SpinBet24
Dyskusja, typy i analizy - Page 9 600x4010
SpinBet24
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Dyskusja, typy i analizy

+20
kaminskim
ANZELMO
adrianP
tigertyp
zacharty
polocard3
gibsoon
mazik
zibi
kurkawodna871
pestek86
wilu1103
Oneciak
skowron
Iglo
bmx34
Brunobet
bestia
ney11
MichW
24 posters

Strona 9 z 27 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 18 ... 27  Next

Go down

Dyskusja, typy i analizy - Page 9 Empty Dyskusja, typy i analizy

Pisanie by MichW Sro 13 Cze 2018 - 20:48

First topic message reminder :

MECZ: Rosja - Arabia Saudyjska
TYP: Obie drużyny strzelą gola - NIE  (w)
KURS: 1,5
BUKMACHER: fortuna

Stawiam na nerwowy mecz z obu stron. Rosjanie nie błyszczą formą, ostatnimi czasy ani razu nie pokazali się z dobrej strony. Myślę że Rosjanie przede wszystkim będą zabezpieczać tyły i spokojnie rozgrywać piłkę. Stawiam że powinni wygrać 2:0 może 3:0. Arabia co tu dużo mówić ofensywną ekipą nie jest i jak mają strzelić to raczej jedną bramkę choć myślę że w takim meczu powinni skończyć na 0 z przodu.

Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Czw 14 Cze 2018 - 23:37, w całości zmieniany 1 raz

MichW

Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie : 75%
Liczba postów : 5281
SpinyBety : 193

Powrót do góry Go down

Dyskusja, typy i analizy - Page 9 Empty Re: Dyskusja, typy i analizy

Pisanie by bmx34 Wto 19 Cze 2018 - 10:01

Tez się zastanawiam nad kartkami w tym meczu,linia dosyć niska.
Dodatkowo wpadł mi w oko ciekawy zakład na betsafe,Pazdan powyżej 1,5 faulu po 2.15.
Trzeba poczekać na składy bo nie jestem pewien czy jest zwrot jezeli Pazdan nie zagra ale kurs spory jak na to ze Pazdan dwa razy sfauluje.
bmx34
bmx34

Ostrzeżenie : Oszczerstwa i nieprzestrzeganie regulaminów
Zaufanie : BAN
Liczba postów : 922
SpinyBety : 31

Powrót do góry Go down

Pisanie by ney11 Wto 19 Cze 2018 - 10:03

Kolumbia - Japonia
Głupio nie zagrać Kolumbii po 1.70 z Japonią. Kolumbia jest faworytem grupy H i jesli maja ją wygrac to takie mecze muszą wygrywać. Rodgriuez i Falcao beda ciągnąc ten zespół z przodu , ale to nie jedyne nazwiska z najwyższej półki , para stoperów to Sanchez (Tottenham) i Mina (Barcelona). Japonia natomiast to głównie Kagawa i Okazaki , kilka nazwisk z La Ligi , cała obrona praktycznie z ligi japońskiej.
Moje propozycje to
Kolumbia @1.72 (p)
Kolumbia powyżej 4.5 rzutowych rożnych @1.49 (p)

Ostatnio zmieniony przez ney11 dnia Wto 19 Cze 2018 - 22:13, w całości zmieniany 1 raz

ney11

Ostrzeżenie : Wprowadzanie zamieszania - związane z nieczytaniem lub nieprzestrzeganiem regulaminów.
Liczba postów : 626
SpinyBety : 63

Powrót do góry Go down

Pisanie by ney11 Wto 19 Cze 2018 - 10:06

bmx34 napisał:Tez się zastanawiam nad kartkami w tym meczu,linia dosyć niska.
Dodatkowo wpadł mi w oko ciekawy zakład na betsafe,Pazdan powyżej 1,5 faulu po 2.15.
Trzeba poczekać na składy bo nie jestem pewien czy jest zwrot jezeli Pazdan nie zagra ale kurs spory jak na to ze Pazdan dwa razy sfauluje.
Na fortunie to samo po 1.65  Evil or Very Mad  I to z podatkiem. musi byc zwrot , bo jakby siedział to kazdy by grał under

ney11

Ostrzeżenie : Wprowadzanie zamieszania - związane z nieczytaniem lub nieprzestrzeganiem regulaminów.

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Wto 19 Cze 2018 - 11:00

Dodatkowo prognozy pogody nie są dzisiaj optymistyczne. W Moskwie mogą wystąpić dwie burze: ok godz 14 i w czasie meczu.

Jak zrobi się mokro to na pewno spotęguje to faule.

MichW

Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Liczba postów : 5281
SpinyBety : 193

Powrót do góry Go down

Pisanie by bmx34 Wto 19 Cze 2018 - 11:29

Ja ostatecznie pograłem dubelek Kolumbia win+Pazdan over 1,5 faulu w betsafe bo tam dodatkowo promocja za kazdy celny strzał Polaków 
5 pln bonusu Razz
Obym się nie przejechał z wymyślaniem zakładów na faule,a na Kolumbię dziwnie rosną kursy..
bmx34
bmx34

Powrót do góry Go down

Pisanie by bestia Wto 19 Cze 2018 - 12:49

Wtorek 19 Czerwca 2018 14:00
Kolumbia - Japonia
Wygra Kolumbia
kurs 1,79 w ASTEKBET, 1XBET, 1XBIT, BETWINNER, 22bet

Dla nas to arcyciekawe i arcyważne spotkanie. Poznamy siłę rażenia naszych rywali na Mundialu, czyli Kolumbii oraz Japonii. Jednocześnie będziemy się już emocjonować tym co czeka nas kilka godzin później, czyli pojedynkiem Polaków z Senegalczykami. Japończycy zmienili trenera w kwietniu. Ich szkoleniowcem został Akira Nishino - trener z wielkim dośwadzeniem w azjatyckich ligach, ale bez doświadczenia w starciach w międzynarodowym towarzystwie. W sparingach jego podopieczni spisywali się delikatnie mówiąc przeciętnie. Okazaki, Kagawa i spółka tylko na chwilę przed Mundialem wygrali z Paragwajem, a wcześniej głównie przegrywali - z Ukrainą, Ghaną i Szwajcarią. Trudno więc obstawiać, że nagle piłkarze z podobizną kapitana Tsubasy na tyle swoich koszulek zaczną wygrywać z takimi rywalami jak Kolumbia. I TAKIMI powinniśmy napisać wielką literą, bo James Rodriguez, Falcao i spółka ostatnio grają po prostu kapitalnie. Podopieczni Jose Nestora Pekermana pokonali choćby Francję 3:2. Ja tu nie mam większych wątpliwości. Oczywiście na Mundialu nie ma słabych zespołów i Japonia na pewno będzie walczyć, ale silniejszym teamem jest Kolumbia.
bestia
bestia

Zaufanie : 100%
Liczba postów : 326
SpinyBety : 19

Powrót do góry Go down

Pisanie by bestia Wto 19 Cze 2018 - 12:54

pl pl pl pl pl pl pl pl pl pl pl pl pl

Wtorek 19 Czerwca 2018 17:00

Polska - Senegal

Wygra Polska

kurs 2,46 w   ASTEKBET, 1XBET, 1XBIT, BETWINNER, 22bet

pl pl pl pl pl pl pl pl pl pl pl pl pl
Ostatni będą pierwszymi! Niech ta maksyma przyświeca nam przy tym spotkaniu. Rozpoczynamy ten Mundial jako ostatni, spotkaniem z Senegalem i miejmy nadzieję, że przytoczona maksyma się spełni. Czas rozpocząć ostatnie starcie pierwszej kolejki fazy grupowej, starcie z udziałem reprezentacji Polski! Już nawet pisząc o tym typie "mamy miękkie nogi", ale nie ma w tym nic dziwnego! Kibic mający serce przepełnione biało-czerwoną barwą musi denerwować się przed tym najważniejszym od lat spotkaniem. Prawdopodobnie też jednym z ważniejszych dla nas na tym turnieju. O ile z Japonią powinniśmy wygrać, a ewentualna przegrana z Kolumbią nie będzie klęską to właśnie mecz z Senegalem jest tym, który może zdecydować o awansie. Czy zwyciężymy? Wiele realnych wskaźników wskazuje na to, że tak. Przede wszystkim Senegal ostatnio naprawdę nie zachwycał. Podopieczni trenera Aliou Cisse przegrali z Chorwacją, zremisowali z Luksemburgiem oraz Bośnią i Hercegowiną (w tych dwóch pierwszych meczach słabsza postawa Mane i spółki tłumaczona jest Ramadanem). My zaś w tym czasie rozgromiliśmy Litwę, zremisowaliśmy z Chile i pokonaliśmy Koreę Południową. Polacy momentami z Litwą oraz Chile grali piękny futbol, zachwycał zwłaszcza Grzegorz Krychowiaka, który chyba już powrócił do wielkiej formy. To jest jednak Mundial i tutaj racjonalne argumenty nie muszą mieć racji. Pamiętajmy, że w afrykańskiej ekipie znajdziemy takich graczy jak Mane, Sakho, czy Gueye, a cała kadra wyceniana jest drożej niż ta którą dysponuje Adam Nawałka. Przed nami bardzo trudny mecz, ale mamy przeczucie, że zadecyduje ułożenie i dyscyplina taktyczna. To będzie spotkanie w którym wymęczymy bardzo ważne trzy punkty głównie dzięki perfekcjonizmowi naszego szkoleniowca. Polska Dawaj! pol
bestia
bestia

Powrót do góry Go down

Pisanie by bestia Wto 19 Cze 2018 - 12:59

Wtorek 19 Czerwca 2018 20:00
Rosja - Egipt
Remis
kurs 3,40 w ASTEKBET, 1XBET, 1XBIT, BETWINNER, 22bet

Rosja zaskoczyła mnie w swoim pierwszym starciu z Arabią Saudyjską bardzo pozytywnie. Cały kraj organizatora Mistrzostw Świata nagle rozkochał się w futbolu i Sbornej. Większość fanów kadry stawiało, że wymęczy ona z trudem wygraną nad Arabią Saudyjską 1:0. Tymczasem podopieczni Stanisława Czerczesowa triumfowali aż 5:0, a bohaterem został wchodzący z ławki Denis Cheryshev - zdobywca aż dwóch goli. Rosjanie grali ze słabym rywalem, a nawet bardzo słabym, ale trzeba im oddać, że zaprezentowali się bardzo przyzwoicie. Gra wspomnianego Cherysheva, Golovina, czy Akinfeeva naprawdę mogła się podobać. Teraz trudniejsze zadanie przed gospodarzami. Będą musieli bowiem powalczyć z Egiptem. Faraonowie są wstrząśnięci przegraną w ostatnich sekundach w starciu z Urugwajem. Ekipa Hectora Raula Cupera już sięgała po jeden punkt, kiedy to w ostatniej chwili strzałem głową ukradł im go Gimenez. Przypominam też, że w spotkaniu z Urugwajem nie zagrał Mohamed Salah. Czy ten supersnajper tym razem pojawi się na boisku? Trudno powiedzieć. Jeżeli sztab szkoleniowy Egiptu jest szczery to pewnie zobaczymy go na murawie, a jeśli tylko gra w sobie tylko znaną grę to będzie oznaczać, że Salah w ogóle nie jest gotowy do gry na tych mistrzostwach. Niezależnie od tego czy piłkarz Liverpoolu wystąpi stawiam tutaj na remis. Oba zespoły zrobiły mimo różnych wyników pozytywne wrażenie w pierwszym spotkaniu i wydaje nam się, że w drugiej kolejce żaden z nich po prostu nie przegra i co za tym idzie zarówno Rosja, jak i Egipt wciąż będą miały szansę na awans. Oczywiście gospodarze o wiele większe.

bestia
bestia

Powrót do góry Go down

Pisanie by mazik Wto 19 Cze 2018 - 13:15

@bestia mam nadzieję, ze to się sprawdzi.
Piłka reprezentacyjna to nie moja bajka ale przy takiej okazji aż wstyd się nie wypowiedzieć. Mam nadzieję, że odniesiemy zwycięstwo i po 32 latach nareszcie nie będziemy grać meczu o honor w fazie grupowej mundialu. Niech wszyscy defensorzy pilnują Lewego a jak dla mnie bramkę może strzelić nawet Szczęsny Smile
Do boju Polsko Dyskusja, typy i analizy - Page 9 Flaga-polski-ruchomy-obrazek-0008
mazik
mazik

Liczba postów : 1084
SpinyBety : 198

Powrót do góry Go down

Pisanie by ney11 Wto 19 Cze 2018 - 13:17

KOLUMBIA: Ospina; Murillo, Arias, Mojica, D. Sanchez, C. Sanchez, J. Cuadrado, Lerma, Quintero, Izquierdo, Falcao.
Ławka: Zapata, Barrios, Bacca, Aguilar, James, Vargas, Mina, Muriel, Uribe, Diaz, Borja, J.f Cuadrado.

JAPONIA: Kawashima; Shoji, Nagatomo, Sakai, Yoshida, Shibasaki, Haraguchi, Kagawa, Inui, Hasebe, Osako.
Ławka: Ueda, Honda, Endo, Okazaki, Usami, Higashiguchi, Muto, Yamaguchi, Oshima, Makino, Sakai, K. Nakamura.

Dziwny skład Kolumbii , kursy od razu do góry 
Nie gra James , Zapata , Mina , Muriel. Myślałem , że na nich postawi , ale trener chyba wie co robi 
Ciekawe co z Jamesem , kontuzji chyba nie miał , więc może ma być jokerem

ney11

Powrót do góry Go down

Pisanie by Brunobet Wto 19 Cze 2018 - 14:45

Zapowiadało się świetnie.
Bo nie ma złudzeń co do  tego, że raczej prędzej stracimy punkty z Kolumbią niż z Japonią. Miejmy nadzieję, że mimo wszystko Japonia jakieś punkty urwie Kolumbii.

Pytanie czy sędzia powinien gwizdnąć ten faul.  Sad
Brunobet
Brunobet

Liczba postów : 578
SpinyBety : 380

Powrót do góry Go down

Pisanie by Brunobet Wto 19 Cze 2018 - 14:55

Polska Golll
Oby Milik ponownie nie robił takich numerów.
Dyskusja, typy i analizy - Page 9 Main.php?g2_view=core
Brunobet
Brunobet

Powrót do góry Go down

Pisanie by bmx34 Wto 19 Cze 2018 - 14:59

Faul był ale to bardziej Falcao faulował Smile Japonia sama trochę sobie winna,od 5 min grają z przewagą jednego zawodnika,prowadzą 1:0 i zamiast dobić ich odrazu to czekają spokojnie i masz 1:1,jedynie szansa chyba ze Kolumbia spuchnie.
bmx34
bmx34

Powrót do góry Go down

Pisanie by Brunobet Wto 19 Cze 2018 - 14:59

O tym właśnie mówię
Faul niesłusznie podyktowany dla Kolumbi

Betsson ma ciekawą ofertę 15 pln za każdą bramkę w meczy Polska-Senegal
Brunobet
Brunobet

Powrót do góry Go down

Pisanie by Brunobet Wto 19 Cze 2018 - 15:11

MichW napisał:Kane duża klasa. Jego koledzy walili głową w mur a on wykorzystał praktycznie wszystkie sytuacje. Oby jutro Robert zrobił podobną różnicę.
Oby Robert zagrał tak jak Ronaldo, aż sam się dziwię, ze to piszę.
Ale wstyd bo zawsze daje znać, ze nie znoszę Ronaldo.
Z pewnością na dzisiejszym wspólnym oglądaniu w rodzinnym gronie nie powtórzę tego zdania Smile
Brunobet
Brunobet

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 9 z 27 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 18 ... 27  Next

Powrót do góry