SpinBet24
Liga Mistrzów  - Page 48 600x4010
SpinBet24
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Liga Mistrzów

+59
spec19883
skowron
Mirek21
balonik19821
szydami
ledeni
preorder
Janowski
rafaa76
marcinfks69
boywer
kaminskim
Michalski1988
ATR
Barti80
Iglo
polski_ziom_08
Kwas
andrzejszwedzki
zibi
ANZELMO
adrianP
Brunobet
ney11
michaszek83
wilu1103
bmx34
triglavv
andree
Oneciak
tigertyp
gibsoon
mamut
bestia
henias87
ceqek05
nico.bursztyn
kurkawodna871
MichW
Blantare
mazik
Saladyn96
Special
kobra
messi
Berkos12
supertyp
Hulk93
Ernest Kula
manin_10
znawca
vlepek
sss17
ROGAL5
Moderatorek
Piciu1404
obstawiacz
syppek
Admin
63 posters

Strona 48 z 57 Previous  1 ... 25 ... 47, 48, 49 ... 52 ... 57  Next

Go down

Liga Mistrzów  - Page 48 Empty Liga Mistrzów

Pisanie by Admin Pią 23 Wrz 2016 - 22:30

First topic message reminder :

Liga Mistrzów  - Page 48 Ssssss10

Ostatnio zmieniony przez Admin dnia Sro 21 Paź 2020 - 12:35, w całości zmieniany 1 raz
Admin
Admin
Admin

Zaufanie : 100%
Liczba postów : 2068
SpinyBety : 816

https://www.forumbukmacherskiepol.com

Powrót do góry Go down

Liga Mistrzów  - Page 48 Empty Re: Liga Mistrzów

Pisanie by adrianP Wto 5 Mar 2019 - 9:46

Co sądzicie o dzisiejszych meczach? Jakieś typy? Analizy? Przypuszczenia?

adrianP

Ostrzeżenie : brak
Liczba postów : 995
SpinyBety : 5

Powrót do góry Go down

Pisanie by ney11 Wto 5 Mar 2019 - 10:20

Ja biorę over 2.5 w realu po 1.40 3.5 tez powinni strzelić @2.0
W BVB najrozsądniejsze będą rogi Borussi , Totki beda czekac tylko na kontry . BVB over 5.5 RR @1.56 . Kursy fortuna

ney11

Ostrzeżenie : Wprowadzanie zamieszania - związane z nieczytaniem lub nieprzestrzeganiem regulaminów.
Zaufanie : 75%
Liczba postów : 626
SpinyBety : 63

Powrót do góry Go down

Pisanie by adrianP Wto 5 Mar 2019 - 10:38

A co sądzisz o typach remis do połowy w Realu i czysta 1 w Borussii?

adrianP

Powrót do góry Go down

Pisanie by ney11 Wto 5 Mar 2019 - 10:45

Jak dla mnie na odwrót Very Happy BVB bedzie biło głowa w mur i czuje X do ht. Real jest cieniutki ale powinni wygrac nawet 1/1 ht/ft , chociaz ten over najpewniejszy. Jak czujesz to stawiaj , czasami lepiej rzucić monetą Very Happy

ney11

Ostrzeżenie : Wprowadzanie zamieszania - związane z nieczytaniem lub nieprzestrzeganiem regulaminów.

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Wto 5 Mar 2019 - 12:54

Dortmund-Tottenham
typ:1
kurs:1,96
matchbook
Analiza:
Rewanzowy mecz 1/8 finalu tegorocznej edycji Ligi Mistrzow pomiedzy Borusia Dortmund a Tottenhamem Londyn...Hmm...niezwykle interesujace wydarzenie.Druzyna Niemiecka po wysokiej porazce 3:0 w Londynie jest w trudnej sytuacji,odrobic trzy bramki by doprowadzic do dogrywki,na tym etapie Ligi Mistrzow to prawie rzecz niewykonalna,wiec sadze,ze awans jest juz przesadzony.Jednak wierze w to,ze Borusia bedzie sie starala i zagra ladne spotkanie.Nie majac nic do stracenia,musi juz od poczatku meczu ruszyc do zdecydowanych atakow,jednoczesnie nie zapominajac o obronie,jedna bramka zdobyta przez rywala,juz calkowicie przekresla jakiekolwiek marzenia o awansie.Przy zdecydowanych atakach Niemcow,juz w pierwszej polowie powinny pasc gole.Jesli Borusi udalo by sie zdobyc dwie bramki w tej pierwszej odslonie,nie tracac rzadnej,bedzie jeszcze miala szane...Ale to mozna tylko gdybac.W kazdym razie,wierze wygra dzisiejszy pojedynek,pokazujac kawal dobrej pilki.Z kolei o awans,jak juz wspomnialem bedzie niezwykle trudno.

andrzejszwedzki

Liczba postów : 2974
SpinyBety : 1108

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Wto 5 Mar 2019 - 12:59

Real Madryt-Ajax
typ:1
kurs:1,68
1xbet
Analiza:
W rewanzowym pojedynku 1/8 finalu tej edycji Ligi Mistrzow,zobaczymy dzisiaj zespoly Realu Madryt i Ajaxu.Pierwszy mecz,zgodnie z moimi oczekiwaniami zakonczyl sie zwaciestwem Krolewskich 1:2.Jednak co do dzisiejszego spotkania pojawia sie mnustwo spekulacji,niektorzy nawet uwarzaja,ze druzyna Holenderska wygra.Ja mam zupelnie odmienne zdanie,w swej ocenie ponownie oddaje zdecydowane zwyciestwo Realowi Madryt,co za tym idzie,takze awans.Moi drodzy ten zespol,w swej rodzimej lidze moze nieco rozczarowywac,powodow jest wiele ale jesli chodzi juz o turnieje typu Liga Mistrzow,wykazuje wysoka dyspozycje.Juz nie pamietam od jakego czasu,Krolewscy dominuja w tym turnieju,nie klasyfikujac sie nizej od cwiercfinalu.Dzisiaj nie moze byc inaczej,graja u siebie i moim zdaniem prowadzenie obejma juz w pierwszej polowie nie uddajac incjatywy do konca spotkania.Ajax stac bedzie jedynie,o ile juz,na zdobycie honorowej bramki.Na zkonczenie chce powiedziec,ze jest to tylko moja opinia i szanuje inne.

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by preorder Wto 5 Mar 2019 - 13:23

Ja bym nie grał Realu, a tym bardziej overów po tych śmiesznych kursach. W pierwszym meczy fartem to wygrali i wcale bym się nie zdziwił jakby dzisiaj Ajax im nastukał. Myślę raczej o rogach Ajaxu, lepiej to dla mnie wygląda.

preorder

Ostrzeżenie : Umieszczanie linków referencyjnych - niestosowanie się do regulaminu ( kilku razy zwracana uwaga i dalej to samo)
Zaufanie : 25%
Liczba postów : 79
SpinyBety : 52

Powrót do góry Go down

Pisanie by ney11 Wto 5 Mar 2019 - 19:02

Real Madryt - Ajax
Over 2.5 (win)
1.43
Fortuna
Dla mnie typ dnia na Lige Mistrzów. Dwie ofensywne drużyny zagrają ze sobą w meczu , w którym na pewno wyjdą ofensywnie. Real gra u siebie i bedzie chciał odbić sobie 2 porażki z odwiecznym rywalem z Barcelony. Ajax jesli myśli o awansie to musi napierać , w pierwszym meczu mieli przewagę , ale zabrakło skuteczności i przegrali 1-2 , czyli muszą strzelić conajmniej 2 bramki aby awansować 
Typ do AKO
Odważniejsza opcja 
Over 3.5 @2.06 (win)

Ostatnio zmieniony przez ney11 dnia Wto 5 Mar 2019 - 23:04, w całości zmieniany 1 raz

ney11

Powrót do góry Go down

Pisanie by adrianP Wto 5 Mar 2019 - 20:09

Liga Mistrzów  - Page 48 Screen15
Poszło Smile za drobne bo to liga mistrzów... Very Happy

adrianP

Powrót do góry Go down

Pisanie by adrianP Wto 5 Mar 2019 - 20:10

I coś na live za 30 za bonusik poleci Smile jakieś propozycje w trakcie, mile widziane Smile!

adrianP

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Wto 5 Mar 2019 - 21:57

H Ha,wyglada na to,ze jestem laikiem...moi faworyci zawodza i to jak!!! Borusia zupelnie nie radzi sobie z Tottenhamem a Wielki Real przegrywa do przerwy z Ajaxem.Ostatni nie mam rzadego wyczucia,niemalze wszystkie spokania blednie oceniane...az glupio!!!

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by andrzejszwedzki Wto 5 Mar 2019 - 22:13

adrianP napisał:I coś na live za 30 za bonusik poleci Smile jakieś propozycje w trakcie, mile widziane Smile!
Mysle,ze twoj kuponik wygra i wydaje mi sie,ze spokojnie mozesz na live zagrac gole dla Borusi i Realu...powodzenia...

andrzejszwedzki

Powrót do góry Go down

Pisanie by ney11 Wto 5 Mar 2019 - 23:03

Dobrze sie stało , ze Ajax awansował , byli lepsi w dwumeczu i zasłużenie są w 1/4 . Za awans płacili koło 7

ney11

Powrót do góry Go down

Pisanie by preorder Sro 6 Mar 2019 - 10:14

Mówiłem, żeby nie grac na Ajax Very Happy Ten pierwszy mecz też powinni wygrać ale Real więcej szczęścia niż rozumu miał. Ogólnie to niby Real coś tam zaczął grać ale jednak wracają to nic nieznaczącej formy z pierwszej części sezonu gdzie można było kokosy zgarniać grając przeciwko Realowi. 

ney11Dobrze sie stało , ze Ajax awansował , byli lepsi w dwumeczu i zasłużenie są w 1/4 . Za awans płacili koło 7

Zależy gdzie bo niektóre buki za awans Ajaxu @10.5 dawały

preorder

Ostrzeżenie : Umieszczanie linków referencyjnych - niestosowanie się do regulaminu ( kilku razy zwracana uwaga i dalej to samo)
Zaufanie : 25%
Liczba postów : 79
SpinyBety : 52

Powrót do góry Go down

Pisanie by ney11 Sro 6 Mar 2019 - 10:20

FC Porto - AS Roma
Powyzej 10.5 RR W meczu @1.82 (w) , powyzej 5.5 RR gospodarzy @1.61 (w)
Unibet
Próbowałem zakład na rzuty rozne w pierwszym meczu , niestety nie wyszło (były tylko 2 w całym meczu !!) , ale nie zrażam sie i spróbuje jeszcze raz. Dwie drużyny grajace pilke , która obfituje w duża ilość cornerow , dobre dośrodkowania Tellesa czy Kolarova zapewniają rzuty rożne i spodzieam sie ich tutaj, głównie ze strony Portugalczyków

Ostatnio zmieniony przez ney11 dnia Sro 6 Mar 2019 - 23:02, w całości zmieniany 1 raz

ney11

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 48 z 57 Previous  1 ... 25 ... 47, 48, 49 ... 52 ... 57  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: