SpinBet24
Nice I Liga - Page 7 600x4010
SpinBet24
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Nice I Liga

+16
stefan611
adrianP
Barti80
boywer
kaminskim
ATR
Kwas
andrzejszwedzki
Brunobet
zacharty
MichW
bmx34
hetman6
bestia
Valencia
wilu1103
20 posters

Strona 7 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

Go down

Nice I Liga - Page 7 Empty Nice I Liga

Pisanie by wilu1103 Sob 10 Mar 2018 - 14:57

First topic message reminder :

wilu1103
wilu1103

Zaufanie : 100%
Liczba postów : 515
SpinyBety : 170

Powrót do góry Go down

Nice I Liga - Page 7 Empty Re: Nice I Liga

Pisanie by ATR Sro 24 Paź 2018 - 10:24

Jeśli dziś Stomil zapunktuje to GKS będzie już na ostatnim miejscu. Tu jednak sytuacja odwrotna niż w Górniku. Kibiców mało - nawert jak byli na najwyższym szczeblu - ale finanse na bardzo dobrym poziomie. Problem w tym że opieranie składu na 35-letnim Wawrzyniaku, dwójce która niedawno spadła z hukiem z Górnikiem - Śpiączce i Piesiu, dwójce niechcianej w przeciętnym Zagłębiu - Woźniaku i Błądzie - to był wyjątkowy optymizm.

ATR

Ostrzeżenie : nieprzestrzeganie zasad na forum.
Zaufanie : 25%
Liczba postów : 812
SpinyBety : 396

Powrót do góry Go down

Pisanie by kaminskim Sro 24 Paź 2018 - 13:19

Ciekawe czy Termalica odbije się w końcu wyżej, bo Sandecja raczej się spodziewała spadku i już daje rade od samego początku..
kaminskim
kaminskim

Ostrzeżenie : brak
Liczba postów : 100
SpinyBety : 96

Powrót do góry Go down

Pisanie by boywer Sro 24 Paź 2018 - 14:05

Termalica pewnie na wiosnę przyatakuje Smile jestem  ciekaw gdyby taki ŁKS awansował to jego stadion byłby dopuszczony do gry w ekstraklasie?
boywer
boywer

Zaufanie : BAN
Liczba postów : 467
SpinyBety : 28

Powrót do góry Go down

Pisanie by kaminskim Sro 24 Paź 2018 - 14:13

Rycerze wiosny? Przed awansem do eklapy raczej byli rycerzami jesieni i tracili na ostatniej prostej awans
kaminskim
kaminskim

Liczba postów : 100
SpinyBety : 96

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Sro 24 Paź 2018 - 14:46

Zawsze ŁKS może poprosić Widzew o udostępnienie stadionu. Smile Pewnie mało realne ale alternatywę mają.

MichW

Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie : 75%
Liczba postów : 5281
SpinyBety : 193

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Sro 24 Paź 2018 - 14:54

Rakow Czestochowa-LKS
typ:2
kurs:4,20
bet365
Analiza:
Wsrod dzisiejszych meczy 1 ligi w Polsce,najciekawiej zapowiada sie pojedynek lidera klasyfikacji,druzyny Rakowa z Czestochowy i LKS Lodz.Obydwie druzyny od dlugiego czasu pozostaja bez porazki.Mnie osobiscie fascynuje gra Lodzkiej druzyny,uwazam ze jej forma rosnie.Aktualnie zajmuje trzecie miejsce w tabeli,ma na swym koncie 24 punkty,w porownaniu Rakow ma ich 29.W statystykach tego sezonu lepiej prezentuje sie lider,ktory dotychczas wygral osiem spotkan,piec zremisowal i tylko jedno przegral.LKS wygral siedem meczy,trzy zremisowal i cztery przegral ale to ta druzyna,jak juz wspomnialem gra coraz lepiej,Rakow juz nie prezentuje tak doskonalej formy jak na poczatku sezonu.Ale sa to tylko moje osobiste odczucia.Powiem tak,wierze w dzisiejsze zwyciestwo LKS ale po bardzo wyrownanym meczu,ja ta druzyne w przyszlym sezonie widze w Ekstraklasie i nie ukrywam,ze mocno ja dopinguje.

andrzejszwedzki

Liczba postów : 2974
SpinyBety : 1108

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Sro 24 Paź 2018 - 14:56

Odra Opole-Warta Poznan
typX
kurs:3,72
bein
Analiza:
Wsrod dzisiejszych spotkan 1 ligi Polskiej bardzo mnie inspiruje pojedynek,Odry Opole z Warta Poznan.Zarowno eksperci jak i kursy bukmacherskie sugeruja zwyciestwo gospodarzy,czyli Odry Opole.Oczywiscie wynik jest do przyjecia,bo Odra w kilku ostatnich pojedynkach z Warta ma zdecydowanie dodatni bilans.Wygrala zdecydowanie dwa ostatnie mecze,u sieie i na wyjezdzie.Ponadto aktualnie w klasyfikacji generalnej,tez jest wyzej,z 20 punktami zajmuje dziewiate miejsce.W porownani Warta jest na 13 miejscu i ma 17 punktow.Te porownania rzeczywiscie moga wskazywac na wygrana Odry Opole ale zauwazmy,ze Warta Poznan aktualnie chyba notuje wzwyzke formy.To jest moje osobiste spostrzezenie poparte zreszta czterema ostatnimi meczami bez porazki.Czy aby napewno,w takiej stuacji,Odra jest faworytem i czy jest w stanie pokonac Warte? Moim zdaniem nie,ja uwazam,ze to spotkanie bedzie bardzo wyrownane i zakonczy sie remisem,lto wie moze nawet bezbramkowym.

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Nie 28 Paź 2018 - 13:04

Chojniczanka-LKS
kurs:2,88
bwin
Analiza:
Na zakonczenie 1 ligi w Polsce,LKS Lodz zagra na wyjezdzie z Chojniczanka.Wybralem do oceny to spotkanie bo jestem przekonany,ze Lodzianie odniosa zwyciestwo.Jest ono konieczne by druzyna ta przeskoczyla Sandencje Nowy Sacz i zajela fotel wicelidera.Okazja jest wysmienita bo Chojniczanka nie gra najlepiej i napewno do ogrania.Ta druzyna dotychczas wygrala piec spotkan,siedem zremisowala i trzy przegrala ale trzeba powiedziec,ze dwa poprzednie mecze przegrala w slabym stylu.LKS z kolei wygral dotychczas siedem meczy,cztery zremisowal i cztery przegral ale ma za soba serie spotkan bez porazki no i priorytet przed soba.Moim zdaniem LKS juz na tyle dojrzal by w przyszlym sezonie zagrac w Ekstraklasie.Nie ukrywam,ze kibicuje tej druzynie.

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Sob 3 Lis 2018 - 14:05

LKS-Odra Opole
typ:1
kurs:2
bwin
Analiza:
LKS Lodz w kolejnym spotkaniu powalczy o punkty,tym razem przed swoja publicznoscia z Odra Opole.Moim zdaniem jest to bardzo ciekawy mecz,LKS aspiruje do Ekstraklasy,juz od dawna daje takie sygnaly swa bardzo dobra gra.Aktualnie jest wiceliderem klasyfikacji,jest to pozycja dajaca ten awans.Chociaz jeszcze za wczesnie o tym mowic,ja w podswiadomosci czuje,ze LKS napewno awansuje.Dotychczas ten zespol wygral osiem swoich meczy,cztery zremisowal i cztery przegra ale trzeba tutaj powiedziec,ze ma za soba cala serie nieprzegranych spotkan,wspomniane porazki byly efektem wczesniejszej slabszej gry.Co mozna powiedziec o zespole Odry,napewno nie jest to latwy przeciwnik,grajacy przedewszystkim rowno,potrafi tez byc groznym na wyjazdach.Odra dotychczas wygrala szesc swoich spotkan,piec zremisowala i tylez samo przegrala.Tez miala fajna serie meczy bez porazki ale ostatni juz przegrala.Ja mimo wszystko stawiam na wygrana LKS i goraco ten zespol dopinguje.

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Pią 9 Lis 2018 - 10:15

GKS Tychy-Odra Opole
typ:X
kurs:3,33
pinnacle
Analiza:
W dniu dzisiejszym 18 kolejke Polskiej 1 ligi,zainauguruje mecz pomiedzy druzynami GKS Tychy a Odra Opole.Jak ocenic to spotkanie? Czy mozna wskazac zdecydowanego faworyta? Moim zdaniem nie,pojedynek wydaje sie byc wyrownany.Gdy popatrzymy na statystyke wczesniejszych,bezposrednich meczy pomiedzy tymi zespolami,widac wyrazna przewage Odry Opole,jednak wowczas byla w znacznie lepszej formie.Niestety tego sezonu,jak dotad nie moze zaliczyc do udanych,odlegle miejsce w klasyfikacji i bardzo nierowna forma.Do tego dwa przegrane ostatnie pojedynki,nie wrozy to niczego dobrego.GKS Tychy,jest gospodarzem w tym meczu,jest to teoretycznie jakas przewaga ale w statystykach,ta druzyna wypada jeszcze gorzej jak Odra.W klasyfikacji zajmuje dalekie 15 miejsce z 17 punktami,wygrala dotychczas zaledwie trzy spotkania ale duzo remisuje.Naprawde bardz trudno jest tutaj wytypowac prawidlow wynik,ja zaryzykuje i postawie na remis,biorac pod uwage remisowa gre GKS Tychy jak juz zauwazylem.

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Pią 9 Lis 2018 - 15:55

W weekend zapowiada nam się na spory hit. Puszcza zagra z Rakowem. Puszcza ostatnio swój mecz przegrała 14.09, Raków 3.08 (ich jedyna porażka). Co myślicie o tym meczu? Z opinii które przeczytałem obecnie Raków wygląda trochę lepiej od swojego rywala.

MichW

Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie : 75%
Liczba postów : 5281
SpinyBety : 193

Powrót do góry Go down

Pisanie by boywer Pią 9 Lis 2018 - 16:12

Moim zdaniem coś w stronę Rakowa .obecnie chyba graja najlepszą piłkę w 1 lidze.Trener Papszun robi tam znakomitą robotę.
boywer
boywer

Zaufanie : BAN
Liczba postów : 467
SpinyBety : 28

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Sro 28 Lis 2018 - 11:50

Sandencja Nowy Sacz-Odra Opole
typ:1
kurs:2,00
bet365
Analiza:
Dzisiaj kibice pilkarscy emocjonuja sie przedewszystkim Liga Mistrzow ale sa tez inne ciekawe spotkania.Bardzo ciekawa jest rywalizacja w 1 lidze Polski i jedno z takich spotkan chce skomentowac.Pojedynek pomiedzy Sandencja Nowy Sacz a Odra Opole wydaje sie byc bardzo interesujacy.Sandencja ma ambicje szynkiego powrotu do Ekstraklasy,aktualnie w klasyfikacji zajmuje trzecie miejsce i ma 34 punkty.Wedlug mnie o awans,bedzie walczyla korespondencyjnie z LKS Lodz,bo juz na tym etapie mozna powiedziec,ze z pierwszego miejsca awansuje Rkow Czestochowa,ma tak duza przewage punktowa.Dzisiejszy przeciwnik,Odra Opole z cala pewnocia jest do pokonania,nie gra najlepiej ma za soba trzy z rzedu przegane mecze.Aktualnie zajmuje 11 miejsce w klasyfikacji.No cuz edlug mnie Sandencja w tej sytuacji jest faworytem i nie powinna miec klopotu ze zwyciestwem,jest to oczywiscie moja sugestia a jak bedzie naprawde,niebawembedziemy mieli okazje sie przekonac.

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Sro 28 Lis 2018 - 13:52

GKS Katowice-LKS Lodz
kurs:2
bet365
Analiza:
Dzisiaj oprocz pojedynkow Ligi Mistrzow,warto tez sledzic mecz w 1 Polskiej lidze,gdzie zmierza sie z soba druzyny GKS Katowice i LKS Lodz.Niegdys te zespoly graly wsrod elity a dzisiaj LKS walczy o powrot a Katowiczanie o utrzymanie sie w 1 lidze.Bynajmniej tak to wyglada na dzien dzisiejszy.LKS Lodz zajmuje pozycje wicelidera,ma 35 ptk. ale musi uciekac bo po pietach depcze mu przedewszystkim Sandencja NS,ktora ma tylko jeden punkt mniej.Katowiczanie sa na ostatnim miejscu w tabeli.Wygladalo by na to,ze LKS powinien latwo wygrac,jednak niedawno te druzyny graly w Lodzi i wowczas zdecydowanie wygrali gospodarze wiec LKS bedzie mial trudne zadanie.Ale trzeba powiedziec,ze w kontaktach bezposrednich te zespoly wygrywaly wlasnie na wyjazdach,tym razem tez tak moze byc.

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by ATR Sob 1 Gru 2018 - 1:28

Odra-Raków
Typ:X
Kurs - 3,68
Marathonbet

Gospodarze przegrali 4 razy z rzędu (jednak 3 z nich to były wyjazdy) i niebezpiecznie zbliżyli się do strefy spadkowej. U siebie jednak spisują się bardzo dobrze - 6 wygranych w 10 meczach.
Raków zdecydowanie przewodzi i notuje serię 5 wygranych z rzędu. Sądzę jednak że tu ta passa może zostać przerwana.

ATR

Ostrzeżenie : nieprzestrzeganie zasad na forum.
Zaufanie : 25%
Liczba postów : 812
SpinyBety : 396

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 7 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: