SpinBet24
Włochy - newsy, transfery, dyskusja  - Page 12 600x4010
SpinBet24
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Włochy - newsy, transfery, dyskusja

+15
Michalski1988
boywer
Barti80
adrianP
ANZELMO
Roke
Brunobet
ney11
wilu1103
bmx34
MichW
Qwezy
kobra
lukaszafc
Moderatorek
19 posters

Strona 12 z 19 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19  Next

Go down

Włochy - newsy, transfery, dyskusja  - Page 12 Empty Włochy - newsy, transfery, dyskusja

Pisanie by Moderatorek Nie 2 Paź 2016 - 15:26

First topic message reminder :

Newsy,transfery/ dyskusja

Moderatorek
Moderator

Zaufanie : 100%
Liczba postów : 207
SpinyBety : -1

Powrót do góry Go down

Włochy - newsy, transfery, dyskusja  - Page 12 Empty Re: Włochy - newsy, transfery, dyskusja

Pisanie by MichW Sob 25 Sie 2018 - 17:55

Juve strzeli parę bramek. Jak nie będą spać w obronie to wygrają. Wg mnie będzie 1:0 albo 2:0 dla Juve.

MichW

Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie : 75%
Liczba postów : 5281
SpinyBety : 193

Powrót do góry Go down

Włochy - newsy, transfery, dyskusja  - Page 12 Empty Re: Włochy - newsy, transfery, dyskusja

Pisanie by MichW Sob 25 Sie 2018 - 18:47

adrianP napisał:16 letni Jakub Iskra został oficjalnie zawodnikiem SPAL. Gra na pozycji prawego obrońcy.

Włosi konsekwentnie odbudowują reprezentację...Polski. Idealna liga dla obrońcy, może spokojnie się dalej rozwijać.

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by adrianP Sob 25 Sie 2018 - 18:54

Co racja to racja Very Happy nie wiem ile juz polakow gra dokladnie w serie A, ale wydaje mi sie ze sporo. Mozna powiedziec ze Włosi wyciagli do nas reke by nam pomoc.

adrianP

Ostrzeżenie : brak
Liczba postów : 995
SpinyBety : 5

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Sob 25 Sie 2018 - 21:19

Polacy w Serie A 

Atalanta: Arkadiusz Reca (obrońca), 
Bologna: Łukasz Skorupski (bramkarz), 
Chievo: Paweł Jaroszyński (obrońca), Mariusz Stępiński (napastnik), 
Empoli: Michał Marcjanik (obrońca), 
Fiorentina: Bartłomiej Drągowski (bramkarz), 
Frosinone: Bartosz Salamon (obrońca, wypożyczony ze SPAL), 
Genoa: Krzysztof Piątek (napastnik), 
Juventus: Wojciech Szczęsny (bramkarz), 
Napoli: Piotr Zieliński (pomocnik), Arkadiusz Milik (napastnik), 
Sampdoria: Bartosz Bereszyński (obrońca), Karol Linetty (pomocnik), Dawid Kownacki (napastnik), 
SPAL: Thiago Cionek (obrońca), 
Udinese: Łukasz Teodorczyk (napastnik). 

+ do tego jeszcze bodaj 2-3 z niższych lig i zespołów juniorskich. Także ok 20stu już jest we Włoszech. Smile

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by adrianP Sob 25 Sie 2018 - 21:42

Wow, bardzo dużo, i z tego co widze po nazwiskach to większość mlodych. 
Dzięki za informacje @MichW, bardzo fajny post.

adrianP

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Sob 25 Sie 2018 - 22:27

Znane są już wstępne warunki nowej umowy Piotra Zielińskiego. "Zielu" ma podpisać kontrakt do 2023 roku z wpisaną kwotą odstępnego w wysokości 100mln euro. Oczywiście przy okazji sam piłkarz dostanie znaczną podwyżkę.

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by adrianP Nie 26 Sie 2018 - 16:01

Jak donosi prasa "Il Romanista" Kevin Strootman jest bliski odejscia z As Romy do Olympique Marsylia. Zaplaca za niego prawdopodobnie 25 mln euro.

adrianP

Powrót do góry Go down

Pisanie by adrianP Wto 28 Sie 2018 - 20:35

A teraz taka ciekawostka Very Happy syn Cristiana Ronaldo poszedl w ślady swojego ojca i trafil do akademii Juventusu. 8 letni syn moze w przyszlosci tez bedzie gral dla "Starej damy" ? Jak uwazacie ? Poda sie na ojca ? Wink

adrianP

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Wto 28 Sie 2018 - 22:32

Na pewno nie będzie miał łatwo i wszyscy będą go obserwować jak to było z Enzo Zidane. Za parę lat przekonamy się jakie ma szanse. Na zdjęciach które pokazywał ojciec widać że jest pracowity więc kto wie. Smile

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by Barti80 Czw 30 Sie 2018 - 14:45

Adriano, były napastnik Interu, Fiorentiny czy Romy udzielił bardzo szerokiego i bardzo poruszającego wywiadu. 36-latek miał zadatki na bardzo dobrego zawodnika. W rozwoju kariery przeszkodził mu jednak alkohol i depresja. O swoich problemach postanowił opowiedzieć w niedawnym wywiadzie.

- Utrata ojca pozostawiła we mnie olbrzymią pustkę. Po jego śmierci wszystko zaczęło zmierzać w złym kierunku. Zostałem sam, smutny, odizolowany. Popadłem w depresję. Tylko ja wiem, ile cierpiałem.

- W następstwie tych wydarzeń popadłem w alkoholizm. Czułem się szczęśliwy, kiedy piłem. Robiłem to w zasadzie codziennie. Opróżniałem wszystkie butelki, które wpadały mi w ręce. Wszystko w olbrzymich ilościach - przyznał Brazylijczyk.

48-krotny reprezentant swojego kraju dodał również, że ma żal do swoich przyjaciół oraz do Interu.

- Nie byłem w stanie ukryć mojego nałogu. Przychodziłem na treningi pijany. Zdarzało się, że odsypiałem w izbie chorych. Oficjalnie klub mówił, że mam problemy mięśniowe.

- Dopiero po jakimś czasie zdałem sobie sprawę, że problemem jest moje otoczenie. Przyjaciele, zamiast pomóc, zabierali mnie na imprezy, gdzie było pełno kobiet i alkoholu. Nie zauważyli w moim zachowaniu niczego dziwnego.

- Ostatecznie zdecydowałem się na powrót do ojczyzny. Być może zawiodłem wielu fanów, ale w obecnej sytuacji najważniejsze, abym to ja był szczęśliwy - skwitował Adriano.

Barti80

Ostrzeżenie : Nieprzestrzeganie regulaminu Typy by, Nieustanne wprowadzanie zamieszania na forum.
Zaufanie : BAN
Liczba postów : 1071
SpinyBety : 3

Powrót do góry Go down

Pisanie by Barti80 Czw 30 Sie 2018 - 14:53

Przedstawiciele Torino powinni w najbliższym czasie doprowadzić do rozstania ze swoim najdroższym sprowadzonym zawodnikiem.
Klubowi z Turynu tuż przed zamknięciem letniego okienka transferowego uda się najprawdopodobniej rozstać z M'Baye Niangiem.

Barti80

Ostrzeżenie : Nieprzestrzeganie regulaminu Typy by, Nieustanne wprowadzanie zamieszania na forum.
Zaufanie : BAN
Liczba postów : 1071
SpinyBety : 3

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Pon 3 Wrz 2018 - 18:06

Według klasyfikacji sporządzonej przez portal opta uwzględniającej 5 najlepszych lig w Europie (mecze ligowe i pucharowe) Krzysztof Piątek wraz Pablo Sarabią są najskuteczniejszymi piłkarzami (7 goli). 3ci w tej klasyfikacji jest inny Polak, Robert Lewandowski (6 goli).

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Pon 3 Wrz 2018 - 18:24

Ostatnio dyskutowaliśmy o tym czy Ronaldo Junior pójdzie w ślady ojca i jak na razie daje sobie radę. W barwach Juventusu U-9 zdobył już 4 bramki i to w jednym meczu. Smile

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by adrianP Wto 4 Wrz 2018 - 22:41

Wow Smile idzie mu lepiej niz tacie Smile przynajmniej narazie. Prawdopodobnie bedzie o nim glosno juz juz za okolo 7 lat Smile ma wszystko... geny, slawe, znajomosci, kase I jak narazie widac, talent.

adrianP

Powrót do góry Go down

Pisanie by adrianP Wto 4 Wrz 2018 - 22:43

Kolejny polak w lidze wloskiej ? Jest to do zrobienia !
Mlodziutki bramkarz, jest wlasnie na testach w SSC Napoli. Mowa o Lukaszu Spychale, na codzien grajacego w Polonii Sroda Wielkopolska.

adrianP

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 12 z 19 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: