SpinBet24
Włochy - newsy, transfery, dyskusja  - Page 3 600x4010
SpinBet24
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Włochy - newsy, transfery, dyskusja

+15
Michalski1988
boywer
Barti80
adrianP
ANZELMO
Roke
Brunobet
ney11
wilu1103
bmx34
MichW
Qwezy
kobra
lukaszafc
Moderatorek
19 posters

Strona 3 z 19 Previous  1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19  Next

Go down

Włochy - newsy, transfery, dyskusja  - Page 3 Empty Włochy - newsy, transfery, dyskusja

Pisanie by Moderatorek Nie 2 Paź 2016 - 15:26

First topic message reminder :

Newsy,transfery/ dyskusja

Moderatorek
Moderator

Zaufanie : 100%
Liczba postów : 207
SpinyBety : -1

Powrót do góry Go down

Włochy - newsy, transfery, dyskusja  - Page 3 Empty Re: Włochy - newsy, transfery, dyskusja

Pisanie by Brunobet Pią 8 Cze 2018 - 11:29

To ciekawe bo podobno Juve robi zakusy na Lewego.
 Może być ciekawie.
Brunobet
Brunobet

Liczba postów : 578
SpinyBety : 380

Powrót do góry Go down

Włochy - newsy, transfery, dyskusja  - Page 3 Empty Re: Włochy - newsy, transfery, dyskusja

Pisanie by MichW Pią 8 Cze 2018 - 18:56

A ja myślę że sprawa już raczej przesądzona i Lewy zostanie w Bayernie. Raz ponoć władze Bayernu chcą za niego 200 mln euro, jeżeli tak to już jest moim zdaniem zaporowa cena. Dwa nie wiem czy widzieliście ale wyszła reklamówka Bayernu z Lenorem w której grają Muller, Alaba i Lewy.

MichW

Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie : 75%
Liczba postów : 5281
SpinyBety : 193

Powrót do góry Go down

Pisanie by bmx34 Sob 9 Cze 2018 - 7:00

Nowy bramkarz Juventusu.Mattia Perin podpisał kontrakt do 2022 roku a kwota transferu jaka trafi do Genui to ok. 12 mln euro.
bmx34
bmx34

Ostrzeżenie : Oszczerstwa i nieprzestrzeganie regulaminów
Zaufanie : BAN
Liczba postów : 922
SpinyBety : 31

Powrót do góry Go down

Pisanie by Brunobet Nie 10 Cze 2018 - 11:20

bmx34 napisał:Nowy bramkarz Juventusu.Mattia Perin podpisał kontrakt do 2022 roku a kwota transferu jaka trafi do Genui to ok. 12 mln euro.
Teraz on musi trenować ze świadomością bycia nr 2
Mam nadzieję, ze przygoda Szczęsnego z Juve będzie porównywalna z tą Buffona i tego mu  życzę
Brunobet
Brunobet

Powrót do góry Go down

Pisanie by ney11 Nie 10 Cze 2018 - 19:40

Młody Kluivert w Romie
Justin Kluivert przechodzi do AS Romy za 14 mln + 6 mln w bonusach. Ajax otrzyma także 10% z jego ewentualnego przyszłego transferu.

ney11

Ostrzeżenie : Wprowadzanie zamieszania - związane z nieczytaniem lub nieprzestrzeganiem regulaminów.
Liczba postów : 626
SpinyBety : 63

Powrót do góry Go down

Pisanie by bmx34 Nie 10 Cze 2018 - 21:22

Serio ? Oglądałem parę meczy Ajaxu w tym sezonie i jakoś mnie ten chłopak nie zachwycił,wydaje mi się że moze sobie nie poradzić w ciezkiej Włoskiej lidze.
bmx34
bmx34

Powrót do góry Go down

Pisanie by ney11 Nie 10 Cze 2018 - 21:34

Tak , wiesz transfer bardziej przyszłościowy , 19 lat ma dopiero , wszystko przed nim , ale wydaje mi sie , że to nazwisko zrobiło swoje

ney11

Ostrzeżenie : Wprowadzanie zamieszania - związane z nieczytaniem lub nieprzestrzeganiem regulaminów.
Liczba postów : 626
SpinyBety : 63

Powrót do góry Go down

Pisanie by bmx34 Pon 11 Cze 2018 - 6:26

Pewnie myślą że wyrośnie z niego taki piłkarz jak z ojca Razz bo jesli się nie mylę to Patrick to jego ojciec?

Pewnie widzą w nim potencjał,ja osobiscie nie jest przekonany,na tle średnich druzyn z eredivisie wypadał średnio.
bmx34
bmx34

Powrót do góry Go down

Pisanie by bmx34 Pon 11 Cze 2018 - 7:09

Juventus bardzo aktywny na rynku transferowym,Włoskie media informują że Stara dama chce pozyskać Aleksandra Gołowina.
bmx34
bmx34

Powrót do góry Go down

Pisanie by wilu1103 Pon 11 Cze 2018 - 10:19

Nie jest wykluczone, że w letnim okienku transferowym z Napoli pożegna się Marek Hamsik. Słowaka, który jest kapitanem zespołu z Neapolu kusi chiński gigant, a więc Guangzhou Evergrande. Szkoleniowcem chińskiego klubu jest Włoch Fabio Cannavaro. Mistrz świata z roku 2006 chciałby mieć w swoim zespole Słowaka i wokół niego budować swoją drużynę. Oba kluby w najbliższym czasie mają usiąść do rozmów. Spotkanie pomiędzy włodarzami Napoli i Guangzhou Evergrande w sprawie transferu odbyć się ma w Mediolanie.
wilu1103
wilu1103

Liczba postów : 515
SpinyBety : 170

Powrót do góry Go down

Pisanie by Brunobet Pon 11 Cze 2018 - 17:39

Ciekawa sytuacja z tymi Azjatami. Kupują za ogromne pieniądze i płacą horrendalne pensje a sukcesów brak.
Brunobet
Brunobet

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Pon 11 Cze 2018 - 20:15

Coraz więcej klubów azjatyckich idzie drogą kupowana głośnych nazwisk i tutaj myślę że w dużej ilości przypadków przyniesie to opłakany skutek. Zostaną piękne ośrodki treningowe bez wyszkolonej młodzieży, bo po co szkolić jak można napchać kluby takimi Tevezami?

MichW

Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Liczba postów : 5281
SpinyBety : 193

Powrót do góry Go down

Pisanie by bmx34 Wto 12 Cze 2018 - 8:06

Simone Verdi przeniósł się z Bologni do Napoli.Kwota transferu za skrzydłowego to 25 mln euro.Jest to pierwszy transfer za kadencji Ancelottiego.
bmx34
bmx34

Powrót do góry Go down

Pisanie by Brunobet Wto 12 Cze 2018 - 8:55

Forum to chyba miejsce do prowadzenia dyskusji czy pisania swoich przemyśleń a nie wrzucania suchych newsów Smile
A mam  nieodparte wrażenie, że niektórzy idą na ilość a nie jakość. Minimimum wkładu maksimum zysku.

O ciekawych ruchach  transferowych informują włoskie i hiszpańskie gazety.
Podobno Real zainteresowany jest zakupem z Lazio Rzym Sergeja Milinkovicia-Savicia. Podobno Real jest w stanie wyłożyć za tego piłkarza, aż 150 mln euro.
Nazwisko Milinkovic -Savic polskim kibicom może kojarzyć się z innym piłkarzem a konkretnie golkiperem Vaniom Milinkoviciem-Saviciem który grał w barwach Lechii Gdańsk. 21-letni Vania wyceniany jest przez transfermarket na 2 mln euro a natomiast jego starszy brat na 90 mln euro.
Inną ciekawą informacją jest to, ze zakusy na tego piłkarza ma również Juve lecz ich oferta w porównaniu do Realu wypada mizernie. Juve zaoferował zaledwo 70 mln.
Brunobet
Brunobet

Powrót do góry Go down

Pisanie by Brunobet Wto 12 Cze 2018 - 9:00

MichW napisał:Coraz więcej klubów azjatyckich idzie drogą kupowana głośnych nazwisk i tutaj myślę że w dużej ilości przypadków przyniesie to opłakany skutek. Zostaną piękne ośrodki treningowe bez wyszkolonej młodzieży, bo po co szkolić jak można napchać kluby takimi Tevezami?
W dzisiejszych czasach te szkolenie młodzieży kuleje nawet w europejskich gigantach. Niestety jak toś ma nieograniczony dostęp do gotówki to szkolenie młodzieży schodzi na drugi plan co jest błędem bo jednak kibice utożsamiają się z wychowankami lub piłkarzami którzy lwią część swojej kariery spędzili broniąc jednych barw. 
Nawet Real nie może poszczycić się jakimś imponującym wynikiem w zakresie szkolenia młodzieży.
Z pewnością dobrym przykładem są kluby portugalskie i szkółki znane na całym świecie Benfiki czy Porto oraz holenderskie np. Ajax.
Brunobet
Brunobet

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 3 z 19 Previous  1, 2, 3, 4 ... 11 ... 19  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: