Dyskusja, typy i analizy
+20
kaminskim
ANZELMO
adrianP
tigertyp
zacharty
polocard3
gibsoon
mazik
zibi
kurkawodna871
pestek86
wilu1103
Oneciak
skowron
Iglo
bmx34
Brunobet
bestia
ney11
MichW
24 posters
SpinBet24 :: Rozmowy o Sporcie / Typy i Analizy :: Piłka Nożna :: Mistrzostwa Świata / Europy / Reprezentacje
Strona 17 z 27
Strona 17 z 27 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 27
Dyskusja, typy i analizy
First topic message reminder :
MECZ: Rosja - Arabia Saudyjska
TYP: Obie drużyny strzelą gola - NIE
KURS: 1,5
BUKMACHER: fortuna
Stawiam na nerwowy mecz z obu stron. Rosjanie nie błyszczą formą, ostatnimi czasy ani razu nie pokazali się z dobrej strony. Myślę że Rosjanie przede wszystkim będą zabezpieczać tyły i spokojnie rozgrywać piłkę. Stawiam że powinni wygrać 2:0 może 3:0. Arabia co tu dużo mówić ofensywną ekipą nie jest i jak mają strzelić to raczej jedną bramkę choć myślę że w takim meczu powinni skończyć na 0 z przodu.
MECZ: Rosja - Arabia Saudyjska
TYP: Obie drużyny strzelą gola - NIE
KURS: 1,5
Stawiam na nerwowy mecz z obu stron. Rosjanie nie błyszczą formą, ostatnimi czasy ani razu nie pokazali się z dobrej strony. Myślę że Rosjanie przede wszystkim będą zabezpieczać tyły i spokojnie rozgrywać piłkę. Stawiam że powinni wygrać 2:0 może 3:0. Arabia co tu dużo mówić ofensywną ekipą nie jest i jak mają strzelić to raczej jedną bramkę choć myślę że w takim meczu powinni skończyć na 0 z przodu.
Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Czw 14 Cze 2018 - 23:37, w całości zmieniany 1 raz
MichW- Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie :
Liczba postów : 5281
SpinyBety : 193
Re: Dyskusja, typy i analizy
@gibsoon co ty jesteś jasnowidz. Szacun widać, że sie znasz na piłce reprezentacyjnej w Lidze typerów też mega statystyki.gibsoon napisał:Niestety Panowie ale jesteśmy najgorszą ekipą na Mundialu. Styl, taktyka, ustawienie i forma a raczej brak tego wszystkiego nie pozwala mi patrzeć z optymizmem na kolejne spotkania Polaków w turnieju. Już wkrótce zagramy z Kolumbią a przepraszam przegramy z Kolumbią. Nie chcę aby polał się w moim kierunku hejt ale taka jest prawda.
Optymistyczny wariant na to spotkanie to porażka 3-0 i naprawdę z taką gra jak pokazaliśmy ze Senegalemem to optymizm.
Do przerwy zagramy jak zwykle lepiej bo stracimy dopiero bramkę po 40 minucie po błędzie naszej obrony jak zwykle. W przerwie meczu jak zwykle odpalimy kalkulatory i będziemy w mistrzowskim stylu wyliczali swoje szanse teoretyczne na awans w przypadku remisu, którego się nie uda osiągnąć.
Gwizdek i czas na drugą połowę w której starczy nam siły na na pierwsze 10 minut w których Kolumbia zagra spokojnie a my przed telewizorami będziemy mić złudne nadzieje, ze coś jeszcze się zmieni w tym spotkaniu.
I fakt z pewnością się zmieni bo Kolumbia będzie miała kilkuminutowy zryw w którym strzeli dwie szybkie bramki powiedzmy w ostatnich 15-20 minutach.
I znowu wszyscy zaśpiewamy "Nic się nie stało, Polacy...."
Przepraszam wszystkich za brak wiary ale to co zobaczyłem w pierwszym spotkaniu nie pozwala mieć złudzeń. Mieliśmy mieć rozpracowanego przeciwnika na czynniki pierwsze a gramy bez pomysłu na własnej połowie strzelamy do własnej bramki oraz asystujemy przy bramkach przeciwnika.
A i idąc na całość myślę, ze przewidywania mediów się nie sprawdzą i zarówno Rodrigez jak i Glik zagrają w tym spotkaniu.
Brunobet- Zaufanie :
Liczba postów : 578
SpinyBety : 380
MECZ: Iran – Portugalia
TYP: Cristiano Ronaldo strzeli bramkę
KURS: 1.85
Jeśli Cristiano Ronaldo strzela – Portugalia zdobywa punkty. Prawda która potwierdza się głównie na tym mundialu. 2 mecze Portugalczyka to 4 bramki dla Reprezentacji czyli 100% dorobku kadry. Każdy kto oglądał poprzednie spotkania widział że wszystkie akcje są grane pod Ronaldo, czasami wręcz na siłe kiedy wychodzą kuriozalne sytuacje kiedy to kolega będący w dobrej sytuacji do strzału czeka do Ronaldo albo od razu do niego odgrywa. Także nie spodziewam się żeby ktokolwiek poza Ronaldo miał się wpisać na listę strzelców wśród Portugalii. Spodziewam się że będzie to bardzo równe spotkanie ale jeżeli Portugalia dobrze zacznie ten mecz to myślę że Ronaldo będzie w stanie bardzo szybko strzelić, miejmy nadzieję pierwszego gola w meczu.
TYP: Cristiano Ronaldo strzeli bramkę
KURS: 1.85
Jeśli Cristiano Ronaldo strzela – Portugalia zdobywa punkty. Prawda która potwierdza się głównie na tym mundialu. 2 mecze Portugalczyka to 4 bramki dla Reprezentacji czyli 100% dorobku kadry. Każdy kto oglądał poprzednie spotkania widział że wszystkie akcje są grane pod Ronaldo, czasami wręcz na siłe kiedy wychodzą kuriozalne sytuacje kiedy to kolega będący w dobrej sytuacji do strzału czeka do Ronaldo albo od razu do niego odgrywa. Także nie spodziewam się żeby ktokolwiek poza Ronaldo miał się wpisać na listę strzelców wśród Portugalii. Spodziewam się że będzie to bardzo równe spotkanie ale jeżeli Portugalia dobrze zacznie ten mecz to myślę że Ronaldo będzie w stanie bardzo szybko strzelić, miejmy nadzieję pierwszego gola w meczu.
Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Wto 26 Cze 2018 - 0:35, w całości zmieniany 1 raz
Zaufanie :
Już tak na chłodno. To jest jakaś masakra kolejny raz na Mundialu przeżywamy to samo
mecz otwarcia
mecz o wszystko
mecz o honor
Obecna gra pozwala twierdzić, że jesteśmy najsłabszą drużyną na Mundialu.
Robert L
"
Chcemy by cały naród był dumny z naszej reprezentacji"
Niestety się nie udało. Raczej to jest wstyd a nie duma.
mecz otwarcia
mecz o wszystko
mecz o honor
Obecna gra pozwala twierdzić, że jesteśmy najsłabszą drużyną na Mundialu.
Robert L
"
Chcemy by cały naród był dumny z naszej reprezentacji"
Niestety się nie udało. Raczej to jest wstyd a nie duma.
Brunobet- Zaufanie :
Na dzisiaj myślę że Iran powalczy z Portugalią,pokazali się z dobrej strony w meczu z Hiszpanią i mają realną szansę na awans,1 pkt straty własnie do Portugalii a kursy rzędu ok 6.00 w zaleznosci od buka.
bmx34- Ostrzeżenie : Oszczerstwa i nieprzestrzeganie regulaminów
Zaufanie :
Liczba postów : 922
SpinyBety : 31
Powalczą na pewno , ale co z tego wyjdzie. Licze na awans Iranu
Ciekawe jak wyjdą , bo graja głównie z kontry , ale remis tutaj im nic nie daje
Z drugiej strony Portugalia słabo sie czuje w pozycyjnym , lepiej w kontraataku
Ciekawe jak wyjdą , bo graja głównie z kontry , ale remis tutaj im nic nie daje
Z drugiej strony Portugalia słabo sie czuje w pozycyjnym , lepiej w kontraataku
ney11- Ostrzeżenie : Wprowadzanie zamieszania - związane z nieczytaniem lub nieprzestrzeganiem regulaminów.
Zaufanie :
Liczba postów : 626
SpinyBety : 63
Szwedzkie media nie zostawiają suchej nitki na Szymonie Marciniaku, który był rozjemcą wczorajszego spotkania pomiędzy reprezentacją "Trzech Koron" i drużyną narodową Niemiec. Po bramce w ostatnich sekundach Szwedzi przegrali 1:2 i mocno utrudnili sobie drogę do 1/8 finału. Media winią między innymi Marciniaka, który w pierwszej części gry nie przyznał rzutu karnego po kontrowersyjnym zatrzymaniu Marcusa Berga przez Jerome'a Boatenga.
wilu1103- Zaufanie :
Liczba postów : 515
SpinyBety : 170
@brunobet szkoda że udało mi się to przewidzieć ale obawiam się, ze ostatnie nasze spotkanie na Mundialu nie będzie wyglądało inaczej.
gibsoon- Ostrzeżenie : wulgaryzmy - następnym razem 25%
Zaufanie :
Liczba postów : 162
SpinyBety : 74
Na dzisiaj ostatecznie zagrałem żółte kartki w meczu Iranu z Portugalią,przewiduje że będzie walka i sporo fauli,dodatkowo jak wynik dla Iranu będzie niekorzystny to ich gorące głowy mogą dać znać o sobie.
Suma kartek:
Powyżej 3,5 @1.85
Astekbet
Suma kartek:
Powyżej 3,5 @1.85
Astekbet
bmx34- Ostrzeżenie : Oszczerstwa i nieprzestrzeganie regulaminów
Zaufanie :
Liczba postów : 922
SpinyBety : 31
Urugwaj już bez presji wyniku pokazała moc. 3:0 z Rosją choć mieli jeszcze parę bardzo dobrych sytuacji, a pod koniec wszyscy starali się aby to Cavani zdobył swojego gola.
Zaufanie :
Z pełną odpowiedzialnością można powiedzieć, ze grupa z Hiszpanią, Portugalią, Iranem i Maroko to była grupa śmierci. Wszystkie mecze zagrane na niesamowitym poziomie, szybkim tempie oraz zwrotach akcji. Niewiele brakowało aby Hiszpania podzieliła los Polski i zakończyła mundial w fazie grupowym.
Nawet jakby tak sie stało to byłoby to jedyne podobieństwo gdyż poziom sportowy i zaangażowanie było odpowiednie do rangi imprezy. Hiszpanie grali ta jak należy grać na Mundialu a nasi zagrali jakby były to rozgrywki krajowe o Puchar Polski.
Nawet jakby tak sie stało to byłoby to jedyne podobieństwo gdyż poziom sportowy i zaangażowanie było odpowiednie do rangi imprezy. Hiszpanie grali ta jak należy grać na Mundialu a nasi zagrali jakby były to rozgrywki krajowe o Puchar Polski.
Brunobet- Zaufanie :
Niesamowite emocje do ostatnich minut. Trochę gapiostwo Portugalii bo mogli mieć bdb drabinkę jak na Euro a jednak dali sobie tego gola wbić.
W fazie pucharowej:
Hiszpania vs Rosja
Urugwaj vs Portugalia
W fazie pucharowej:
Hiszpania vs Rosja
Urugwaj vs Portugalia
Zaufanie :
Szkoda mi Iranu. Mega drużyna , zostawia serce na boisku , mieli jeszcze 100% okazje w doliczonym na 2:1. Teraz kibicuje wszystkim drużynom , ktore graja z Portugalia , ile oni moga sie ślizgać
ney11- Ostrzeżenie : Wprowadzanie zamieszania - związane z nieczytaniem lub nieprzestrzeganiem regulaminów.
Zaufanie :
Liczba postów : 626
SpinyBety : 63
Coś w tym jest ale i Hiszpanie się prześlizgnęli w tej grupie. Szkoda kiepskiej gry naszych ale sam poziom Mistrzostw jest na bardzo wysokim poziomie. Chyba najbardziej drewniana grupa to właśnie nasza.
Brunobet- Zaufanie :
MECZ: Australia - Peru
TYP: Australia (remis=zwrot)
KURS: 2.15
Nie rozumiem dlaczego w tym meczu aż tak mocno faworyzowane jest Peru. Według mnie o wiele więcej jakości w rozegranych kolejkach pokazała Australia. Główną ich siłą jest mądre ustawianie się na boisku oraz dobra, agresywna obrona. Z Francją mogli wyrwać remis ale zabrakło trochę zimnej krwi. Z Danią wyrwali remis jednak to oni wyglądali w końcówce meczu lepiej od rywali także i tu mogli spokojnie pokusić się o lepszy wynik. Dzisiaj ich rywalem będzie Peru które pokazało że mają dobrze wyszkolonych technicznie piłkarzy, którzy tworzyli multum sytuacji w meczu z Danią ale gorące głowy dały o sobie znać (oraz parady Schmeichela). Można by rzec że wręcz niemożliwe że zakończyli mecz bez strzelonej bramki. Z Francją próbowali parę razy się odgryźć jednak mieli dużo mniej atutów i konkretów.
Na moje oko Australia jest na ten moment o wiele lepszą drużyną. Myślę że będą o wiele agresywniej grać w obronie od pozostałych drużyn bo oni otwarcie mówią tutaj o wysokim zwycięstwie które pozwoli im jeszcze marzyć o awansie. Obrona Peru potrafi robić proste błędy i tutaj jest duża szansa na łatwe okazje do gola dla Australii z kont.
TYP: Australia (remis=zwrot)
KURS: 2.15
Nie rozumiem dlaczego w tym meczu aż tak mocno faworyzowane jest Peru. Według mnie o wiele więcej jakości w rozegranych kolejkach pokazała Australia. Główną ich siłą jest mądre ustawianie się na boisku oraz dobra, agresywna obrona. Z Francją mogli wyrwać remis ale zabrakło trochę zimnej krwi. Z Danią wyrwali remis jednak to oni wyglądali w końcówce meczu lepiej od rywali także i tu mogli spokojnie pokusić się o lepszy wynik. Dzisiaj ich rywalem będzie Peru które pokazało że mają dobrze wyszkolonych technicznie piłkarzy, którzy tworzyli multum sytuacji w meczu z Danią ale gorące głowy dały o sobie znać (oraz parady Schmeichela). Można by rzec że wręcz niemożliwe że zakończyli mecz bez strzelonej bramki. Z Francją próbowali parę razy się odgryźć jednak mieli dużo mniej atutów i konkretów.
Na moje oko Australia jest na ten moment o wiele lepszą drużyną. Myślę że będą o wiele agresywniej grać w obronie od pozostałych drużyn bo oni otwarcie mówią tutaj o wysokim zwycięstwie które pozwoli im jeszcze marzyć o awansie. Obrona Peru potrafi robić proste błędy i tutaj jest duża szansa na łatwe okazje do gola dla Australii z kont.
Zaufanie :
MECZ: Islandia – Chorwacja
TYP: Chorwacja poniżej 1,5 bramek
KURS: 1.61
Typ na przeczucie podparty kilkoma argumentami. Przede wszystkim Chorwacji nic nie grozi. Nawet porażka niskim stosunkiem nie powinna ich zepchnąć z pierwszego miejsca w grupie, a po drugie jak wiadomo awans mają już wywalczony stąd pewnie dadzą szansę pograć zawodnikom z małą ilością minut i tym samym najlepsi zawodnicy będą mieli okazję do odpoczynku. Pewnie nie wyjdą rezerwy ale możemy spodziewać się dużej ilości zmian po stronie “gości” w drugiej połowie. Po drugie mam z tyłu głowy przeczucie że przy utrzymującym się remisie Chorwaci mogą trochę zluzować przy okazji pozwalając Islandii wbić gola prawdopodobnie wyrzucając Argentynę z turnieju która co by nie mówić o klasie zawodników będzie miało bardzo trudno wygrać swoje spotkanie a co dopiero ścigać się na bramki z Islandią. Oczywiście Chorwacja jest rewelacją turnieju i ma wszystko żeby ten mecz wygrać jednak myślę że przy tych okolicznościach może być to bardzo spokojne spotkanie z małą ilością goli.
TYP: Chorwacja poniżej 1,5 bramek
KURS: 1.61
Typ na przeczucie podparty kilkoma argumentami. Przede wszystkim Chorwacji nic nie grozi. Nawet porażka niskim stosunkiem nie powinna ich zepchnąć z pierwszego miejsca w grupie, a po drugie jak wiadomo awans mają już wywalczony stąd pewnie dadzą szansę pograć zawodnikom z małą ilością minut i tym samym najlepsi zawodnicy będą mieli okazję do odpoczynku. Pewnie nie wyjdą rezerwy ale możemy spodziewać się dużej ilości zmian po stronie “gości” w drugiej połowie. Po drugie mam z tyłu głowy przeczucie że przy utrzymującym się remisie Chorwaci mogą trochę zluzować przy okazji pozwalając Islandii wbić gola prawdopodobnie wyrzucając Argentynę z turnieju która co by nie mówić o klasie zawodników będzie miało bardzo trudno wygrać swoje spotkanie a co dopiero ścigać się na bramki z Islandią. Oczywiście Chorwacja jest rewelacją turnieju i ma wszystko żeby ten mecz wygrać jednak myślę że przy tych okolicznościach może być to bardzo spokojne spotkanie z małą ilością goli.
Zaufanie :
Strona 17 z 27 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22 ... 27
Similar topics
» Dyskusja, typy i analizy
» Newsy,dyskusja o tenisie
» Newsy,transfery/ dyskusja
» Francja - newsy, transfery, dyskusja
» Hiszpania - newsy, transfery, dyskusja
» Newsy,dyskusja o tenisie
» Newsy,transfery/ dyskusja
» Francja - newsy, transfery, dyskusja
» Hiszpania - newsy, transfery, dyskusja
SpinBet24 :: Rozmowy o Sporcie / Typy i Analizy :: Piłka Nożna :: Mistrzostwa Świata / Europy / Reprezentacje
Strona 17 z 27
Pozwolenia na tym forum: