od fazy grupowej. Gospodarze mają spore problemy na starcie ligi tureckiej - zaledwie 2 punkty w 5 meczach. Dużo lepiej sobie radzi Krasnodar w Rosji - z 5 meczów wyjazdowych wygrał 3 w tym ostatnie z Anzhi Machaczkala aż 4-0. Sądzę że po takim kursie warto iść w ich stronę.

Ostatnio zmieniony przez ATR dnia Pią 21 Wrz 2018 - 1:02, w całości zmieniany 1 raz

ATR

Ostrzeżenie : nieprzestrzeganie zasad na forum.
Zaufanie : 25%
Liczba postów : 812
SpinyBety : 396

Powrót do góry Go down

Pisanie by ATR Czw 20 Wrz 2018 - 10:29

Vidi - BATE (w)  0-2
Typ:2
Kurs - 2,9
Babibet

Gospodarze w kwalifikacjach Ligi Mistrzów eliminowali Ludogorets i Malmo ale trzeba przyznać że sprzyjało im w tych meczach szczęście.
BATE poradził sobie w kwalifikacjach Ligi Mistrzów z HJK i Karabachem ale PSV było już za silne. BATE to bardzo doświadczona drużyna w Europejskich pucharach - przecież były uczestnik Ligi MIstrzów - sądzę że mają tu duże szanse.

Ostatnio zmieniony przez ATR dnia Pią 21 Wrz 2018 - 1:02, w całości zmieniany 1 raz

ATR

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Czw 20 Wrz 2018 - 13:13

Rapid Wieden-Spartak Moskwa
typ:1
kurs:2,65
matchbook
Analiza:
Dzisiaj zaczynaja sie mecze fazy grupowej Ligi Europy.Ja do oceny wybralem ciekawe spotkanie pomiedzy Austriacka druzyna Rapidu Wieden a Rosyjskim Spartakiem Moskwa.Zespoly te graja w grupie G,razem z Glasgow Rangers i Villareal a wiec doborowe towarzystwo i trudno bedzie o awans.Rapid i Spartak wydaja mi sie byc bardzo wyrownanymi druzynami,wytypowanie tutaj faworyta to trudna sprawa.Jesli ma wygrac ktoras z tych druzyn,to napewno nieznacznie.Ja ta minimalna przewage daje zespolowi Rapidu wieden.Obserwujac ligowe zmagania wydaje mi sie,ze ta druzyna radzi sobie lepiej,Spartak nie jest chyba w optymalnej formie,pozatym moim zdaniem,gr znacznie lepiej u siebie jak na wyjazdach,podobnie zreszta Rapid Wieden.Nastepna rzecz na ktora zwracam uwage,w Austri pilka nozna zrobila duzy krok do przodu a zespoly wyszly z cienia Europy.No i zespoly zagraly juz jeden mecz miedzy soba,co prawda towarzyski ale wygral Rapid.Dzisiaj tez powinien wygrac.

andrzejszwedzki

Ostrzeżenie : brak
Liczba postów : 2974
SpinyBety : 1108

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Czw 20 Wrz 2018 - 13:19

Dynamo Zagrzeb-Fenerbahce
kurs:2,60
matchbook
Analiza:
W gruppie D Ligi Europy mamy ciekawy zestaw,graja druzyny Dynamo Zagrzeb,Fenerbahce,Anderlecht i Trnava,ciezko bedzie o awans,nie ma tu faworyta.Ja sprobuje prawidlowo ocenic dzisiejsze spotkanie pomiedzy Dynamem Zagrzeb a Fenerbahce.Nie bedzie to latwe bo wydaje mi sie,ze obydwie druzyny nie sa chyba w optymalnej formie,takze nie mozna ich porownac,bo jak dotad nie graly ze soba.Fenerbahce w swej lidze krajowej gra niespodziewanie slabo w tym sezonie.Dynamo robi niby swoje ale niespodziewanie,ta druzyna zostala wyeliminowana z Ligi Mistrzow,przez Young Bois.W pierwszym meczu korzystnie zremisowala a w rewanzu u siebie przegrala!!! A przeciez wydaje mi sie,ze lepiej gra u siebie.No cuz zdarza sie,tak w sporciebywa...mam jednak nadzieje,ze tym razem grajac u siebie pokona druzyne Turecka.Tak,po dluzszym zastanowieniu sie,stawiam na jej zwyciestwo.

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Czw 20 Wrz 2018 - 13:25

Olimpiakos-Betis
kurs:2,43
1xbet
Analiza:
W swym pierwszym meczu grupowym Ligi Europy,Olimpiakos Pireus zmierzy sie u siebie z Hiszpanskim Betisem Sevilla.Bardzo ciekawa konfrontacja a i w grupie bedzie ciekawie bo graja w niej jeszcze Milan i rewelacyjna druzyna Luxemburga,Dudelange.Widac wie golym okiem,ze o awans latwo nie bedzie.Co do dzisiejszego spotkania,bardziej mnie przekonuje zespol Grecki,gra u siebie i do tego jest w rewelacyjnej formie.W meczach kwalifikacyjnych Ligi Europy i Krajowej,od dluzszego czasu pozostaje niepokonany.Niestety nie mozna powiedziec tego samego o druzynie Hiszpanskiej.Mam wrazenie,ze nie jest w optymalnej formie.Mozna by powiedziec,ale liga Hiszpanska jest silniejsza od Greckiej...ogolnie rzecz biorac tak,jednak nie mozna tak porownac czolowych zespolow Greckich,ktore wyraznie odstaja w Kraju a w Europie zrownaly sie z czolowka.Tak wiec analizujac to wszystko dochodze do wniosku,ze Olimpiakos to spotkanie wygra.

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Czw 20 Wrz 2018 - 13:31

Dudenlange-Milan
typ:1X
kurs:6,25
bet-at-home
Analiza:
Rewelacyjna druzyna z Luksemburga,Dundelange zacznie swa przygode w fazie grupowej Ligi Europy,spotkaniem z Wloskim AC Milan.Postanowilem wytypowac i ocenic ten mecz,bo uwazam,ze Dudelange nie jest tutaj bez szans a takze ma duze na wyjscie z grupy.W drodze do fazy grupowej,ten zespol wyeliminowal miedzy innymi,Polska Legie Warszawa i Rumunski Cluj,druzyny znacznie wyzej notowane.Tego napewno nikt sie nie spodziewal.AC Milan to oczywisciedruzyna duzo wyzej notowana,nie musze jej przedstawiac bo wszyscy doskonale ja znamy.Nic dziwnego,ze dzisiaj wystepuje w roli zdecydowanego faworyta.Nie zna jednak druzyny z Luksemburga,nigdy z nia nie grala i tutaj wlasnie widze szanse Dundelange,moze zaskoczyc po raz kolejny.Mam nadzieje,ze bedzie to dobry kolejny mecz Luksemburczykow.

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Czw 20 Wrz 2018 - 14:16

Dynamo Kijow-Astana
kurs:1,73
bet365
Analiza: Pierwsze spotkanie grupowe,moim zdaniem bardzo ciekawe.Tak widzepo kursie bukmacherskim,ze Dynamo ma tylko nieznaczna przewage ale ja mam inne zdanie.Dynamo jest zdecydowanym faworytem,Astana i owszem slowa uznania,ze ten zespol dotarl do fazy grupowej ale uwazam,ze tutaj bedzie latwym dostawca punktow.Dynamo pozatym to wielkie doswiadczenie i juz z sukcesami...

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Czw 20 Wrz 2018 - 14:24

Genk-Molme
kurs:1,57
bet365
Analiza: Bardzo ciekawie zapowiadajacy sie mecz.Kurs wskazujacy na zwyciestwo Belgow,jednak zauwazylem,ze cala masa gra na wygrana Szwedow badz remis.Rzeczywiscie Molme chyba zlapolo lepsza forme bo  w swej lidze pewnie wygrywa mecze ale to jest turniej Europejski,inne kryteria i poziom.Moim zdaniem Genk jest zdecydowanym faworytem,moge sie jedynie zgodzic z tym,ze nie bedzie to wysokie zwyciestwo.

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Czw 20 Wrz 2018 - 14:33

Celtic-Rozenborg
kurs:1,50
bet365
Analiza: Pierwsze spotkania fazy pucharowej i juz mamy duzo ciekawych zestawien.W tym meczu mysle,ze tez ciekawym stawiam zdecydowanie na zwyciestwo Celticu,przedewszystkim dlatego,ze gra u siebie,po drugie to te druzyny spotykaly sie ze soba wielokrotnie w roznych okolicznosciach i znaczna przewaga jest po stronie Szkotow.A mecz powinien byc ciekawy bo Tozenborg jest tez w formie.W lidze krajowej niepokonany juz dluzszy czas.

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Czw 20 Wrz 2018 - 14:42

Lipsk-Salzburg
typ: powyzej 2,5 gola w meczu
kurs:1,65
fortuna
Analiza: Bardzo ciekawy mecz,moim zdaniem bedzie wyrownany,bedzie duzo walk.Niemcy graja u siebie wiec teoretycznie sa faworytem ale Salzburg to druzyna wyjazdowa,nie wolno o tym zapominac.Powinna teraz grac w fazie grupowej LM,niestety pechowo z nie j wyleciala,pamietacie rewnz z CZ Belgrad? Moim zdaniem nie powinien Salzburg przegrac,nie jestem jednak tego pewien wiec zagram na wieksza ilosc goli.Pewniejszy typ

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Czw 20 Wrz 2018 - 14:51

Sporting-Karabach
kurs:1,40
bet365
Analiza: Tutaj w tym meczu widze tylko jednego i to zdecydowanego zwyciezce,druzyne Sportingu i nie trzeba sie duzo rozpisywac.Jest to zespol z duzym doswiadczeniem,od wielu lat czolowka ligi Portugalskiej no i przedewszystkim,gra u siebie co potrafi bardzo dobrze wykorzystac.Karabach...chwala tej druzybie,ze dotarla do fazy grupowej pozostawiajac w tyle wiele znakomitosci Europrjskich.Mysle jednak,ze na tym koniec,teraz bedzie tylko dostarczac latwe punkty rywalom.

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by ATR Czw 20 Wrz 2018 - 17:27

RB Lipsk - Salzburg  (w) 2-3
Typ: powyżej 3 bramek
Kurs - 2,02
Dafabet

Obie drużyny ze stajni Red Bulla. Obie ekipy z dużym potencjałem ofensywnym. W kwalifikacjach Lipsk u siebie z każdym strzelał co najmniej 3 bramki. W ostatnim ligowym meczu z Hannoverem również 3 trafienia.
4 ostatnie mecze Salzburga na obu frontach to zawsze co najmniej 2 gole. Sądzę że po takim kursie warto próbować.

Ostatnio zmieniony przez ATR dnia Pią 21 Wrz 2018 - 1:01, w całości zmieniany 1 raz

ATR

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Czw 20 Wrz 2018 - 19:47

Jak narazie w meczach,ktore sie zaczely o 18:55,do przerwy bez niespodzianek,moze mile zaskoczenie to prowadzenie BATE z Videotonem...
Sevilla dziwnie gra,uzyskuje prowadzenie i cofa sie do obrony,oby to sie nie zemscilo...

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 26 z 45 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 35 ... 45  Next

Powrót do góry