SpinBet24
Rozmowa na teamaty związane z typami i systemem - Page 11 600x4010
SpinBet24
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Rozmowa na teamaty związane z typami i systemem

+48
supermario
LAL-1
kaminskim
vicher
zbyszek.rymarski
RL9
stoprocent8
zibi
robinbuk
Admin
gibsoon
kondziuvardik
krisss6722
GracjaN007
tigertyp
Wsakowsk
Orson
Kwas
Valencia
BELKOT
messi
Mentos
boywer
hynka
blueboys16
Barti80
Lafcursiax
nowicjusz
webmaster
Niedzielos
szefu89
Astekbet
Bogus27
wilu1103
Iglo
tagartgames
polskaswinia
dominikmyszy
minimenik
erusprinceps2
Papplu93
zacharty
MichW
Dares
pawel74
kobra
adrianP
skowron
52 posters

Strona 11 z 24 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 24  Next

Go down

Rozmowa na teamaty związane z typami i systemem - Page 11 Empty Rozmowa na teamaty związane z typami i systemem

Pisanie by skowron Pią 7 Wrz 2018 - 12:22

First topic message reminder :

Jak w temacie.
Możemy tu rozmawiać o wszystkim aby nie robić bałaganu w temacie z typami.
skowron
skowron

Ostrzeżenie : brak
Zaufanie : 100%
Liczba postów : 623
SpinyBety : 569

https://www.xbetwin.com https://web.facebook.com/groups/203702096913782/?fb_dtsg_ag=Adwb

Powrót do góry Go down

Rozmowa na teamaty związane z typami i systemem - Page 11 Empty Re: Rozmowa na teamaty związane z typami i systemem

Pisanie by Valencia Sob 22 Wrz 2018 - 7:46

pewnie dlatego, ze około tej godziny forum ruszyło. Miałem to samo jednak wszedłem na forum po chwili znowu był komunikat o przerwie do godzi 8.00 a po kilku minutach forum znowu ruszyło
Valencia
Valencia

Liczba postów : 179
SpinyBety : 140

Powrót do góry Go down

Rozmowa na teamaty związane z typami i systemem - Page 11 Empty Re: Rozmowa na teamaty związane z typami i systemem

Pisanie by BELKOT Sob 22 Wrz 2018 - 7:49

Ja wolę sprawdzać co jakiś czas bo moja apka na telefonie odśwież czasami co kilkadziesiąt minut i te komunikaty nie przychodzą. Też kilka razy w ogóle mi nie przyszły powiadomienia dlatego może warto to zgłosić komuś na forum odpowiedzialnemu za takie sprawy.

BELKOT

Liczba postów : 10
SpinyBety : 5

Powrót do góry Go down

Pisanie by Niedzielos Sob 22 Wrz 2018 - 7:50

Oczywiście FB nie zawodzi, ale na FB nic nie było

Niedzielos

Liczba postów : 14
SpinyBety : 14

Powrót do góry Go down

Pisanie by Kwas Sob 22 Wrz 2018 - 7:58

Mnie typy ominęły, bo już spałem  Very Happy Razz Mad
Jakbyś wiedział Szefie, że będziesz typował na nockę wcześniej, to proszę daj znać Smile
Pozdrawiam
Kwas
Kwas

Liczba postów : 355
SpinyBety : 160

Powrót do góry Go down

Pisanie by skowron Sob 22 Wrz 2018 - 8:21

Panowie po raz kolejny powtarzam, że nie odpowiadam za to co i kiedy postawicie z moich typów.
Podejrzewam, że przerwa była w okresie przed 1 do 4 z minutami bo w tym czasie z 20 osób na fejsie pytało o typy. Niestety tu was zaskoczę ale ja też chodzę codziennie spać Smile 
Odpowiedź do kilkunastu osób zasypujących mi skrzynkę lub piszących na fejsie 
- nie nie będę  indywidualnie wysyłał typów na PW 
- nie ma stałej godziny podawania typów 

Wczoraj kilka osób mnie męczyło na  FB żebym coś na noc podał i widzę, że kilka osób zagrało. Dwa dni temu miałem kurs ponad 3,50 który wszedł 3-0 jednak forum w nocy też miało przerwę i nie zdążyłem dodać.

Nie odpowiadam też za to, że komuś typ nie wszedł bo grał jeden z dwóch jakie podałem i akurat ten nie wszedł Sad  Dlatego tłumacze milion razy aby grać równo ze mną trzeba grać wszystkie typy jakie podaje.  Trafi się dzień czy dwa które będą na minusie  i kilka które wyjda na zero ale liczy się końcowy rachunek.
skowron
skowron

https://www.xbetwin.com https://web.facebook.com/groups/203702096913782/?fb_dtsg_ag=Adwb

Powrót do góry Go down

Pisanie by MichW Sob 22 Wrz 2018 - 12:32

BELKOT napisał:Ja wolę sprawdzać co jakiś czas bo moja apka na telefonie odśwież czasami co kilkadziesiąt minut i te komunikaty nie przychodzą. Też kilka razy w ogóle mi nie przyszły powiadomienia dlatego może warto to zgłosić komuś na forum odpowiedzialnemu za takie sprawy.

Myślę że zależne jest to od przerw w działaniu forum. Normalnie dostaje od razu powiadomienie na forum + po kilku minutach na maila więc raczej nie jest to jakiś duży problem.

MichW

Ostrzeżenie : Wprowadzanie w błąd innych użytkowników.
Zaufanie : 75%
Liczba postów : 5281
SpinyBety : 193

Powrót do góry Go down

Pisanie by skowron Sob 22 Wrz 2018 - 18:15

Dziś typy podane w TYPY BY SKOWRON WRZESIEŃ 4 trafienia na 4 mecze
skowron
skowron

Powrót do góry Go down

Pisanie by erusprinceps2 Nie 23 Wrz 2018 - 2:03

@mateuszm111 czytaj gdzie jest forum na tematy związane z grą i tam się możesz wypowiadać do woli. W temacie by @Skowron nie robimy zamieszania.. Patrzę na to z boku i mi ręce opadają. Ehh

erusprinceps2

Liczba postów : 43
SpinyBety : 43

Powrót do góry Go down

Pisanie by adrianP Nie 23 Wrz 2018 - 11:13

W pazdzierniku ruszasz znowu od 1000, tak ? @skowron Very Happy

adrianP

Liczba postów : 995

Powrót do góry Go down

Pisanie by Orson Nie 23 Wrz 2018 - 14:12

Koge ładnie - już 2:0. Hertha II też prowadzi. Tak trzymać Smile
Orson
Orson

Liczba postów : 56
SpinyBety : 27

https://www.protipster.pl/typer/Orson/typy-bukmacherskie

Powrót do góry Go down

Pisanie by dominikmyszy Nie 30 Wrz 2018 - 16:58

No i Fiorentina 2:0, brawo skowron dobry poczatek.

dominikmyszy

Liczba postów : 12
SpinyBety : 12

Powrót do góry Go down

Pisanie by adrianP Nie 30 Wrz 2018 - 17:18

Brawo Maciek Smile swietny poczatek ! Well done !

adrianP

Powrót do góry Go down

Pisanie by skowron Nie 30 Wrz 2018 - 17:20

typ z 30.09.2018 r. Fiorentina - Atalanta (win) 
Saldo 1376

Panowie gramy typy tylko w 22bet. Niestety ci co grają ze mną przynoszą duże straty dla forum z programu partnerskiego Astekbet.
Dlatego proszę o grę moich typów na 22bet.
Osoby które nie będą sie stosowały zostaną usunięte z grupy albo @Admin usunie tą grupę Sad
skowron
skowron

Powrót do góry Go down

Pisanie by adrianP Nie 30 Wrz 2018 - 17:31

Jak dla mnie zrozumiale w 100%. Jeszcze raz gratki za udany poczatek miesiac Smile!

adrianP

Powrót do góry Go down

Pisanie by Bogus27 Nie 30 Wrz 2018 - 19:38

Gratki za dobry poczatek,co mozna zrobic zeby przychodzily powiadomienia jak ktos wzuci komentarz np skowron w dziale typy by skowron bo w zeszlym miesiacu przychodzily normalnie,a teraz po tych zmianach nie przychodzi nic

Bogus27

Liczba postów : 27
SpinyBety : 26

Powrót do góry Go down

Pisanie by Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Strona 11 z 24 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 24  Next

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: