SpinBet24
Liga Europy 2018/19 - Page 16 600x4010
SpinBet24
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Liga Europy 2018/19

+27
szydami
ledeni
preorder
zajonc
Michalski1988
boywer
kaminskim
Kwas
ATR
BELKOT
Barti80
polski_ziom_08
DomańskiMarcin
Iglo
andrzejszwedzki
zibi
michaszek83
wilu1103
ANZELMO
mazik
MichW
adrianP
gibsoon
maisterr
ney11
bmx34
Brunobet
31 posters

Strona 16 z 45 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 30 ... 45  Next

Go down

Liga Europy 2018/19 - Page 16 Empty Liga Europy 2018/19

Pisanie by Brunobet Pią 29 Cze 2018 - 14:52

First topic message reminder :

Wystartowały już eliminacje do nowej edycji LE w takim razie czas na nowy temat
Brunobet
Brunobet

Zaufanie : 100%
Liczba postów : 578
SpinyBety : 380

Powrót do góry Go down

Liga Europy 2018/19 - Page 16 Empty Re: Liga Europy 2018/19

Pisanie by andrzejszwedzki Czw 16 Sie 2018 - 9:36

Zrinjski Mostar-Ludogorec
typ:1X
kurs:2,45
Winner
Analiza:
Dzisiaj,w rewanzu zespol Zrinjski Mostar podejmuje u siebie Ludogorec Razgard z Bulgri.Pierwsze spotkanie Ludogorec wygral,ale minimalnie 1:0,wiec sprawa awansu jest jeszcze otwrta.Z przekazow wynika,ze to Bulgarzy sa dzisiaj faworytem.Mnie jednak ta duzyna nie przekonuje,nie jest juz ta sama co w poprzednim sezonie,jest mniej skuteczna.Z kwalifikacji Ligi Mistrzow zostala wyeliminowana przez mniej znany zespol z Wegier,grajac powiedzmy szczerze zupelnie przecietnie.Bosniacy to silna i stabilna druzyna,oparta przedewszytkim na mocnej i agresywnie grajacej defensywie.Potrafi blyskawicznie skontrowac.Wedlug mnie,grajac dzisiaj u siebie,jesli nie bedzie czerwonej kartki,zespol ma szanse powodzenia.Nie tylko nie przegrac meczu ale i awansowac.Zwrocmy uwage na poprzednie spotkanie,Ludogorec grajac u siebie zdobyl zaledwie jednego gola.Prowadzenie uzyskal juz w pierwszej polowie i przez reszte gry nie potrafil strzelic kolejnych bramek dajacych komfort przed rewanzem.A przeciez doskonale wiemy,ze ten zespol gra znacznie lepiej u siebie,wyjazdy ma slabe.Troche jestem zaskoczony wysokimi kursami na zwyciestwo Bosniakow.

andrzejszwedzki

Ostrzeżenie : brak
Liczba postów : 2974
SpinyBety : 1108

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Czw 16 Sie 2018 - 10:04

APOEL Nikozja-H. Beer Szewa
typ: obie druzyny strzela gola
kurs:1,83
1xbet
Analiza:
Ciekawym tez wydaje sie byc spotkanie rewanzowe w kwalifikacjach Ligi Europy,pomiedzy druzynami APOEL Nikozja i Hapoel Beer Szewa z Izraela.Ku mojemu zdziwieniu Cypryjczycy zremisowali pierwszy wyjazdowy mecz,nie bedac faworytami.Wysoki remis daje im duze szanse awansu,mozliwosci jest wiele.Eksperci tym razem stawiaja na zdecydowane zwyciestwo zespolu z Cypru,czy aby jest to az tak pewne? Poprzedni remis,moim zdaniem nie przekresla jeszcze szans zrspolu z Izraela,nie zapominajmy,ze ta druzyna grala z duzym powodzeniem w poprzednim sezonie.Napewno ma potencjal i nie zrezygnuje z walki.Sadze,ze to spotkanie bedzie miako wiele zwrotow akcji i zadecyduje skutecznos.Szewa powinna byc strona atakujaca i zdobywac gole,gospodarze w swych kontratakach nie pozostana dluzni.

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Czw 16 Sie 2018 - 10:34

Kukesi-Torpedo Kutaisi
typ: w meczu bedzie wiecej jak 3,5 gola
kurs:3,15
bet365
Analiza:
Bardzo ciekawym spotkaniem,na tym eapie kwalifikacji Ligi Erpy,jest pojedynek dwoch slabszych zespolow,w porownaniu do reszty stawki.Sa to druzyny,Kukesi z Albani i Torpedo Kutaisi z Gruzi,czy nie jest niespodzianka dotarcie ich do tego etapu? Dla mnie tak i jedna z tych druzyn powalczy o faze grupowa!!! Pierwszy mecz zakonczyl sie wygrana Gruzinow 5:2,jak bedzie dzisiaj,jak odpowiedza Albanczycy grajac u siebie? Moim zdaniem juz od pierwszych minut rzuca sie do odrabiania strat,nie pozostaja przeciez bez szans na awans,strzelili dwa gole na wyjezdzie.Musza przyjac otwarta ofesywna gre,ryzykujac duzo ale to jest dla nich jedyna szansa.Druzyna Gruzinska,majac przewage trzech bramek napewno dzisiaj nastawiona jest na gre defensywna,jednak gdy straci 1 lub 2 bramki,bedzie musiala zaatakowac.W ten sposob stworzy sie ladne widowisko z wieloma golami.

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Czw 16 Sie 2018 - 10:57

Dinamo Brest-Apollon
kurs:1,80
10bet
Analiza:
Bardzo ciekawym spotkaniem,na tym eapie kwalifikacji Ligi Erpy,jest pojedynek dwoch slabszych zespolow,w porownaniu do reszty stawki.Sa to druzyny,Kukesi z Albani i Torpedo Kutaisi z Gruzi,czy nie jest niespodzianka dotarcie ich do tego etapu? Dla mnie tak i jedna z tych druzyn powalczy o faze grupowa!!! Pierwszy mecz zakonczyl sie wygrana Gruzinow 5:2,jak bedzie dzisiaj,jak odpowiedza Albanczycy grajac u siebie? Moim zdaniem juz od pierwszych minut rzuca sie do odrabiania strat,nie pozostaja przeciez bez szans na awans,strzelili dwa gole na wyjezdzie.Musza przyjac otwarta ofesywna gre,ryzykujac duzo ale to jest dla nich jedyna szansa.Druzyna Gruzinska,majac przewage trzech bramek napewno dzisiaj nastawiona jest na gre defensywna,jednak gdy straci 1 lub 2 bramki,bedzie musiala zaatakowac.W ten sposob stworzy sie ladne widowisko z wieloma golami.

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Czw 16 Sie 2018 - 11:20

Basel-Vitesse
kurs:1,72
1xbet
Analiza:
Wsrod dzisiejszych pojedynkow kwalifikacyjnych Ligi Europy,jednym z ciekawszych jest napewno mecz rewanzowy pomiedzy,FC Basel a Vitesse.Pierwszy zakonczyl sie zwyciestwem wyjazdowym druzyny Basel.Ten zespol chyba nareszcie zaczol grac na swoim poziomie.Fatalny poczatek sezonu doprowadzil do sporych klopotow w lidze krajowej a takze odpadniecie z Ligi Mistrzow.Po pierwszym zwyciestwie wyjazdowym,Basel grajac u siebie powinien byc faworytem i tak uwaza wiekszosc.Ja jednak jestem ostozny w tej ocenie,uwazam,ze Basl znacznie lepiej gra na wyjazdach,a przy tak minimalnym zwyciestwie w pierwszym meczu,Holendrzy nie pozostaja bez szans.Przypuszczam ale nie jestem pewien,ze tn mecz zakonczy sie remisem i dlatego stawiam na to,ze obydwie druzyny strzela gola.Jest to bardzo prawdopodobne.

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Czw 16 Sie 2018 - 14:29

Jestem bardzo ciekawy dzisiejszych wystepow naszych Orlow,nie odwazylem sie typowac tych meczy.Bukmacherzy jednak mimo wszystko oddaja zwyciestwo Legi,sredni kurs 1,65.Lech moze wygrac ale napewno nie na tyle by awansowac...Jaga?

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by adrianP Czw 16 Sie 2018 - 17:39

A ja jestem optymista, oczywiscie nie stawiamma nic dzis, bo wczoraj poplynalem i to gleboko na realu :/ ale mysle ze Legia awansuje, Jaga niestety nie, ale Lech mysle ze do dogrywki dociagnie Smile a potem juz niech sie dzieje wola nieba Very Happy

adrianP

Liczba postów : 995
SpinyBety : 5

Powrót do góry Go down

Pisanie by ANZELMO Czw 16 Sie 2018 - 17:45

Gent - Jagiellonia BTS 2,56 Fortuna ++

Taki kurs to mała perełka moim skromnym zdaniem. Jaga gra bardzo solidnie i w lidze i w europejskich pucharach -rywal trudny wymagający tak jak tydzień temu pisałem faworyt graja ofensywna piłkę ale raczej cały czas się zgrywają szukają  formy .Jaga nie ma nic do stracenia wynik z 1 spotkania niekorzystny 1-0 w plecy teraz musza spróbować zaatakować wiec myślę...ze to zrobią- tutaj Gent moze sie cofnąć i kontrować Jagę.Gospodarze  strzela gola to nasza białostocka pszczółka nie wiele traci  będzie musiała robić swoje czyli szukać bramek atakować .Jaga musi szukać  takiego spotkania jak w Portugalii czyli szalonego bramkowego meczu-   musi zaskoczyć czymś rywali bo oni maja swój wynik ekipa Mamrota i tak swoje zrobiła pozytywnie zaskoczyła i raczej będzie pozytywnie odbierana za swoje wyczyny w europie podoba mi sie podejście Jagi do europejskich pucharów w szczególności ich trenera który uważa ze problemem nie jest granie co 3 dni bo to jest przyjemności i ich zawód tylko podrożę... one meczą i wybijają z rytmu....

Ostatnio zmieniony przez ANZELMO dnia Pią 17 Sie 2018 - 2:28, w całości zmieniany 1 raz

ANZELMO

Liczba postów : 72
SpinyBety : 37

Powrót do góry Go down

Pisanie by ANZELMO Czw 16 Sie 2018 - 17:47

Basel - Vitesse Arnhem BTS 1,71 --- Fortuna Obie ekipy wybitnie ofensywne wiec...bo bramce na głowę to nie powinien być wielki problem patrząc jaki wynik byl w 1 meczu.... .Basel to juz nie ta ekipa z LM z tamtego sezonu maja fajna zaliczkę  z Arnhem 1-0 w 90 minucie... szalony holender Ricky van Wolfswinkel dobry znajomy na holenderski i światowych boiskach...  Basel popełniają blendy w obronie łapią sporo fauli kartek graja bardzo agresywnie wiec Holendrzy moim zdaniem będą mieli sporo sytuacji do kontry czyli to co potrafią grac najlepiej...maja kilu świetnych technicznie piłkarzy.Trener Slutsky jest doświadczony ograny w europejskich pucharach i...myślę ze ktoś z tercetu Thulani Serero Tim Matavz czy Bryan Linssen strzeli gola w w parku świętego Jacoba będzie ciekawie....

Ostatnio zmieniony przez ANZELMO dnia Pią 17 Sie 2018 - 2:26, w całości zmieniany 1 raz

ANZELMO

Powrót do góry Go down

Pisanie by ANZELMO Czw 16 Sie 2018 - 17:55

jeszcze 2 bety do polskich moja L moja miłość osobiście nie pamiętam takiej lipy wiec teraz zmiana trenera i...szalony SA Pinto na ławace czy to poskleja...mam mieszane uczucia ale zostawię je dla sobie- ja na razie mamy zaskoczenia w kadrze meczowe np. wraca Eduardo 

F91 Dudelange - Legia Warszawa over 2,5  2,00 forBET ++

Chyba jedyny prawilny bet bramki musza paść jeśli Legia cos chce to musi tu strzelić minimum 2 gole. Śmiejemy sie z tych Luksemburczyków ale oni zarabiają słabe pieniądze do tego co graja w przeciwieństwie do naszych gwiazdek...tam jest 2 luksów reszta zachodnich solidnych graczy z Francji Niemiec itp to ze pracują na boku nie ma znaczenia- dobry naleśnik  lubi tez dorobić....graja fajna ofensywna piłkę klepali nas w stolicy to...u siebie napewno będą groźni będą wstanie strzelić gola marzą w awans i szanse sa spore wiedza o co graja bo w week w meczu ligowym trener wszystkich  najlepszych oszczędzał...moze byc wielki piłkarski dzień w Luksemburgu bo jeszcze gra Progres tylko ze UFA sie tak nie...ja nasze gwiazdki. 

Lech Poznań - KRC Genk      STRZELI GOLA    J. Amaral 3,75 forBET  ---

Lech z remisem 1.75 forBET  ---

Nie znam składów i nie wiem czy Ivan groźny wystawi Portugalczyka ale za każdym razem gdy gram coś- betuje w stronę Lecha wspominam o Amaralu bo ten chłopak robi różnice świetna technika przyjecie piłki jeszcze troszkę kuleje forma fizyczna i zgranie z partnerami ale...czasem tez nie ma skuteczności jak w rew. z Solgirskiem ale jest duzy potencjał razem z Tiba robią robotę w Lechu. Graja ciekawie ofensywnie dzisiaj, Lech liczy na wsparcie kibiców i...Djordievic chce powalczyć z młoda ekipa z Genku i myślę ze szanse Lecha u siebie sa na wygranie tego meczu albo nie przegranie a kursy niezle....Poznaniacy potrafią  grac ładnie ofensywnie maja dobre momenty  szczególnie  Kostevych ktory na skrzydle gra bardzo dobrze ofensywnie dobra wrzutka .Lech  kadrowo  ciekawie wyglądają....maja potencjał to powinno byc fajne spotkanie  Genk dużo dobrych młodych chłopaków  graja ciekawie.

Ostatnio zmieniony przez ANZELMO dnia Pią 17 Sie 2018 - 2:25, w całości zmieniany 1 raz

ANZELMO

Powrót do góry Go down

Pisanie by ANZELMO Czw 16 Sie 2018 - 18:02

Feyenoord - Trenczyn  podwójna szansa (1.poł. lub mecz)  2-2 6,4 Fortuna ---

Taka ciekawa perełka Feye jest kompletnie bez formy 4 na Słowacji w lidze kolejna kompromitacja 2-0 z De Superboeren  czyli wieśniakami z De Graafschap i teraz graja u siebie na popularnej wannie...Będzie nerwowo i kibice im nie odpuszcza na  taka formę ...goście graja bardzo fajnie w ataku stwarzają sobie mnóstwo sytuacji ale w obronie czasem robią sporo baboli...granie na Feye po takim  kursie nie opłacalne moze bts i jakieś overki bramkowe ale taki bet od fortunki warto rozważyć bo Trenczyn z trenerem Monizem zrobi wszystko zeby dobrze sie w portowym mieście pokazać .Ricardo Moniz  jest holendrem i byl w sztabie szkółce Feyenoordu zna ich doskonale....co było widać w 1 meczu, wiec to będzie poważne granie chłopaki będą si chcieli pokazać plus zawsze maja w swoim składzie jakiś ciekawych holenderskich piłkarzy wiec...tu moze byc bardzo ciekawie i sporo sie będzie działo.Forma czysto piłkarska zdecydowanie po stronie słowaków...i wielki holenderski gigant moze zatonąć....

Apoel Nikozja - H.Beer Sheva 1 1,91 ++ Fortuna Chyba muszę sie kiedyś wybrać na wakacje na wyspę...bo cos lubię ich grac ostatnio Razz Obie nacje raczej lepiej graja na własnych stadionach tutaj Cypryjczycy maja świetna zaliczkę z Shevy 2-2 to jest....Apoel doświadczona ekipa zmienili trenera graja bardzo ofensywnie troszkę brakuje skuteczności przez co odpadli z eliminacji do LM ale z każdym meczem ta ekipa lepiej wygląda....

Din.Brest - Apollon Lim  1  2,62 ++ Fortuna Tutaj sprawa awansu chyba została załatwiona na Cyprze. Apollon rozbił białorusinów 4-0 zero i teraz mogą spokojnie pograć na wyjeździe- trener ma troszkę po rotować składem a Brest u siebie prezentuje sie bardzo solidnie co pokazała poprzednia runda i  wyeliminowanie greckiego Atromitosu potrafią grac atakować i strzelać bardzo duzo bramek....

Ostatnio zmieniony przez ANZELMO dnia Pią 17 Sie 2018 - 2:24, w całości zmieniany 1 raz

ANZELMO

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Czw 16 Sie 2018 - 20:21

2:0, a Legia dalej spokojnie sobie klepie, mają czas.  Evil or Very Mad

MichW

Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie : 75%
Liczba postów : 5281
SpinyBety : 193

Powrót do góry Go down

Pisanie by adrianP Czw 16 Sie 2018 - 21:18

Kompletna porazka polskich kopaczy Sad mozna porownac spokojnie tą kleske do kleski na mundialu.

adrianP

Liczba postów : 995
SpinyBety : 5

Powrót do góry Go down

Pisanie by Brunobet Czw 16 Sie 2018 - 21:33

Na szybko. Nasze zespoły kompromitują się dale w europejskich pucharach.
Jak liga taki mistrz i to chyba jest najbardziej wymowny komentarz do tej sytuacji.
Brunobet
Brunobet

Powrót do góry Go down

Pisanie by Brunobet Czw 16 Sie 2018 - 21:38

A i jeszcze jeden mecz godny uwagi który pokazuje, że drużyna potrafi się podnieść po większych porażkach.
Dinamo Mińsk wygrywa w pierwszy meczu 4-0 i wydaje się, że sensacyjnie Zenit odpadnie w dwumeczu.
Tymczasem Zenit wygrywa 2-0 i w 70 minucie dostaje czerwoną kartkę. Powinno być po meczu ale...
Zenit w dziesiątkę strzela kolejne dwa gole i doprowadza do dogrywki.
W 9 minucie dogrywki Ruskie tracą bramkę i znowu są poza pucharami i......
i znowu pokazują klasę strzelają kolejne cztery gole.
Mecz się kończy wynikiem 8-1.

A Legia nie potrafi odrobić jednej bramki straty z pierwszego spotkania z półamatorską drużyną.
Brunobet
Brunobet

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 16 z 45 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 30 ... 45  Next

Powrót do góry