Dyskusja, typy i analizy
+20
kaminskim
ANZELMO
adrianP
tigertyp
zacharty
polocard3
gibsoon
mazik
zibi
kurkawodna871
pestek86
wilu1103
Oneciak
skowron
Iglo
bmx34
Brunobet
bestia
ney11
MichW
24 posters
SpinBet24 :: Rozmowy o Sporcie / Typy i Analizy :: Piłka Nożna :: Mistrzostwa Świata / Europy / Reprezentacje
Strona 3 z 27
Strona 3 z 27 • 1, 2, 3, 4 ... 15 ... 27
Dyskusja, typy i analizy
First topic message reminder :
MECZ: Rosja - Arabia Saudyjska
TYP: Obie drużyny strzelą gola - NIE
KURS: 1,5
BUKMACHER: fortuna
Stawiam na nerwowy mecz z obu stron. Rosjanie nie błyszczą formą, ostatnimi czasy ani razu nie pokazali się z dobrej strony. Myślę że Rosjanie przede wszystkim będą zabezpieczać tyły i spokojnie rozgrywać piłkę. Stawiam że powinni wygrać 2:0 może 3:0. Arabia co tu dużo mówić ofensywną ekipą nie jest i jak mają strzelić to raczej jedną bramkę choć myślę że w takim meczu powinni skończyć na 0 z przodu.
MECZ: Rosja - Arabia Saudyjska
TYP: Obie drużyny strzelą gola - NIE
KURS: 1,5
BUKMACHER: fortuna
Stawiam na nerwowy mecz z obu stron. Rosjanie nie błyszczą formą, ostatnimi czasy ani razu nie pokazali się z dobrej strony. Myślę że Rosjanie przede wszystkim będą zabezpieczać tyły i spokojnie rozgrywać piłkę. Stawiam że powinni wygrać 2:0 może 3:0. Arabia co tu dużo mówić ofensywną ekipą nie jest i jak mają strzelić to raczej jedną bramkę choć myślę że w takim meczu powinni skończyć na 0 z przodu.
Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Czw 14 Cze 2018 - 23:37, w całości zmieniany 1 raz
MichW- Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie :
Liczba postów : 5281
SpinyBety : 193
Re: Dyskusja, typy i analizy
Egipt - Urugwaj
Urugwaj
1.60
Fortuna
Urugwaj jest tutaj zdecydowanym faworytem , chociaż kurs na to aż tak nie wskazuje. Urugwaj to faworyt do wygrania grupy A. Mają mocną reprezentacje od kilku dobrych lat , takie nazwiska jak Godin , Giemenez , Suarez , Cavani , Bentancur musza budzić postrach w każdym rywalu. Uważam , że Egipt to nie poziom urugwaju. Ich drużyna to zlepek zawodników z ligi egipskiej i kilku zawodników z Premier League. Gwiazda oczywiście jest Salah , ale wraca dopiero po kontuzji. Gram Urugwaj po 1.60 i oglądam fajny meczyk
Urugwaj
1.60
Fortuna
Urugwaj jest tutaj zdecydowanym faworytem , chociaż kurs na to aż tak nie wskazuje. Urugwaj to faworyt do wygrania grupy A. Mają mocną reprezentacje od kilku dobrych lat , takie nazwiska jak Godin , Giemenez , Suarez , Cavani , Bentancur musza budzić postrach w każdym rywalu. Uważam , że Egipt to nie poziom urugwaju. Ich drużyna to zlepek zawodników z ligi egipskiej i kilku zawodników z Premier League. Gwiazda oczywiście jest Salah , ale wraca dopiero po kontuzji. Gram Urugwaj po 1.60 i oglądam fajny meczyk
Ostatnio zmieniony przez ney11 dnia Sob 16 Cze 2018 - 11:42, w całości zmieniany 1 raz
ney11- Ostrzeżenie : Wprowadzanie zamieszania - związane z nieczytaniem lub nieprzestrzeganiem regulaminów.
Zaufanie :
Liczba postów : 626
SpinyBety : 63
Portugalia - Hiszpania
Powyzej 9.5 rzutów różnych
1.61
Fortuna
Kurs wyglada promocyjnie , dlatego pobieram. Portugalia jak i Hiszpanią graja ofensywnie , na pewno nikt tutaj nie wyjdzie na murawę po remis. Graja duzo skrzydłami , duzo dośrodkowań , a za tym idzie spora ilość cornerow. W mojej opinii mecz bedzie obfitował w wiele rożnych z uwagi na styl jaki prezentują obie reprezentacje . Polecam grac jak najszybciej , bo linie zaniżone i kurs pewnie bedzie leciał w dół
Powyzej 9.5 rzutów różnych
1.61
Fortuna
Kurs wyglada promocyjnie , dlatego pobieram. Portugalia jak i Hiszpanią graja ofensywnie , na pewno nikt tutaj nie wyjdzie na murawę po remis. Graja duzo skrzydłami , duzo dośrodkowań , a za tym idzie spora ilość cornerow. W mojej opinii mecz bedzie obfitował w wiele rożnych z uwagi na styl jaki prezentują obie reprezentacje . Polecam grac jak najszybciej , bo linie zaniżone i kurs pewnie bedzie leciał w dół
Ostatnio zmieniony przez ney11 dnia Sob 16 Cze 2018 - 11:42, w całości zmieniany 1 raz
ney11- Ostrzeżenie : Wprowadzanie zamieszania - związane z nieczytaniem lub nieprzestrzeganiem regulaminów.
Zaufanie :
A jednak Urugwaj wygrał rzutem na taśmę strzelając bramkę w 90 minucie.
Brunobet- Zaufanie :
Liczba postów : 578
SpinyBety : 380
Urugwaj - Egipt 1:0. Egipt bardzo dobrze się bronił (a raczej stawiał autobus). Urugwaj chyba szykuje się na fazę pucharową bo wejście do turnieju jak na faworyta grupy bardzo słabe. Wolne tempo, pare setek zmarnowanych przez Suareza. No ale myślę że ten wynik już na 90% wystarczy im do awansu nawet jakby przegrali z Rosją.
Zaufanie :
Suarez dzisiaj chyba lewą nogą wstał , ale Urugwaj był lepszy i wymęczył 1:0 , tak jak mowisz mało prawdopodobne żeby nie wyszli po tej wygranej , ale Po tym co pokazali ćwierćfinał maksymalnie osiągną
Zaufanie :
Piątek 15 Czerwca 2018 20:00
Portugalia - Hiszpania
Obie strzelą - tak 2,07 Astekbet 3-3
To będzie chyba pierwszy wielki hit nadchodzącego Mundialu. Jeżeli aktualni mistrzowie Europy, czyli Portugalczycy nie zagrają tutaj w ulubiony sposób ich trenera Fernando Santosa to poniosą bardzo dotkliwą klęskę. Ulubiony sposób, czyli bardzo defensywnie, tylko czyhając na kontrę. Cristiano Ronaldo, Pepe i spółka choć ostatnio aż 3:0 pokonali solidną Algierię to w mojej ocenie nie są w najlepszej formie. Portugalia męczyła się w ostatnich miesiącach choćby z Belgią, Tunezją, czy Holandią, a przez same eliminacje do Mundialu też przeszła nie bez problemów. Jednakże pamiętajmy też o tym, że to zespół typowo turniejowy. Z drugiej strony mamy Hiszpanię dowodzoną przez Julena Lopeteguia to znaczy mieliśmy jeszcze dzień przed Mundialem . Kadra ta po chwilowym kryzysie została mocno odmłodzona, poukładana na nowo i teraz ma ogromny potencjał. W Hiszpanii znajdziemy doświadczonych Iniestę, Ramosa, Pique, czy Busquetsa. La Furia Roja awansowała bez problemów, a i w meczach towarzyskich niemal wszystko wygrywała. Nie pozostaje mi nic innego jak tylko postawić na zwycięstwo Hiszpanów. To będzie początek ich drogi do naprawdę dobrego wyniku w tym turnieju! Liczę też na bramki strzelane przez obie ekipy.
Portugalia - Hiszpania
Obie strzelą - tak 2,07 Astekbet 3-3
To będzie chyba pierwszy wielki hit nadchodzącego Mundialu. Jeżeli aktualni mistrzowie Europy, czyli Portugalczycy nie zagrają tutaj w ulubiony sposób ich trenera Fernando Santosa to poniosą bardzo dotkliwą klęskę. Ulubiony sposób, czyli bardzo defensywnie, tylko czyhając na kontrę. Cristiano Ronaldo, Pepe i spółka choć ostatnio aż 3:0 pokonali solidną Algierię to w mojej ocenie nie są w najlepszej formie. Portugalia męczyła się w ostatnich miesiącach choćby z Belgią, Tunezją, czy Holandią, a przez same eliminacje do Mundialu też przeszła nie bez problemów. Jednakże pamiętajmy też o tym, że to zespół typowo turniejowy. Z drugiej strony mamy Hiszpanię dowodzoną przez Julena Lopeteguia to znaczy mieliśmy jeszcze dzień przed Mundialem . Kadra ta po chwilowym kryzysie została mocno odmłodzona, poukładana na nowo i teraz ma ogromny potencjał. W Hiszpanii znajdziemy doświadczonych Iniestę, Ramosa, Pique, czy Busquetsa. La Furia Roja awansowała bez problemów, a i w meczach towarzyskich niemal wszystko wygrywała. Nie pozostaje mi nic innego jak tylko postawić na zwycięstwo Hiszpanów. To będzie początek ich drogi do naprawdę dobrego wyniku w tym turnieju! Liczę też na bramki strzelane przez obie ekipy.
Ostatnio zmieniony przez bestia dnia Sob 16 Cze 2018 - 10:17, w całości zmieniany 1 raz
bestia- Zaufanie :
Liczba postów : 326
SpinyBety : 19
Bez sensu dyskusja prowadzona w dwóch tematach.
Powinno się połączyć analizy i dyskusje a nie powielać to samo.
W analizach komentarze do spotkań i po ich zakończeniu a dodatkowo dyskusja w kolejnym oddzielnym temacie.
W analizach komentarze do spotkań i po ich zakończeniu a dodatkowo dyskusja w kolejnym oddzielnym temacie.
bestia- Zaufanie :
Liczba postów : 326
SpinyBety : 19
To fakt , mogliby to zrobić moderatorzy , bo trochę bałagan. Zawsze i wszędzie było tak jak mowisz typy i dyskusja w jednym temacie
Zaufanie :
bestia napisał:Bez sensu dyskusja prowadzona w dwóch tematach.
Napisałeś dwie sprzeczne rzeczy. Albo połączyć tematy i pisać w jednym albo prowadzić oddzielne tematy.
Z tego co widzę ostatnio to tylko jedna osoba pisze nie tylko o analizach w temacie obok.
Osobiście zrobiłem dwa tematy dla przejrzystości a jak administracja uzna za stosowne to połączy tematy.
Zaufanie :
Maroko cisnęlo caly mecz po to , żeby strzelić swojaka w doliczonym
Przegrywy dnia , nie chce nikogo skreślać po pierwszym meczu , ale mogą już się pakować
Ogolnie mecze na razie nie porywaja , ale o 20 hit Portugalia - Hiszpania i mam nadzieje , że w końcu obejrzę dobry mecz
Przegrywy dnia , nie chce nikogo skreślać po pierwszym meczu , ale mogą już się pakować
Ogolnie mecze na razie nie porywaja , ale o 20 hit Portugalia - Hiszpania i mam nadzieje , że w końcu obejrzę dobry mecz
Zaufanie :
przejrzyście właśnie byłoby jakby to był jeden temat a nie dwa oddzielne w których pisze się o tym samym.
Co w tym jest sprzecznego?
Napisał żeby nie powielać tego samego. Widzę faktycznie, że ktokolwiek jak zwróci ci uwagę to szukasz jakiś dziwnych wytłumaczeń.
Lepiej żeby jak najmniej tematów było zakładanych (lepszy temat z 1000 postów niż 3 po 300 a w każdym w sumie i tak o tym samym jest dyskusja)
Co w tym jest sprzecznego?
Napisał żeby nie powielać tego samego. Widzę faktycznie, że ktokolwiek jak zwróci ci uwagę to szukasz jakiś dziwnych wytłumaczeń.
Lepiej żeby jak najmniej tematów było zakładanych (lepszy temat z 1000 postów niż 3 po 300 a w każdym w sumie i tak o tym samym jest dyskusja)
Iglo- Ostrzeżenie : Oskarżanie innych użytkowników bez dowodów.
Zaufanie :
Liczba postów : 221
SpinyBety : 158
Dzisiaj w dwóch rozegranych spotkaniach padły dwie bramki w doliczonym czasie gry. Wielkie szczęście jednych kibiców i rozpacz tych przegranych. Do tego Marokańczycy strzelili ładnej urody swojak ze szczupaka.
Maroko to mnie strasznie wsadziło na końa myślę sobie nie gram tego meczu narazie poczekam na live i zobacze jak obie druzyny wyglądają.Od początku niesamowity napór Marokańczyków i zdecydowana przewaga,to pograłem na win heh
bmx34- Ostrzeżenie : Oszczerstwa i nieprzestrzeganie regulaminów
Zaufanie :
Liczba postów : 922
SpinyBety : 31
Dokładnie niech moderator zrobi porządek bo ja sam nie wiem w którym temacie mam pisać..
Jedni odpisują w tym inni w tamtym.
Jedni odpisują w tym inni w tamtym.
Zaufanie :
Ale spotkanie się trafiło,chyba wynagradzają widzom te dwa poprzednie dzisiejsze mecze.
Jak myslicie Pepe był faulowany ? Moim zdaniem kluczowe było to ze Costa trafił czy oparł się na jego szyi a ten złapał się za twarz i ci z varu to widzieli.
Jak myslicie Pepe był faulowany ? Moim zdaniem kluczowe było to ze Costa trafił czy oparł się na jego szyi a ten złapał się za twarz i ci z varu to widzieli.
Zaufanie :
Strona 3 z 27 • 1, 2, 3, 4 ... 15 ... 27
Similar topics
» Dyskusja, typy i analizy
» Newsy,dyskusja o tenisie
» Newsy,transfery/ dyskusja
» Francja - newsy, transfery, dyskusja
» Hiszpania - newsy, transfery, dyskusja
» Newsy,dyskusja o tenisie
» Newsy,transfery/ dyskusja
» Francja - newsy, transfery, dyskusja
» Hiszpania - newsy, transfery, dyskusja
SpinBet24 :: Rozmowy o Sporcie / Typy i Analizy :: Piłka Nożna :: Mistrzostwa Świata / Europy / Reprezentacje
Strona 3 z 27
Pozwolenia na tym forum: