SpinBet24
 Newsy,dyskusja o tenisie - Page 3 600x4010
SpinBet24
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Newsy,dyskusja o tenisie

Strona 3 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

02102016

Pisanie 

Newsy,dyskusja o tenisie - Page 3 Empty Newsy,dyskusja o tenisie

Newsy/ dyskusja o tenisie
Moderatorek
Moderator

Zaufanie : 100%
Liczba postów : 207
SpinyBety : -1

Powrót do góry Go down

Share this post on: reddit

Newsy,dyskusja o tenisie :: Comments

Pisanie Sob 14 Lip 2018 - 18:40 by MichW

Gratulacje za wynik. Może uda jej się w przyszłości nawiązać do sukcesów Isi. Na razie ciężko przewidzieć czy ten sukces przełoży się na dalszą karierę.

Powrót do góry Go down

bmx34

Pisanie Sob 14 Lip 2018 - 20:16 by bmx34

Narazie jest młoda,zobaczymy jak się rozwinie jej kariera.Napewno bardziej podoba mi się jej styl od Agnieszki,potrafi bić mocno,ma niezły forehand.

Za wygraną w juniorskim Wimbledonie dostała dziką kartę na nastepnę rozgrywki Wimbledonu juz seniorów.

Powrót do góry Go down

bmx34

Pisanie Pon 16 Lip 2018 - 19:07 by bmx34

Za nic nie mogę trafić w dobry bet w meczu sprzedawczyka Klizana,wczoraj jak pograłem go z handi to prawie przegrał z Petroviciem (pewnie nabijał kurs), 
dzisiaj jak pograłem przeciwko ze straci seta z De Schepperem to wygrał zdecydowanie 6:4 6:2.

Powrót do góry Go down

bmx34

Pisanie Pią 27 Lip 2018 - 12:39 by bmx34

Dzisiaj mieliśmy tak naprawdę pierwszy powazny sprawdzian Igi Świątek w seniorskim tenisie,turniej ITF  w Pradze i gładkie zwycięstwo z duzo bardziej doświadczoną Moną Barthel 6:2 6:3.
Wygląda na to że wszystko rozwija się bardzo dobrze,oby tylko jakaś sodówka jej nie uderzyła do głowy to będzie ok.

Powrót do góry Go down

Pisanie Pon 30 Lip 2018 - 21:47 by adrianP

Iga Świątek awansowała do Top300 w rankingu WTA!! Jest na 295 miejscu Smile ! Iga idzie caly czas do przodu, oby tak dalej !

Powrót do góry Go down

Pisanie Czw 6 Wrz 2018 - 23:05 by adrianP

Kubot i Melo awansowali do finału US Open. Tam zmierzą się ze zwycięzcą pojedynku Bryan/Sock - Cabal/Farah. Dla Łukasza Kubota będzie to okazja do zdobycia trzeciego już tytułu wielkoszlemowego. Polak wygrał do tej pory Australian Open (w parze ze Szwedem Robertem Lindstedtem) i Wimbledon (w parze z obecnym partnerem Brazylijczykiem Marcelo Melo).

Powrót do góry Go down

Pisanie Wto 30 Paź 2018 - 17:04 by ATR

Urszula po mononukleozie powoli wraca do formy za to Agnieszka rozważa zakończenie kariery z powodu kontuzji stopy która jest w bardzo złym stanie po latach obciążeń w czasie kariery

Powrót do góry Go down

Pisanie Wto 30 Paź 2018 - 17:12 by Barti80

Brawo dla Urszuli, ładnie dziś zagrała i wygrała 2:0. Ostatnio również zagrała bardzo wyrównane spotkanie z przyszłością Amerykańskiego tenisa - Anismową, niestety przegrała to spotkania 2:1. Co do Agnieszki zdrowie jest jednak najważniejsze i jeżeli ma problemy ze stopą to powinna zakończyć karierę, prawdziwi kibicie to na pewno zrozumieją.

Powrót do góry Go down

Pisanie Wto 30 Paź 2018 - 17:22 by MichW

Aga swoje już zrobiła. W mojej ocenie powinna zakończyć kariere pare lat temu jednak pewnie opłacało jej się to finansowo więc jeszcze ciągnęła grę.

Powrót do góry Go down

boywer

Pisanie Wto 30 Paź 2018 - 17:36 by boywer

A czemu mialaby konczyc karierę parę lat temu ? przeciez ona ma dopiero ok. 30 lat.

Powrót do góry Go down

Pisanie Wto 30 Paź 2018 - 17:41 by MichW

No właśnie ma 29 lat a już stopa jej nie pozwala na dalszą grę. Wiek nie ma znaczenia kiedy nie ma zdrowia. Przez ostatnie sezonu ciężko mi przypomnieć meczu kiedy nie byłaby poobklejana do tego szturm młodych sprawił że na stałe wypadła z czołówki.

Powrót do góry Go down

boywer

Pisanie Wto 30 Paź 2018 - 18:41 by boywer

Nie obraz sie @MichW ale jakby wszyscy sportowcy szli takim tokiem myslenia to konczyliby karierę w wieku średnio 24 lat przy pierwszym napotkanym problemie.Co do naklejania tejpów to mnóstwo ludzi to robi i niekoniecznie mając jakis uraz aktualnie.

Powrót do góry Go down

Pisanie Wto 30 Paź 2018 - 18:50 by MichW

Spoko, nie obrażę się Wink Co do naklejania wiem że nie zawsze oznacza to większy uraz ale z tego co kojarzę to Aga miała taki okres że tych tejpów było coraz więcej byle tylko dograć turniej.

Pisałem o jej sytuacji w kontekście jest statusu w tenisie. Była dłuższy czas w światowym topie potem przyszedł słabszy okres i powolny spadek w dół. Wiadomo że tenis generuje duży koszty szczególnie w singlu więc był taki czas że Aga mogła odejść oszczędzając siebie zdrowotnie i zważając na to że swoje już osiągnęła, i będzie jej bardzo ciężko wrócić do topu.

Nie mówię że zrobiła źle czy dobrze. Szacunek dla niej za to co osiągnęła.

Powrót do góry Go down

Pisanie Wto 30 Paź 2018 - 18:53 by ATR

Tak zrobiła swoje i swoje zarobiła. Zdrowie jużnie to a pewnie i motywacja już nie taka jak 10 lat temu - jak ktoś ma załóżmy 10 000 000 to czy będzie miał 100 000-200 000 więcej to nie jest już sprawa życia i śmierci - co innego jak ma się w okolicach 0. Każdy z nas na jej miejscu zrobiłby to samo (podobnie z Kowalczyk). Nawet jak nie idzie to zawsze jakieś pieniądze wpadną a dodatkowo niemałe pieniądze z kontraktów sponsorskich/reklamowych.

Powrót do góry Go down

Pisanie Sro 14 Lis 2018 - 17:38 by MichW

Agnieszka Radwańska już oficjalnie zakończyła zawodową kariere!

Powrót do góry Go down

Pisanie  by Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 3 z 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum:
Możesz odpowiadać w tematach