SpinBet24
Liga Mistrzów  - Page 12 600x4010
SpinBet24
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Liga Mistrzów

+59
spec19883
skowron
Mirek21
balonik19821
szydami
ledeni
preorder
Janowski
rafaa76
marcinfks69
boywer
kaminskim
Michalski1988
ATR
Barti80
Iglo
polski_ziom_08
Kwas
andrzejszwedzki
zibi
ANZELMO
adrianP
Brunobet
ney11
michaszek83
wilu1103
bmx34
triglavv
andree
Oneciak
tigertyp
gibsoon
mamut
bestia
henias87
ceqek05
nico.bursztyn
kurkawodna871
MichW
Blantare
mazik
Saladyn96
Special
kobra
messi
Berkos12
supertyp
Hulk93
Ernest Kula
manin_10
znawca
vlepek
sss17
ROGAL5
Moderatorek
Piciu1404
obstawiacz
syppek
Admin
63 posters

Strona 12 z 57 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 34 ... 57  Next

Go down

Liga Mistrzów  - Page 12 Empty Liga Mistrzów

Pisanie by Admin Pią 23 Wrz 2016 - 22:30

First topic message reminder :

Liga Mistrzów  - Page 12 Ssssss10

Ostatnio zmieniony przez Admin dnia Sro 21 Paź 2020 - 12:35, w całości zmieniany 1 raz
Admin
Admin
Admin

Zaufanie : 100%
Liczba postów : 2068
SpinyBety : 816

https://www.forumbukmacherskiepol.com

Powrót do góry Go down

Liga Mistrzów  - Page 12 Empty Re: Liga Mistrzów

Pisanie by adrianP Wto 10 Lip 2018 - 22:24

Jak dla mnie żadne zdziwienie Smile Cork gra bardzo dobrze w lidze Smile a Legia to legia Very Happy
Ps Fan Lecha Wink

adrianP

Ostrzeżenie : brak
Liczba postów : 995
SpinyBety : 5

Powrót do góry Go down

Pisanie by Brunobet Wto 10 Lip 2018 - 22:57

No i złośliwcy Smile Legia wraca z zaliczką i nic złego w tej rundzie nie powinno im sie przytrafić. Gola na wagę zwycięstwa wbija Michał Kucharczyk w  79 minucie.
Ja wiem czy męczarnie przeszła zresztą skąd Ty masz to wiedzieć jak nie wyprodukowano sygnału i nie było transmisji zarówno w Polsce jak i na wyspach.
19 akcji bramkowych i posiadanie piłki na poziomie 60% to mi raczej nie wygląda na męczarnie a bardziej fart gospodarzy.
Dla jasności nie jestem fanem Legły W.
Brunobet
Brunobet

Liczba postów : 578
SpinyBety : 380

Powrót do góry Go down

Pisanie by ANZELMO Sro 11 Lip 2018 - 1:34

na FB Legi była transmisja- Cork gra tak dobrze w lidze ze od 3 spotkań sa bez wygranej

ANZELMO

Liczba postów : 72
SpinyBety : 37

Powrót do góry Go down

Pisanie by bmx34 Sro 11 Lip 2018 - 4:47

Brunobet napisał:No i złośliwcy Smile Legia wraca z zaliczką i nic złego w tej rundzie nie powinno im sie przytrafić. Gola na wagę zwycięstwa wbija Michał Kucharczyk w  79 minucie.
Ja wiem czy męczarnie przeszła zresztą skąd Ty masz to wiedzieć jak nie wyprodukowano sygnału i nie było transmisji zarówno w Polsce jak i na wyspach.
19 akcji bramkowych i posiadanie piłki na poziomie 60% to mi raczej nie wygląda na męczarnie a bardziej fart gospodarzy.
Dla jasności nie jestem fanem Legły W.

Czytałem opinie kibiców Legii w czasie meczu i podobno grali bardzo słabo,wygrali jedynie bo Kucharczyk oddał strzał życia.
Nie patrz na suche statystyki,szczególnie na flashscore bo bywają bardzo mylne Smile
bmx34
bmx34

Ostrzeżenie : Oszczerstwa i nieprzestrzeganie regulaminów
Zaufanie : BAN
Liczba postów : 922
SpinyBety : 31

Powrót do góry Go down

Pisanie by adrianP Sro 11 Lip 2018 - 6:03

@ANZELMO 11 zwyciestw i tylko 1 remis na wlasnym stadionie wydaje mi sie na dobry bilans Wink

adrianP

Powrót do góry Go down

Pisanie by ANZELMO Sro 11 Lip 2018 - 15:05

Oczywiście cyferki rewelacyjne w lidze amatorskiej gdzie gracze normalnie pracują.... polecam statystyki innych ekip z innych lig tez bywają rewelacyjne np.mistrz Macedonii ale czasem idą za tym przyzwoite wyniki.Tylko co to oznacza w wielkim zawodowym footballu nie wiele  śmiejemy sie z naszej ligi ale jest to jakiś poziom przyzwoitość- bazy, stadiony kibice zainteresowanie i transfery a taki Cork Dandalk i inne ekipy nie maja tego .Od święta ktoś tam sie przebije do ...jakieś początkowej rundy europejskich pucharów wyjątkiem jest Dandalk gdzie grało naprawdę dobrze i jest tam solidna ekipa która bije praktycznie cala ligę

ANZELMO

Liczba postów : 72
SpinyBety : 37

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Czw 12 Lip 2018 - 0:52

W pierwszych rundach liczy się tylko wynik, a nie gra. Grunt żeby utrzymali ten wynik w Polsce, a dopiero potem przyjdą mecze z profesjonalistami. Pewnie kadrowo jeszcze parę roszad będzie nie mówiąc o powrocie kadrowiczów, więc nie ma co zbytnio ich oceniać.

MichW

Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie : 75%
Liczba postów : 5281
SpinyBety : 193

Powrót do góry Go down

Pisanie by adrianP Czw 12 Lip 2018 - 20:24

Macie racje Very Happy @ANZELMO to tylko pokazuję że Legia przynajmniej nie jest na poziomie takim by grać w lidze mistrzów, skoro wygrywają z taką ekipą 1-0 Smile Ale oby było tak jak pisze @MichW że wyniki się nie liczą, że Legia dokona kilka roszad w składzie i nie odpadną w kolejnej rundzie eliminacjii Smile

adrianP

Powrót do góry Go down

Pisanie by bmx34 Czw 12 Lip 2018 - 22:40

@adrianP czytaj ze zrozumieniem,@MichW własnie pisał że w tym momencie najwazniejszy jest wynik a gra i styl schodzi na dalszy plan Razz

W kazdym razie tak jak i wy takze jestem za tym zeby zaszli jak najdalej,ale trudno uwierzyć ze awansuja do fazy grupowej..
bmx34
bmx34

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Wto 17 Lip 2018 - 18:27

MECZ: Malmo FF – Drita
TYP: Poniżej 1,5 bramek w 1 połowie  (w)
KURS: 1.92
BUKMACHER: fortuna
Goście dzisiaj powalczą ale bardziej o zakończenie kwalifikacji LM w dobrym stylu bowiem w pierwszym meczu ulegli aż 0:3 nie pozostawiając sobie większych szans na awans. Myślę że Malmo podejdzie do tego meczu podobnie zresztą jak do pierwszego w tej rywalizacji ze spokojem. W Kosowie nie było zbytniego bombardowania bramki gospodarzy, a bardziej spokojne budowanie przewagi. 10 strzałów w tym 5 celnych wystarczyło gościom na strzelenie 3 bramek. Dzisiaj stawiam że ten dorobek będzie mniejszy. Przede wszystkim szwedzka drużyna gra co 3 dni i ten mecz to dla nich idealna okazja na zwolnienie tempa, rotowanie składem. Ekipa z Kosowa pokazuje że nie są takim typowym chłopcem do bicia. Nie przeczuwam żeby mieli strzelić dzisiaj cokolwiek ale są w stanie wybronić wynik na 0:1 lub 0:2. Ten mecz powinien być spokojny tym samym myślę że under bramek w pierwszej połowie ma duże szanse powodzenia.

Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Sro 18 Lip 2018 - 0:27, w całości zmieniany 1 raz

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Wto 17 Lip 2018 - 18:45

MECZ: Legia Warszawa – Cork City
TYP: Poniżej 1,5 żółtych kartek w 1 połowie  (w)
KURS: 1.7
BUKMACHER: fortuna
Gra Legii daleko odbiega od oczekiwań kibiców. W pierwszym meczu z Cork City co prawda mieli przewagę jednak Legia nie uroczyła widzów wysokim zwycięstwem zresztą jak co roku w tym momencie rozgrywek. Potem przyszedł superpuchar, już 6 z rzędu przegrany. I po raz kolejny mieli przewagę szczególnie w ostatnich 10 minutach jednak niedokładności było co nie miara z dośrodkowaniami rodem z ekstraklasowych boisk, albo przeciągnięte, albo wiszące w powietrzu łatwe piłki do zgarnięcia dla obrońców Arki. Myślę zatem że ten mecz będzie spokojny w pierwszej połowie. Legia raczej będzie grała aby dowieźć te 1:0 w dwumeczu, w końcówce spotkania próbując coś strzelić. Stawiam under kartek właśnie w pierwszych 45 minutach który w Irlandii w całym meczu były ledwie dwie (obie dla gospodarzy). Linia dosyć bezpieczna jeżeli tempo będzie wolne to ten typ powinien wejść bez większych problemów.

Ostatnio zmieniony przez MichW dnia Sro 18 Lip 2018 - 0:27, w całości zmieniany 1 raz

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by adrianP Wto 17 Lip 2018 - 19:55

Popieram kolege wyżej Smile bardzo fajny pomysl, ja dodalbym do tego jeszcze typ:-2,5 goli w meczu. Na fortunie po kursie 2,08. Mysle ze w dzisiejszym meczu wiecej niz 2 bramki nie padnie Smile legia skromnie wygra, ewentualnie cork zaskoczy i zremisuje. Inne biegu wydarzen nie przewiduje. Legia ma na glowie start sezonu, a nie patrząc na styl ale wynik pierwszego spotkania z Cork jest dla nich korzystny.

adrianP

Powrót do góry Go down

Pisanie by bmx34 Wto 17 Lip 2018 - 20:13

Ja dodałbym od siebie btts-nie , Cork u siebie nie strzeliło i wątpie aby strzelili na Łazienkowskiej,Legia będzie pewnie spokojnie rozgrywać piłkę i moim zdaniem wygra skromnie 1:0.
Kurs: 1.76 
Astekbet
bmx34
bmx34

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Wto 17 Lip 2018 - 20:22

A ja myślę że jeśli chodzi o wynik w meczu Legii to może być różnie. Wszyscy pewnie pamiętamy co Legia wyrabiała z Dundalkiem, a teraz gra równie czy nawet nie jeszcze słabiej także jakiegoś remisu bramkowego nie wykluczam.

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Wto 17 Lip 2018 - 21:59

Jednak trochę się przeliczyłem z formą Cork. Wyglądają jakby chcieli odbębnić rewanż i dalej grać ligę.

MichW

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 12 z 57 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 34 ... 57  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: