Dyskusja, typy i analizy
+20
kaminskim
ANZELMO
adrianP
tigertyp
zacharty
polocard3
gibsoon
mazik
zibi
kurkawodna871
pestek86
wilu1103
Oneciak
skowron
Iglo
bmx34
Brunobet
bestia
ney11
MichW
24 posters
SpinBet24 :: Rozmowy o Sporcie / Typy i Analizy :: Piłka Nożna :: Mistrzostwa Świata / Europy / Reprezentacje
Strona 12 z 27
Strona 12 z 27 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 27
Dyskusja, typy i analizy
First topic message reminder :
MECZ: Rosja - Arabia Saudyjska
TYP: Obie drużyny strzelą gola - NIE
KURS: 1,5
BUKMACHER: fortuna
Stawiam na nerwowy mecz z obu stron. Rosjanie nie błyszczą formą, ostatnimi czasy ani razu nie pokazali się z dobrej strony. Myślę że Rosjanie przede wszystkim będą zabezpieczać tyły i spokojnie rozgrywać piłkę. Stawiam że powinni wygrać 2:0 może 3:0. Arabia co tu dużo mówić ofensywną ekipą nie jest i jak mają strzelić to raczej jedną bramkę choć myślę że w takim meczu powinni skończyć na 0 z przodu.
MECZ: Rosja - Arabia Saudyjska
TYP: Obie drużyny strzelą gola - NIE
KURS: 1,5
BUKMACHER: fortuna
Stawiam na nerwowy mecz z obu stron. Rosjanie nie błyszczą formą, ostatnimi czasy ani razu nie pokazali się z dobrej strony. Myślę że Rosjanie przede wszystkim będą zabezpieczać tyły i spokojnie rozgrywać piłkę. Stawiam że powinni wygrać 2:0 może 3:0. Arabia co tu dużo mówić ofensywną ekipą nie jest i jak mają strzelić to raczej jedną bramkę choć myślę że w takim meczu powinni skończyć na 0 z przodu.
Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Czw 14 Cze 2018 - 23:37, w całości zmieniany 1 raz
MichW- Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie :
Liczba postów : 5281
SpinyBety : 193
Re: Dyskusja, typy i analizy
Tylko , nie ma co porównywać dryblingu Lewego do Messiego
VAR znowu pomaga i daje karnego dla Australii , 1:1 do przerwy , zapowiada sie ciekawa 2 połowa
A w przerwie zapraszam na 5fs starburst Unibet
VAR znowu pomaga i daje karnego dla Australii , 1:1 do przerwy , zapowiada sie ciekawa 2 połowa
A w przerwie zapraszam na 5fs starburst Unibet
ney11- Ostrzeżenie : Wprowadzanie zamieszania - związane z nieczytaniem lub nieprzestrzeganiem regulaminów.
Zaufanie :
Liczba postów : 626
SpinyBety : 63
No tak zgadza się bardziej chodziło mi o to ze oboje są gwiazdami i najlepszymi w swoich zespołach a takich się kryje krócej,ostrzej itd.
oczywiście teoretycznie
oczywiście teoretycznie
bmx34- Ostrzeżenie : Oszczerstwa i nieprzestrzeganie regulaminów
Zaufanie :
Liczba postów : 922
SpinyBety : 31
Dania dzisiaj zmarnowała szanse na zapewnienie awansu już teraz po remisie z Australią, ale jak widać Francja raczej dowiezie 1:0 także w ostatniej kolejce mocno śmierdzi remisem w meczu Francja - Dania który będzie pasował obu drużynom.
Zaufanie :
Ktoś mi powie czemu Sampaoli notorycznie sadza na ławce Di Marię i Dybalę ? Zawodnicy kreatywni czego brakowało w meczu z Islandią..
Nie rozumiem trochę.
Nie rozumiem trochę.
Zaufanie :
Myślę że to bardziej decyzja Messiego niż Sampaoliego. Di Maria i Dybala za mało podawaliby do gwiazdora.
Już pierwszy mecz pokazał że Messi robi z siebie ofiarę i zamiast wykorzystać chociażby wchodzącego Higuaina to woli grać egoistycznie.
Już pierwszy mecz pokazał że Messi robi z siebie ofiarę i zamiast wykorzystać chociażby wchodzącego Higuaina to woli grać egoistycznie.
Zaufanie :
Nie no nie róbmy sobie jaj ze decyzja Messiego,poza tym Sampaoli to tego typu trener ze nie pozwoliłby sobie wejść na głowę,do tego gdyby to Messi zdecydował to polowa druzyny by pewnie zrezygnowała z gry w kadrze a juz napewno Di Maria i Dybala.
Zaufanie :
Sampaoli wielbi Messiego jak Boga , ale nie zmienia to faktu że brak Dybali , Di Marii czy Lo Celso jest jedna z niewyjasnionychb zagadek XXI wieku. Ten skład wyglada jak jakis żart , jak mozna miec takich zawodnikow i z nich nie korzystać
ney11- Ostrzeżenie : Wprowadzanie zamieszania - związane z nieczytaniem lub nieprzestrzeganiem regulaminów.
Zaufanie :
Argentyna ... Nie ma drużyny , sami indywidualiści , mało tego Caballero sam sobie strzela. Szkoda , bo liczyłem że zajdą daleko
Ktos liczył faule na Messim ?
Ktos liczył faule na Messim ?
Zaufanie :
I masz 0:3,jak Islandia wygra z Nigerią to będzie bardzo ciezko wyjść Argentynie z grupy.
Ja chyba jeden faul na nim widziałem
Zaufanie :
I proszę bardzo. Ktoś w Polsce zawiedziony porażka z Senegalem?
Tak, JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.........
Nie samą porażką jak stylem gry a raczej jego brakiem.
Jeżeli jednak my czujemy się źle to co mają powiedzieć Argentyńczycy?
Druga połowa tylko 39% posiadania piłki i 4 celne strzały szachownicy a wynik wszyscy znamy 0-3
Co ciekawe bukmacherzy dawali takie same szanse Polsce w meczu z Senegalem co Argentynie z Chorwacją czyli 2,28 np. w Astekbet
Tak, JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.........
Nie samą porażką jak stylem gry a raczej jego brakiem.
Jeżeli jednak my czujemy się źle to co mają powiedzieć Argentyńczycy?
Druga połowa tylko 39% posiadania piłki i 4 celne strzały szachownicy a wynik wszyscy znamy 0-3
Co ciekawe bukmacherzy dawali takie same szanse Polsce w meczu z Senegalem co Argentynie z Chorwacją czyli 2,28 np. w Astekbet
Brunobet- Zaufanie :
Liczba postów : 578
SpinyBety : 380
A ten Messi grał w ogóle? Naliczyłem może z 3 jego akcje, tak to oddawał na skrzydło najczęściej.
Szkoda że Argentyna nie pokazała klasy i nie chodzi o ich grę. Pod koniec chamskie faule, Sampaoli nawet nie podał ręki trenerowi Chorwacji. Fuj
PS: Z Messim sobie jaj nie robiłem. Nie powiecie mi że nie ma żadnego wpływu na ustalenie taktyki jak Ronaldo w Portugalii.
Szkoda że Argentyna nie pokazała klasy i nie chodzi o ich grę. Pod koniec chamskie faule, Sampaoli nawet nie podał ręki trenerowi Chorwacji. Fuj
PS: Z Messim sobie jaj nie robiłem. Nie powiecie mi że nie ma żadnego wpływu na ustalenie taktyki jak Ronaldo w Portugalii.
Zaufanie :
Co do Messiego to mam wrażenie, że w piłce reprezentacyjnej jest mocno przereklamowany. Chyba reprezentacja a raczej gra dla niej nie jest dla niego wystarczająco motywująca. Pamiętajmy, że Leo zachowuje się w reprezentacji jak czasami Ronaldo w klubie: płacze, obraża się, odchodzi, powraca i tak w kółko.bmx34 napisał:I masz 0:3,jak Islandia wygra z Nigerią to będzie bardzo ciezko wyjść Argentynie z grupy.
Może statystyki tego nie pokazują bo średni strzela bramkę co drugi mecz i w 123 meczach uzbierał ich 61 ale od innych napastników jakoś strasznie nie odbiega
Sergio Agüero 84 (36)
Gonzalo Higuaín 70 (31)
Nie unikniemy tu porównania do Ronaldo który dla reprezentacji zagrał 150 meczy i zdobył 81 bramek. Różnica jest taka, że Ronaldo strzela i potrafi pociągnąć reprezentacje w trudnych i ważnych meczach a Messi strzela głównie w eliminacjach i meczach towarzyskich.
Brunobet- Zaufanie :
Messi znowu wraca do tego momentu jak w klubie gra bardzo dobrze a w reperezentacji padaka za przeproszeniem,nie wiem od czego to moze zależeć.
Maradona grał dobrze w klubie a jak przyjezdzał na reprezentacje to jeszcze lepiej.
Maradona grał dobrze w klubie a jak przyjezdzał na reprezentacje to jeszcze lepiej.
Zaufanie :
Hmm z pewnością w reprezentacji nie gra się tak łatwo jak w Barcelonie. W reprezentacji czasami potrajają krycie aby odłączyć Messiego to samo jest np. z Lewym. A w klubie nikt nie może sobie pozwolić na takie skupienie się nad jednym zawodnikiem bo jest jeszcze kolejnych 9 w polu i każdy ma umiejętności strzeleckie.
Brunobet- Zaufanie :
Szkoda że Messi nie grał , bo inaczej by to wyglądało. Argentyna przecież też ma kim postraszyć z przodu , tylko Sampaoli stworzył drużynę , która sie opiera tylko na Messim. To nawet nie jest drużyna , wszyscy graja jakby grali dla siebie. Di Maria zawodnik klasa światowa i z ławki sie nie podnosi , nie rozumiem tego
Zaufanie :
Strona 12 z 27 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 19 ... 27
Similar topics
» Dyskusja, typy i analizy
» Newsy,dyskusja o tenisie
» Newsy,transfery/ dyskusja
» Francja - newsy, transfery, dyskusja
» Hiszpania - newsy, transfery, dyskusja
» Newsy,dyskusja o tenisie
» Newsy,transfery/ dyskusja
» Francja - newsy, transfery, dyskusja
» Hiszpania - newsy, transfery, dyskusja
SpinBet24 :: Rozmowy o Sporcie / Typy i Analizy :: Piłka Nożna :: Mistrzostwa Świata / Europy / Reprezentacje
Strona 12 z 27
Pozwolenia na tym forum: